Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Sözlük başlıklarını okurken başlıkta yazdığım haberi ve detaylarını gördüm.
Haberin içeriği ; bir kafede, kızının gözleri önünde eşi tarafından boğazından bıçaklanan ve böyle bir sonu asla haketmeyen bir anne. Çok etkilendim,hiç mi hiç tadım ve yok aşırı üzgünüm. Aynı zamanda nefret doluyum. İnanın nefret doluyum.

İyi bir gelecek sağlayamayacağı ihtimalini düşünerek çocuk sahibi olmak konusunda kararsız kalan bir sürü insan varken 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bu insanlık dışı davranışı sergileyen adama(!) ne söylenebilir! Hangi ruh hali yaptırabilir bir insana bunu! Ya inanın çıldırıyorum. Kötü sonla biten film sahnesi bile insanı etkilerken bu gözler önündeki gerçek bir son ya son, yaşanan bir son! Hem de aynı yastığa baş koyduğun, yıllarını verdiğin eşin tarafından sana reva görülen son!! Kızına asla unutamayacağı bir travma yaşatan o babayla (!) ve onun zihniyetinde olan insanlarla aynı dünyayı paylaşmak istemiyorum!! Artık dayanamıyorum, katlanamıyorum bu haberlere..

Maalesef bu canilerden korunamayan kadınlarımıza elimiz uzanmıyor, uzanamıyor.... ama o masumlar için elimizden ne gelebilir, annesinin gözü önünde ölmesine şahit olmuş masumlara ne yapabiliriz biz. sinirlerim alt üst. olan her olay öncekilerle beraber katlanıp büyüyor gözümde.. Çok, çok üzgünüm..

Düzenleme: Başlık eski kocası(!) olacak

Son düzenleme:
O erkektir . Yapar.

Oğlum sec bakayım şu kızlardan birini.

Oğlum amcalara göster p.pini

At,avrat,silah.

Kadın namustur.

Vb daima duyduğumuz ataerkil zihniyet ile yetişen ve daima yapabileceklerinin sinirsiz olduğu öğretilen erkekler haliyle sınır tanımıyor.

Daima yapabileceklerini anlatırken, yapamayacaklarını anlatmıyoruz. Sonrasında sınırsız erkekler yetişiyor ve bizler "erkek teröründe bir dünya markası" oluyoruz.

Ve ben ya evladim karısını döver de ben kahrımdan ölürsem diye çocuk yapmıyorum.

takım elbise giyip iyi halden en fazla 5 sene filan yatar o adam da.
ben yaptım, haketti deyip küfür ediyor bir de. çıldıracağım
Vıdeoyu mu ızledınız
Tamponla kurtarılabilirdi sanki. Keske bir saglikci denk gelseymis (((((((

evet beni etkileyen hatta bitiren o çaresizlik anı, dertlerine derman arayışları oldu.. sinir harbine sokan da videoyu çeken asalak adamın asla yardım etmeyişi.. bir müdahale, bir yardım çığlığı, ne olurdu yapsaydınız(((

Iki erkek evladım var. Onlara vurmuyorum, eziyet etmiyorum.Allah büyük konuşturmasin ama olur ya eşlerini döverlerse Allah yarattı demem "Annenim vurdugu yerde gül biter" diye girişirim.ama sonrada oturur ben nerde hata yaptim diye kara kara düşünürüm

Kadın işte adımız kadın.. Erkekler tarafından zavallı görünen gücümüzün hiç bir şeye yetmediği düşünülen varlıklarız gözlerinde, ne haklarla korunuyor haklarımız ne de yasalarla..
Erkeğin üstün görüldüğü bir ülkede yaşadıktan sonra neyi nasıl kime karşı savunacagız.. ??
Eşime bosanma davası actıgım ilk zamanlar uzaklaştırma kararı çıkartmak için gittiğim emniyetteki '' kadın polis " bile ; bundan sonra nasıl yasıyacaksın , ne yapayacaksın diye sorduğunda, 'okulunu okuycam dimdik ayakta durcam' dediğim zaman bana " burası İstanbul adamı yerler, bırak okulunu git memleketine, otur ananın babanın evinde demişti " bunun üzerine iyice kinlenindim aslanlar gibi 2 yıl kaldım İstanbul da.. Bir kadın polis bile kadına bunu diyorsa tüküreyim böyle adalete dedim.

Çok çok üzüldüm Allah eşini kahreylesin ne zaman dur denecek bunlara ne zaman adalet gelecek bunlara.. Öyle çok şey demek geliyorki içimden .... O kızın psikolojisi ne olacak ömğr boyu aklından çıkmayacak bir travma off Allahım çok zor çok iş işten geçtikten sonra devreye girer artık psikologlar pedogoglar , olay olana kadar kimsenin umrunda değillerdii sözün bittiği an

çok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten

hiç bir pedegog hiç bir psikolog o anı silemez o çocuğun hafızasından

Kazayla vıdeoyu ızledım bende de lınk acık duruyordu, yavas yavas okurken bırı ekleyıvermıs
Bılmıyorum anneler ölür mü acaba? Cocuklarımı cok sevıyorum sankı ölsem ruhum teslim olamayacak, gozlerım acık gıdecek cok huzursuz mutsuz olacagım gıbı gelıyor Sarılamamıs bıle kızına

Beyinsiz pislik. Çocuğunu dusunerek işlemişmiş. Lan çocuğunu düşündüğün yok. Kadina baskasiyla evlenip evlenmeyecegini sorup o da evlenecegim diyince olduuryo sonra da cocuk velayeti icindi falan. Cocugun simdi ne anne ne babasi kaldi hayvan herif!!!

Kadını mal olarak gören zihniyet bitmez...

Bir takim elbiseye bakar... ama bu adama agirlastirilmis muebbet verilmeli ama sanmam... simdi.icerde de kendi gibileri bunu pofpoflar. Ne de olsa ayni zihniyet!

Videoyu izledim utanmadan beni katil ettiniz de bağırıyordu rezil herif.. Ya kızının anne beni bırakma diye haykırışları.

Ne ceza verilir bilmiyoruz ama hakettiği cezayı almayacağı kesin...

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…