Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Troll mroll, hiçbir sağlıklı kafada insan böyle şeyleri dalgasına olsa bile yazamaz. Benim kanım çekiliyor yazarken.
bu kısıyle yanı msahin321 ve sisim25 aynı kısıler oyuzden banlılar troller

Trollmüş, ben de bu yorumuna tepki verdim. Başka hesapla gelip bana 'boşver onu troll' falan yazmış. Mune ifşa etti.

Msahin312 ile sisim25 aynı kişiler yani.

bu kısıyle yanı msahin321 ve sisim25 aynı kısıler oyuzden banlılar troller

Ha savunan da aynı kişi yani. Ben araları okumadım da... Ya işte troll mroll diyerek bunları da kanıksatıyoruz; insanların iki gram ilgi görmek için yapacakları şeylerin sınırı kalmamaya başladı. Gözünün önünde ölen kadını soğukkanlılıkla sanki korku filmi çekercesine kameraya alan adamla aynı ülkede yaşıyoruz, belki onun benzerleriyle aynı ortamda bulunuyoruz, konuşuyoruz. Bilmiyorum, ben giderek paranoyaklaşıyorum galiba.

Yani şu vahseti bile kim bilir nooldu da bu hale geldi diye savunan adiler var ve birine hakaret etsen 2 yildan baslayan ceza bunlara işlemiyor oyle mi? Potansiyel katiller işte.
Ya gercekten bu ulkede pislik cok insan var. Vatanseverim diyorum da boylesi icin degil...

Ortada vahsice oldurulen bir kadincagiz... öldü gitti... arkasindan iftira atilsa kendini mi savunabilecek... hala konuşuyorlar ya. Umarım onlar da ceza alir.

Ülkede adalet sistemi mi kalmış, eniştemşn bir davası vardı babamdan tanık yazdırmışlar. karsı taraf serbet bırakılmıştı , ölen babamada 13 yıl hapis cezası verilmişti , babam öleli olmuştu 1 sene ve ölmüş babama hapis cezası tanıklıgından bile haberi yoktu! Daha hakim ısrarla babamı sorup durmuş öldü br öldü mezarına mı keseceksin cezayı diye çok ah etmiştim bu olayı hayatım boyunca unutamam.
Bu kadına çok çok üzülüyorum dünden beri gözümün önünden gitmiyor o çığlıklar ölmek istemiyorum diyişi:(( adi soysuz kadının canına kıyarak cezasını vermiş oluyor aklı sıra. Peki bu adi itin soysuzun cezasını kim verecek , ölmüş babama 13 yıl ceza veren adalet nerdesin !!?? Cezaevlerinde besleyecekmisin bu pisliği, onlarca asker gözetiminde koruyacak mısın bu adiyi, ekmek su mu vereceksin bir de bu yaratığa..! Ha birde namus cinayeti indirimimiz var doğru, bu da namus cinayeti olur bir de indirim yaparsınız!! Yazıklar olsun olmayan adalete:(

Siz gerçek misiniz msahin312 ya da @sisim25 mi demeliydim?
Bir kadın "ölmek istemiyorum" feryatları içerisinde yavrusunun gözü önünde cani bir adam tarafından öldürülmüş ve siz trollemek için bu konuyu seçtiniz öyle mi?
Hiçbir duygunuz yoksa bile biraz vicdanınız olsun lütfen.
Kendisi teyze kızı da olabilir. Bu ülkenin kadınlarının bir kısmından da nefret ediyorum o katil erkeklerden ettiğim kadar. Bu cinayetlerin büyük bir kısmında kadınların kışkırtmasının, fitne yaratmalarının payı o kadar büyük ki. Kızına tecavüz eden oğlunu koruyan, her duruşmasına giden, kızını tehdit eden ana babalar var bu memlekette. Ahlakınız, namus anlayışımız, büyük gönüllülüğümüz o kadar sahte ki. O ormanlar yanacağına bu insanlar yok olsaydı.bağnazlık, yobazlık had safhada. Kurandan, dinden haberi olmayan insanlar din adına konuşur oldular. Hutbelerde sadece kadının sınırları, kadının görevleri anlatılıyor. Kadının görevi varsa da bu diyanetin konusu olmamalı, kime ne. Din kişiseldir, esas olan ahlaktır, merhamettir, vicdandır. Bu ölen zavallı kadın adamdan boşanmış, ama kurtulamamış niye çünkü kadın mal. Okusa da okuöasa da çalışsa da çalışmasa da mal. Ve bunu yine kadınlar yapıyor. Dedikodu masum değildir, yapmayın. O sosyal medyada atan tutan kadınlar hele size inanamıyorum. Çözüm olsa aynı akıbet uğrayın diyeceğim ama çözüm değil. Cezalarımız gayette yeterli, ama infaz kanunlarıyla sürekli kuşa çevrilen ceza hükümleri var. Ve de malesef hakimlerimiz de ataerkil zihniyete sahipler. İdam da asla çözüm olamaz bizim gibi ülkelerde. Çok daldan dala atladım ama çok öfkeliyim, çok üzgünüm. Kendi ellerimizle hasta bireyler yaratıp topluma salyoruz.her yer çürümüş, konuşmuş, önü alınamaz bir son bekliyor gibi. Merhametin olmadığı yerde ne inşa edilebilir ki

Allahım yaa az önceki atılan ekran görüntüsüne baktım o hesap Mahi B. adında ,tıp fakültesinde çalışan öğretim üyesine aitmiş.Katil olan teyzemin oğlu diyor ,attığı paylaşımlarda katili haklı gösteren paylaşımları var.Teyzem çok üzülüyor vs .yazmış. Pislik kadın nasıl bunları söyleyebilirsin ölmüş kadının arkasından.Ölmüş kadına bu hesapla ağzıma alamadığım küfürler saymış .Daha bir sürü hesabı var baktım ,bu kadın doktor ,okumuş aydın insan diyeceğimiz kişiler nasıl böyle iğrenç zihniyetli olabilir.
Çok seviyorsa teyzesinin oğlunu Allah ona öyle bir koca versin

Çok seviyorsa teyzesinin oğlunu Allah ona öyle bir koca versin
Pislik adamın kuzeni ya onu haklı gösterecek şeyler ,küfürler paylaşmış.Sen kadın olarak nasıl bunları yazarsın ,düşünürsün.Ona da öyle koca versin Allah ,kendi de yaşasın.

Eklentiler

• ECpT6fsUwAAwNge.webp
    ECpT6fsUwAAwNge.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 136
Bir çocuğun kanlar içinde olan boğazını tutan annesine; Anne lütfen ölme! Diye feryat edişi..
Ama biliyorum. Hepsi gibi bu da unutulacak. Bu bile unutulacak..
Video u izlediğimden beri kendimde değilim, Türkiye nin adaletinden de hiç umudum yok. O cani katilin Takım elbise giyip, beni tahrik etti diye ifade vermesine bakar her şey. Zaten bunu bildiği için de bu kadar cesaretli, korkusu yok. Bu ve bunun gibilerin.
Allahın adaleti kaldı sadece geriye..
Ve yine belki bu sefer farklı olur, belki bu unutulmaz diye umut etmek

Asiri canim sıkkın bu olay yuzunden. O adami benim elime verseler..... resmen vahset. Nefret ediyorum bu dunyadan.

Neye şaşırıyorsunuz?
Bu ülkede her gün bir kadın namus namus diye katlediliyor.
Burda bile kadınlar genç kızlara sevgilimle birlikte oldum dedi diye hakaret edip aşağılıyor
Bu zihniyette insanlarda şimdi kalkmış ayy ne feci bir olay ne üzücü yazık diye yazıyor
İki yüzlüsünüz!!
Pislik düşüncelerinizde boğulun

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Emine Bulut cinayetiyle ilgili soruşturma ve kovuşturma aşamasına müdahillik talebinde bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Söz konusu çocuğumuzun ve yakınlarının bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için malum görüntülerin sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda paylaşılması kızımızı ve ailesini bir kez daha yaralamaktadır" denildi ve bu görüntülerin paylaşılmaması istendi.
10 yaşındaki çocuğun yakınlarının yanında olduğu, bakanlık psikologlarının gözetiminde bulunduğu bildirildi.

Açıklama şöyle:
"18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir.
Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir.
Söz konusu çocuğumuzun ve yakınlarının bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için malum görüntülerin sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda paylaşılması kızımızı ve ailesini bir kez daha yaralamaktadır. Bu nedenle, bu görüntülerin paylaşılıp yayılmaması konusunda sorumluluk sahibi vatandaşlarımızdan duyarlılık beklemekteyiz."
Bakanlık olarak yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İzlediğimde ağladım, aklıma geldikçe ağlıyorum, ne kadının sesi ne kizin sesi gidiyor kulaklarımdan.

Allahim nasil bir cağa denk geldik biz,acılar içinde kıvranalım diye mi yaşıyoruz.
Bu görüntü bende bile bu kadar ciddi travma yarattıysa o masum yavru nolacak.

Nasil yasayacak,hayatina nasil devam edecek.
Kopsun kıyamet daha fazla batmayalım yerler dibine

Başlıgi o niyetle acmadiginizi biliyorum ancak kadın masum olmasa bile farkeder mi? Diyelim ki kocasını aldatmiş olsun ne farkeder?
Böyle küçük ayrıntılara dikkat edelim çünkü uzun vadede bir zihniyet inşa edilmiş oluyor. Kocasını aldattığı için öldürülen kadınların uğradığı siddeti mesrulastirmaya neden oluyor.
Videonun yayılmasını da som derece olumlu buluyorum. Kadın cinayeti denilip geçilen işin gerçeği bu işte. Video olmasaydı bu derece toplumsal infiale yol acmayacakti.
Rahmetlinin öldükten sonraki halini de gördüm. Boğazındaki kesinin tüm ayrintilariyla göründüğü fotoğrafı... umarım benden başka görenler de olmuştur da "bicakla yaralandı", "bıçakla öldürüldü" cümlelerinin söylendiği kadar kolay olmadığını anlamışlardir biraz.
Bir siyasetçinin de dediği gibi bu ülkede bir partinin belediye başkanı biz Karadenizli erkekler kürt kadınları 2
Es alalım bu mesele çözülsün diye demec verdi .
Bu ülkenin Başbakanı, Cumhurbaşkanı kadın midir kız midir bilmem dedi
Başka biri hamile kadın sokağa çıkmasın dedi.
Bu ülkenin Bakanı bir vakfın yurtlarında olan toplu istismarlar için bir kere olmuş bir şey için kurumun adını karalamayalim dedi.
Bu ülkede kadınlar evlenirken bellerine hala bekaret kuşağı denilen o leş şeyin takılmasına izin veriliyor.
Namus kadın üzerinden tanımlanıyor.
O kadar çok yolumuz var ve o kadar ümitsizim ki.
Erkek çocuğu annelerine o kadar is düşüyor ki.

Bu haberi maalesef yeni okudum,videoyu yeni izledim kanım çekildi,mahvoldum.bu nasıl bir vicdansızlıktır nasıl bir vahşettir.hele durup ta videoya çeken kişilere ne demeli..nasıl bir kalleşlik şerefsizliktir bu.türkiyede adalet sistemi diye birşey kalmadı.çok çok 3-5 yıl yatar çıkar.insan hayatı bu kadar ucuz mu? İnsan hayatının karşılığı sadece 5 yıl mı? Yazıklar olsun.hep kadınlar mı mağdur olmak zorunda.bizleri de Allah yaratmadı mı? Bu erkekler kendilerini ne bok sanıyorlar Allah’ın belaları.inşallah kıvrana kıvrana geberir itin soyu

Haberler de verdiler akşam.
Bide bağırıyodu ,çocuğumu bana vermedin,katil oldum diye.

Ya o kızın psikolojisi annesi kanlar içinde ve anne ne olur beni bırakma diye yakarislari...

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
o çocuk bidaha senin yüzüne bakar mı be adam. çocuğunu bu kadar düşünüyosan annesine dokunmayacaktın.

Herkes kendi coplugunu temizleyecek misal ben bi erkek annesiyim cocuguma ONCE INSAN OLMAYI ogretecegim. Sen de o da digeri de oburu de herkes de... degisimi biz baslatacagiz. Erkeksin yaparsin zihniyetiyle degil onu ustun kılarak degil ona vicdani merhameti ogretecegiz. Bunu da ona ornek davranis sergileyerek yapacagiz. Kavga gurultude buyuyen bu cocugun ilerde ne yapmasini bekleyebiliriz? Siddet dolu cocuklar degil, sevgi dolu cocuklar yetistirelim. Once degisimi biz ailede baslatalim. Bakin o zaman bakin toplum nasil degisiyor....

Başlıgi o niyetle acmadiginizi biliyorum ancak kadın masum olmasa bile farkeder mi? Diyelim ki kocasını aldatmiş olsun ne farkeder?

Konumuz savunmasız şekilde yavrusu ile kalmış bir insan ve bu insan benim, sizin kısaca hepimizin gözünde masumdur, aksini iddia eden zaten insanlığı ve merhameti olmayan biridir. Dolayısıyla masum dememizde , başlığı bu şekilde açmamızda ne gibi bir sıkıntı olabilir?
Kocasını aldatmış olması ile masumiyet şuan konumuz dışı ve bunlar arasında ne gibi bağ kurulabilir ki şu durumda? bence bu durumla bağdaştırarak bir zihniyet inşa eden siz oluyorsunuz, üzgünüm :KK43:

Back
X