Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ahh yavrum
Gizem Akdeniz deyince aklıma direkt o sakızlı mutlulukla gözleri parlayan fotoğrafı geliyor
O katile yazacaklarım değil 1 hafta ban 1 yıllık ceza almama sebep olur

O aile ne yapar?
Nasıl yaşar?
Abla nasıl birine tekrardan güvenir?
Üstelik yapanları akrabasıydı
Ahhh gizem ,canımmm o beni mahvediyor nasıl kıydı Allah.m o nasıl bişeydi nasıl dayanılır ya. Küçücük nasıl kıyılır ya, çok ağlamıştım

M melankolik_24 aynen öyle 😳 bende psikopat olduğunu düşündüm çünkü hangi insan olan ana babası kapının önündeyken buna cesaret edebilir? Bi kere bi yerde görmüştüm 2 çocuk vardı yanında evli heralde Allah'a havale ettim kendi çocuklarınada başkaları aynı şeyi yaparsa bigün anlar o zaman

utanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
bulundugum sehırde bugun bır amca yegenıne (10) yasında tecavuz etmıs
cocugun annesı tarafından amca yakalanmıs
anne baba amcaya meydan dayagı cektıler vıdeolar var netde hatta...

esımle konustuk sehır calkalandı resmen cunku
dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım

esıme aılene bıle guvenme demek zorunda kaldım

son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım neden :KK43: noldu ınsanlarımıza :KK43:

2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...
Allah göstermesin meydan dayağı şöyle dursun,büyük konusmayacam neyse. Rezil kepaze nasıl gözle bakabilmis. Aklım almıyor artik,her şey olabilir,kızımıza bize artık her şey olabilir. Her an tetikte gezecez kendi evimizde en yakinlarimizin evinde kıyamet çok yakin.

Allah göstermesin meydan dayağı şöyle dursun,büyük konusmayacam neyse. Rezil kepaze nasıl gözle bakabilmis. Aklım almıyor artik,her şey olabilir,kızımıza bize artık her şey olabilir. Her an tetikte gezecez kendi evimizde en yakinlarimizin evinde kıyamet çok yakin.
vıdeoda adamı dovmekten kadında hal kalmamıs tekme atıyor ama atamıyor kalbı duracak gıbı annenın artık
ınsanlar cok acı seyler yasıyor cok acı seylerle sınanıyor cok uzucu korkunc... bırılerının evı ocagı söndü dusundum bugun ıs yerımızde evımızde bız cay kahve ıcerken suan bırı can cekısıyor

sonunda bızlere kafayı yedırtmeyı basardılar bence

vıdeoda adamı dovmekten kadında hal kalmamıs tekme atıyor ama atamıyor kalbı duracak gıbı annenın artık
ınsanlar cok acı seyler yasıyor cok acı seylerle sınanıyor cok uzucu korkunc... bırılerının evı ocagı söndü dusundum bugun ıs yerımızde evımızde bız cay kahve ıcerken suan bırı can cekısıyor

sonunda bızlere kafayı yedırtmeyı basardılar bence
Aynı şeyi düşünüyorum,şu an bile birileri oluyor. Ecel ile ölüm amenna ama başka biri tarafından virt tirt sebeplerle ölmek. Ailemizi bu acıyla yaşatmak,çocuklarımız başka anneleri görünce yaşadıkları acı.
Ay Allah göstermesin.
Videoyu izleyemedim,duygu kadakal dan sonra kötü haber videosu izlemeyecektim. Bakayım,yine de. Ne diye aratacam. Duygunun vudeosu bu arada vurmalı,kırmalı değil tam bir vahşet.
Yazıyordum,şu an haberde 4 yaşındaki kızının önünde kadının boğazını kesmiş. Allah kahretsin.

Aynı şeyi düşünüyorum,şu an bile birileri oluyor. Ecel ile ölüm amenna ama başka biri tarafından virt tirt sebeplerle ölmek. Ailemizi bu acıyla yaşatmak,çocuklarımız başka anneleri görünce yaşadıkları acı.
Ay Allah göstermesin.
Videoyu izleyemedim,duygu kadakal dan sonra kötü haber videosu izlemeyecektim. Bakayım,yine de. Ne diye aratacam. Duygunun vudeosu bu arada vurmalı,kırmalı değil tam bir vahşet.
Yazıyordum,şu an haberde 4 yaşındaki kızının önünde kadının boğazını kesmiş. Allah kahretsin.
yegenıne tecavuz ederken yakalanan amca deyınce cıkıyor
bu cumleyı yazmak cok zor :(

Ben videoyu izledim , orda o pisliğin hakkı dayak değildi ya neyse yazmıyayım , nolcak hapse gircek ekmek elden su gölden beslicekler işte .
aynen katılıyorum gebermelı pislik gebermeden once de kesılmelı
bunlar yasıyor yasaması gerekenler katledılıyor

Valla benimde sogumadi,dovmemisler ki. Hiç birsey yapmamislar,şöyle bir gebertselerdi.Emine bulut yerine bu olaydı.
2 dakıkalık uzun vıdeoyu ızledın mı
kadında vurmaktan hali kalmamıs :(
nasıl uzuntuler yarabbım nasıl acılar kımse sınanmasın :(

vıdeo basında bırı polıs cagırın dedı vıdeoyu cekene yakın bırı sesı yakından gelıyor cunku polısı cagırmayın dedı hah dedım kesecekler kurtulucaz bır pıslıkten ama yok polıs geldı

vıdeo basında bırı polıs cagırın dedı vıdeoyu cekene yakın bırı sesı yakından gelıyor cunku polısı cagırmayın dedı hah dedım kesecekler kurtulucaz bır pıslıkten ama yok polıs geldı
Evet çağırmayın dedi , ama kısa zamanda geldi polis . Komşu vs ya da başka bir yabancı değil , öz amca ya tü Allah belasını versin , nasıl nefsi uyandı iğrenç yaratık.

Evet çağırmayın dedi , ama kısa zamanda geldi polis . Komşu vs ya da başka bir yabancı değil , öz amca ya tü Allah belasını versin , nasıl nefsi uyandı iğrenç yaratık.
Kadin ne naif bir varlik. Annenin vurusu bile icinde acima barindiriyor videoyu izlerken bile sezdim. Sanki canini acitmak icin vurmak degil de utan insanligindan amcaligindan der gibi. Dünya ne kötü bir yer oldu:(

Babası lacivert tsortluyse çok sakin yada okayin sokunda bilemedim. Suçsuz,gunahsiz kadınlar vahşice oldurulsun. Bu tecavüzü vurmayın diyenler var. Emine bulutu,duyguyu kurtaraydiniz. Aklım almıyor vursana kaldırım tasini,ezsene kafasını.

Bu arada Emin’e bulut cinayeti hakkında son dakika gelişmelerinden haberdar mısınız bilmiyorum ama yeni bir haberi aktarıyorum. Kadıncağız şiddet yüzünden boşanmış.daha sonra bu fedai iti kadına sürekli hakaret ettiği için ve tehdit ettiği için rahmetli Emin’e dava açmış buna.daha sonra davayı geri çekmiş ve çekerken şunu söylemiş.nolursa olsun kızımın babası,işsiz kalmasın demiş.sabıkası olursa iş vermezler diye 😢 bu arada o piç kurusunu Kırıkkale cezaevinden Bolu cezaevine sevk etmişler.orda öldürürler falan diye herhalde.ben bu insanları anlamıyorum gerçekten
Allah.n belası manyak insanlıktan mı anlamışki şimdi bunu koruyolar, ölmek istemiyorım dedi az sonra ölüceğini bile bile 😔 bu nasıl bi çaresizlik, bakın herkes normal hayatına döndü işte, ama o kızın annesinin o feryadı o çaresizliği her aklına geldiğinde içinde ki yangına dayanılır mı.. keşke taşınsalar o şehirden o şehri o caddeyi görmese bir daha

Back
X