Bitirdim zaten , bitirdim. Birde siz kırmayın ne olur. Ben her ilişkimde elimden geleni yapayım deyip ondan sonra gerçekten tamamen bitiriyorum. Sadece üzüldüğüm şu en başında net olsa ben direk bırakır önüme bakardım, ama hep hiç bir sorun yok gibi davrandı . Birşeylerin zamanla olacağını söyledi hep mantıklı konuşup ikna etti. O öyle yaptıkça sabrettim elimden geleni yaptım . Dediğim gibi artık bişey yapmam tek istediğim kaybettiğini görmesi ben bunun için açtım konuyu . Bunu istemem de normal değil mi, içim soğusun istiyorum en azından. Bir kere arasın açmayacağım zaten ama o bile yeticek benim içimin rahat etmesineHıc deger vermemis.
Net cevap vermediginde cocuk, bitirelim demıssın bıtırmissınız bi hafta sonra dayanamamış aramissınız... o aramamıs....
Bıttı dedikten sonra arayan, kaybeder.
Bunların ustune ayagına gıtmıssınız. Otogara dahı goturmemıs... artık sessiz kalıp hatta silip bitirmeniz gerekirken ısrarla kırıldığını ı yazmıssınız "daha önemli islerim var" cevabını almıssınız.en gurur kırıcısı...
Aslında tum cevaplar yazdıklarınızın İcinde.
Kendinize saygınız varsa, sıze göre degerliysenız artık bıtırırsınız.
Uzmek icin demiyorum hersey apacik. Bende okurken esim gelirdi otelde kalirdi 2 3 gun gunduz gorusurduk giderdi. Hadi gitmissin en azindan otogarda sarilip oyle donseydin kafanda acabalar kalmazdi.İlk konuştuğumuzda onun şehrinden açılmıştı konu ben daha önce geldim ama gezemedim demiştim o da gel ben her yeri gezdiririm demişti plan yapmıştık çok da söyledi. Benim okuduğum şehirde pek bir olanak yok ve onu ağırlayamam da kız apartındayım. Bu yüzden ben gidecektim ilk ama sonra çağırıcaktım yine de. Artık bitti zaten hiç bir şey yapmam. Önüme bakacağım
Ben sizi niye kırayım? fikrimi size siz diyerek yazdım gayet kibar sekilde?Bitirdim zaten , bitirdim. Birde siz kırmayın ne olur. Ben her ilişkimde elimden geleni yapayım deyip ondan sonra gerçekten tamamen bitiriyorum. Sadece üzüldüğüm şu en başında net olsa ben direk bırakır önüme bakardım, ama hep hiç bir sorun yok gibi davrandı . Birşeylerin zamanla olacağını söyledi hep mantıklı konuşup ikna etti. O öyle yaptıkça sabrettim elimden geleni yaptım . Dediğim gibi artık bişey yapmam tek istediğim kaybettiğini görmesi ben bunun için açtım konuyu . Bunu istemem de normal değil mi, içim soğusun istiyorum en azından. Bir kere arasın açmayacağım zaten ama o bile yeticek benim içimin rahat etmesine
Tatlım erkekler sarılır öper cinsellik yaşadığı kadını bu gösterge değil. Çok benzer olay yaşadım da ordan biliyorum. İki gün için gittim annemi alışverise götürucem deyip sepetledi. Üç dört ay sonra yazdı ben posta koydum . Kirildim dedim de o zaman aynen böyle iplemedi. Bir kere de ben yaptim erkek arkadaşıma bir gece kaldı biseyler yaşadık ertesi gün annem gelecek diye otele yolladım çünkü bir gece yetmişti hoşuma fazla gitmedi ertesi gün de ayrildikCinsellik de yaşandı ama onla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim. Çünkü cinsellik dışında da hep sarıldı öptü çok sıcak davrandı. Gece bir sorun olmadı yani , ama şu oldu bir o uyudu benim çok tuvaletim geldi uyuyamadım yarım saat falan sonra tuvalete gittim ve üstüm bayağı açıktı. Ama giderken baktım etrafa öyle gittim. Geldiğimde uyanmıştı gel dedi , acaba nasıl bu kız bu şekilde rahatça tuvalete gidebiliyor diye mi düşündü bilmiyorum
Bunu biliyorum da başından beri çok imkan oldu birşeyler yaşamaya ama onun dışında planlar yaptı hep yani cinsellik de yaşandı ama amacı o değildi. Benim de hayatıma çok kişi girdi hatta çoğunun amacı oydu o yüzden anlayabiliyorum. Ki ertesi günde başka planlar yaptı akşama kadar. Beni tanımaya yönelik sorular sordu hep başından beri soruyordu. Karşındaki insanın nasıl olmasını istersin ideal ilişki ne senin için vs. Yani ben anlamıyorum cidden.Tatlım erkekler sarılır öper cinsellik yaşadığı kadını bu gösterge değil. Çok benzer olay yaşadım da ordan biliyorum. İki gün için gittim annemi alışverise götürucem deyip sepetledi. Üç dört ay sonra yazdı ben posta koydum . Kirildim dedim de o zaman aynen böyle iplemedi. Bir kere de ben yaptim erkek arkadaşıma bir gece kaldı biseyler yaşadık ertesi gün annem gelecek diye otele yolladım çünkü bir gece yetmişti hoşuma fazla gitmedi ertesi gün de ayrildik
Dışarda vakit geçirdik akşama kadar, hatta ben bunun üstüne erken bir saat söyledim. Şu saate alalım madem bileti dedim. çok erken değil mi akşama kadar vakit geçirelim öyle git dedi. Planlar yaptı gittiğinde indiğinde mutlaka haber ver dedi.adam başta değer verseydi sana seninle ilişkini bi öyle bi şöyle tutmazdı Naz yapıp durmuş. Bi çağırmasıyla gitmişsin adam açık açık belli etmiş sana ilgi duymadığını ki git demiş kibarca ayrıca arkadaşlar evde rahatsız oluyorsa dişarda da mi rahatsız oluyorlar ? Dişarda vakit geçiremez miydi seninle ? Saçmalık uydurma bahane .. hiç uğraşma bu adamlaa sen kırgınlıını dile getirirken verdiği cvpa bak. Sana sormamış bile vardınmı nerdesin vs. Ne bekliyorsun bu adamdan hala acaba ?
Bence burda yazilan hicbir seye kirilma bir akıl olarak al sakla, aramizda 10 yaş var gençliğin verdiği düşünceyle gitmişsiniz ama lütfen bir daha gitmeyin, ya başınıza birsey gelseydi. Allah korusun ailenizin haberi yoktu muhtemelen bir daha böyle şeyler yapmayın. Gelen size gelsin sonra bakarsaniz duruma gore ama su adama değecek bisey yok. Insan otogara götürmez mi? Otobüs doluysa taksiye binseydi, ayrica arkadaslari o evde yasıyor birde sizin gitmeniz gerçketen olmamış, insanlar rahatca wc ye, banyoya giremez sizde o kadar erkeğin kullandığı wcyi rahat kullanamamışsınızdır en azindan ben bunu düşünürdü. Cahil cesareti bu davranışlar neyse basiniza birsey gelmeden gitmiş gelişmişsiniz bundan sonra aramayin birdaha o adamiBitirdim zaten , bitirdim. Birde siz kırmayın ne olur. Ben her ilişkimde elimden geleni yapayım deyip ondan sonra gerçekten tamamen bitiriyorum. Sadece üzüldüğüm şu en başında net olsa ben direk bırakır önüme bakardım, ama hep hiç bir sorun yok gibi davrandı . Birşeylerin zamanla olacağını söyledi hep mantıklı konuşup ikna etti. O öyle yaptıkça sabrettim elimden geleni yaptım . Dediğim gibi artık bişey yapmam tek istediğim kaybettiğini görmesi ben bunun için açtım konuyu . Bunu istemem de normal değil mi, içim soğusun istiyorum en azından. Bir kere arasın açmayacağım zaten ama o bile yeticek benim içimin rahat etmesine
Bence burda yazilan hicbir seye kirilma bir akıl olarak al sakla, aramizda 10 yaş var gençliğin verdiği düşünceyle gitmişsiniz ama lütfen bir daha gitmeyin, ya başınıza birsey gelseydi. Allah korusun ailenizin haberi yoktu muhtemelen bir daha böyle şeyler yapmayın. Gelen size gelsin sonra bakarsaniz duruma gore ama su adama değecek bisey yok. Insan otogara götürmez mi? Otobüs doluysa taksiye binseydi, ayrica arkadaslari o evde yasıyor birde sizin gitmeniz gerçketen olmamış, insanlar rahatca wc ye, banyoya giremez sizde o kadar erkeğin kullandığı wcyi rahat kullanamamışsınızdır en azindan ben bunu düşünürdü. Cahil cesareti bu davranışlar neyse basiniza birsey gelmeden gitmiş gelişmişsiniz bundan sonra aramayin birdaha o adami
Zaten bu olaydan dolayı çok kırgın olduğum için , yorumlar da beni çok kırdı ister istemez. Ama haklısınız , yok bitirdim artık o kadar güçsüz değilim ben elimden geleni yaptım birdaha asla aramam ondan eminimBence burda yazilan hicbir seye kirilma bir akıl olarak al sakla, aramizda 10 yaş var gençliğin verdiği düşünceyle gitmişsiniz ama lütfen bir daha gitmeyin, ya başınıza birsey gelseydi. Allah korusun ailenizin haberi yoktu muhtemelen bir daha böyle şeyler yapmayın. Gelen size gelsin sonra bakarsaniz duruma gore ama su adama değecek bisey yok. Insan otogara götürmez mi? Otobüs doluysa taksiye binseydi, ayrica arkadaslari o evde yasıyor birde sizin gitmeniz gerçketen olmamış, insanlar rahatca wc ye, banyoya giremez sizde o kadar erkeğin kullandığı wcyi rahat kullanamamışsınızdır en azindan ben bunu düşünürdü. Cahil cesareti bu davranışlar neyse basiniza birsey gelmeden gitmiş gelişmişsiniz bundan sonra aramayin birdaha o adami
Ben de çocuğun davranışlarında bir anormallik görmüyorum. Araya mesafe girdikten sonra senle iletişimi 3-4 günde bire düşmüşken sık boğaz etmişsin, aceleci davranma demiş, 1 hafta sonra dayanamamış mesaj atmışsın. Belki de nezaketen davet etti sen de hemen kabul ettin bunun farkına varacak basireti göremedim ben sende. Burada yorum yapanların hepsi senin iyiliğin için bişeyler yazmış kendini haklı çıkarma derdine düşmeden sakin ve mantıklı bir kafayla okursan bi daha aynı hataya düşmezsinZaten yazmam, yazacak değilim konunun içinde var neden konu açtığım. Evet güven verdi gittim, bunda bir anormallik görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?