bu kısıyle yanı msahin321 ve sisim25 aynı kısıler oyuzden banlılar trollerTroll mroll, hiçbir sağlıklı kafada insan böyle şeyleri dalgasına olsa bile yazamaz. Benim kanım çekiliyor yazarken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kısıyle yanı msahin321 ve sisim25 aynı kısıler oyuzden banlılar trollerTroll mroll, hiçbir sağlıklı kafada insan böyle şeyleri dalgasına olsa bile yazamaz. Benim kanım çekiliyor yazarken.
Trollmüş, ben de bu yorumuna tepki verdim. Başka hesapla gelip bana 'boşver onu troll' falan yazmış. Mune ifşa etti.
Msahin312 ile sisim25 aynı kişiler yani.
bu kısıyle yanı msahin321 ve sisim25 aynı kısıler oyuzden banlılar troller
Kendisi teyze kızı da olabilir. Bu ülkenin kadınlarının bir kısmından da nefret ediyorum o katil erkeklerden ettiğim kadar. Bu cinayetlerin büyük bir kısmında kadınların kışkırtmasının, fitne yaratmalarının payı o kadar büyük ki. Kızına tecavüz eden oğlunu koruyan, her duruşmasına giden, kızını tehdit eden ana babalar var bu memlekette. Ahlakınız, namus anlayışımız, büyük gönüllülüğümüz o kadar sahte ki. O ormanlar yanacağına bu insanlar yok olsaydı.bağnazlık, yobazlık had safhada. Kurandan, dinden haberi olmayan insanlar din adına konuşur oldular. Hutbelerde sadece kadının sınırları, kadının görevleri anlatılıyor. Kadının görevi varsa da bu diyanetin konusu olmamalı, kime ne. Din kişiseldir, esas olan ahlaktır, merhamettir, vicdandır. Bu ölen zavallı kadın adamdan boşanmış, ama kurtulamamış niye çünkü kadın mal. Okusa da okuöasa da çalışsa da çalışmasa da mal. Ve bunu yine kadınlar yapıyor. Dedikodu masum değildir, yapmayın. O sosyal medyada atan tutan kadınlar hele size inanamıyorum. Çözüm olsa aynı akıbet uğrayın diyeceğim ama çözüm değil. Cezalarımız gayette yeterli, ama infaz kanunlarıyla sürekli kuşa çevrilen ceza hükümleri var. Ve de malesef hakimlerimiz de ataerkil zihniyete sahipler. İdam da asla çözüm olamaz bizim gibi ülkelerde. Çok daldan dala atladım ama çok öfkeliyim, çok üzgünüm. Kendi ellerimizle hasta bireyler yaratıp topluma salyoruz.her yer çürümüş, konuşmuş, önü alınamaz bir son bekliyor gibi. Merhametin olmadığı yerde ne inşa edilebilir kiSiz gerçek misiniz msahin312 ya da @sisim25 mi demeliydim?
Bir kadın "ölmek istemiyorum" feryatları içerisinde yavrusunun gözü önünde cani bir adam tarafından öldürülmüş ve siz trollemek için bu konuyu seçtiniz öyle mi?
Hiçbir duygunuz yoksa bile biraz vicdanınız olsun lütfen.
Çok seviyorsa teyzesinin oğlunu Allah ona öyle bir koca versinAllahım yaa az önceki atılan ekran görüntüsüne baktım o hesap Mahi B. adında ,tıp fakültesinde çalışan öğretim üyesine aitmiş.Katil olan teyzemin oğlu diyor ,attığı paylaşımlarda katili haklı gösteren paylaşımları var.Teyzem çok üzülüyor vs .yazmış. Pislik kadın nasıl bunları söyleyebilirsin ölmüş kadının arkasından.Ölmüş kadına bu hesapla ağzıma alamadığım küfürler saymış .Daha bir sürü hesabı var baktım ,bu kadın doktor ,okumuş aydın insan diyeceğimiz kişiler nasıl böyle iğrenç zihniyetli olabilir.
Pislik adamın kuzeni ya onu haklı gösterecek şeyler ,küfürler paylaşmış.Sen kadın olarak nasıl bunları yazarsın ,düşünürsün.Ona da öyle koca versin Allah ,kendi de yaşasın.Çok seviyorsa teyzesinin oğlunu Allah ona öyle bir koca versin
o çocuk bidaha senin yüzüne bakar mı be adam. çocuğunu bu kadar düşünüyosan annesine dokunmayacaktın.Haberler de verdiler akşam.
Bide bağırıyodu ,çocuğumu bana vermedin,katil oldum diye.
Ya o kızın psikolojisi annesi kanlar içinde ve anne ne olur beni bırakma diye yakarislari...
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Başlıgi o niyetle acmadiginizi biliyorum ancak kadın masum olmasa bile farkeder mi? Diyelim ki kocasını aldatmiş olsun ne farkeder?