Saç Şekillendiriciler Kırık Fön Aparatı

benim kullandığım prodiva değil bu yüzden birşey diyemicem.

tamam canım bide nemli saçta deneyelim, peki yapmadan önce köpük falan herhangi birşey sürdünmü saçına

sürdüğüm de oldu da köpük-sprey tarzı şeyler saçta yapışıklık hissi bıraktığı için sevmiyorum ben,çünkü elim sürekli saçlarımdadır akıp gitmesi lazım saçlarımın
john frieda elektriklenme önleyici köpük kullandım ama ne pozitif etkisini gördüm ne de negatif..ben genelde saçlarıma birşey sürmeden kullanıyorum bu cici şeyi

kızlar bende merak ediyorum wind spin yazınca çok ürün çıkıyor 10 liraya bile var çakma olmasın ama aynı ürüne de çok vermek istemem...15 liraya olanlar var ama bilemedim....site yazmak serbestse yazabilir misiniz bildiğiniz bi siteyi? ya da ben buraya link yazsam olur mu gg de var mesela...ama resimler iki farklı resim...

mrh arkadaşım ben wind spin ile ilgili yorumlarınızı okudum bende prodiva wind spind aldım fakat 3 tane fön makinesine denememe rağmen olmadı ince uçlu olması lazımmış dediler sonra aynı sitede seyahat tipi bir fön malinesi gördüm küçük acaba alsam mı diye kararsız kaldım geri iadede etmedim siz ne yaptınız acaba

Kızlar bende aldım denedim 2 defa kötü olmuyor bir dalga veriyor ama kırık fön gibi değil. kırık föndeki o daha doğal, iri duran dalgalar yok. daha ince oluyor bukleler elle açılınca ya da biraz özensiz yapılmış maşa gibi oluyor. ama saçınız dümdüzse yine de dalga değişiklik olur derseniz alın.

Bir de saçınız uzunsa arkasını çıkarın ama değilse çıkarmayın daha güzel oluyor uzunsa mutlaka çıkarın dolaştırıyor diğer türlü.

eliniz alışır yöntemini bilirseniz ve tabi saçınız da şekil almaya müsaitse, ' maşa mı yapıyorsun saçlarına' sorusuyla epey karşılaşırsınız. ama her saçın tutmadığını da gördüm,uygulamayı düzgün yapmayanı da. bilen için çok kullanışlı.hiç kırıksız uzatıyorum saçlarımı ben

Son düzenleme:

ben de ilk aldığımda uymuyor gibi gelmişti ama biraz uğraşınca oluyor. öte yandan ürünü çok başarısız buldum. kesinlikle maşa gibi olmuyor.

benim gibi saçlarınız tel tel ve uzunlu kısalıysa (tel tel kıvırcık saçlarım var ve elektrik çarpmış gibi) bu aparat uygun bir kullanım sağlamıyor önce fön sonra bu aparat olursa güzel sonuç verir....

asiveguzel
merhaba, kırık fön aparatına yaptığınız bir yorumu okudum. Kullandığınız aparatın markasını yazar mısınız?

Merhaba. Verdiğiniz resimler açılmadı bir türlü. Acaba sistemden mi kaldırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…