Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ben de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.

Malesef. :KK43: O kadincagini da kiz kardesi kurtarmis. Tutmasaydim, bogusmasaydik gogsune bicagi saplayip oldurecekti diyor kiz kardesi..

Bence devlet boyle durumlarda babaya cocuklarini omur boyu gorme yasagi koymali.. Anne ile cocuklara yeni kimlikler verip farkli bir sehirde yeni bir hayata baslatmali.. Bu kadar mi zor yaa, bu kadar mi zooor???? İsyan edesim geliyor.

Yeni dogum yapmis kadin, senin evladini 9 ay karninda tasimis, acilar icinde dogurmus. Daha yavrusuna doyamamis nasil kiymaya yeltenirsin. Dusundukce cildiriyorum!

Amin ama hastanede sezeyanli eşini daha çocuğunu emziremeyen kadını,adam öldürmeye teşebbüs ederde artık durur mu sence? İnşallah ulasamaz,izlerini kaybederler adamın gözü dönmüş serfsiz,pislik.
Gaziantep cok büyük bir sehir degil ulaşır :( yani kadinin okuyan cocugu var galiba bu 3.çocuğuymuş koklu bir değişim yapacak kadin mecburen tasincak yoksa bulur. Haklisin. Durmaz o pis adam. Hapiste bile degildir bence suan :( bu aile ici siddet kamu davasina giriyor. Iyiki kadinin kizkardesi tutmus elini yoksa gercekten daha vahim olabilirdi. Ne gunlere kaldik Ya Rabbim sen büyüksün.

Amin ama hastanede sezeyanli eşini daha çocuğunu emziremeyen kadını,adam öldürmeye teşebbüs ederde artık durur mu sence? İnşallah ulasamaz,izlerini kaybederler adamın gözü dönmüş serfsiz,pislik.
Insallah ust soya suc isleme seysinden uzun sure hapiste kalir cunku bu tip yaralamayla bildigim 2 kisi var birisi 8 ay yatti oteki de sanirim 7 ay yatti içerde :(

Malesef. :KK43: O kadincagini da kiz kardesi kurtarmis. Tutmasaydim, bogusmasaydik gogsune bicagi saplayip oldurecekti diyor kiz kardesi..

Bence devlet boyle durumlarda babaya cocuklarini omur boyu gorme yasagi koymali.. Anne ile cocuklara yeni kimlikler verip farkli bir sehirde yeni bir hayata baslatmali.. Bu kadar mi zor yaa, bu kadar mi zooor???? İsyan edesim geliyor.

Yeni dogum yapmis kadin, senin evladini 9 ay karninda tasimis, acilar icinde dogurmus. Daha yavrusuna doyamamis nasil kiymaya yeltenirsin. Dusundukce cildiriyorum!
Keşke yapılsa,ölenin arkasından vahkamak tuhlemek daha kolay geliyor. Bir de çocuklarına burs ooo tamam vicdan da rahat. Vah ölene,çocuklarına. Nefret doldum,o kadının ölüm haberi gelecek,yine vahlanacaz,yine tohlenecez Allah fırsat vermesinzo serefsize. Kadını öldürmeden,kendisi geberip gitsin.

Bise diyimmi bi tanıdığım doktor,karisi eczacı 1 cocuklari var son derece görgülü ve bilgili insanlar.Vurma kirma yok. Medenice boşandılar. 15 senelik evliliklerini 5 dakikada bitirdiler kadıninn arabasi herseyi vardı. Ona rağmen ailesinin yanina döndü oğlu universiteyi kazanınca adam başka kadinlarla geziyordu ve kadin bunu görüyordu yani bosandiktan sonra. Yani bu bosanma islerinde gercekten ayni sehirde bile yasamamak lazim bence iyi ayrilmis olsanda

Ben de rüyamda erkekler,kadınları silahlarıyla sorguya çekerken gordum. Uyayamadim sonra. Hastanede teşebbüs etti,başaramadı çıkınca ilk işi o kadını oldurmek,bak gör bela geliyorum diyor ama koruyamayacaz.
Ne kadar üzücü değil mi ?
O kadar haklısınız ki o kadını da koruyabileceğimizi sanmıyorum.
O kadar ruh hastası bir toplumuz ki kadın can çekişirken hala video derdindeler...
Kadın o an eğer yere yatırılıp, kesiğe tampon yapılsaydı belki şu an hayatta olacaktı.
Bir video var izlediniz mi bilmiyorum ama bir bebeğin soluk borusuna bir şey kaçıyor. Bebeği bir polis kurtarıyor , masaj yaparak. Ve bunu dakikalarca yılmadan yapıyor.
Bizde olsa ne olurdu bir düşünsenize ?

Her ölen kadının ardından aynı şeyler konuşuluyor, unutuluyor. Herhangi bir çözüm yok, somut bir adım yok.

Artık kendi önlemlerimizi almanın vakti gelmedi mi? Vahşice katledilen kadınlarımızı, erkek egemen zihniyetli mahkemelerin adaletine teslim ederek elimize ne geçti? Hiçbir şey. Her geçen gün daha çok kadın erkek şiddetine kurban gidiyor.

Kadınlar, kendi adaletinizi kendiniz arayın. Can vereceğine can al. Bu zihniyete gebe kalma. Onlara çocuk verme. Çocuklarını cahillikleriyle zehirlemelerine izin verme. Bu varlıkları dönüşüme ancak bizler zorlayabiliriz.

İşte hep bunu diyorum ;

Ama sonra bana kızıyorlar, kadınlar değişmeli, küfür eden , hakaret eden, kıskanıyorum ayağına hayatı cehennem eden adamlara hayatını vermemeli kadınlar

Makul, mantıklı düşünmeyi öğrenemiyoruz, forumda kadın konu açıyor hamileyim ama boşanmak üzereyim, hurraaa herkes üstüne çullanmıyor mu aldırma, çocuğun günahı ne, kürtaj cinayettirden başlıyorlar. Bizim ülkemizde kadınların hayatları nereden tutsan elde kalıyor, döven söven adamla sevişip çocuk olursa düzelir diye hamile kalıyorlar, adamlara yaranmak için ailelerine sırt dönüyorlar. Erkek egemen toplum diyoruz ama bu psikopatları da kadınlar yetiştiriyor ; gelinini döven oğluna tavır koyan anne gördünüz mü hiç ? Ama ile başlayan savunmaları var hep, ama o da oğluma şöyle yaptı, oğluna ulan sen kimsin pezevenk insan karısına el kaldırır mı demiyor. Günlerdir buraya bir sürü video yükleniyor, birinde kadın diyor ki acaba ne yaptı da kadın adam öldürdü ? Bunlar erkek değil kadın zihniyeti kadın

Tarihteki bütün değişimlerde kadınların rolü esastır, ne zaman uyanırlar o zaman değişim olur ; tembellikten, kolaycılıktan, evliliği kutsamaktan, kocam beni baksından, anne olayım yeterden vazgeçtikleri gün uyanacak kadınlar.

Evet kanunlar yetersiz, bir erkek hükümranlığı var hepsi kabulüm ama bir kadın zihniyeti de var ve o zihniyet bu hastalıklı adamları yetiştiriyor. Kadın çocuğu hamur gibi elinde şekillenirken kendisine gelen sinyalleri almıyor, erkek çocuktur pısırık olmasın kafasında yaşıyor, büyüsün yaşlılıkta bana sahip çıksın diye düşünülüyor hatta hayatımı zehir eden babasına diklensin diye erkek çocuk yetiştiriliyor, çocuğu diğer çocukları dövüyor, hayvanlara zarar veriyor, küfür ediyor ama anne bunları geçiştiriyor, sonra o çocuk 30 yaşına gelip millete kan kusturduğu zaman aman oğlum canım oğlum sırtını sıvazlıyor, bunları inkar edebilir miyiz ?

Kadın değişmeli, erkeği egemen yapan toplumsa toplumun %50 si kadın, onları biz doğuruyoruz biz, biz değişmedikçe hiç bir şey değişmeyecek. Eğitim diyoruz ne eğitimli kadınlar ne dayaklar yiyorlar, ne işkencelere maruz kalıyorlar neden ? Çünkü akılla hareket etmiyoruz, kadına ne dedik çalış ayaklarının üzerinde dur, ne güzel değil mi ama evi, çocuğu, sorumluluğu, hayatın yükünü yine onda bıraktık. Kadın yararına olan her kavramı eskinin saçma adetlerinin üzerine giydirdik, yazacak o kadar çok şey var ki..... içim sızım sızım sızlıyor, vahşice katledilen bir kadının ölümünde sebep sonuç ilişkisi aranıyor, yaşam hakkının ihlal edildiği yerde sebep sonuç olmaz kanımca ama öyle tuhaf şeyler ki görüyorum ki beynim yanıyor.

Insallah ust soya suc isleme seysinden uzun sure hapiste kalir cunku bu tip yaralamayla bildigim 2 kisi var birisi 8 ay yatti oteki de sanirim 7 ay yatti içerde :KK43:
Uzun süre deyince ben de senelerden bahsedecek sandım. 7 8 ay gibi kısa sürede o kadın nereye saklnacak,mutlaka bulacak o kadını devlet bu kadın için bir çare bulmalı,o kadının sonu belli.Allah fırsat vermesin tabi ama bilmiyorum her şey çok kötü olmqya başladı,tadım tuzum kalmadı. Kalan cocukkar içimi yakiyor.

Ne kadar üzücü değil mi ?
O kadar haklısınız ki o kadını da koruyabileceğimizi sanmıyorum.
O kadar ruh hastası bir toplumuz ki kadın can çekişirken hala video derdindeler...
Kadın o an eğer yere yatırılıp, kesiğe tampon yapılsaydı belki şu an hayatta olacaktı.
Bir video var izlediniz mi bilmiyorum ama bir bebeğin soluk borusuna bir şey kaçıyor. Bebeği bir polis kurtarıyor , masaj yaparak. Ve bunu dakikalarca yılmadan yapıyor.
Bizde olsa ne olurdu bir düşünsenize ?
Annesi çığlık çığlığa yardım isterdi,çok yardımsever milletimiz video çekerdi. Video çekmek önemli çünkü.

Uzun süre deyince ben de senelerden bahsedecek sandım. 7 8 ay gibi kısa sürede o kadın nereye saklnacak,mutlaka bulacak o kadını devlet bu kadın için bir çare bulmalı,o kadının sonu belli.Allah fırsat vermesin tabi ama bilmiyorum her şey çok kötü olmqya başladı,tadım tuzum kalmadı. Kalan cocukkar içimi yakiyor.
Iste bu bahsettiklerimden 1 tık fazla ceza alır tahminimce. Yoook nerde senelerceee hic sanmam.Bilmiyorum ki hergun yasasi kanunu sistemi değişiyor. Bende cok fenayim 3 gündur inancın olsun,yemek bile yemiyorum dogru düzgün. Olan yavrulara oluyor bu nasil bir acı. Kadin acaba nasil cocugunu daha kucagina alamadi zavallı. Su hale bak ya

Bir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..

Psikolojim bozuldu, cok etkilendim. Bugece 2 saat uyumusum onda da cok kotu kabuslar gordum ve uyandim. O kucucuk yavru nasil ustesinden gelecek bu yasadiklarinin? Allahim yardim et :KK43:

Video kaydi yapan genc kani farkedince durumun ciddiyetini anladi sanirim. Hersey anlik gelismis anladigim kadariyla.. Video kaydi basladiginda adamlar caniyi disari cikartmaya calisiyorlar. Zaten 10 saniyelik birsey devami yok. O video olmasa Emine Bulut aksam haberlerinde 30 saniyelik bir kadin cinayeti haberi olacakti ve 30 dakika bile akillarda yer etmeyecekti. Ne aci :KK43:

Gecen yil Turkiye'de trafik kazasi gecirdim.
Sahit olan kisiye sen sahitsin dedim. Arkami dondugumde saniyeler icinde adam yok olmustu. Bukadar duyarsiz, kansiz, ruhsuz bir toplum haline geldik.

Youtube'da bir kadinin digerine ettigi hakaretlere bakar misiniz?? Kan dondurucu :KK43:
Kesinlikle o kadını dava ederdim

Pislik herif yaralıymış yoğun bakımdaymış galiba serik ülkü ocakları başkanı facede bi yorum yazmış birde başka biri daha yazmış ölmesinn sürünsün köpek
Screenshot_20190825-103926.webp

İnşaallah bencede ölmemiştir biride şöyle bi yorum yazmış;

"15 koğuş un wc lerindeki dışkıları tek tek yedirtip elektriğe bağlıyarak boğazı kesilmiş itin darısı tüm canilerin başına emirde büyük yerden gelmiş"

Doğrumu bilmiyorum çok laf olur böyle zamanlarda ama doğru olmasını umuyorum

Daha Emine Bulut olayının etkisini üstümüzden atamamışken daha dün yaşanan bir olayı paylaşıyorum.
Ben böyle canilerin kesinlikle (idamda gelse) engelleneceğini sanmıyorum. Gözleri dönmüş bunların. Her türlü pisliği yapmaya devam ederler.

Gerçekten mi bu nasıl ortaya çıktı?
Hatırlamıyorum ama face dr yakınlarından birinin sayfasından mı ne.. zaten öldürüldüğü videoya bak deri ceketli adam var yüzüne iyice bak o şerefsiz katilin facesinde ekli arkadas listesinde emrah mı ne .adamın adi ayni kisiler yani arkadas listedekiyle videodaki kisi..burdan bile belli tuzağa düşürmüşler kızı.. link atamiyom atmayı bilsem göstercek adamın facesini

Back
X