Teşekkürler. Zaten asla aramam elimden geleni yapmak istedim sadece. Ama böyle yorumlar kalbimi kırıyor. Çünkü sandığınız gibi sürekli ben aramadım aradığımda hep iyki aradın mutlu oldum derdi o da arardı. Kaç kere davet etti o yüzden gittim ilgili de davrandı, belki zamanla olmasını istiyordur dedim. Belki ben acele ettiğim için uzaklaştı bilemiyorum ama istekliydi işte onu biliyorum yani zorlamadm kimseyiCesaretiniz tüylerimi diken diken etti..
Tanımadığınız bir adamın evinde kalıyorsunuz, bir de adamın bir sürü arkadaşı da evde.
Mazallah her şey olabilirdi her şey.
Ben erkek arkadaşın evinde kalınmasına karşıyım.Keza sizin erkek arkadaşınız da değil bu adam.Yani aşırı riskli bir durum olmuş. Ve sizin erkek arkadaşınız olmayı asla istemiyor.
Bir erkek bakarız diyorsa o iş bence olmaz.
Ayrıca sizi bırakmaya bile gelmemiş.
Yani en temel nezaket kuralına bile uymamış.
Istemediği çok bariz belli.
Iki eliniz kanda olsa aramayın.
Iki elinizde kanda olsa bile asla aramayın..
Asla..
Teşekkürler. Zaten asla aramam elimden geleni yapmak istedim sadece. Ama böyle yorumlar kalbimi kırıyor. Çünkü sandığınız gibi sürekli ben aramadım aradığımda hep iyki aradın mutlu oldum derdi o da arardı. Kaç kere davet etti o yüzden gittim ilgili de davrandı, belki zamanla olmasını istiyordur dedim. Belki ben acele ettiğim için uzaklaştı bilemiyorum ama istekliydi işte onu biliyorum yani zorlamadm kimseyi
Dediğiniz gibi sanırım. Birdaha temkinli olurum. Çok teşekkür ederimKalbiniz kırılmasın.
Üzmek için yazmadım.Üzdüysem kusura bakmayın.
Amacım temkinli olmanızı sağlamaktı.
Erkek arkadaşınız sizi gecistirmis gibi geldi.Çünkü ben insanlarda sözlere değil eylemlere bakarım.
Sözleri ve eylemleri çelişiyor. Size güzel sözler demis ama iş sizi uğurlamaya gelince gelmemiş bile.
Tutarsız erkeklerden koşarak uzaklaşın.
Bu size bir tecrübe oldu.
Bence bundan sonra bir ilişki başlayacaksa karşı taraf daha istekli olmalı.Daha çok emek vermeli.Bunlara dikkat edin.
Geçmiş olsun..
Tam da dediğiniz gibi olduEvet evine gitmek hata olmuş ama ben üzüldüm arkadaşım ya senin için.. Biraz erken güvenmek istemişsin sanırım ve karşındaki kişide hep o yönde konuşmalar yapınca ümitlenip yaptığın şeyin doğru zamanda doğru davranış olduğunu düşünerek yapmışsın.Hiç üzülme. O kişiyle de iletişime geçme. Seni her şeye hazır görmüş ve uzaklaşmış sanırım. İnşallah çok iyi kişiler çıksın karşına.
inşallah atlatıcaksıın tabiki arkadaşım, bu benim için dersti de geç. hiiç üzülmeeeTam da dediğiniz gibi olduçok sağolun yorumunuz iyi geldi. ❤ Umarım atlatırım bir an önce
Keşke keşke yazmasaydım o zaman. Ama yazdığımda da defalarca iyiki yazdın ben konuşmak istemiyorsun sanıyordum dedi çok sevindi. Gelmemi de çok istediBen hatayi sizde buldum
Adamin size tavri zaten baştan belliymis.
Keske 1 hafta sonra yazmasaydiniz.
Adamin sehrine gitmeniz de hata.
Onun biletinizi alip gondermesi de bir baska ayip.
Adamin evinde kaldiginizi bilmiyordum.Keşke keşke yazmasaydım o zaman. Ama yazdığımda da defalarca iyiki yazdın ben konuşmak istemiyorsun sanıyordum dedi çok sevindi. Gelmemi de çok istedine bileyim öyle olunca bende gittim. Hem elimden geleni yapmış olayım olmazsa bırakırım dedim. Gidip geldikten sonra tavırlarına bakacaktım olmazsa bırakacaktım ama o hareketleriyle tamamen mahfetti her şeyi..
Cinsellik de yaşandı ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim. Çünkü cinsellik dışında da hep sarıldı öptü çok sıcak davrandı. Gece bir sorun olmadı yani , ama şu oldu bir o uyudu benim çok tuvaletim geldi uyuyamadım yarım saat falan sonra tuvalete gittim ve üstüm bayağı açıktı. Ama giderken baktım etrafa öyle gittim. Geldiğimde uyanmıştı gel dedi , acaba nasıl bu kız bu şekilde rahatça tuvalete gidebiliyor diye mi düşündü bilmiyorumSeni eve cagiran adam arkadaşları ile alakalı sıkıntısını tahmin etmistir. Zaten erkekler bu konuda anlaşmazlık yaşasalar bile birbirlerini idare ederler. Zaten otogara gelmemesi de bunu destekliyor. Gitmeni isteyen o olmuş. Sonrasında yazdığı mesaj da belli. Sen ilk gün ne oldu onu yaz da bu adam böyle oldu cinsellik mi yaşandı hevesini aldı yoksa kavga mı oldu ya da tam tersi niyeti cinsellikti yaşanmadı ama sende sorun yok onda var
EvetAdamin evinde kaldiginizi bilmiyordum.
Erkeklerle kaldigi evde mi kaldiniz?
bu da yaptiginiz en buyuk hata.
Çocuğun öyle bişey yapmayacağından emindim öyle de olmadıbu da yaptiginiz en buyuk hata.
ya hepsi birlesip size tecavuz etseydi?
cok sukur bir sey olmamis size
ne haberler gorup duyuyoruz.Çocuğun öyle bişey yapmayacağından emindim öyle de olmadı
İlk konuştuğumuzda onun şehrinden açılmıştı konu ben daha önce geldim ama gezemedim demiştim o da gel ben her yeri gezdiririm demişti plan yapmıştık çok da söyledi. Benim okuduğum şehirde pek bir olanak yok ve onu ağırlayamam da kız apartındayım. Bu yüzden ben gidecektim ilk ama sonra çağırıcaktım yine de. Artık bitti zaten hiç bir şey yapmam. Önüme bakacağımSen neden gittin ki o gelseydi seni gormeye. Gitmen hata, evinde kalman ayri hata ne haberler izliyoruz televizyonlarda. Ben esimle bile zamaninda daha 1 yillik sevgiliyken kalamamistim. 3 4 gunde bir yazmasi cok anormal, ayagina kadar gitmisken seninle otogara bile gelmemesi cok cok cok anormal. En fazla butcesini zorlar taksiyle seni birakir otobusle donerdi.
Balik bastan kokmus kuzum bu adamla devam edersen cok uzulursun. Lutfen bu kadar fedakarlik yapma bu son olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?