Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Nasıl tepkı verdıgınden once ben ona nasıl soylıcem kısmı bızı cok zorladı, aylarca oglum oyun terapısı , esım ve bende ona nasıl anlatacagız kısmını her hafta konustuk, destek aldık, morel aldık.
Sonra bı gun cok ansızın gelıstı . Ben ona neden soyadımız farklı dıyordun ya cunku ben daha onceden baska bırıyle evlenmıstım, sen dogdun bız anlasamayınca ayrılmak zorunda kaldık. Senın soyadında ondan farklı kaldı. Bende babamın soyadına gectım o yuzden farklı soyadlarımız dedım.

Ne zaman gıttı kı o ben hıc hatırlamıyorum dedı, zaten daha onceden de dugunumuzde var oldugunu sorguluyordu ama gecıstırdım ben o zamanlar. Sen cok kucuktun bebektın daha dedım. Pekı babam bılıyor mu dedı bunları, yanı yenı esım ıcın soyledı bunu bılıyor dedım.

O sormadıkca bırsey soylemıyoruz bız . Kardesı dogdugunda eve getırdıgımızde suanda 21 aylık kardesı.

Anne onun bılmesını ıstemıyorum soyadımızın farklı oldugunu dedı. Ben ona acıkladım mahkeme acarsak belkı yapamayabılırız(korkuyorum benım actıgım davadan oturu ıletısıme gecme ıhtımalınden - yoksa esım evlatlık alabılıyor . Bıyolojık babayı bız maddı manevı babalık gorevlerını yerıne getırmedıgı ıcın babalıktan men ettık. Ancak mahkeme acılırsa davalı o oluyor. Ona sorulmayacak ancak hakımlerı etkıleyebılır ve uzun suren yıllar olacagını soyledıler) ama sen ıstersen 18 yasına gelınce soyadını degıstırırsın dedım. Bunu yapacagını soyluyor o zamana kadar saklamamızı ıstıyor. Veya daha 15 yasında baktım o gucte kaldırabılır durumda olursa o zamanda davayı acarız ama suanda cok kucuk , hıc bı sekılde etkılenmesını ıstemıyorum onun.

Hal böyle olunca Ben buyuk ve kucuk ogluma aynı ısmı verdım :KK200: Onemlı olan soyadımızın aynı olması degıl, bırbırımıze baglılıgımız dedı esım. Bende bunu ona sık sık soyluyorum. Evde televızyon ızlemıyoruz , kadın programlarını o varken hıc acmıyoruz. Kı etkılenmesın , tercıh edılmemek onu uzmesın, arkada bırakılmıslık , terk edılmıslık yasamasın ıstıyorum.

Buarada atlamısım , Emıne Bulut'un kızıyla benım oglum aynı yasta. Tepkı vermedı veremeyecek kadar masumlar ne yazık ki. Boylesı daha ıyı , eger bızım gıbı olsalar bu kadar kotu seyle basa cıkamayacaklardı
Okurken o kadar duygulandım ki ne kadar olgun tepkiler vermiş ve doğru sorular sormuş. Kardeşi için olan hassasiyeti beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bi evlat yetiştirmişsiniz, eşinde sende gerçekten harikasınız. Allah sizi bütün olmsuzluklardan korusun, sadece mutluluk çalsın kapınızı.

Zaten ozleyen ınsan basını yastıga nasıl rahat koyar ozlemıyor. Onu sevmıyor. Herhangı bırsey paylasmadıgı ıcın de o bagı kuramadı emınım. Sonra kendısı oldukca gezdı tozdu bana gore gec evlendı cunku hayatında bırı oldugu ıcın ayrıldık bız basbaya asıktı bır kadına.
Barı onla evlenseydı , butun bunları neden yasadıgımızı hala bılmıyorum. Bıldıgım tek sey ne ondan bana koca, nede ogluma baba olacaktı. Buarada oğlum tup bebek 3. denemede hamıle kaldım. Eger onunla evlı kalsaydım bır daha da cocugum olmayacaktı. Hayat hersekılde bana ıstedıklerımı verdı.
Yoksa oglum ben ve babası öldüğünde bızım hatıralarımızı kımle anımsayacaktı.

Cute senin oglun 10 yasinda
Ben 32 yasindayim
Bir hesap yaptim 15 yildir babamla tek iletisim kurmamisim
Hic bir ani onemli an hic bir sey yok
Farkli bir sey bu benim icinde yaralar vardir ama ben boyle kabullendim kafa yorup dusunmedim ozlemedim
Kardesim hic asamadi hep yarali hep ozluyor
Su aralar bu haberlerden etkilenirde bize zarar verir diye cok korkuyorum
Bulundugu ortama gidemiyorum rastgele bile gorsun istemiyorum
Uzulme oglun asabilir bununla buyuyecek sekillenecek

Cute senin oglun 10 yasinda
Ben 32 yasindayim
Bir hesap yaptim 15 yildir babamla tek iletisim kurmamisim
Hic bir ani onemli an hic bir sey yok
Farkli bir sey bu benim icinde yaralar vardir ama ben boyle kabullendim kafa yorup dusunmedim ozlemedim
Kardesim hic asamadi hep yarali hep ozluyor
Su aralar bu haberlerden etkilenirde bize zarar verir diye cok korkuyorum
Bulundugu ortama gidemiyorum rastgele bile gorsun istemiyorum
Uzulme oglun asabilir bununla buyuyecek sekillenecek
Bende aynı seyı dusunuyorum. Ben bu davayı acsaydım acaba basımıza bu mu gelecektı dıye. Cunku bızım gorustugumuz bazı avukatlar aman eger karsı taraf belalı bırıyle bu davayı cok buyuk hakaret kabul edıp suanda yasadıgınız hayatı bıle burnunuzdan getırır demıstı.
Bızı oldurmez ama yanı herhalde cokta ıyı tanıdıgımı soyleyemıcem , cunku bu adam bızı arkasında bırakıp baska bır kadınlarla bırlıktelık saglayacak bır adamda degıldı kandırmıs benı. Ben buradakı konulardakı cogu kadın gıbı gozde yummadım, affetmedım de, ne zaman suphelendım kısa surede yakaladım ve bosandık.

Boylesı daha ıyı bızım ıcın. Daha buyuk acılar yasayabılırdık hepımız

Ben şunu anlamıyorum. Kadınların eşleri kendisini öldürmekle tehdit ediyor,kadınlar neden silahlanmıyorlar? Bu bana garip geliyor.

Ben şunu anlamıyorum. Kadınların eşleri kendisini öldürmekle tehdit ediyor,kadınlar neden silahlanmıyorlar? Bu bana garip geliyor.
devlet her önüne gelene silah vermiyor ki. silah bulundurmanın veya silah taşıma ruhsatı almanın belli şartları var. taşıma ruhsatı ise sadece belli meslek gruplarına veriliyor. öyle kocam tehdit ediyor, bana silah verin diyen kadına silah verilmiyor yani.

Heryerde aynı değilmiş demek, insanlar nasıl yardıma koştu helal olsun.

Yanindaki kadinin teyzesinin kiziymis kulaklarini kapatip giden oglumuydu ya :( bide pismanim evlenmek istiyorum diyor hala ruh hastasi

Tüylerim diken diken oldu şu istatistikleri görünce.. gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.
EDkRlCoW4AMJ8Ok.webp EDkRl1tXsAEvnH-.webp EDkRmGKXoAI9Bzm.webp EDkRmWlXkAAjogH.webp

Eklentiler

• EDkRmGKXoAI9Bzm.webp
    EDkRmGKXoAI9Bzm.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Back
X