kırıla kırıla kalp kalmadı bende :(

valla bence hıcte kafana takma yazmısın ıs yerınde bayan ark dıye salla gıtsın ben erkeklerı cözdum evdekı karısının kıymetını bılmezler ama baska bı bayan ooooo dıyecek laf yok toz kondurmazlarr ... evde karısı ıle muhabbet etmezz aama bı bayan ark la bülbül gıbı şakırr mıdem bulanıyor artık yaaa kısacası siiii et gıtsın kafana tkmma ha emın olkı o iş yerındekı ark.. bı gun baska bı erkekle konustugu veya munasebette bulundugu zmn artık morarıp kalır belkı o zmn kıymetını anlar....

başta emin ol almaz ama zamanla bunu tekrarla bazen kafaları resetleniyo çünkü :). arada unutacaktır mutlaka :)). gerçekten evllik zor eşimle evlenmeden önce 8 yıl tanışmamız var ayrılıklarımızda oldu ama 1 kere olsun nişan söz lü olduğumuz dönem dahil ne tartıştığımızı bilirim ne beni kırdığını. ama evlennce öyle olmuyo. bi tanıdığımızın lafı vardı ayıptır söylemesi ''iki aşık bi deliğe s..ınca aşk maşk kalmaz'' derdi. biraz kaba bi tabir ama doğru sanırım. tabi aşk kalıyo ama taamül sınırı giderek azalıyo.

aynen katılıyorumm bu lafa...

ah canım, evlilik kolay değil elbet
ama takma tamam mı. çok kafanı yorma.
eğer kendini üzersen bişey kazanmış olmazsın, aksine ruhundan çok şey gider.

eşini bu kadar takma
takmazsan daha da bi pervane oluyolar

teşekkür ederim güzel dileğin için..inşallah..

haklısın ben şımardım onu zaten.ve kendıme yapıyorum sadece o başına yastığa koyunca rahatça uyuyorrr

valla bence hıcte kafana takma yazmısın ıs yerınde bayan ark dıye salla gıtsın ben erkeklerı cözdum evdekı karısının kıymetını bılmezler ama baska bı bayan ooooo dıyecek laf yok toz kondurmazlarr ... evde karısı ıle muhabbet etmezz aama bı bayan ark la bülbül gıbı şakırr mıdem bulanıyor artık yaaa kısacası siiii et gıtsın kafana tkmma ha emın olkı o iş yerındekı ark.. bı gun baska bı erkekle konustugu veya munasebette bulundugu zmn artık morarıp kalır belkı o zmn kıymetını anlar....

bana yaptığının aynısını yapacağım bende.kendımı hırpalıyorum bunu anladım

başta emin ol almaz ama zamanla bunu tekrarla bazen kafaları resetleniyo çünkü :). arada unutacaktır mutlaka :)). gerçekten evllik zor eşimle evlenmeden önce 8 yıl tanışmamız var ayrılıklarımızda oldu ama 1 kere olsun nişan söz lü olduğumuz dönem dahil ne tartıştığımızı bilirim ne beni kırdığını. ama evlennce öyle olmuyo. bi tanıdığımızın lafı vardı ayıptır söylemesi ''iki aşık bi deliğe s..ınca aşk maşk kalmaz'' derdi. biraz kaba bi tabir ama doğru sanırım. tabi aşk kalıyo ama taamül sınırı giderek azalıyo.

evlenınce nasıl olsa elımın altında die düşünüyorlar sanırım :/ bazen çok bıkıyorum salla ne yaparsa yapsın diyorum kendıme :)

hala düzelme yok sanırım eşinin teklifini değerlendirip iş yerine ziyarete gitmeyi denemedinmi?

özür diledi önce kırsın benı üzsün arkasından özür, ne kıymeti oluyor ki

gideceğim işyerine ama geçen hafta hastanede işlerim vardı ve aslında gitmekte istemıyorum kontrole gidiyor gibi geldi bana

eşim iş haricinde kimseyle konuşmadığını söylüyor ahhhh güvenımi sarstı bazen kendıme kızıyorum.çalışıyr olsaydım ben konuşmayacak mıydım?

bu arada özür diledi dünde başka bişeye bozuldum :( benım dertlerım bıtmeyecek sanırım :(

Back
X