Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Bu ülkede ata erkil sistem değişmedikçe daha çok kadınlarımız can verir.
Ceket giyip kravat takacak,hakimde iyi hal indirim vermezse bakın görün..
Isin kotusu erkeklerin degil hala ataerkil sistemi benimsemis kadinlarin olmasi onlar erkek cocugu yetistiriyor maalesef ortalik maganda kayniyor erkek kadin esit erkekleri boyle yetistirmeyin dedigimde bana oglun olunca anlarsin diyorlardi oldu ama hala ayniyim buyudugunde bir kadina vurmak degil kotu bir sozunu duysam kahrolurum yetistirememisim diye ama simdi bakiyorsun ufacik cocuk cinsiyetci kufurler ediyor ve annesi bundan gurur duyarak video cekiyor bizim ulkemizin kadinlarinin egitime ihtiyaci var en basda

Isin kotusu erkeklerin degil hala ataerkil sistemi benimsemis kadinlarin olmasi onlar erkek cocugu yetistiriyor maalesef ortalik maganda kayniyor erkek kadin esit erkekleri boyle yetistirmeyin dedigimde bana oglun olunca anlarsin diyorlardi oldu ama hala ayniyim buyudugunde bir kadina vurmak degil kotu bir sozunu duysam kahrolurum yetistirememisim diye ama simdi bakiyorsun ufacik cocuk cinsiyetci kufurler ediyor ve annesi bundan gurur duyarak video cekiyor bizim ulkemizin kadinlarinin egitime ihtiyaci var en basda
Evet o kadae doğrı yazdın ki, biizm kadınımızın eğitilmesi lazım erkeğe bakış açıları hastalıklı....

şimdi instagramdan geliyorum. merhume için hesap açıp bu vahşi videoyu paylaşmışlar.
soruyorum olay anında telefonuna sarılıp video kaydı yapmayı akıl eden ama kadına müdahele etmeyi akıl etmeyen o leş kargasından, like için hesap açan bu leş kargasının ne farkı var?
haa bi de şey gördüm kadın şık şıkırdım giyinmiş yanında da oğlu emine bulut etiketiyle fotoğrafını paylaşmış.
biz ne zaman acıdan nemalanan toplum olduk?

O nlarda varya genelde ailelerinden öyle gördükleri için bu sistemi devam ettiriyorlar maalesef.
Önce kadın eğitilicek sonrada bu eğitimi çocuklarına verecekler..

Ülkenin adalet ve eğitim sistemi hergün içten içe çürüyor/çürütülüyor. Bu kaos birilerinin işine geliyor. Mesela sınırımıza 1,5 milyon suriyeli daha dayandı ama bir gün olmasın ki biz sapık, katil, cani insanların yarattığı gündemden başımızı kaldırıp da "devlet nerde, napıyor" diye bakamıyor, sorgulamıyoruz. Biri de çıkıp "bari yalandan kamu vicdanını rahatlatayım" demiyor. Biz kendi içimizde çırpınaduralım onlar da ülkeyi istediği gibi yönetsin. Korku ve kaos bi toplumu yönetmenin, daha doğrusu gütmenin en kolay yolu. "Ülkenin geleceği için cahil insan lazım" diyorlardı. Al sana cahil, eğitimsiz, ilkel bi toplum. Kurbanları da kadınlar, çocuklar, hayvanlar, ağaçlar...

Son düzenleme:
Allahım yaa az önceki atılan ekran görüntüsüne baktım o hesap Mahi B. adında ,tıp fakültesinde çalışan öğretim üyesine aitmiş.Katil olan teyzemin oğlu diyor ,attığı paylaşımlarda katili haklı gösteren paylaşımları var.Teyzem çok üzülüyor vs .yazmış. Pislik kadın nasıl bunları söyleyebilirsin ölmüş kadının arkasından.Ölmüş kadına bu hesapla ağzıma alamadığım küfürler saymış .Daha bir sürü hesabı var baktım ,bu kadın doktor ,okumuş aydın insan diyeceğimiz kişiler nasıl böyle iğrenç zihniyetli olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20190823-113839.webp
    Screenshot_20190823-113839.webp
    15 KB · Görüntüleme: 127
  • ECooljcU0AEA6Sh.webp
    ECooljcU0AEA6Sh.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 139
Bu haberi şimdi gördüm sosyal medyada. Görmez olaydım:(( Kanım dondu:(((
İdam için hala neyi bekliyoruz!!
Daha kaç kadın daha ölecek??!!
O çocuğun psikolojisi ne haldedir şuan :((

O nlarda varya genelde ailelerinden öyle gördükleri için bu sistemi devam ettiriyorlar maalesef.
Önce kadın eğitilicek sonrada bu eğitimi çocuklarına verecekler..

Cezalar yeterli değil bence, daha ağır müeyyideler uygulansa belki cinayetler bir nebze olsun azalır.Ozellikle sanık leyhine yorum ilkesinin kaldırılması gerekiyor.2009 yılında babam öldürüldü ve yıl 2019 katil acıkcezaevine çıktı, üç ayda bir hafta izin veriliyor şuan.Öldürülen de öldüğüyle kalıyor

Cezalar yeterli değil bence, daha ağır müeyyideler uygulansa belki cinayetler bir nebze olsun azalır.Ozellikle sanık leyhine yorum ilkesinin kaldırılması gerekiyor.2009 yılında babam öldürüldü ve yıl 2019 katil acıkcezaevine çıktı, üç ayda bir hafta izin veriliyor şuan.Öldürülen de öldüğüyle kalıyor
adalet sistemimiz o kadar kötü ki mümkün olsa ölen kişiye ceza verilecek.

"Kadın kimbilir ne yapmışta haketmiş" şu haberi okuyupta aklından bunu geçirenler var olduğu sürece hiçbir şey asla düzelmeyecek. Ve maalesef bu bilinçte kadınlar da en az erkekler kadar var.
demiştim, düşmüşler bile
Screenshot_20190823-121753_Habit Browser.webp

Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.

Erkeklerden çok sizin gibi kadınların yetiştirdiği erkeklerden korkuyorum. Bu ülkede karısını köfte patates yapmadığı bahanesiyle öldüren tipler varken daha hala "Kimbilir ne yapmış da adamı kendisini öldürtecek kadar delirtmiş" demeye getiriyorsunuz. Yazık.

Potansiyel katil. Açık açık 'ben olursam ben de aynısını yapacağım' demek bu.
İşte bu bi suç sayılmalı mesela. Suçu övme, suçluyu haklı görme sebebiyle bu yaratık da tutuklanmalı. Tutukluluk süresi boyunca da cinsiyet eşitliği üzerine yazılmış kitaplar okutulmalı. Zihni temizlenmeli. Ama niye uğraşsınlar ki. Onlardan böyle hizmet bekleyen bi toplum yok. Allah, peygamber, ümmet, makarna, kek tamam işte...

Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, o adamı can çektire çektire gebertmek istiyorum!!!

Allah belasını versin!!! Daha beterleri ona yapılsın, en yakın zamanda can çekişerek öldüğünü duyalım inşallah!!!

Rabbim 10 yaşındaki o masum kız çocuğunun yardımcısı olsun. O kadar zor ki, o kadar anlatılmaz ki bu acı... Ne desek boş...

Adalet sadece bir saray adı olarak kalmamalı!!!

Bu adama asla iyi hal indirimi verilmemeli!!!

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.

Sen ne saçmalıyorsun be!!! Nerdeyse adam haklı diyeceksin!!! Elbette ölüme hazırız ama Allah'ın verdiği canı yalnız Allah alır!!

Ayrıca peygamberimiz ne demiş "kadınlar size Rabbinizin emanetidir"

Emanete böyle mi bakmalıyız!!! En ufak bir sinirde cinayet mi işlenmeli!!!

Bi git yaaa

Erkeklerden çok sizin gibi kadınların yetiştirdiği erkeklerden korkuyorum. Bu ülkede karısını köfte patates yapmadığı bahanesiyle öldüren tipler varken daha hala "Kimbilir ne yapmış da adamı kendisini öldürtecek kadar delirtmiş" demeye getiriyorsunuz. Yazık.
Trollmüş, ben de bu yorumuna tepki verdim. Başka hesapla gelip bana 'boşver onu troll' falan yazmış. Mune ifşa etti.

Msahin312 ile sisim25 aynı kişiler yani.

Back
X