Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Toplumda cok büyük hatalar var. Burda acilan konulardan da görüyoruz. Evlenmek cocuk dogurmak cok büyük bir marifet bizim türk toplumunda, kadinlar özellikle egitimsiz olanlar sirf evlenmis olmak icin önüne gelen hödüklerle evleniyorlar afedersiniz. Sonuc ortada. Sen daha evlenmiyormusun, cocuk yapmiyormusunuz bu sorular artik son bulmali evlilik baskisi olmamali..
Ya dimi zate kadınlar o kadae sıkıntılı ki ya...

Ya dimi zate kadınlar o kadae sıkıntılı ki ya...
Ya bu kadinlar cektigini kim cekiyor ki:( bu arada ben yurtdisinda yasiyorum burda böyle bir olay olmustu, tabiki türklerdi. Adam ayrildigi esini dövüp bicaklayip boynuna bir sey baglayip arabasinin arkasinda sürüklemis kadini. Hem de kendi cocuklarida arabadayken. Kadin ölmemisti cok sükür. Simdi merak ettim adamin aldigi cezaya baktim 15 yil:( arti 135.000€ aci parasi ödemek zorunda kadina.

Toplumda cok büyük hatalar var. Burda acilan konulardan da görüyoruz. Evlenmek cocuk dogurmak cok büyük bir marifet bizim türk toplumunda, kadinlar özellikle egitimsiz olanlar sirf evlenmis olmak icin önüne gelen hödüklerle evleniyorlar afedersiniz. Sonuc ortada. Sen daha evlenmiyormusun, cocuk yapmiyormusunuz bu sorular artik son bulmali evlilik baskisi olmamali..
Kesinlikle öyle. Bir de ailelerin tutumları. Nişanlandın nişanı atamazsın elalem ne der. Evlendin çocuğun var ayrılamazsın kim bakacak elalem ne der. Kocandır o senin alttan al. Aile çok önemli kızına her zaman sahip çıkacak arkasında olacak

Kesinlikle öyle. Bir de ailelerin tutumları. Nişanlandın nişanı atamazsın elalem ne der. Evlendin çocuğun var ayrılamazsın kim bakacak elalem ne der. Kocandır o senin alttan al. Aile çok önemli kızına her zaman sahip çıkacak arkasında olacak
Benim ailem bana cok düskündür ve aslinda cok modern denilebilcek bir ailedir ama ben siddet gördügümde evliligimde onlar bile belkide bir anlik sinirle olmustur falan dediler. Tamam bosanmak zor ve kötü bir sey ama sirf evli kalmak icinde sürekli siddet görülürmü ya. Mentalitelerin degismesi lazim. Evliligin bitmesi dünyanin sonu gibi görülmemesi lazim.

Benim ailem bana cok düskündür ve aslinda cok modern denilebilcek bir ailedir ama ben siddet gördügümde evliligimde onlar bile belkide bir anlik sinirle olmustur falan dediler. Tamam bosanmak zor ve kötü bir sey ama sirf evli kalmak icinde sürekli siddet görülürmü ya. Mentalitelerin degismesi lazim. Evliligin bitmesi dünyanin sonu gibi görülmemesi lazim.
Aynen dünyanın sonu gibi görülüyor toplumda

Ya bu kadinlar cektigini kim cekiyor ki:KK43: bu arada ben yurtdisinda yasiyorum burda böyle bir olay olmustu, tabiki türklerdi. Adam ayrildigi esini dövüp bicaklayip boynuna bir sey baglayip arabasinin arkasinda sürüklemis kadini. Hem de kendi cocuklarida arabadayken. Kadin ölmemisti cok sükür. Simdi merak ettim adamin aldigi cezaya baktim 15 yil:KK43: arti 135.000€ aci parasi ödemek zorunda kadina.
İnanmıyorum ya manyağa bakk, o çocuklara kıyamam böyle bi babaları var

Hiç iyi degilim kizlar gece uyuyamıyorum karanlıkta yatan ben ışıkları açıp yatıyorum eşime korkuyorum diyemiyorum da usuyorum sarıl diyorum. Allah'ım o eminenin son dönüp bakışı gitmiyor gözümun önünden keşke keşke videoyu izlemeseydim

Aynı durumdayım
Bende duyguyu unutamıyorum

Ben birsey sormak istiyorum Emine Bulut kamaraya dönünce kendinin cekildigini fark edip kapat mi diye bagiriyor.

çok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten
Yardım etmeye calismadiniz mi

Hiç iyi degilim kizlar gece uyuyamıyorum karanlıkta yatan ben ışıkları açıp yatıyorum eşime korkuyorum diyemiyorum da usuyorum sarıl diyorum. Allah'ım o eminenin son dönüp bakışı gitmiyor gözümun önünden keşke keşke videoyu izlemeseydim
Ben de dün disardaydim,eve geç kaldım.Korkudan eve giremedim esim nerde kaldin diye kızar kavga ederizde çocukların önünde öldürür mü diye. Böylede yasanmiyor. Kavga etmekten çekinmeyen ben,diklesen asi x kayboldu eridi sanki. Aklımı yitirmesem iyidir.

Ben de dün disardaydim,eve geç kaldım.Korkudan eve giremedim esim nerde kaldin diye kızar kavga ederizde çocukların önünde öldürür mü diye. Böylede yasanmiyor. Kavga etmekten çekinmeyen ben,diklesen asi x kayboldu eridi sanki. Aklımı yitirmesem iyidir.

Normalde eşiniz böyle birimidir ki

Bende dün uyurken eşime baktım

Allah şaşırtmasın dedim

Normalde eşiniz böyle birimidir ki

Bende dün uyurken eşime baktım

Allah şaşırtmasın dedim
Normalde neşelidir,kavga etmediğimiz sürece sakindir. Eve geç kalmama kizar,öldüreceğini aklımdan gecirmem diyemiyorum. O kadınlarda o kadarını yapmaz demislerdir. Babamdan,ablamın eşinden bütün erkeklerden korkuyorum. Hayatımın içine ettiler.

Bi haber daha çıktı kadın kendisine sürekli şiddet uygulayan kocasını öldürdü.sonumun emine bulut gibi olmasından korktum.en son dövmeye geldiğinde bıçağı savurdum diyodu.iyi oldu.şiddet gösteren erkekler ölsün.bu ülkede en çok kadınlar mağdur

Back
X