ben yaptım, haketti deyip küfür ediyor bir de. çıldıracağımtakım elbise giyip iyi halden en fazla 5 sene filan yatar o adam da.
Vıdeoyu mu ızledınız
Tamponla kurtarılabilirdi sanki. Keske bir saglikci denk gelseymis(((((((
O erkektir . Yapar.
Oğlum sec bakayım şu kızlardan birini.
Oğlum amcalara göster p.pini
At,avrat,silah.
Kadın namustur.
Vb daima duyduğumuz ataerkil zihniyet ile yetişen ve daima yapabileceklerinin sinirsiz olduğu öğretilen erkekler haliyle sınır tanımıyor.
Daima yapabileceklerini anlatırken, yapamayacaklarını anlatmıyoruz. Sonrasında sınırsız erkekler yetişiyor ve bizler "erkek teröründe bir dünya markası" oluyoruz.
Ve ben ya evladim karısını döver de ben kahrımdan ölürsem diye çocuk yapmıyorum.
hiç bir pedegog hiç bir psikolog o anı silemez o çocuğun hafızasındanKadın işte adımız kadın.. Erkekler tarafından zavallı görünen gücümüzün hiç bir şeye yetmediği düşünülen varlıklarız gözlerinde, ne haklarla korunuyor haklarımız ne de yasalarla..
Erkeğin üstün görüldüğü bir ülkede yaşadıktan sonra neyi nasıl kime karşı savunacagız.. ??
Eşime bosanma davası actıgım ilk zamanlar uzaklaştırma kararı çıkartmak için gittiğim emniyetteki '' kadın polis " bile ; bundan sonra nasıl yasıyacaksın , ne yapayacaksın diye sorduğunda, 'okulunu okuycam dimdik ayakta durcam' dediğim zaman bana " burası İstanbul adamı yerler, bırak okulunu git memleketine, otur ananın babanın evinde demişti " bunun üzerine iyice kinlenindim aslanlar gibi 2 yıl kaldım İstanbul da.. Bir kadın polis bile kadına bunu diyorsa tüküreyim böyle adalete dedim.
Çok çok üzüldümAllah eşini kahreylesin ne zaman dur denecek bunlara ne zaman adalet gelecek bunlara.. Öyle çok şey demek geliyorki içimden .... O kızın psikolojisi ne olacak ömğr boyu aklından çıkmayacak bir travma off Allahım çok zor çok iş işten geçtikten sonra devreye girer artık psikologlar pedogoglar , olay olana kadar kimsenin umrunda değillerdii sözün bittiği an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?