Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün izledim görüntülerini, dağıldım resmen. Böyle bi vahşet olamaz ya40 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Yardım eden yine yok, sağa sola kaçışıyorlar. İnsan gibi indirmemişti bıçak darbelerini. En son sırtına saplayıp kaçmıştı. Lanet gelsin, lanet.. En başta canilerden koruyamayanlara.
İzlediğim en berbat şeydi....Ben
Ben bilmiyordum duygu olayini. Simdi izledim hislerim tarifsizim korkuyorm nedensiz o kadinin orda kac erkegin arasindaki caresizligi.. cok travmatik bir video
O kadar haklısın ki..Kendi fikrim su ki... hic kimse birsey yapamaz bunlara... ne sosyal medyada kalkinma ise yarar nede yürüyüs protesto... malesef.. devletin sucu savcilarin sucu... ayrildilarmi agressif hareketler sergiledigi anda hop hapise.. veya ne bileyim kadinin yanina koruma... 7 /24 onami bakcam denmese keske... uzaklastirma kararida hic bir halta yaramaz.. kim kontrol ediyor bunu veya kapini kirdi girdi polis ne kadar süre icinde geliyo ... is isten gectikten sonra.. hep böyle oluyor ... anneler esas ogullaroni dogru yetistirselerdi bunlarin minimuma inmasini saglayabilirdik.. ne yazikki öyle bi durum olacaginida hic düsünmüyorum cünki o erkek yapar o vururda severde aldatirda dönerde ! Bunlarin Zihniyeti batsin
youtube ta vardı lütfen ölme anne diye bağıran bir kız ölmek istemiyorum dye bağıran çaresiz kanlar içinde bir anneVideoyu nerede izlediniz acaba?
Sebepsiz korku kapladı içimiBugün izledim görüntülerini, dağıldım resmen. Böyle bi vahşet olamaz ya
Bir yere kadar cektiysen de sonra birak kadini kurtar zaten yeterince delil olmuştur nasil izledi anlamiyorum ordakiler yaaa ben videoyu acamiyorum bu hayvanlar orda cinayeti izlemisler resmen aklim almıyor. Herkes sosyal.medyada tık peşinde video cekti haberci oldu. ...................... sayisiz küfür sayisiszzzzzzzzCinayeti videoya ceken kisi gözaltına alinmış
Biliyorum uyarılmadık sinir hücreniz kalmadı ama bu adamlar ifşa olmalı. Bunları tanıyan, gören, bilen ne mal olduklarını bilmeli. Bunlardan uzak durulmalı.
Bizzat karakola gidip hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Karakola giden kişi paylaşım yapmıştı.Böyle gördüğünüz, aleni suç işleyen ya da işleyeceğini söyleyen tipleri ekran görüntüsüyle birlikte EGM Online İhbar'a bildirin.
Bizzat karakola gidip hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Karakola giden kişi paylaşım yapmıştı.