kırıla kırıla kalp kalmadı bende :(

... '' Ailem bir , sen bir , ben iki çekiyorum '' derken ailesi ile arasının bozuk olmasını içten içe kafaya takıp üzülüyor demekki..:50:
Çünkü ailesi ve senin aranızda bir kan bağı yok..Görüşmüyor olsanızda sizlerin açısından pek bir şey farketmez..Ama eşin bu duruma demekki dışarıya yansıtmasa da çok üzülüyor..

eminim üzülüyordur bana güzellikle anlatabılır inan olan sorunları ben uzatmıyorum herrşey ailesinde istemıyoruz diye tutturdular
eee ne yapayım boşananyaım mı bu durumda görüşmüyorlar ama huzurumu etkılıyorlar

Eşinizin ailesi ile neden iyi olmadıgınız anlaşılıyor.

Çünkü eşiniz onların sizin için söylediklerini size,
sizin onlar için söylediklerinizi onlara götürüyor...

Sonra da arada kalan ben oldum diyip üste çıkıyor.

Siz yine iyi dayanmışsınız...

Ayrıca bir kadın , bayanlarla mesafeli dur diyorsa eşine, o eşin davranışlarına bakmak gerek.
Çünkü kadın bunu durup dururken söylemez.
Asıl erkek bunu söyletmeyecek.
Kendisi mesafeli olacak...

eşim bunu yapmaya nişanlıyken başladı herşeyi onlara anlattı.sonrada içinden çıkılamz hale geldı ailesinin bana etmediği küfür kalmadı inan dayanamıyorum buna eşimin arada kalması saçma şu anda çünkü bende bir sorun yok ama aileye ufacık bir sitem bile yok

üzgünüm ama eşiniz iş yerinde ki bayanlarla kıyaslamaya başlamış sizi
onlar çalışan bakımlı şen şakrak , sizi de evde oturan bütün gün evden çıkmayan birisi olarak

biraz insan içine çık demesinin başka mantığı olamaz
sanırım biraz pasif kalıyorsunuz eşinizin yanında o şakalar yapan sizde her şakasına bozulan surat yapan

takmamayı öğrenin karşılık verin sizde ona şaka yapın biraz onun gibi davranın bakalım nasıl olacak davranışları

evet bencede bu sözü yapmış olduğu bi kıyas

konuşmayı şakalaşmayı bende severim bakımlıyım da tabi işyerinde çalışıyor gibi olamam hergün
evim buz gibi işyeri çok sıcak

güzel bi yer çalıştığı herkes full makyajlı kıyafetler işyeri değil sanki gezmeye gidiyorlar
çok üzüldüm bu kıyasa

düşünmeden konuşmak şaka yapmak anlamına gelmez ki

yoksa ben neşeli biriyimdir

Eşin de yani, çekecek neyi varsa anlamadım
O benim karım deyip oturtamıyo mu lafı
Evlenmişsiniz ki o da seni seviyor hoş
Yoksa anasının ağzına bakıp başka kızı alabilirdi

Sen şu sıralar çok duygusallaşmışsın ve bence eşin haklı
Bu tip davranışlar bana da anormal geliyor
Evlenmişsiniz bitmiş artık, neyin alınması bu?
Benim de bi çok sorunum oldu, hala süregelen konuşmalar oluyo geçmişle ilgili
Napıyım yani, oturup dövüneyim mi?

İnsan bazı şeyleri aşmalı
Sen evde oturup her şeye alınırsan eşin de bi zaman sonra bıkar
Bi eşini kendi yerine koysana?
Her şeye alınıp üzülen biriyle napılır ki? Konuşulmaz bile
Şahsen ben konuşmam, konuştuğumda da kendimi çok rahatsız hissederim, kasılırım çünkü aman bişeye kırılacak mı, aman farkına varmadan pot mu kırdım diye.

Bence de çık biraz insan yüzü gör
Kurslara falan git
Artık devir eski devir değil
İnsan her istediğini yapabilir hale geldi
Hele ki büyük bi şehirdeysen imkanların oldukça fazla

Biraz kendine çeki düzen ver ve çık şu ataletten.

herşeye üzülen alıngan sorun arayan birri değilim ben. düşünmeden konuşup sözlerini tartmayan bı adamdan bahsedıyorum.her istediğini söyleyıp şaka yaptım ,seni kızdırmak içindi,sen benı kızdırdın demesınden sıkıldım

çok mu zor sözlerıne dıkkat etmek

her istediğini düşünmeden söylesin ben alınınca, ben sorunlu o ne yapacağını bılemz bırı mı oluyor

ağlamaktan gözlerim şişti çok kırıldım incildim insan yüzü gör demesıne, sanki tüm insanlar eşimin işyerinde kayıtlı

insan yüzü gör demenız bbenı daha da üzdü :(

ben insan yüzü görüyorum zaten

böyle birşey inan yok tek sorun ailesinin beni istememesi evleneli 5 sene oldu hala soğumadı içleri bitmedi kinleri

eşimi görmek istiyorlar benı görmek istemıyorlar bunu yapan onun ailesi arada kalması gereklı mı böyle bir durumda ???

O zaman sende seni istemiyorlarsa hiç ilgilenme yorum yapma eşin sana anlatırsa böyle böyle dediler diye bana anlatma üzülüyorum de ama onlar hakkında iyi kötü yorum yapma

erkeklerin eşlerini sinir etmek için gıcık gıcık konuşmaları çok olur eşleriyle uğraşmayı severler en azından benimki öyle sen her söyleneni ciddiye alma gül geç ama kocanın ailesinin lafını sana getirmesi arada laf taşıması hiç doğru değil sonra da arada kalıyorum demesi anlamsız:20:diğer konuda da sen haklısın bencede evli bir erkek bayanlarla mesafesini korumalı üstelik daha önce senin güvenini zedelemişse bunu istemen çok doğal.bu konuda hiç geri adım atma:19:

senelerdır ailesinin bıtmeyen öfkenı kinini görüyor ve hala arada kalıyor yaaa ben buna da bozuluyorum

sende sallamaa ya canım biraz..üstüne gitme..
sıkma bunaltma bakalım neler değişecek..
bazı erkekler buna bozulup yola gelebilir..Ama seninki nasıldır bilemem

evet biraz karışık olmuş ama canın sıkkın bunalmıssın belli normaldir.. erkeklerin geneli böyle .. onlar bayanlar kadar ince düşünmez canım... kırılırmı kırılmazmı diye pek düşünmezler. çocuk gibiler. bunu bilerek evlenmişssindir zaten büyük ihtimal o yüsden kendini ypratma derim. ama kv dikkat et bi boşluna glp eşinin aklını çelebilir. boş bırakma hoş görülüü ol sende ona onun dediği şeyleri de aynı tarz kırıcı şakalrı yap umursamaz gibi görün... zaten o zamanla anlıcak. bunları yapamam ddiosan oturup konuş. biz severk evlendik her zorluğu çektik ailen beni istemedi ama ben buna rğmen seninle oldum sıkı sıkı tutunmamız lazm brbrmize şu sözlern şakalrn beni kırıyor vs vs diye... üzme kendini üzüldüğünle kalırsın :16::16:

evet hemde çok bunaldım.

neden kayınvalide dıkkat etmek zorundayım eşim aklını çelebılır eşim çocuk mu.bunu söylerken sız yanlış birşey demıyorsunuz haklısınız

biz kadınlar bir de bununla mı uğraşmak zorundayız ve neden ?
kadınları aklını kımse çelemıyor ama offff zor durumdayım

yani kv her an evliliğime zarar verecek biri

ben evliliğimi ondan nasıl koruyabılırım eşimi nasıl annesıne kandırtmam bu sözler bıle yordu benı şimdi

O zaman sende seni istemiyorlarsa hiç ilgilenme yorum yapma eşin sana anlatırsa böyle böyle dediler diye bana anlatma üzülüyorum de ama onlar hakkında iyi kötü yorum yapma

konu açılınca konuşurdum kötülüyerek değil ben konuşmak istediğim zaman konuşurum diyor bana
bende açmıyorum o konuyu ama eşime göre açıyorum illa bir laf söyluyormuşum

herşeye üzülen alıngan sorun arayan birri değilim ben. düşünmeden konuşup sözlerini tartmayan bı adamdan bahsedıyorum.her istediğini söyleyıp şaka yaptım ,seni kızdırmak içindi,sen benı kızdırdın demesınden sıkıldım

her istediğini düşünmeden söylesin ben alınınca, ben sorunlu o ne yapacağını bılemz bırı mı oluyor

ağlamaktan gözlerim şişti çok kırıldım incildim insan yüzü gör demesıne, sanki tüm insanlar eşimin işyerinde kayıtlı

ona kırılma nedenini kavganızın hemen arkasından yada bir tartışma esnasında söylersen pek etkili olmaz girmez koca kafalarına. ama herşey yolunda dışarda keyifli bir durumdayken yada gece başını göğzüne yasladığında aranız çok iyiyken bana şu şu söylediklerin yaptıkların çok ağar geliyo. bana karşı biraz daha dikkatli olmanı bekliyorum sadece gibi bi konuşma yaparsan dahada aklında kalıcı olur.

sende sallamaa ya canım biraz..üstüne gitme..
sıkma bunaltma bakalım neler değişecek..
bazı erkekler buna bozulup yola gelebilir..Ama seninki nasıldır bilemem

denerım bakalım.erkek mılletı sıkmayalım bunaltmayalım ama onlar bıze istedğini yapar offff yoruldum ben bu durumlardan

Tamam, madem öylesin, o zaman neden üzülüyosun, kendini hırpalıyosun.
Sen de ona aynısını yap, şaka yaptım de o zaman.
Ama bu kadar takma, takarsan sen kaybedersin.
Erkekler bu kadar ince düşünmez ve çoğu ince düşünmeye de gelmez.

Biraz çekimser gibi durmuşsun, açıl saçıl biraz.
Ağlayıp zırlayacağına gülümsi etrafına neşe kat.
Eşin de senin enerjini farkeder ve o da değişime girer.
Ama sen kendini değiştirmeden eşinden bi değişiklik bekleme.

Diğer yorumlarını da okudum, şu konuda hak verdim ''eşinin senle ailesi arasında laf taşımasına''
O konuştuğu zaman başka şeylerle oyalan, takma. Atar yap, bazen atar yapmak iyidir. İstiyosan git falan de.
Ama sen ona bağımlı, aman beni üzmesin, kırmasın diye düşünürsen adam senden bu yaklaşımı alır ve daha da üstüne gider
Şu an senin yapabileceğin tek şey eşini bazı konularda takmaman ve kendine zaman ayırabilmen.

ona kırılma nedenini kavganızın hemen arkasından yada bir tartışma esnasında söylersen pek etkili olmaz girmez koca kafalarına. ama herşey yolunda dışarda keyifli bir durumdayken yada gece başını göğzüne yasladığında aranız çok iyiyken bana şu şu söylediklerin yaptıkların çok ağar geliyo. bana karşı biraz daha dikkatli olmanı bekliyorum sadece gibi bi konuşma yaparsan dahada aklında kalıcı olur.

eşimin koca kafası bunu almaz ama mutlaka deneyeceğim daha da ne yapabılırım bılmıyorum

Tamam, madem öylesin, o zaman neden üzülüyosun, kendini hırpalıyosun.
Sen de ona aynısını yap, şaka yaptım de o zaman.
Ama bu kadar takma, takarsan sen kaybedersin.
Erkekler bu kadar ince düşünmez ve çoğu ince düşünmeye de gelmez.

Biraz çekimser gibi durmuşsun, açıl saçıl biraz.
Ağlayıp zırlayacağına gülümsi etrafına neşe kat.
Eşin de senin enerjini farkeder ve o da değişime girer.
Ama sen kendini değiştirmeden eşinden bi değişiklik bekleme.

Diğer yorumlarını da okudum, şu konuda hak verdim ''eşinin senle ailesi arasında laf taşımasına''
O konuştuğu zaman başka şeylerle oyalan, takma. Atar yap, bazen atar yapmak iyidir. İstiyosan git falan de.
Ama sen ona bağımlı, aman beni üzmesin, kırmasın diye düşünürsen adam senden bu yaklaşımı alır ve daha da üstüne gider
Şu an senin yapabileceğin tek şey eşini bazı konularda takmaman ve kendine zaman ayırabilmen.

evliliğin böyle zor olduğunu bılmıyordum herkesin önerisini dikkate alacağım

bu arada hamılesin Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

konu açılınca konuşurdum kötülüyerek değil ben konuşmak istediğim zaman konuşurum diyor bana
bende açmıyorum o konuyu ama eşime göre açıyorum illa bir laf söyluyormuşum

Senin istediğin zamanda ben konuşmak istemiyorum ne zaman konu açılsa tartışıyoruz en iyisi hiç konuşmayalım ne sen arada kal ne ben üzülüp istenmediğimi hatırlamayayım de valla kusura bakma senin koca fazla anacı çıkmış Allah kolaylık versin sana evet insanlar ailelerini sevmeli saymalı destek olmalı yaşlılar diye bazen alttan alıp hıhı deyip geçebilmeli ama kendide evlendikten sonra bi aile olduğunun farkına varmalı artık ama erkekler ya hiç anlamazlar ya da çok geç olur anladıklarında:31:

eşimin koca kafası bunu almaz ama mutlaka deneyeceğim daha da ne yapabılırım bılmıyorum

başta emin ol almaz ama zamanla bunu tekrarla bazen kafaları resetleniyo çünkü :). arada unutacaktır mutlaka :)). gerçekten evllik zor eşimle evlenmeden önce 8 yıl tanışmamız var ayrılıklarımızda oldu ama 1 kere olsun nişan söz lü olduğumuz dönem dahil ne tartıştığımızı bilirim ne beni kırdığını. ama evlennce öyle olmuyo. bi tanıdığımızın lafı vardı ayıptır söylemesi ''iki aşık bi deliğe s..ınca aşk maşk kalmaz'' derdi. biraz kaba bi tabir ama doğru sanırım. tabi aşk kalıyo ama taamül sınırı giderek azalıyo.

evliliğin böyle zor olduğunu bılmıyordum herkesin önerisini dikkate alacağım

bu arada hamılesin Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

ah canım, evlilik kolay değil elbet
ama takma tamam mı. çok kafanı yorma.
eğer kendini üzersen bişey kazanmış olmazsın, aksine ruhundan çok şey gider.

eşini bu kadar takma
takmazsan daha da bi pervane oluyolar

teşekkür ederim güzel dileğin için..inşallah..

Back
X