Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gayet güzel bir konuşma geçirdik ve bu gece mutlu uyuyacağım.İnsan eşinin / sevgilisinin çevresini başka nasıl tanıyacak ki ? Siz trip atmışsınız bence. Yoksa sap mapla ilgisi yok.
O da şuan size trip atıyor.
İnşallah gideceğim hemde en kısa zamandaTam yorum yazacaktim ki mutlu bir sekilde sonuclanmis, sevindim sizin adiniza.
Fakat bence bundan sonra gidin bulusmalara, arkadas ortamlarina..
biraz daha yumuşak konuşsanız:)Bayanlar merhaba.
Dün bi çocukla konuştuğuma dair konu açmıştım ve nasıl davranmam gerektiği hakkında yardımcı olunmuştu.Teşekkür ederim.
Dün beni akşam arkadaşlarıyla bir yere davet etti.Arkadaşı,arkadaşının sevgilisi,bu çocuk ve arkadaşının sevgilisinin arkadaşı da olcaktı.
Bende yok siz buluşun dedim.Oda sen neden gelmiyorsun müsait değil misin istersen rahatsız olursan onlardab öncesinde ikimiz buluşalım dedi.Bende yok gelmek istemiyorum sadece dedim ve sen bilirsin dedi.Bunun üzerine ben ona açıklayıcı bir mesaj attım.Siz buluşuyorsunuz beni çağırdın ama ben kimseyi tanımıyorum sap gibi mi durayım.Önce ikimizin oturup,onlarla sözleşmişken sen sonra onların yanına gitmen de doğru olmaz.Size iyi eğlenceler, sonra gorusuruz dedim.
Oda cevap attı.Benim oraya gelmekteki amacım seni gormekti.Sana bir seçenek sunmak istedim ikimizde olabiliriz,arkadaşlarımla da olabilir diye ama sen kestirip atınca diyecek birşey bulamadım.Neyse sonra bulusuruz o zaman gorusuruz dedi ve dün 6 dan beri mesaj atmadı bana.
Kızlar sizce umursamamazlık mı yapıyor yoksa kırıldığı yada dün alındığı için mi böyle yapıyor.
Not: Eskiden beri tanışıyoruz ama bayadır gorusmuyorduk.Sonra sosyal medya üzerinden başlayan sohbetimizle tekrar görüşmeye başladık. 2 haftadır tatilde olmasından dolayı yuzyuze gorusememistik.Tatilden yeni geldi.Arkadaş gibi şuan konuşmalarımız.Ama ben yavaştan hoşlanmaya başladım.
biraz daha yumuşak konuşsanız:)
çok tripli görünüyorsunuz şu tavırlarınızla
ben bazen yakın arkadaşlarıma bile kırılmasınlar diye işim var gelemiyorum kusura bakma diyorum:)
Aslında haklısınız.Yani ben öyle olduğumu düşünmesem bile karşı tarafa bu şekilde geçiyor bazen yazdıklarım.Mesajlaşırken daha sert oluyor galiba yazdıklarım.Çünkü başka kişiler de ilk etapta beni çok sert bulmuşlardıbiraz daha yumuşak konuşsanız:)
çok tripli görünüyorsunuz şu tavırlarınızla
ben bazen yakın arkadaşlarıma bile kırılmasınlar diye işim var gelemiyorum kusura bakma diyorum:)
Bence sen gitmeyince o boşta olan kızla sevgili olma yolunda ilerliyor bunlar
Sanırım arkadaş grubuyla buluşacak dediğim kızı kastetti bayanBaşka bir kız yokmuş ki ortada.
Hiç bu şekilde düşünmüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederimBence sen gitmeyince o boşta olan kızla sevgili olma yolunda ilerliyor bunlar
Ben bu şekilde dusunmuyorum yinede yorumunuz için teşekkür ederimvalla bence sen ne yaptığını bilmiyorsun. Biraz büyü sonra sevgili edin
Hem fikir istiyorsun söyleyince de yorumu beğenmiyorsun sen bilirsin inşallah sen haklı çıkarsınHiç bu şekilde düşünmüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim
Arkadaşının sevgilisinin yanında gelen kız arkadaşından bahsediyorum ama arkadaş yorumumdan memnun kalmadı sanırimBaşka bir kız yokmuş ki ortada.
Konuştuk.Dün benim öyle dememe şaşırmış.Kırılmış belli.Amacı gelip benimle buluşmakmış.İstersen ikimiz istersen de onların yanına gideriz demiştim.Ama sen birden kestirip atınca birşey diyemedim.Aramızda bir yanlış anlaşılma oldu neyse kapatalım konuyu üzerine gitmeyelim dedi.Bende özür dilerim dedim
Hayır oda başka bir bakış açısı.Saygı duydum ve dikkate aldım tabiki.Arkadaşının sevgilisinin yanında gelen kız arkadaşından bahsediyorum ama arkadaş yorumumdan memnun kalmadı sanırim
Kusura bakmayın anlayamadım?Adam haklı..dağılın