Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Aydın da merve kotan 19 yaşında gencecik kız ayrılmak istediği için sevgilisi tarafından öldürüldü 15 ağustos ta

Medya bu haberi namus cinayeti diye geçti

Çılgın aşık dehşet saçtı diye servis etti

Ablası isyanlarda
Mervekotaniçinadalet etiketine bakabilirsiniz
Okudum simdi cok üzüldüm. Kizlarin ayrilik karari bile vermeye haklari yok:( onada 19 yasinda sevgilin olursa böyle olur demislerdir eminim. Öldürmenin bahanesi yok bunu ne zaman idrak edecekler.

Hala olayın etkisindeyim. Rüyamda kendimi bombanın ortasında buluyorum. Hamileyim ölmek istemiyorum, bebeğimi daha görmedim diyorum.
kan tere batmış şekilde uyandım, dedim rüyası bile zor Allahımm. Onun kızı, gözünün önündeydi...

Okudum simdi cok üzüldüm. Kizlarin ayrilik karari bile vermeye haklari yok:( onada 19 yasinda sevgilin olursa böyle olur demislerdir eminim. Öldürmenin bahanesi yok bunu ne zaman idrak edecekler.

Kızın son sözleri yapma lütfen yapma olmuş
Bekçi görmüş
Ellerini çaresizce havaya kaldırışını hiç unutmayacağım demiş

O namussuz piç de mahleme de beni aldattığı için yaptım çok pişmanım demiş

Pişmanım dedi indirim 1 i kaptı
Aldattı dedi indirim 2 yi kaptı

Aydın da merve kotan 19 yaşında gencecik kız ayrılmak istediği için sevgilisi tarafından öldürüldü 15 ağustos ta

Medya bu haberi namus cinayeti diye geçti

Çılgın aşık dehşet saçtı diye servis etti

Ablası isyanlarda
Mervekotaniçinadalet etiketine bakabilirsiniz
Sadece eski sevgiliden-kocadan ayrılmaya çalışanlar mı?
Adamın Çıkma teklifini kabul etmediği için öldürülen yüzüne asit atılan yüzlerce genç kız var
Benim olmadı kimsenin olmasın şerefsizliği
Medya bunlarıda aşkına karşılık bulamayan genç dehşet saçtı
Aşk cinayeti gibi başlıklarla bize sundu

Oysa o kızlarda emine gibi yalvardı yakardı ağladı
Türk medyası korkunç ve kadın düşmanı
Daha geçen dizilerden konuşuyorduk hepsinde bir tecavüz taciz kadını zorla alı tutma tecavüzcüye aşık olma var

Sadece eski sevgiliden-kocadan ayrılmaya çalışanlar mı?
Adamın Çıkma teklifini kabul etmediği için öldürülen yüzüne asit atılan yüzlerce genç kız var
Benim olmadı kimsenin olmasın şerefsizliği
Medya bunlarıda aşkına karşılık bulamayan genç dehşet saçtı
Aşk cinayeti gibi başlıklarla bize sundu

Oysa o kızlarda emine gibi yalvardı yakardı ağladı
Türk medyası korkunç ve kadın düşmanı
Daha geçen dizilerden konuşuyorduk hepsinde bir tecavüz taciz kadını zorla alı tutma tecavüzcüye aşık olma var
Ablasini istedigi ablasi reddettigi icin tecavüz edip yakilan Gizem Akdeniz vardi. Ondada kanim donmustu. Bu ara üniversite yillarinda aksam üstü hic tanimadigim biri tarafindan takip edilmistim cok korkmustum ev numarasini bulmus geceleri arayip konusmuyordu falan. Ama korkumdan söyleyemedim annemlere hic bir sey yapmadigim halde yanlis anlarlar diye cekindim diyemedim. Ailelerinde yetistirmede yanlislari var..

Kızın son sözleri yapma lütfen yapma olmuş
Bekçi görmüş
Ellerini çaresizce havaya kaldırışını hiç unutmayacağım demiş

O namussuz piç de mahleme de beni aldattığı için yaptım çok pişmanım demiş

Pişmanım dedi indirim 1 i kaptı
Aldattı dedi indirim 2 yi kaptı
Cem Garipoğlunun olayında bile ilk çoğu kişi ş.... Ve ailesini savundu
Kız aldatmıştır büyük ihtimalle diye
Olayın korkunçluğu ayrıntılar ortaya çıkınca medya haber yapınca tepki ortaya çıktı

Buna da üzülüyorum illa videonun olması mı gerekli?
Peki videosu olmayanlar 3.sayfa haberlerinde bile kendine yer bulamayanlar ne olacak?

Canım link paylaştım

Allahın belası
Farkında mısınız medya da hep klasik bir cümle var

Konuşma tartışmaya döndü
Bir süre sonra tartışmaya başladılar

Hep erkeği haklı gösterecek cümleler
Ne biliyorsunuz tartıştıklarını
belki adam kadın gelince direkt sapladı

Duygu da da tartışmaya başladılar teranesi vardı
Halbuki kadın sinmişti duvarın dibine korkarak söylüyordu gelmek istemiyorum diye

Sanki tartışma çıktı da kadın hakaret etti, adam mısın erkek misin dedi de ondan çıktı olay

90larda sınav soruları çalınmaya başladı, malum dershanelerden mezun olan herkes bugün aramıza hakim, savcı, asker, öğretmen, polis olarak karıştı. O kurslarda din ile empoze edilen şeylerden biri de kadın düşmanlığıydı.

Çok uzun yazmıştım ama sildim yeri değil. Sadece bu kadarını yazayım siz anlayın o hakimler savcılar nasıl böyle kararlar verebiliyor. Amaçları toplumsal düzeni sağlamak değil, tam tersi...

Dilerim bu kararları veren hâkimlerin, savcıların yargılandığı günleri görmek bize nasip olur.

Ablasini istedigi ablasi reddettigi icin tecavüz edip yakilan Gizem Akdeniz vardi. Ondada kanim donmustu. Bu ara üniversite yillarinda aksam üstü hic tanimadigim biri tarafindan takip edilmistim cok korkmustum ev numarasini bulmus geceleri arayip konusmuyordu falan. Ama korkumdan söyleyemedim annemlere hic bir sey yapmadigim halde yanlis anlarlar diye cekindim diyemedim. Ailelerinde yetistirmede yanlislari var..

Benzer durum basima gelmisti. Ayni mahallede, ayni sokakta oturdugumuz bir abi vardi yani ben hep okula gidip gelirken denk gelirdim o X abiye ve selam verir de gecerdim. Meger adam devamli benim okul saatlerimde bilerek oralarda bekliyormuş. Bir gun evin oraya kadar peşimden gelip birseyler içelim mi okuldan sonra dedi (18 yaşindan kucuktum, kendisi askere gidip gelmisti)
Hayir diyip evime girmistim. Ama baktim evin önünde dolanip durdu camdan iceri bakmaya calisiyor filan. Aksam bizimkiler geldigi gibi olani biteni soylemiştim. Ne yaptilar bilmiyorum ama o gunden sonra yolunu bile degistirir olmuştu bana yaklaşmamak için.

Benzer durum basima gelmisti. Ayni mahallede, ayni sokakta oturdugumuz bir abi vardi yani ben hep okula gidip gelirken denk gelirdim o X abiye ve selam verir de gecerdim. Meger adam devamli benim okul saatlerimde bilerek oralarda bekliyormuş. Bir gun evin oraya kadar peşimden gelip birseyler içelim mi okuldan sonra dedi (18 yaşindan kucuktum, kendisi askere gidip gelmisti)
Hayir diyip evime girmistim. Ama baktim evin önünde dolanip durdu camdan iceri bakmaya calisiyor filan. Aksam bizimkiler geldigi gibi olani biteni soylemiştim. Ne yaptilar bilmiyorum ama o gunden sonra yolunu bile degistirir olmuştu bana yaklaşmamak için.
Iyi yapmissiniz söyleyip korktugunuzu anlayinca daha da üstünüze geliyorlar zaten.

Kızlar hiç haberlere bAkıyomusunuz? Denizli'de boşanma aşamasında olan kadınun eşi kadını karnından göğsünden ve boğazından bıçakla yaralamış. Asla sonu yok ya
neler oluyor ya :(
sankı bu haberler pes pese cıktıkca erkekler daha mı kan kokusu almıs canavar gıbı oluyor ben anlamadım
sankı bundan beslenıyorlar

bırde son zamanlarda bıcakla saldırma artısı tum haberlerının bırbırıyle aynı olusu...

Ahh yavrum
Gizem Akdeniz deyince aklıma direkt o sakızlı mutlulukla gözleri parlayan fotoğrafı geliyor
O katile yazacaklarım değil 1 hafta ban 1 yıllık ceza almama sebep olur

O aile ne yapar?
Nasıl yaşar?
Abla nasıl birine tekrardan güvenir?
Üstelik yapanları akrabasıydı

Son düzenleme:

Çok pis niyetliler var çok.... Benimde başımdan bir olay geçmişti daha 16-17 yaşındaydım en yakın dost sandığım birinin abisiydi abi derdim ona bigün evlerine gittim arkadaşımı sordum evde yok sen gel içerde bekle dedi bana nerden bileyim kötü niyetli olduğunu dışarda yağmur yağıyordu girdim gel dedi beni afedersiniz yatak odasına götürdü tuttu beni o an elim ayağım titredi ama o an akıllılık edip itmedim bağırmadım ona öyle dersem bana zarar verebilirdi
'bi dk bişey alıcam' dedim son hızla yalın ayak o evden kaçtım aklıma geldikçe hala fena oluyorum🥺 Rabbim korudu beni şükürler olsun. Bu aynı şahıs başka birgündede kalkışmaya kalktı ve sözlü taciz etti hemde annesiyle babası kapının önündeydi cesarete bakın!!
Bu 2 olayı o arkadaşım dediğim kızkardeşine anlattım dayanamadım içime dert oldu
Bana ne dedi inanırmısınız "Şaka yapmıştır o" dedi 😳 hayatımda arkadaşlık ederek bin pişman olduğum kişilerden biridir. O yaşlarda idrak edemedim bi çok şeyi ama sonradan anladım aileme bu olayları anlatamamıştım sadece ablama diyebilmiştim o da üzülmüştü bana. Allah arkadaşın dostun herşeyin hayırlısını nasip etsin erkeklere güvenimi kaybetmiştim o günlerden sonra çok zordu benim için

Çok pis niyetliler var çok.... Benimde başımdan bir olay geçmişti daha 16-17 yaşındaydım en yakın dost sandığım birinin abisiydi abi derdim ona bigün evlerine gittim arkadaşımı sordum evde yok sen gel içerde bekle dedi bana nerden bileyim kötü niyetli olduğunu dışarda yağmur yağıyordu girdim gel dedi beni afedersiniz yatak odasına götürdü tuttu beni o an elim ayağım titredi ama o an akıllılık edip itmedim bağırmadım ona öyle dersem bana zarar verebilirdi
'bi dk bişey alıcam' dedim son hızla yalın ayak o evden kaçtım aklıma geldikçe hala fena oluyorum🥺 Rabbim korudu beni şükürler olsun. Bu aynı şahıs başka birgündede kalkışmaya kalktı ve sözlü taciz etti hemde annesiyle babası kapının önündeydi cesarete bakın!!
Bu 2 olayı o arkadaşım dediğim kızkardeşine anlattım dayanamadım içime dert oldu
Bana ne dedi inanırmısınız "Şaka yapmıştır o" dedi 😳 hayatımda arkadaşlık ederek bin pişman olduğum kişilerden biridir. O yaşlarda idrak edemedim bi çok şeyi ama sonradan anladım aileme bu olayları anlatamamıştım sadece ablama diyebilmiştim o da üzülmüştü bana. Allah arkadaşın dostun herşeyin hayırlısını nasip etsin erkeklere güvenimi kaybetmiştim o günlerden sonra çok zordu benim için
[/QUOT
O an cok akillica düsünmüssünüz, bagirmak yerine sakince oyalayip kacmak cok zekice. Bu ne cesaret ya, bence o insan da psikopat. Peki noldu o sahis evlendi mi? allah korumus sizi.

İyiki söylemişsiniz bu hayvanlar birinin korktuğunu sessiz kaldığını görünce daha beter oluyorlar
Ben de üniversiteye ilk gittiğimde otobüsle yolculuk yaparken valizime saf gibi numaramı yazmıştım ya kaybolursa karışırsa diye
Otobüsün muavini numarayı almış üstüne servisin gittiği yeri bildiğinden nerede oturduğumu öğrenmiş
Telefonla arayıp sen şu evde oturan kız değil misin yarım sdediğinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Benide dayımın polis olmasıyla korkutmamdan kaçtı aramadı şerefsiz

Babamin bsy yapmasindan.
Yillardir gorusmuyorum
Simdi haberlerde ciktikca bu tarz insanlara gaz olurda baba diyemeyecegim o sahis aa bak bende neler cektim bunlarin bedelini odemeliler dermi?
Birden gaza gelirmi?
Yillardir gorusmuyoruz
Saglikli oldugunu dusunmuyorum
Ruyalarimda hep bizi oldurmeye calisiyor
Oldugu yeri biliyorum bir avm karsisi.
O avmye gidemiyorum
Haftasonu onunden minibusle gectik korkudan ter attim.
Allah korusun,Allah fırsat vermesin.

Bizi bu hale getirenler utansın
İnsan hayat arkadaşına beni öldürmez diyemez mi
Diyemiyor işte

Bugün kız kardeşimle ciddi bir konuşma yaptım
Üniversiteye geçtin, bir erkek sana bağırsa bile bana söylüyorsun dedim
Neyle tehdit ederse etsin, elinde çıplak fotoğrafın bile olsa senden önemli değil, anneni ablanj öldürürüm dese bile bana söylüyorsun dedim

Devlet seni ondan korumaz, korumuyor..
Ama onu bizden korur kesin...
Böyle bir tehlike sezsem katil olurum heralde
Yakın akrabamin halasini,kocası öldüresiye dövmüş bugün. Kız aglamktan harap olmuş. Kudurdular mi,noluyoruz anlamıyorum. Az kaldı yanımda bicakla gezecem.
Kızım var kızımı nasıl koruyacam,oğlumu nasik yetistirecem. Hiç iyi değilim hiç.

Yakın akrabamin halasini,kocası öldüresiye dövmüş bugün. Kız aglamktan harap olmuş. Kudurdular mi,noluyoruz anlamıyorum. Az kaldı yanımda bicakla gezecem.
Kızım var kızımı nasıl koruyacam,oğlumu nasik yetistirecem. Hiç iyi değilim hiç.
utanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
bulundugum sehırde bugun bır amca yegenıne (10) yasında tecavuz etmıs
cocugun annesı tarafından amca yakalanmıs
anne baba amcaya meydan dayagı cektıler vıdeolar var netde hatta...

esımle konustuk sehır calkalandı resmen cunku
dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım

esıme aılene bıle guvenme demek zorunda kaldım

son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım neden :KK43: noldu ınsanlarımıza :KK43:

2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...

Back
X