Kırılmakta haksız mıyım

Teşekkürler. Zaten asla aramam elimden geleni yapmak istedim sadece. Ama böyle yorumlar kalbimi kırıyor. Çünkü sandığınız gibi sürekli ben aramadım aradığımda hep iyki aradın mutlu oldum derdi o da arardı. Kaç kere davet etti o yüzden gittim ilgili de davrandı, belki zamanla olmasını istiyordur dedim. Belki ben acele ettiğim için uzaklaştı bilemiyorum ama istekliydi işte onu biliyorum yani zorlamadm kimseyi

Kalbiniz kırılmasın.
Üzmek için yazmadım.Üzdüysem kusura bakmayın.
Amacım temkinli olmanızı sağlamaktı.
Erkek arkadaşınız sizi gecistirmis gibi geldi.Çünkü ben insanlarda sözlere değil eylemlere bakarım.
Sözleri ve eylemleri çelişiyor. Size güzel sözler demis ama iş sizi uğurlamaya gelince gelmemiş bile.
Tutarsız erkeklerden koşarak uzaklaşın.
Bu size bir tecrübe oldu.
Bence bundan sonra bir ilişki başlayacaksa karşı taraf daha istekli olmalı.Daha çok emek vermeli.Bunlara dikkat edin.

Geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi sanırım. Birdaha temkinli olurum. Çok teşekkür ederim

Reactions: 000
Kırılmakta haklısınız. Sevgilinin evine gitmek vs yanlış bir durum değil fakat arkadaşların da dediği gibi 1 buçuk ay çok kısa bir süre bunun için. Televizyonda hergün onlarca haber okuyoruz, haliyle arkadaşların söylediklerine katılıyor. Sizi otogara götürmemesi başlı başına zaten sizi sevmediğinin en büyük göstergesi. Bundan emin olabilirsiniz. Çünkü seven erkek böyle şeylere çok dikkat eder, bundan daha ince şeylere de dikkat eder

Evet evine gitmek hata olmuş ama ben üzüldüm arkadaşım ya senin için.. Biraz erken güvenmek istemişsin sanırım ve karşındaki kişide hep o yönde konuşmalar yapınca ümitlenip yaptığın şeyin doğru zamanda doğru davranış olduğunu düşünerek yapmışsın. Hiç üzülme. O kişiyle de iletişime geçme. Seni her şeye hazır görmüş ve uzaklaşmış sanırım. İnşallah çok iyi kişiler çıksın karşına.

Tam da dediğiniz gibi oldu çok sağolun yorumunuz iyi geldi. Umarım atlatırım bir an önce

Ben hatayi sizde buldum
Adamin size tavri zaten baştan belliymis.
Keske 1 hafta sonra yazmasaydiniz.
Adamin sehrine gitmeniz de hata.
Onun biletinizi alip gondermesi de bir baska ayip.

Gidip kalmışsınız bir gece, ikinci geceye ihtiyaç duymamış olan bu gibi geldi bana

Seni eve cagiran adam arkadaşları ile alakalı sıkıntısını tahmin etmistir. Zaten erkekler bu konuda anlaşmazlık yaşasalar bile birbirlerini idare ederler. Zaten otogara gelmemesi de bunu destekliyor. Gitmeni isteyen o olmuş. Sonrasında yazdığı mesaj da belli. Sen ilk gün ne oldu onu yaz da bu adam böyle oldu cinsellik mi yaşandı hevesini aldı yoksa kavga mı oldu ya da tam tersi niyeti cinsellikti yaşanmadı ama sende sorun yok onda var

Ben hatayi sizde buldum
Adamin size tavri zaten baştan belliymis.
Keske 1 hafta sonra yazmasaydiniz.
Adamin sehrine gitmeniz de hata.
Onun biletinizi alip gondermesi de bir baska ayip.
Keşke keşke yazmasaydım o zaman. Ama yazdığımda da defalarca iyiki yazdın ben konuşmak istemiyorsun sanıyordum dedi çok sevindi. Gelmemi de çok istedi ne bileyim öyle olunca bende gittim. Hem elimden geleni yapmış olayım olmazsa bırakırım dedim. Gidip geldikten sonra tavırlarına bakacaktım olmazsa bırakacaktım ama o hareketleriyle tamamen mahfetti her şeyi..

Adamin evinde kaldiginizi bilmiyordum.
Erkeklerle kaldigi evde mi kaldiniz?

Cinsellik de yaşandı ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim. Çünkü cinsellik dışında da hep sarıldı öptü çok sıcak davrandı. Gece bir sorun olmadı yani , ama şu oldu bir o uyudu benim çok tuvaletim geldi uyuyamadım yarım saat falan sonra tuvalete gittim ve üstüm bayağı açıktı. Ama giderken baktım etrafa öyle gittim. Geldiğimde uyanmıştı gel dedi , acaba nasıl bu kız bu şekilde rahatça tuvalete gidebiliyor diye mi düşündü bilmiyorum

Çocuğun öyle bişey yapmayacağından emindim öyle de olmadı
ne haberler gorup duyuyoruz.
Bununla ilgili olmus bir sey anlatayim.
Siniftan 4-5 erkek ve 1 kiz gitmisler bir yerlere dolaşmaya. Cocuklar birlesip kendi sinif arkdasi kiza tecavuz etmisler. Cok yakin da arkadaslarmis.
Bir baska duydugum olay da kiz erkek arkadasinin evine gitmis. Erkeyin arkadaslari da evdeymis. Erkeyin elini kolunu baglamis kiza tecavuz etmis hepsi.
Oyuzden iyi kurtulmussunuz diyorum.

Sen neden gittin ki o gelseydi seni gormeye. Gitmen hata, evinde kalman ayri hata ne haberler izliyoruz televizyonlarda. Ben esimle bile zamaninda daha 1 yillik sevgiliyken kalamamistim. 3 4 gunde bir yazmasi cok anormal, ayagina kadar gitmisken seninle otogara bile gelmemesi cok cok cok anormal. En fazla butcesini zorlar taksiyle seni birakir otobusle donerdi.
Balik bastan kokmus kuzum bu adamla devam edersen cok uzulursun. Lutfen bu kadar fedakarlik yapma bu son olsun.

Hıc deger vermemis.
Net cevap vermediginde cocuk, bitirelim demıssın bıtırmissınız bi hafta sonra dayanamamış aramissınız... o aramamıs....

Bıttı dedikten sonra arayan, kaybeder.

Bunların ustune ayagına gıtmıssınız. Otogara dahı goturmemıs... artık sessiz kalıp hatta silip bitirmeniz gerekirken ısrarla kırıldığını ı yazmıssınız "daha önemli islerim var" cevabını almıssınız.en gurur kırıcısı...

Aslında tum cevaplar yazdıklarınızın İcinde.
Kendinize saygınız varsa, sıze göre degerliysenız artık bıtırırsınız.

Reactions: 000
İlk konuştuğumuzda onun şehrinden açılmıştı konu ben daha önce geldim ama gezemedim demiştim o da gel ben her yeri gezdiririm demişti plan yapmıştık çok da söyledi. Benim okuduğum şehirde pek bir olanak yok ve onu ağırlayamam da kız apartındayım. Bu yüzden ben gidecektim ilk ama sonra çağırıcaktım yine de. Artık bitti zaten hiç bir şey yapmam. Önüme bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…