Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

40 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Yardım eden yine yok, sağa sola kaçışıyorlar. İnsan gibi indirmemişti bıçak darbelerini. En son sırtına saplayıp kaçmıştı. Lanet gelsin, lanet.. En başta canilerden koruyamayanlara.
Bugün izledim görüntülerini, dağıldım resmen. Böyle bi vahşet olamaz ya

Hayvan denilmeyecek kadar cani çünkü hayvanlar bile merhametli

Kendi fikrim su ki... hic kimse birsey yapamaz bunlara... ne sosyal medyada kalkinma ise yarar nede yürüyüs protesto... malesef.. devletin sucu savcilarin sucu... ayrildilarmi agressif hareketler sergiledigi anda hop hapise.. veya ne bileyim kadinin yanina koruma... 7 /24 onami bakcam denmese keske... uzaklastirma kararida hic bir halta yaramaz.. kim kontrol ediyor bunu veya kapini kirdi girdi polis ne kadar süre icinde geliyo ... is isten gectikten sonra.. hep böyle oluyor ... anneler esas ogullaroni dogru yetistirselerdi bunlarin minimuma inmasini saglayabilirdik.. ne yazikki öyle bi durum olacaginida hic düsünmüyorum cünki o erkek yapar o vururda severde aldatirda dönerde ! Bunlarin Zihniyeti batsin
O kadar haklısın ki..

sabahtan beri konu ile ilgili yazılan birçok şeyi okudum ama görüntüleri asla izleyemedim, izleyemem. sanmıyorum kaldırabileceğimi.
ben böyle bir görüntüyle karşılaşma ihtimalimden bile korkarken o küçücük kız çocuğu buna şahit oldu bir de. hem de öz babası öz annesini... gerçekten tiksiniyorum artık insanlığımdan.

Video çekmek yerine yardım etmek çok mu zor
Çektin de ne oldu çok merak ediyorum
Dünyada insan adı altında milyarlarca yaratık var.
Çok üzücü çok derin bir yara🙁

Adi soysuz önceden planlamış bu cinayeti, sağa sola , abisini babasını hepsini öldüreceğim diye söylemiş zaten !! Zavallı kadını :KK43: öldürdükten sonrası babasını öldürmeye gidiyomustu aramış babasını tehdit etmiş zaten sıra sende diye soysuz it. Dünden beri kızın çığlıkları annenin ölmek istemiyorum diyişi hiç gitmiyor gözümğn önünden: (

Şimdi ne olacak bu ite, cezaevinde korunup kollanacak , yemeği önüne gelecek, hastalansa doktoru ayağında olacak, ekmek elden su gölden yaşayacak. Sonrada her yerden bir indirim gelecek hoop çıkacak !! Allah kahreylesin bu kaçıncı cinayet oldu, bu da diğerleri gibi 2 gün sonra unutulacak , diğer cinayetlerin üstü nasıl kapatıldıysa bunada adalet uğramadan kapatılacak çok üzülüyorum:KK43: adalet yoksa bizler neden varız adalet istiyorum diye sokağa çıkıp avazımın çıktığı kadar bağırmak istiyorum :( küçüçük bir kızın umutları çocukluğu annesi alındı elinden:( kim verecek bunun hesabını ,kim getirecek annesini geri , bu olaylar yaşanmadan adalet neden işlemiyor neden..!

Ilkokuldayken babamın bir arkadaşı hemşire eşini gece nöbet dönüşü bıçaklayarak öldürmüş sonrada bize gelmişti polis cagirmisti annemler hala unutmam çok güzel bir kadındı saçlarını at kuyruğu yapardı hep düşünürüm nasıl oldu acaba hiç mi karşı koyamadi kaçamadı çocuklar nerdeydi.O cani sanırım ben uniden mezun olduğum sene çıkmıştı hapisten olan kadına oldu.
O yavrucak nasıl unutacak annesinin o son halini nasıl yaşayacak bu acıyla :KK43:

Bu koca değil insan değil bir hayvan değil canavar. Çok yazık adaletimiz gerekeni yapmiyor maalesef genelde

Çok çok üzgünüm bugun izledim videoyu kanım çekildi. Yorum dahi yapamıyorum nasıl bir ülkedeyiz. Adalet yok suçlu korunuyor artık bıktık....

Bu videoyu çeken şahısın tutuklanması gerekiyor. Birincisi yardım edilmiyor ikincisi böyle vahşet bir görüntüyü internet ortamında paylaştığı için insanların psikolojik olarak kaldırabileceği bir konu değil üstelik bunu küçük çocuklar da izliyor. Annesinin ve babasının en ufak tartışmasında bunu izleyen çocukların babalarının böyle birşey yapabileceği korkusu ile yaşaması buna maruz kalması ne kadar zor. Bu videoyu çekip paylaşan kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmalı.

keşke izlemeseydim keşke.
haberi okurken açıldı video. Allah'ım bende böyle travma olduysa o evlat ne yapacak, nasıl yaşayacak.
gözümden akan yaş durmuyor. hıçkıra hıçkıra ağladım. kadıncağızın sonraki görüntüleri de var. geride kalanlar bunları nasıl unutacak.
o kadar üzgünüm ki.

Cinayeti videoya ceken kisi gözaltına alinmış
Bir yere kadar cektiysen de sonra birak kadini kurtar zaten yeterince delil olmuştur nasil izledi anlamiyorum ordakiler yaaa ben videoyu acamiyorum bu hayvanlar orda cinayeti izlemisler resmen aklim almıyor. Herkes sosyal.medyada tık peşinde video cekti haberci oldu. ...................... sayisiz küfür sayisiszzzzzzzz

Biliyorum uyarılmadık sinir hücreniz kalmadı ama bu adamlar ifşa olmalı. Bunları tanıyan, gören, bilen ne mal olduklarını bilmeli. Bunlardan uzak durulmalı.

Böyle gördüğünüz, aleni suç işleyen ya da işleyeceğini söyleyen tipleri ekran görüntüsüyle birlikte EGM Online İhbar'a bildirin.

İki gündür uyuyamıyorum, tüm aile tüm ofis bütin gün bunu konuştuk sürekli ağlıyoruz, anksiyete halindeyiz. Bugün yolda gördüğüm her erkeğe sayıp sövesim geldi, çok bozuldu psikolojim. Münferit değil biliyorum, yine olacak biliyorum. Hiçbir şey yapamıyorum, gidenleri geri getiremiyorum, elinde güç olan kimse bunlara dur demiyor, neden neden neden???

Bizzat karakola gidip hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Karakola giden kişi paylaşım yapmıştı.

Çok iyi, neyse ki olaylar sosyal medyaya yayılınca duyarlılığımız artıyor. Kısa süreliğine de olsa. Ama ola ki başkaları da çıkar, buradan arkadaşlar sosyal medyada görürler. Bilgilendirmek istedim.

Back
X