Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

tek ben gormuyorum dımı sızde bakınca tıpınden anlıyorsunuz
kızlar bu adamlarla neden evlenıyor neden cocuk yapıyor ben cok uzuluyorum sanslıymıs hayatda suan ama ölebılırdı o adam o cocuga neler yasatıyor oyle
gercekten kendımı oyle yorgun hıssedıyorum kı tum hayat enerjım cekıldı resmen
Belki tabii ki ya,bağırıyor resmen ben belaliyim bulaşma diye,tipsiz adi. Üç yaşında o çocuk neyse beynim uyusuyor artık. Öldürür zaten,evi kundaklayan,çocuğuna bunaltı anlatan soununda kurşun dizen adam,vazgeçer mi sence?

Bi video izlemiştim , yanılmıyorsam İran'da oluyor bu . 2 buçuk yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmiş pisliğin teki , çocuk değil bebek yani 2 buçuk yaşında , aldılar upuzun belki 5 metre vardır demir kalın bi kazığa geçirip kazıkla birlikte 3 beş kişi havaya kaldırdı , daha sonra o kazık boynundan çıktı ve o vaziyette sokak sokak dolaştırdılar ibret ettiler .
Burda da olsa öyle belki caydırıcı olurdu .
Hayir,ne munasabet. Adamlar keyfinden mi yapiyor sanki. Kadın adama hakaret ediyor tabii ki öldürülür. Eşiyle birlikte olamıyor tabii ki tecavüz eder. İndirim alır yatar üç beş sene biter gider. Sen de Allah aşkına,suç kadın,cocuk,hayvan olmak. Erkeklerin hiç bir günahı yok. Susarsak,açık giyinmezsek,kocamizi reddetmezsek bunlar yaşanmaz.Gik demeyecen,dersen bogazin kesilir tabi.

Belki tabii ki ya,bağırıyor resmen ben belaliyim bulaşma diye,tipsiz adi. Üç yaşında o çocuk neyse beynim uyusuyor artık. Öldürür zaten,evi kundaklayan,çocuğuna bunaltı anlatan soununda kurşun dizen adam,vazgeçer mi sence?
vazgecmez hatta ölduremedıgı ıcın daha kinli daha planlı gelır zaten yatacagı 3-5 yıl korktugu bırsey yok kı
suc makınası adam ev kundaklamıs kac kere hapıs yatmıs dısarda el kol salllayarak gezmıs kadın öldurmeye mı cekınecek :(

Allah fırsat vermesin
vazgecmez hatta ölduremedıgı ıcın daha kinli daha planlı gelır zaten yatacagı 3-5 yıl korktugu bırsey yok kı
suc makınası adam ev kundaklamıs kac kere hapıs yatmıs dısarda el kol salllayarak gezmıs kadın öldurmeye mı cekınecek :KK43:

Komşusunun yorumuna denk geldim. Annesi istememiş,iki yaşındayken camiye bırakmış. Bulmular annesini yine istemem demiş. Babasına vermisler,doğduğu günden beri dayak yiyormuş. Sonra öldürmüş işte. Otopsi yanlış alındı diye mezarı tekrar açılmış. Bunlar sadece 7 seneye sığan acı. İyi ki rabbim almış yanına kuzumu,keşke iyi insanların elinde buyuseydi ama Allah bilir,biz bilmeyiz.
Cok acı bir olay rabbim iyi ki yanına almış daha fazla aci cekmesini istememiş. Cok önceden okumuştum dayanamamistim. Şimdi okuyamadım allah o adi pisliğin belasini versin

suc makınası adam ev kundaklamıs kac kere hapıs yatmıs dısarda el kol salllayarak gezmıs kadın öldurmeye mı cekınecek :KK43:
Allah fırsat vermesin
Peki ne olcak , ölen öldüğüyle , öldüren de öldürdüğüyle mi kalcak , yanlarına mı kalcak , nolcak , bunların hapise girmeleri çözüm değil , ya hapisten hiç çıkarmıcaklar , ya da kısasa kısas , cana can , bunlar da öldürdükleri gibi öldürülecekler .
Cezavinden çıktıklarında nolcak , hiç düşünüyorlar mı hakimimiz savcımız , çıkınca nolcak . Sapık sapıklığına , katil katilliğine devam etmicek mi , etmez mi ???

Cok acı bir olay rabbim iyi ki yanına almış daha fazla aci cekmesini istememiş. Cok önceden okumuştum dayanamamistim. Şimdi okuyamadım allah o adi pisliğin belasini versin
Ben önceden okumuştum,yine okudum. Okumaz olaydim,nasıl bir anne nasıl bir baba. O anne o babaya nasıl atar. Cami avlusuna bıraktığında keşke geri vermeslermis. Öyle sarılmak.isterdim ki,neyse Rabbim alldi yanına.

Peki ne olcak , ölen öldüğüyle , öldüren de öldürdüğüyle mi kalcak , yanlarına mı kalcak , nolcak , bunların hapise girmeleri çözüm değil , ya hapisten hiç çıkarmıcaklar , ya da kısasa kısas , cana can , bunlar da öldürdükleri gibi öldürülecekler .
Cezavinden çıktıklarında nolcak , hiç düşünüyorlar mı hakimimiz savcımız , çıkınca nolcak . Sapık sapıklığına , katil katilliğine devam etmicek mi , etmez mi ???
cezaevınden cıktıklarında ne olacak bılıyormusun
o adamlar baskalarıyla evlenecek baskalarından yıne cocukları olacak hayatlarına yasayıp devam edecekler
dusunen hakım savcı guzel karar verıyorda buyuk cogunluk derın uykuda akıl tutulmasında :(

Edecek,bitmeyecek. Meydan idam edilmedikçe sonu gelmeyecek. Kime nasıl anlatacan derdini.

adıyamanda bır kadın abısı tarafından otomobılde darp edılmıs abısı kızın elını kolunu baglamıs ve kesmıs kadın kendını arabadan atmıs cıglık cıglıga kacmaya calısmıs mahalle sakınlerı sese uyanmıs gece vaktı yanı
abı kacmıs
2 gun olmus olay

Ölmüyordu sinir oldum demiş
Ya bir insan evladına nasıl der bunu
Insan değil ki, bilmiyorum bu kişilerin dnalarinda ne var. Yeniden okumak istemiyorum ama o cocuk acaba bir gün bile olsa mutlu oldu mu merak ediyorum. Birde babası süpürge demiriyle dövüp öldürdüğü o yavru geldi aklima o fotoğrafı ders yaparken mutsuz yuzu geliyor aklima

cezaevınden cıktıklarında ne olacak bılıyormusun
o adamlar baskalarıyla evlenecek baskalarından yıne cocukları olacak hayatlarına yasayıp devam edecekler
dusunen hakım savcı guzel karar verıyorda buyuk cogunluk derın uykuda akıl tutulmasında :KK43:
Bunlarla evlenen olur mu , bir katille ya da bir sapıkla nasıl evlenirler . Hadım etseler bari bi daha çocukkarı olmasın . Hani hadım yasası geliyodu noldu , konuşup konuşup sustular . Tabi yanan can onlarınki değil ya nasılsa .

adıyamanda bır kadın abısı tarafından otomobılde darp edılmıs abısı kızın elını kolunu baglamıs ve kesmıs kadın kendını arabadan atmıs cıglık cıglıga kacmaya calısmıs mahalle sakınlerı sese uyanmıs gece vaktı yanı
abı kacmıs
2 gun olmus olay
Nasıl kesmis,yasiyor mu? Yok hayra alamet değil,bu kadar üst üste gelmesi.

Bunlarla evlenen olur mu , bir katille ya da bir sapıkla nasıl evlenirler . Hadım etseler bari bi daha çocukkarı olmasın . Hani hadım yasası geliyodu noldu , konuşup konuşup sustular . Tabi yanan can onlarınki değil ya nasılsa .
ah canım ah evlılık programına cıkmıstı bır adam 2 kere evlenmıs 2 karısını da öldurmus ıcerı gırmıs cıkmıs es arıyordu

evlenırler... :(

Back
X