Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Tıbbi olarak sağlık için bir faydası yok diye biliyorum
Biraz daha arastirmanizi oneriyorum. Fazlaca muallakta kalinan bir konu sunnet.

Medicalparkın sitesinden bir alıntı:
"Sünnetle alınan deri penis ucunu ve idrar deliğini örtmektedir. Ve bu derinin altında bir hvasız, pislik ve salgı biriken, idrarla temas halinde bir alan oluşmaktadır. Bu sebeple düzenli temizlenmezse infeksiyon oluşumu için uygun bir zemin oluşturur. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için taşıyıcılık aracı olabilir. Özellikle çocuklarda sünnet derisi yapışabilir, ucu daralabilir. İdrar çıkışını engelleyebilir. Penis abselerine neden olabilir. Parafimozis dediğimiz sünnet derisi sıkışarak peniste kan akımını bozabilir. Bu derinin sünnetle alınması bahsettiğimiz problemlere karşı korunma sağlar."

Yani bence olasi bir soruna karsilik sunnet yapilabilir. Ben sunnete karsi degilim. Ancak bunun erkek olmakla falan bagdastirilmasina karsiyim. Ilerde bir oglum olursa sunnet ettirecegim ama tamamen bazi problemler olabilecegi icin onlem amacli. Ve o da bunun saglik icin oldugunu bilecek.
Erkek kardesim 1 aylikken sunnet olmustu. Cunku iseyemiyordu ve pipisinde kireclenme mi ne olmustu. O zaman hastane ortaminda uygun sartlarda yapildi sunneti. Ben de zaten oglum olursa henuz bebekken yaptiracagim sunnetini. Yasi ilerledikce farkli duygu durumlari icine girsin istemem.

Link varmı acaba daha yeni haberim oluyo

Kimse kusura bakmasın!!! Bu caniler ağaçta yetişmiyor. Bir anne ve baba tarafından yetiştiriliyor. Hele erkek anneleri..
Bütün imkanlarını oğlunun önüne seren, kızını abisinin veya erkek kardeşinin yanında aşağılayan, kızının çocuğuna 7 kat yabancı muamelesi yapıp oğlunun çocuğuna dünyaları seren, sanki dünyada tek erkek çocuk onunmuş gibi neredeyse tapınacak duruma gelen erkek anneleri....
Ya kız anneleri?
Boşanmak kötü diye kızını istemediği evliliğe devam etmesi için zorlayanlar, kocandır çekeceksin diye kurtlar sofrasına resmen yem olması için atanlar, boşanırsan da çocuğunu getirme diyenler, boşanınca öz kızlarına o... damgası vuranlar...
Kadın kadın kadın....

Zihniyet degismedikce biz çok duyariz böyle haberler, hatta biz bile haber olabiliriz:, garantimiz var mı?

o vıdeoyu ceken de ıcerı alınmalı ınsanlar ne degısık durmus vıdeoya cekmıs zaten cafenın guvenlık kamerası vardır kızın zaten tanıklıgı var nasıl bır sapık olmalı kı bır ınsan caninin bır ınsan katletısını cekıyor ve yayınlıyor resmen sapık cani pislik pskıkopatlardan gecılmıyor ortalık
arkadan kafasına sandalye gecırememıslermı adamın haberden haberım yok sımdı konuyu okuyunca ogrendım keske ınsanların ne oldukların alınlarında yanıp sonse keske çip mip takılsa bızlere kotu karakterler ımha edılse
bır yok olsak da su dunya bız ınsanlardan bır kurtulsa keske

Hayır tabiki öyle değil. Nasıl olmuş olursa olsun bir cinayet var ortada. Çocuğunun gözü önünde hem de. Sadece bu durumun biraz karışık olduğunu düşünüyorum.

Siz bir şey düşünmeyin rica ediyorum.
Bildiğiniz vicdansız merhametsizin biri,eski eşinin ve çocuğunun bütün hayatını mahvetmiş hala burada ''hmm ama durum karışık bence yaaaa öfke krizi falan var'' demeyin.Sinirimizi bozmayın daha fazla,gidin ''kadın kesin bir şeyler söyledi adam çıldırdı''larınızı farklı yerde yazın.

Allah bütün kadınları, çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın ve onları karşılaştıkları psikopatlardan korusun. Ne denir ki? Öyle dehşet verici ki, haber başlığını görür görmez kapamıştım, içeriğini okuyamadım bile, burada yazılanlardan öğrendim ayrıntılarını. Kalbim acıyor böyle haberleri okuyunca, dayanılır gibi değil. Bir annenin en büyük korkularından biridir yavrusunu annesiz bırakmak. Eminim kan revan içinde bile kendi canından çok evladının yaşadığı korkuyu, ölürse yavrusuna ne olacağını düşünüyordu. Allah belasını versin o yaratığın da. Böyleleri için en büyük dileğimdir öleyim diye yakarsın yalvarsın da ölemesin, acılar için de çeksin, sürünsün pislik. Allah kahretsin gerçekten.

Kadıncagiz böyle bir serefsize sövse bile benim gözümde gayet haklı.. kaldı ki sadece evlencek misin sorusuna adamın istemediği cevabı vermiş. Sanane adi herif 4yıl önce boşanmışsın sanane ... Ben olsam olmayan adamligina bile laf söylerdim bu adinin.. beni öldürse ama o da erkekligine küfür etmiş haketmis derlerdi heralde.

Klasik ya benim ya toprağın kafası,bir de bunu romantik bulan kafalar var,Allah bu topluma akıl fikir versin başka bir şey demeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…