Kırılmakta haksız mıyım

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğüm biri vardı. Daha sonra aramıza mesafe girdi. Mesafe girdikten sonra eskisi gibi yazmamaya başladı 3-4 günde bir konuşuyorduk bende böyle olacaksa konuşmayalım dedim, arkadaş gibiyiz dedim. O gün ben net bir şey istedim ondan ama söylemedi. Bende konuşmayalım o zaman arkadaş kalalım dedim. Ben aşırı kırıldım ilk başta belli ettim ama bişey demedim . Gün içinde de haliyle çok konuşmadım. Ve akşam beni bırakırken benimle otogara gelmedi. Otogara giden otobüs çok doluydu ben bile zor bindim ama ben gelmesini beklerdim. Bu yüzden çok kırıldım Allah aşkına kızlar ben mi haksızım, belki bu olaylar basit değil ama sanırım az yazdığı için de ona karşı doluydum bunlar patlama noktası oldu. Sizce fark eder mi kırdığını , ya da kaybettiğini hisseder mi. Artık onu istemiyorum ama hırs yaptım ve kaybettiğini anlasın istiyorum

Son düzenleme:
Bence hiç uğraşmayın. Tanımadığınız adamın evinde ne cesaretle kaldınız anlayamıyorum. Üstelik sevgili falan değilsiniz. Sizi sallamamış. Otogara bile bırakmamış birisi için pişman olur mu diye sormanız bile garip. Hiç umut beslemeyip yolunuza bakın. Size yazsa bile cevap vermeyin bu saatten sonra. Biraz gururlu olmanın kimseye zararı olmaz

Kesinlikle sen haklısın. Bir kere adam seni kendi davet etmiş. Arkadaşlarının rahatsız olacağını kendi düşünmesi gerekirdi. Hem sen niye onun ayağına gidiyorsun beyefendi kendi gelseymiş senin şehrine? Otogara kadar geçirmemesine diyecek bir şey bile bulamadım. Bu ne kabalık. İnsan yabancı biri olsa bile geçirir. Bu adamdan bir halt olmaz. Bas tekmeyi.

Üç beş gün tanıdığınız adamların üzerine bu kadar düşerseniz değer görmemeniz normal. Bir ay tkıldığım adam için şehir değiştirip görmeye gitmeyi bırak kılımı kıpırdatmam ben.

1 bucuk aydır sınırlı gorustugunuz hıc tanımadıgınız evınde baska ınsanlar olan ve onlarıda hayatınızda daha once hıc tanımamıs oldugunuz bır evde nasıl kaldınız ?
basınıza bırsey gelse aılenız sıze nasıl ulasacaktı cok merak edıyorum ?

ve neden bukadar cok ustune dustunuz sankı 3 yıllık sevgılınızın ılgısı azalmıs gıbı yazmıssınız

daha ılk gunden boyle davranan bırı bunaltır bırbırınıze kesınlıkle uygun degılmıssınız
gelırsen goruselım dedı dıye hemen zaman kaybetmeden hop gıdıp evınde kalmıssınız pansıyonlara kıran mı gırmıs ?

Yani siz onun kaldığı eve gidiyorsunuz birlikte kaldığı arkadaşları var ve siz hiç rahatsız olmadan kalabiliyorsunuz o evde, valla büyük genişlik. Siz kendinizi bu şekilde kolay biri olarak tanıtıp her istediğini yapmaya devam ederseniz olası bir ilişkinizde maalesef hep böyle devam eder. Ve bence çocuk sizden hoşlanmıyor çok üzgünüm ama..

Evine gittim diye ben mi suçluyum. Çaba gösterdim, yazmadığı zaman sabır gösterdim. İstiyordum gittim ne var ki bunda. Olmasını istiyordum bu yüzden elimden geleni yaptım sonunda patladım işte

Aynısını ben de düşündum. Deli cesareti..

Evine gittim diye ben mi suçluyum. Çaba gösterdim, yazmadığı zaman sabır gösterdim. İstiyordum gittim ne var ki bunda. Olmasını istiyordum bu yüzden elimden geleni yaptım sonunda patladım işte
Suç demedik doğru değil dedik.
Sen de evine yabancı birileri gelse rahatsız olmaz mısın?

herseyın bır yerı ve zamanı var
gercekten hem cok acele edıp hem cok ustune dusup sık bogaz etmıssınız
laf gelısı gelırsen gorusuruz denır adam bunu der demez hemen fırsat bılıp gıtmıssınız hele bır yerıne otursun duzen kursun arkadasları sızı tanımıyor bıle . sızden rahatsız olmuslar bakın resmen emrıvakı yapmıssınız
adam aslında tepkı gostermıs sızı otogara bırakmayarak . anlayın ıstemıs .

sız nıye caba gosterıyorsunuz ortada zaten bırsey yok kı ?altı ustu 1 bucuk aydır gorusuyormussunuz adam baska sehıre gıtmıs bısmıllah .
olması ıcın ıkı tarafında uyumlu sekılde aynı anda aynı seylerı ıstemesı gerekır. yoksa boyle oluyor ıste

ılıskıler dansa benzer adam tango yapmaya calısırken sız horon depıyorsunuz e nasıl olacak bu ıs

Ben adamın yerinde olsam iki ayda daha bir suru erkegin oldugu evime 2 gun kalmaya gelen birine deger vermezdim . Kendinizi agırdan alın biraz ne bu hız nasil güvendiniz ona ya da arkadaslarına? Arkadaslari da 2 gun siizn icin sadece tuvalet ihtiyaclarini giderip odaya mi tikilcaklardi? Bunu dusunmemeniz cok garip hala daha kirildim diyorsunuz .

Önceki konularınızı da okudum. İlişkinin başında yalnız yaşadığım eve gelen; sonrasında da yeni taşındığım şehirde, henüz düzenimi kuramadığım ve arkadaşlarla paylaştığım bir eve gelip de kalan birini ciddiye almaz, otogara bırakma zahmetine ben de girmezdim. Zamana yayılması gereken bir süreci hızlandırılmış şekilde yaşamanın kimseye faydası olmaz.

Son düzenleme:
Laf arasında söylemedi ki daha önceden zaten plan yapmıştık. Kaç kere söyledi hatta en son gittim.

Işte o erkeklerde kendilerinden hoşlananı çaba gösterini degil peşinden koşturana aşık olur tıpkı sizin şuan 'daki durumunuz gibi yani ,ayrıca gitmek isteyip tabiki gidebilirsiniz kimse size günah ayıp demiyor ama herşeyin her zaman bir usulu adab-ı var belkide burdan kaybetmişsiniz dir. Karşınızdakini sevdiğiniz düşündüğünüz kadar kendinizi düşünün o adamı da arayıp sormayın Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…