Saç Uzatma Yöntemleri Kırıklarını Kendisi Kesip Daha Çabuk Uzamasını Sağlayanlar...

kuaför hüsranı çok oldum ..dediğin gibi azıcık ucundan kesilmesi i.in teslim ettiğim eller , saçımdan ne boylar kesilip attılar bende akıllandım senin gibi saçımı hep kendim kesiyorum .ve artık saçım uzadı ..eeeeeeeeeeee cebim de kuaföre para akıtmaktan kurtuldu

Kızlarr ne güzel yorumlar yazmışsınız ne demek canım bende benim gibi yapanları gördükçe rahatlıyorum demek yanlış bişey yapmıyomuşum diyorum seviniyorum ve bu yöntem zaten çok bilindik bi yöntem gerçekten çevremdekilerede öğretiyorum çok memnunlar saçların hem kırığı gidiyo hem kuaför parası derdinden kurtuluyoruz bi kırık almaya 7 milyon para istiyolar 2 ayda 1 yapalım artık sağlıklı uzun saçlar diliyorum hepinize

Son düzenleme:
Valla nerdeyse 2 yildir kuaföre gitmiyorum, gidecegimi de pek sanmiyorum artik KKdan cok sey ögrendim artik kuaföre ne para veriyorum ne de kesilip giden saclarimi Boyami da, kesimimi de kendim yapiyorum. Kirik almayi da senden ögrendim sagolasin Makas olarak sen ne kullaniyorsun, kuaför makasi mi yoksa normal makas mi?

ay tatlım valla iyki konuyu acmısın :) bende kuaföre gitmeye korkuyorum ucundan diolar saçın yarısını kesip gidiolr sırf oyuzden kırıklarımı aldıramıodum ama bu yöntem cok süpermiş

destinaX çok akıllıca bir yöntem. Ama aklıma yakılan birşey var. Şimdi saçlarımızı boru gibi yapıyoruz ya, O borunun içinde kırık saç uçları kalıyor mudur? Yoksa boruyu çözüp, karıştırıp tekrar sarıp yeni kırıkların ortaya çıkmasını mı sağlıyorsun? Kırıklar tükenene kadar tekrarlıyor musun? Buraya kafam takıldı.Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum, gerçi kırıklarımı yeni aldırdım, ama bundan sonra bu yöntemi deneyebilirim, tamamen aydınlanırsam...
Teşekkürler...

Teşekkürler verdiğin bilgiler için deneyip yazıcam :)

ben 2 yıldır kendim alıyorum kırıkları
uzatmak için çok bekledim şimdi belimde saçım şükürler olsun
5-6 ayda bir alırım ama ben

saolsun başlığı açan arkadaş.bende bişi farkettim zeytinyağını saçımın dibine ucuna sürdüm.ve farkettim ki.hani saç yapışır ya kırık saç uçları yapışmadı kızlar yani direk ortadaydı gözle görülür şekilde bidahaki sefere kesicem o yapışmayan kısımları.sarının rezilliği yada avantajı bu galiba.sağolun kızlarr...başlıkta öne çekilsin bölece

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorum
süper fikir
kırık aldımaya gidip kısacık saçlarla döndüğüm çok oldu
bende deneyecem tekrar teşekkür ettim

Canım sıkılınca bazen makası alıp bende yaparım :) ama normal makaslar sanırım yine kırıyolar kuaför makasları farklı ya onlarla mı yapıyosunuz? Onlarıda sadece kuaförler getirebiliyolarmış yada kuaför malzemeleri satan yerlerden alabiliyoruz bildiğim kadarıyla o makaslar haricinde diğerleride yıpratıyomuş :) siz nasıl makasla kesiyosunuz?? :26:

uzun zamandır bakamadım kusura bakmayın arkadaşlar.konuyla ilgili bi kaç bilgi daha vereyim saçlarımızı boru gibi büktüğümüzde kırık saç uçları havada kalıyo uç kısımları top top beyaz beyaz olur fark ettiyseniz onlar hayatta içerde durmuyo işte o havada kalan kısımları uçlarından milim milim kesin ben o şekilde yapıyorum hala

Son düzenleme:

bende oyle yapıyorum bu ay bunaldım saclarımdan kırıkları temızle temızle bıtmedı bence kalcama yaklasan saclarımı gogus hızasında kestım

ve hemen bakıma basladım

Ben de uçlarından almayı kendim yapıyorum. Maddi manevi her açıdan iyi :)

bende kırıklarımı kendm keserim hastalık gibi oldu artk boş vakitlerimde sürekli elim sacıma gidiyor koparıyorum eğer yanımda makasım yoksa :/
kesinlikle kuaföre gitmekten cok daha mantıklı cünkü uçlarından aldırmakla gitmeyen kırıklara sahibim düzleştirici kullandığım için saclarım ortadanda kırılabiliyor.bnde tek tek onları temizliyorum

saçımı evde normal makasla kestim. küt bi şekilde küsmüşmüdür saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…