kırıldı mı ,umursamıyor mu?

Aslında bende pek umursamadığını düşünüyorum

Onu doğru düzgün tanımadığım için şuan tepki amaçlı mı yazmıyor yoksa umursamıyor mu onu kestiremiyorum işte

Davetine icabet etmemişsiniz ama hoşlanıyorum da diyosunuz. Bence halini hatrını sorun. Baktınız soğuk davranıyor ya da cevap vermiyor o zaman siz de ümidi kesersiniz.

Ama siz hiç girmek istememişsiniz arkadaş ortamına.Sonuçta tanımadığınız insanlar tamam ama tanışmadığınız sürece hep tanımadığınız insanlar olarak kalacak o kişiler.Bence gitseydiniz hem arkadaşlarıyla tanışmış olurdunuz,biraz otururdunuz sonra ikiniz bir plan yapardınız mesela.Ya da önce siz ikiniz buluşurdunuz sonra arkadaşları size katılırdı.Yani çocuk hepsini teklif etmiş ama siz kabul etmemişsiniz,sonuçta fazla da samimi olmadığınız biri olduğu için sizin çekingen yapınızı da bilmeyip,naz yapıyorsunuz sanabilir.Bu yüzden de kendisini geri çekmiş olabilir şuan.Kimse çok fazla tanımadığı bir insanın sanal ortam üzerinden peşinden koşmaz.

Söylediklerinizde son derece haklısınız.Keşke öyle yapsaydım ama şuan için çok geç kalındı böyle şeyler için.
Birşeyler desem şimdi ona.Nasılsın gibi.Fakat ya umursamıyorsa diye de düşünmeden edemiyorum.

Bence birkaç gün bekleyin bir şey yazmayın o yazarsa konuşursunuz.Baktınız yazmadı nasılsın,iyi misin tarzında bir şey yazabilirsiniz.Zaten size olan davranışından anlarsınız durumu eğer ki ters davranırsa siz de bir daha yazmazsınız ona.

ben de biriyle buluşsam, beyefendinin yaptığı gibi bütün seçenekleri sunsam yine de yok yok dense, sonra da atarlı mesaj çekilse, ben de umursamazdım. daha nabaaacadıııık der geçerim. bence fazla tepki göstermişsiniz. öncesinde buluşsaydınız sonra arkadaşlarının yanına geçerdiniz daha iyi tanıma fırsatı olurdu.

Katılıyorum.

Konu sahibesi garip davranan sizsiniz. Çocuk sizi güzelce çağırmış. Tanımadığın insanlarsa da tanışırdın ne olacak...çocuk elinden geleni yapmış daha ne diye peşinden koşsun?

Canım ne bu özgüvensizlik böyle. As bunları ya. Çocuk her şeyi düşünmüş , beraber vakit geçirelim dersen öncesinde buluşalım demiş. Senin onu uzun zamandır görmediğini bilerek cekinecegini de bilmiş 50 tane seçenek sunmuş. Sevgili bile değilsin ve adama kapris yapıyorsun hala bekleyim beni arasın diyorsun. Aramaz ayrıca umursamiyor da olsa kirilsa da bu senden hoşlanmadigi için değil senin tavirlarindan. Senin bir adım Atman gerek bence

En iyi seçenek bu gibi duruyor.Biz haftaya bi yere gidelim diye sözleşmiştik öncesinde.Eğer gidecek miyiz derse buluşuruz.Yok hiç demez ise birkaç gün sonra nasılsın derim.
En sağlıklı olan bu olur galiba.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Özgüvensizliğim konusunda haklısınız.Aşmam gerek.
Ben önceki ilişkimde hep kovalayan oldum.O defter kapandı.Ama şimdi tekrar aynılarını yaşaktan korktuğum için temkinli olmaya çalıstıkça hata yapıyorum belli ki.
Bu flört olaylarında çok tecrübesiz ve kötüyüm zaten. Ve kolay kolay birinden hoşlanabilen bir insan değilim.Bu işte de fazla açılıp boğulmaktan korkuyorum.

Haksız olduğumun,tepkimin farklı olmasının gerektiğinin farkındayım zaten.
Ama dönüp düzeltemem.Ben peşimden koşmasını beklemiyorum ki.Şuan onun bana tamamen arkadaşça mı yoksa hafif ilgili mi olduğunu net kestiremiyorum.
Ben flört olaylarında zaten berbat bir insanım.

Mesajım atarlı değildi yani hoş olmaz arkadaşlarınla sözleşmişken benimle buluşman dedim.
Sizin fikriniz umursamadığı yönünde. Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim

sizi çok takdir ettim ama konuşma tarzınızdan aklınızın başında olduğu ve seviyeniz anlaşılıyor. inşallah her şey istediğiniz gibi gider. sevgiler.

Aslında çocuk zannımca size biraz rahatla demişti ya, ben buna katılıyorum. Şimdi şekerim bu kadar hesap , kafa patlatma yapacağınıza içinizden geldiği gibi davranın mesela. O mu bu mu diye düşünüceğinize çocuğu görmek istiyorsanız gidin görün mesela. Birazcık rahatlayın, spontane olun mesela.

Hata yapmayım dedikçe kasıyorum kendimi.Bana bir adım atsa telafi edeceğim.Şimdi birşey demeye çok çekiniyorum.Dünü hiç önemsememişse,şuan aklında bile değilsem komik duruma düşmek istemiyorum.

Umursamıyor mu diyorsun da bu durumda o seni umursamıyor olarak gördü bence iki farklı teklifte bulunmuş seni görmek için yok sen git ben gelemem falan demişsin bir de kimseyi tanımıyorum sap gibi kalırım ne ya keşke öyle demeseydin özgüvensiz biri olduğunu düşüncek bence.

Sap gibiyi tam olarak öyle demedim.Yanlız kalırım,hem siz sözleşmişsiniz sonradan dahil olmam olmaz olarak söylediim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…