Kırılmakta haksız mıyım

Bitirdim zaten , bitirdim. Birde siz kırmayın ne olur. Ben her ilişkimde elimden geleni yapayım deyip ondan sonra gerçekten tamamen bitiriyorum. Sadece üzüldüğüm şu en başında net olsa ben direk bırakır önüme bakardım, ama hep hiç bir sorun yok gibi davrandı . Birşeylerin zamanla olacağını söyledi hep mantıklı konuşup ikna etti. O öyle yaptıkça sabrettim elimden geleni yaptım . Dediğim gibi artık bişey yapmam tek istediğim kaybettiğini görmesi ben bunun için açtım konuyu . Bunu istemem de normal değil mi, içim soğusun istiyorum en azından. Bir kere arasın açmayacağım zaten ama o bile yeticek benim içimin rahat etmesine

Uzmek icin demiyorum hersey apacik. Bende okurken esim gelirdi otelde kalirdi 2 3 gun gunduz gorusurduk giderdi. Hadi gitmissin en azindan otogarda sarilip oyle donseydin kafanda acabalar kalmazdi.
Yasanmisliklar arttikca vazgecmek cok cok cok zorlasiyor, henuz yolun basindayken önlemini al bence de en iyisi önüne bakmak.

Ben sizi niye kırayım? fikrimi size siz diyerek yazdım gayet kibar sekilde?
Ne munasebet kırmak?
En basından net olmus zaten, net olmayarak.
Bu cevap aslında. Siz de gormussunuz bunu, bıttı demıssınız. O noktadan sonra donmeyecektınız işte.
Sizi onemsemedıgı ıcın de kaybetmeyecek, siz gene uzuluyup kırıldığınızla kalacaksınız.
Yine de siz bilirsiniz

Tatlım erkekler sarılır öper cinsellik yaşadığı kadını bu gösterge değil. Çok benzer olay yaşadım da ordan biliyorum. İki gün için gittim annemi alışverise götürucem deyip sepetledi. Üç dört ay sonra yazdı ben posta koydum . Kirildim dedim de o zaman aynen böyle iplemedi. Bir kere de ben yaptim erkek arkadaşıma bir gece kaldı biseyler yaşadık ertesi gün annem gelecek diye otele yolladım çünkü bir gece yetmişti hoşuma fazla gitmedi ertesi gün de ayrildik

Bunu biliyorum da başından beri çok imkan oldu birşeyler yaşamaya ama onun dışında planlar yaptı hep yani cinsellik de yaşandı ama amacı o değildi. Benim de hayatıma çok kişi girdi hatta çoğunun amacı oydu o yüzden anlayabiliyorum. Ki ertesi günde başka planlar yaptı akşama kadar. Beni tanımaya yönelik sorular sordu hep başından beri soruyordu. Karşındaki insanın nasıl olmasını istersin ideal ilişki ne senin için vs. Yani ben anlamıyorum cidden.

adam başta değer verseydi sana seninle ilişkini bi öyle bi şöyle tutmazdı Naz yapıp durmuş. Bi çağırmasıyla gitmişsin adam açık açık belli etmiş sana ilgi duymadığını ki git demiş kibarca ayrıca arkadaşlar evde rahatsız oluyorsa dişarda da mi rahatsız oluyorlar ? Dişarda vakit geçiremez miydi seninle ? Saçmalık uydurma bahane .. hiç uğraşma bu adamlaa sen kırgınlıını dile getirirken verdiği cvpa bak. Sana sormamış bile vardınmı nerdesin vs. Ne bekliyorsun bu adamdan hala acaba ?

Dışarda vakit geçirdik akşama kadar, hatta ben bunun üstüne erken bir saat söyledim. Şu saate alalım madem bileti dedim. çok erken değil mi akşama kadar vakit geçirelim öyle git dedi. Planlar yaptı gittiğinde indiğinde mutlaka haber ver dedi.

Bence burda yazilan hicbir seye kirilma bir akıl olarak al sakla, aramizda 10 yaş var gençliğin verdiği düşünceyle gitmişsiniz ama lütfen bir daha gitmeyin, ya başınıza birsey gelseydi. Allah korusun ailenizin haberi yoktu muhtemelen bir daha böyle şeyler yapmayın. Gelen size gelsin sonra bakarsaniz duruma gore ama su adama değecek bisey yok. Insan otogara götürmez mi? Otobüs doluysa taksiye binseydi, ayrica arkadaslari o evde yasıyor birde sizin gitmeniz gerçketen olmamış, insanlar rahatca wc ye, banyoya giremez sizde o kadar erkeğin kullandığı wcyi rahat kullanamamışsınızdır en azindan ben bunu düşünürdü. Cahil cesareti bu davranışlar neyse basiniza birsey gelmeden gitmiş gelişmişsiniz bundan sonra aramayin birdaha o adami

Zaten bu olaydan dolayı çok kırgın olduğum için , yorumlar da beni çok kırdı ister istemez. Ama haklısınız , yok bitirdim artık o kadar güçsüz değilim ben elimden geleni yaptım birdaha asla aramam ondan eminim

Hiç tanımadığın kişilerin evinde nasil kaldin Allah korumuş vala.. Ayrıca o insanlarında rahatsız olmaları çok normal. Siz neden bir otelde kalmadiniz ki? adam resmen başından savmış, değer verse bu gece seni güzel bir otele bırakacağım, sabah gelir alırım seni diyebilirdi.

Zaten yazmam, yazacak değilim konunun içinde var neden konu açtığım. Evet güven verdi gittim, bunda bir anormallik görmüyorum.
Ben de çocuğun davranışlarında bir anormallik görmüyorum. Araya mesafe girdikten sonra senle iletişimi 3-4 günde bire düşmüşken sık boğaz etmişsin, aceleci davranma demiş, 1 hafta sonra dayanamamış mesaj atmışsın. Belki de nezaketen davet etti sen de hemen kabul ettin bunun farkına varacak basireti göremedim ben sende. Burada yorum yapanların hepsi senin iyiliğin için bişeyler yazmış kendini haklı çıkarma derdine düşmeden sakin ve mantıklı bir kafayla okursan bi daha aynı hataya düşmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…