• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırıldı mı ,umursamıyor mu?

En iyi seçenek bu gibi duruyor.Biz haftaya bi yere gidelim diye sözleşmiştik öncesinde.Eğer gidecek miyiz derse buluşuruz.Yok hiç demez ise birkaç gün sonra nasılsın derim.
En sağlıklı olan bu olur galiba.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Rica ederim.İyi akşamlar.

Arkadaşlarıyla program yaptığı için bozmak istemedim açıkcası.

Biraz tepkiniz ağır olmuş ama bende tanımadığım kişilerle konuşamam ama erkek arkadaşımın yanındayken sıkılmıyorum sonuçta biraz bu ortamlardan çekinmemeniz lazım.

Hadi bismillah gazınıza geldim atıyorum.Sizce ne demeliyim

Karşındaki insanı en iyi sen tanıyorsun özür diler mayetinde bişeyler yazardım ve haftaya basbasa buluşmak isterdim böylelikle korkularındanda bahsedebilirsin ve daha emin adımlar atarsınız.

Karşındaki insanı en iyi sen tanıyorsun özür diler mayetinde bişeyler yazardım ve haftaya basbasa buluşmak isterdim böylelikle korkularındanda bahsedebilirsin ve daha emin adımlar atarsınız.
Müsait misin yada dışarıdaysan rica etsem eve gittiğindw haber verir misin konuşabilir miyiz yazdım

Ben bilemem nazmi yapiyor kirildimi umursamiyormu.
Ama tek bildigim seven geri doner.
O yuzden zamana birak.

Ben bilemem nazmi yapiyor kirildimi umursamiyormu.
Ama tek bildigim seven geri doner.
O yuzden zamana birak.
Müsait misin yada eve gittiğinde musait olursan konuşabilir miyiz yazdım eve geçeceğim bir saate tabiki yazarım dedi.

Şuan sevmelik bir durumumuz .Bende hoşlanma var onda o var mı onu bile bilmiyorum

İyi düşünün iyi olsun ben bir buluşma ayarlasanız daha iyi olur gibi gibi :)

İyi düşünün iyi olsun ben bir buluşma ayarlasanız daha iyi olur gibi gibi :)
Umarım beni terslemez ve umarım umursamamazlık değil kırgınlık yaşıyordur.
Ve inşallah buluşma ayarlayabilir ve yüzyüze gorusebiliriz.
Herşeyden evvel umarım hayırlı şeyler olur

Umarım beni terslemez ve umarım umursamamazlık değil kırgınlık yaşıyordur.
Ve inşallah buluşma ayarlayabilir ve yüzyüze gorusebiliriz.
Herşeyden evvel umarım hayırlı şeyler olur

Bence terslemeyecek sizi (içinden geçeni söyledim)
Hayırlısı olsun sizin için

Back
X