Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Sürekli dini yazılar paylaşmış ama ne vicdan ne Allah korkusu var, bi insan bi insanı o kadar vahşice nasl bıçaklar bi kere izledm bir daha bakamam o kızın o çaresizliğine içim gidiyor benim ya

Hah bende onu diyecektim aynen ya sürekli Allah'ın adını anmış bide inanılır gibi değil!!
Ben sansürlü haliyle izledim iyiki apaçık görmemişim sadece o caninin elindeki bıçağı gördüm bide kadının çığlıkları o yetiyo zaten😢

Aynen öyle canım kesinlikle planlı herşeyi kurmuşlar o yanındakilerde planın parçası
mahkemede nasıl olurda tahrik var derler ya kadın zaten korkarak duruyo orda bu nasıl zihniyettir o vahşi caninin yaptığı katliamın hiçbir gerekçesi olamaz. O ceza almadıki ceza değil o!!!
Gerçekten tahrik bu işin neresinde, kadının dediğim gibi daha önce adamdan şiddet gördüğü ortada. Bıçağı bile o kadar sakin şekilde çıkarıyor ki, öncesinde biraz duruyor falan Allah.m sen büyüksün ya , böyle insanın inancı olsa nolur

Gerçekten tahrik bu işin neresinde, kadının dediğim gibi daha önce adamdan şiddet gördüğü ortada. Bıçağı bile o kadar sakin şekilde çıkarıyor ki, öncesinde biraz duruyor falan Allah.m sen büyüksün ya , böyle insanın inancı olsa nolur

ALLAH kimseye böyle son yaşatmasın çok üzücü gerçekten 😢 o bir insandı, candı anneydi ...😔😔

Onun o çaresizliği beni mahvediyor. O kadar adam alırdı elinden hepsi kaçtı, duygu sadece bağırdı ama ne fayda...

Ya gerçekten herşey o kadar yanlışki şu tv'lerdeki herşey hep şiddet içerikli
Vurmalar kırmalar öldürmeler ihanetler...
TV'den soğudum resmen çocuğum inşÂllah büyüyünce tv tablet internet bağımlısı olmaz😟 inşÂllah vicdanlı merhametli ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olur Allah bütün yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

Ya gerçekten herşey o kadar yanlışki şu tv'lerdeki herşey hep şiddet içerikli
Vurmalar kırmalar öldürmeler ihanetler...
TV'den soğudum resmen çocuğum inşÂllah büyüyünce tv tablet internet bağımlısı olmaz😟 inşÂllah vicdanlı merhametli ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olur Allah bütün yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
Ya o saçma sapan diziler bizim insanımıza uygun değil. Biz izlediği diziden gaza gelen yarım akıllı bi milletiz, izlediği dizi karakterine fanatikleşen bi zihniyetimiz var...

😢😢

IMG_20190826_172128.webp

Bende çok fenayım 2 gündür gözümün önünden gitmiyor kelimeler yetersiz😢
Bu caniler yüzünden bu güzel hayat zehir oluyor dünya aslında çok güzel ama insanlar kötü fesat alçak 😔

Yemek yerken, yolda yürürken hep aynı görüntü aklıma geliyor
Adamın bıçağı iki eliyle tutup sürekli saplaması
Unutamıyorum
allahtan sesini kısmıştım
Hiç bilmiyorum bağırdı mı ne yaptı
Ama unutamıyorum da keşke izlemeseydim
2 gündür bu haldeyim

Annesi kardeşi ne haldedir kim bilir

O kadar etkilendim ki dün gece korktum uyuyamadım
Sanki biri eve girip bıçaklayacakmış gibi

Psikolojim bozuldu resmen

Sürekli dini yazılar paylaşmış ama ne vicdan ne Allah korkusu var, bi insan bi insanı o kadar vahşice nasl bıçaklar bi kere izledm bir daha bakamam o kızın o çaresizliğine içim gidiyor benim ya

Burada biri demişti
Keşke tek mermi ile vursaydı diye
Belki bu kadar acı çekmezdi
Acıdan ötesi korkuyu düşünüyorum ben
Adam öldürürken nasıl korktu duygu
Neler hissetti
Kıyamam gerçekten
Bu düşünceleri aklımdan atamıyorum
Özellikle o son saniye masaya başını koyuşu
Neler düşündü acaba

Allahım sen kimseyi şaşırtma
İyileri hep iyilerle karşılaştır

Unutamıyorum
2 gündür bu haldeyim

Burada biri demişti
Neler hissetti
Kıyamam gerçekten
Neler düşündü acaba

Senin giBi aynılarını düşündüm, acaba dedm o şokla acı hissettimi yada bi noktadan sonra acıdan uyuştumu, defalarca sapladı artk miğdem ağzıma geldi bitmek bilmedi o an..

Sesini açsan hiç kendine gelemezdin. Bi ara öldürüyor diye bağırdı, diğerinin gözü dönmüş vahşice durmadan saplıyor bıçağı. Senin inancın mı varmış be, hesabınu görsen müslüman dersin. Duyguya diyorki polis çağrırım bak, gitmesin kaçmasn diye sanırım ya okadar belliki planlı bu iş. O an neler düşündü kim bilir. Kimse yardım etmedi o sesine kimse koşmadı, dışarda öylece beklediler .. o kadar adamsınız çullansanız üstüne alırsınız kızı elinden. Nasıl beklediniz öldürmesini.. duyguyu bilerek dışarı çıkmasına izin vermedi, Allah.m neler yazasım var, bu cahill köpekleri acimadan öldüreceksin ülke temizlensin. Az olalım ama insanca yaşayalım...

Unutamıyorum
2 gündür bu haldeyim

Burada biri demişti
Neler hissetti
Kıyamam gerçekten
Neler düşündü acaba

Sakın sesli dinleme , hatırladıkça yardım istiyo sesi kulaklarımdan gitmiyo ...

Unutamıyorum
2 gündür bu haldeyim

Burada biri demişti
Neler hissetti
Kıyamam gerçekten
Neler düşündü acaba

Amiiinnnnn 🤲 Ayyyy duygularıma tercüman olmuşsun 😢 bende aynı haldeyimm
Bende 2 gündür korkuyorum evde ürperiyorum hatta yatarken ışıkları açık bırakmak istiyorum
Masaya başını duygu mu koydu ben izlerken sansürlüydü ama bıçağı defalarca kaldırıp indirdiğini gördüm yüreğim parçalandı😢 sesini fazla değil ama az açmıştım açmaz olaydım o bağırışları😔😔 o cani gittikten sonra naptı off görmedim zaten sonrasını
şu 2 gündür içime kapandım resmen bişey yapmak gelmiyor içimden....Allah bütün masumları kadınları çocukları hepimizi korusun 🥺

Senin giBi aynılarını düşündüm, acaba dedm o şokla acı hissettimi yada bi noktadan sonra acıdan uyuştumu, defalarca sapladı artk miğdem ağzıma geldi bitmek bilmedi o an..

Sesini açsan hiç kendine gelemezdin. Bi ara öldürüyor diye bağırdı, diğerinin gözü dönmüş vahşice durmadan saplıyor bıçağı. Senin inancın mı varmış be, hesabınu görsen müslüman dersin. Duyguya diyorki polis çağrırım bak, gitmesin kaçmasn diye sanırım ya okadar belliki planlı bu iş. O an neler düşündü kim bilir. Kimse yardım etmedi o sesine kimse koşmadı, dışarda öylece beklediler .. o kadar adamsınız çullansanız üstüne alırsınız kızı elinden. Nasıl beklediniz öldürmesini.. duyguyu bilerek dışarı çıkmasına izin vermedi, Allah.m neler yazasım var, bu cahill köpekleri acimadan öldüreceksin ülke temizlensin. Az olalım ama insanca yaşayalım...

O an bence sadece çektiği acıyı düşünmüştür 😥😥 cani sırtına mı sapladı hep offff iyiki sansürsüz görmedim ya böyle bile mahvetti beni o görüntü 😔😔

Amiiinnnnn 🤲 Ayyyy duygularıma tercüman olmuşsun 😢 bende aynı haldeyimm
Bende 2 gündür korkuyorum evde ürperiyorum hatta yatarken ışıkları açık bırakmak istiyorum
Masaya başını duygu mu koydu ben izlerken sansürlüydü ama bıçağı defalarca kaldırıp indirdiğini gördüm yüreğim parçalandı😢 sesini fazla değil ama az açmıştım açmaz olaydım o bağırışları😔😔 o cani gittikten sonra naptı off görmedim zaten sonrasını
şu 2 gündür içime kapandım resmen bişey yapmak gelmiyor içimden....Allah bütün masumları kadınları çocukları hepimizi korusun 🥺
benide bu duygunun videosu en son olaydan daha fazla etkiledi bende biraz önce lavaboya giderken cok korktum isik kapaliydi. Bir kadinin caresizce hic bir sey yapamamasi sirtindan öyle bicaklanmasi cok etkiledi beni. Korkuyorum durduk yerde:( ne evliyken huzu veriyor bu erkekler ne de ayrilinca.

O an bence sadece çektiği acıyı düşünmüştür 😥😥 cani sırtına mı sapladı hep offff iyiki sansürsüz görmedim ya böyle bile mahvetti beni o görüntü 😔😔
benim kolumu cam kesti önce hicbir sey anlamadim daha sonra kan fiskirmaya baslayinca anladim ve soka girdim. Insan o soktan anlamiyor bile noldugunu idrak edemiyor olanlari ve ölüm korkusu kapliyor insani. Ya ölürsem..

benide bu duygunun videosu en son olaydan daha fazla etkiledi bende biraz önce lavaboya giderken cok korktum isik kapaliydi. Bir kadinin caresizce hic bir sey yapamamasi sirtindan öyle bicaklanmasi cok etkiledi beni. Korkuyorum durduk yerde:KK43: ne evliyken huzu veriyor bu erkekler ne de ayrilinca.

Aynen öyle ya bende karanlıktan korkar oldum biz bile uzaktan ne kadar etkilendik böyle 😢 hep aynı yere mi sapladı cani
kadıncağız zaten zayıf bide offff bu erkeklerde hiç vicdan yok bi kadın yapamaz bunu

benim kolumu cam kesti önce hicbir sey anlamadim daha sonra kan fiskirmaya baslayinca anladim ve soka girdim. Insan o soktan anlamiyor bile noldugunu idrak edemiyor olanlari ve ölüm korkusu kapliyor insani. Ya ölürsem..

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hastaneye nasıl gittin😟 şoka girince zaten bilinç sonra gidiyor dimi

Aynen öyle ya bende karanlıktan korkar oldum biz bile uzaktan ne kadar etkilendik böyle 😢 hep aynı yere mi sapladı cani
kadıncağız zaten zayıf bide offff bu erkeklerde hiç vicdan yok bi kadın yapamaz bunu
hep ayni yere degil malesef:( ben önce ne konustuklarini dinledim ve daha da acidim kadincagiza. Ben senle gelmek istemiyorum biz senle zaten görüsmüyoruz hakan diyor. kadin hakli yani. Ayrildiklari kadindan hesap soruyorlar bu erkekler kafayi yicem.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hastaneye nasıl gittin😟 şoka girince zaten bilinç sonra gidiyor dimi
Annem babam vardi yanimda annem hemen bir tülbentle skti iyice orayi tam da bilegimdeydi damarin oldugu yer. Annemle babami hayatimda hic öyle korkulu görmedim. Bilincim gitmedi cok sükür. Babam arabayla acile götürdü öyle terliksiz falan nerdeyse kazada yapabilirdi allah korudu beni. Anne baba olmak, yavrularinin acilarini görmek ne zor:(

hep ayni yere degil malesef:KK43: ben önce ne konustuklarini dinledim ve daha da acidim kadincagiza. Ben senle gelmek istemiyorum biz senle zaten görüsmüyoruz hakan diyor. kadin hakli yani. Ayrildiklari kadindan hesap soruyorlar bu erkekler kafayi yicem.

Ben sesi kısık izlemiştim bütün konuşulanları duymadım ama bağrışları kulaklarımdan gitmiyo😔😔 insan düşmanına yapmaz bunu
kadın o an onunla gitseydi bile yine aynı şeyi yapardı o öldürmeyi kafasına koymuş zaten aylar öncesinden hesap yapmış nasıl bu kadar canavarlaşabiliyolar 🥺

Ben sesi kısık izlemiştim bütün konuşulanları duymadım ama bağrışları kulaklarımdan gitmiyo😔😔 insan düşmanına yapmaz bunu
kadın o an onunla gitseydi bile yine aynı şeyi yapardı o öldürmeyi kafasına koymuş zaten aylar öncesinden hesap yapmış nasıl bu kadar canavarlaşabiliyolar 🥺
Kesinlikle planli cünkü kadin adami kiskirtcak hic bir sey demiyor ne bir hakaret ediyor ne sesini yükseltiyor. Biz seninle zaten görüsmüyoruz diyor korkulu bir sesle ve o an bicagi cikariyor adam. Yani kadin ne derse desin onu yapcakti.

Back
X