Kırılmakta haksız mıyım

Işte o erkeklerde kendilerinden hoşlananı çaba gösterini degil peşinden koşturana aşık olur tıpkı sizin şuan 'daki durumunuz gibi yani ,ayrıca gitmek isteyip tabiki gidebilirsiniz kimse size günah ayıp demiyor ama herşeyin her zaman bir usulu adab-ı var belkide burdan kaybetmişsiniz dir. Karşınızdakini sevdiğiniz düşündüğünüz kadar kendinizi düşünün o adamı da arayıp sormayın Allah aşkına...
Tekrar aramam zaten o kadar gurursuz değilim. Benim üzüldüğüm ben bu kadar çaba sarfettim yazık değil mi. Ayrıca herkes gittiğime laf etmiş ama sonuçta kaç defa davet etti. Bunun için mi basit oluyorum. İnsan istediği biri için böyle şeyler yapmaz mı bir tek ben mi böyleyim. O da isteseydi böyle olmazdı.

Tekrar aramam zaten o kadar gurursuz değilim. Benim üzüldüğüm ben bu kadar çaba sarfettim yazık değil mi. Ayrıca herkes gittiğime laf etmiş ama sonuçta kaç defa davet etti. Bunun için mi basit oluyorum. İnsan istediği biri için böyle şeyler yapmaz mı bir tek ben mi böyleyim. O da isteseydi böyle olmazdı.
yasınız kac merak ettım 18-20 gıbı sanırım

O davet etse bile insan 1,5 aydır görüştüğü birinin evine gitmemeli.
Bu devirde insan babasına bile güvenmiyor.
Yaşın küçük sanırım,aklını başına topla bir an önce.

boyle boyle hayatı tecrube edıp ogreneceksınız bazı seylerı 1 bucuk aylık gorusme ıcın ınsanlar buyuk emekler verdım cok caba sarfettım demez mesela :) oyle buyuk bırsey degıl cunku

bırde nıye buyuk cabaları gosteren sız oluyorsunuz onu anlayamadım ben ? taş yerınde agırdır.

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğüm biri vardı. İlk başta aynı şehirdeydik 4-5 defa görüştük güzel gidiyordu. Daha sonra aramıza mesafe girdi. Mesafe girdikten sonra eskisi gibi yazmamaya başladı 3-4 günde bir konuşuyorduk bende böyle olacaksa konuşmayalım dedim, arkadaş gibiyiz dedim. Bana şunları söylemişti. Biz seninle daha birbirimizi tanımıyoruz bile, şimdide aramızda mesafe var sen ordasın ben burdayım, bir şey olacaksa zamanla olur sen fazla aceleci davranıyorsun gibi gibi. O gün ben net bir şey istedim ondan ama söylemedi. Bende konuşmayalım o zaman arkadaş kalalım dedim. 1 hafa kadar sonra mesaj attım. Çok sevindiğini söyledi iyiki yazdın dedi. Beni davet etti kendi şehrine bende gittim. Gittiğimde ilk gün güzeldi herşey. Ama ben aslında iki gün kalıcaktım. İkinci gün sabah bana senin biletini akşama alsak olur mu dedi. Arkadaşları da var evde. Rahatsız oluyorlarmış. Ben aşırı kırıldım ilk başta belli ettim ama bişey demedim . Gün içinde de haliyle çok konuşmadım. Ve akşam beni bırakırken benimle otogara gelmedi. Otogara giden otobüs çok doluydu ben bile zor bindim ama ben gelmesini beklerdim. Bu yüzden çok kırıldım ve geldikten sonra ona mesaj attım beni ne kadar kırdığının farkında mısın diye. Bana söylediği: şu an derdim başımdan aşkın, hiç o konulara girmeyelim. Bende ona kendini ne sanıyorsun da böyle konuşuyorsun artık tek kelime dahi konuşmaya gerek yok dedim. Allah aşkına kızlar ben mi haksızım, belki bu olaylar basit değil ama sanırım az yazdığı için de ona karşı doluydum bunlar patlama noktası oldu. Sizce fark eder mi kırdığını , ya da kaybettiğini hisseder mi. Artık onu istemiyorum ama hırs yaptım ve kaybettiğini anlasın istiyorum
Hiç mi değer vermedi diyorum ama arkadaşlarını fazla uyardı sanırım sorun o yüzden çıktı. Odadan çıkmayın sakın demiş sürekli banyoyu kontrol ediyordu. Bana yeter ki sen rahat et dedi, değer vermese bu kadar uğraşır mıydı. Birde ayrılırken iyiki geldin çok çok güzeldi keşke imkan olsa daha çok vakit geçirseydik dedi
Keşke gitmeseydin başından salmış resmen

Ben niye gittiniz falan demeyeceğim 24 yaşında bir kadınsınız demek ki size güven vermiş gitmişsiniz.

Şimdi benim anladigim o ağırdan alıp isim koymamış ilişkiye takılırız bakarız modunda hep.
Bence artık arayıp sormayı bırakın derim çok çok ısrar kıyamet arayıp sorarsa iletişime geçersiniz.
Size ne zaman kendinizi değerli hissettirir o zaman siz de adim atın derim.
Sözleriyle değil davranışlarıyla göstermeli bence ilgi ve sevgisini (eğer varsa şayet)

Basit denmez haklısın. Korkusuzca, düşünmeden yapılan cesur bir hareket denebilir. Burada yazan bazı kadınlar demişki otel pansiyon vs yok muydu? Yani kimse niye geceyi onunla geçirdin derdinde değil?
Onca erkeğin arasına hem de onların evine sen yürek yiyip mi gittin? Hem de en fazla tanıdığın kişiyle görüşme sayın 5-6 falanken. Sana tecavüz edebilirlerdi, öldürebilirlerdi. Cesedini münevver gibi çöpten parça parça toplayabilirdi ailen. Gençlik güzel de beyninizi de kullanın azıcık.
Bu arada bu ilişkiden hayır gelmez. O senden hoşlanmamış. Yazma artık o çocuğa derim ben

Ben niye gittiniz falan demeyeceğim 24 yaşında bir kadınsınız demek ki size güven vermiş gitmişsiniz.

Şimdi benim anladigim o ağırdan alıp isim koymamış ilişkiye takılırız bakarız modunda hep.
Bence artık arayıp sormayı bırakın derim çok çok ısrar kıyamet arayıp sorarsa iletişime geçersiniz.
Size ne zaman kendinizi değerli hissettirir o zaman siz de adim atın derim.
Sözleriyle değil davranışlarıyla göstermeli bence ilgi ve sevgisini (eğer varsa şayet)
Teşekkür ederim anladığınız için, evet güven verdi ki gittim. Ben gelicem diye arkadaşlarını fazla uyarması bana değer verdiğini düşündürdü , yeter ki sen rahat et dedi. İlgili de davrandı. Sanırım arkadaşlarıyla problem oldu arasında ama sonuçta kalmamı istemişti, madem bugün de pansiyonda kalalım diyebilirdi. Otogara gelmemesi de çok kırdı ama bilmiyorum işte. Otobüs aşırı kalabalıktı ben bile zor bindim . Bu saatten sonra ben hiç birşey yapmam zaten çünkü son söyleyeceğimi söyledim. Artık tek kelime konuşmaya gerek yok, ben senin için oraya geldim senin tavrına bak kendini ne sanıyorsun yazdım. Cevap vermedi. Bunların üzerine tekrar yazar mı bilmiyorum ama sanmıyorum. Olsun diye değil en azından anlasın onun için yaptıklarımı içim soğusun istiyorum

Basit denmez haklısın. Korkusuzca, düşünmeden yapılan cesur bir hareket denebilir. Burada yazan bazı kadınlar demişki otel pansiyon vs yok muydu? Yani kimse niye geceyi onunla geçirdin derdinde değil?
Onca erkeğin arasına hem de onların evine sen yürek yiyip mi gittin? Hem de en fazla tanıdığın kişiyle görüşme sayın 5-6 falanken. Sana tecavüz edebilirlerdi, öldürebilirlerdi. Cesedini münevver gibi çöpten parça parça toplayabilirdi ailen. Gençlik güzel de beyninizi de kullanın azıcık.
Bu arada bu ilişkiden hayır gelmez. O senden hoşlanmamış. Yazma artık o çocuğa derim ben
Zaten yazmam, yazacak değilim konunun içinde var neden konu açtığım. Evet güven verdi gittim, bunda bir anormallik görmüyorum.

Hiç birimiz sana basit demedik. Koskoca kadınsın, herhangi bir erkekle geceyi geçirebilir, sevişebilirsin de. Senden başka kimseyi ilgilendirmez bu. Ama bir adama bu kadar erken, bu kadar çok değer verirsen, onun için kendinden ödün verirsen karşılığını böyle alırsın.
Birtek sen böyle değilsin. Yeni nesil genç kadınlarda sıklıkla gözlemlediğim bir durum bu maalesef. Kendiniz fazla açıyorsunuz karşınızdaki erkeklere, her şey çok çabuk olsun, hemen ilerlesin, yaşanacak her şey hemen yaşansın istiyorsunuz. Duygusal yakınlık kurmak o kadar kolay bir şey değil.

Neden kaldığınla ilgili bişey demiycem zaten herkes aynı şeyi söylemiş ve haklılar da. 1.5 aydır tanıdığın ki bence 1.5 ay birini tanımak için yeterli bi süre değil, birinin evine gidip kalman doğru değil. Ama bu doğru değil kısmını ar, namus olarak anlama. Başka bi şehirdesin, büyük ihtimalle ailenin haberi yok, adama güvenmiş olabilirsin ama hiç görmediğin arkadaşlarına güvenemezsin, başına bi iş getirseler ailenin içine düşeceği durumu bi düşün, zaten hak vereceksin. Bu doğru olmayan hareketin senin iyiliğin için doğru değil, ahlak dışı bişey yaptığın için değil. Yoksa herkes sevgilisinin evinde kalır ne var bunda.

Öte yandan sen yazmıycam diyosun da o yazsa hemen yelkenleri suya indirceksin gibi. Böyle bi durumda bu yaşadıklarını aklına getir. Çünkü görünen o ki bu adamdan bi yol olmaz, sana yazık olur. Bakma söylediği şeylere, adamın niyeti sevgili olmak olsa zaten bunu belli ederdi, belli ki vakit geçirmek istiyo. Böyle bi adamı kendine layık görme. Her yerden sil, engelle. Ben de 24 yaşındayım, kendimi senin yerine koyuyorum daha fazla çırpınmazdım bu adam için. Adam seni tanımaya bile tenezzül etmiyo, bunu kendine yapma.

Nedır bu acele? Hem tek ayak üzerinde bekliyormuş gibi davranislar.. Bırakın o size gelsin. Bi sakin relax.

Evine gittim diye ben mi suçluyum. Çaba gösterdim, yazmadığı zaman sabır gösterdim. İstiyordum gittim ne var ki bunda. Olmasını istiyordum bu yüzden elimden geleni yaptım sonunda patladım işte

Canım benimde şimdi ki eşim üniversite zamanındaki sevgilim, sınıf arkadaşımdı evi vardı giderdim kalırdım ders çalışırdık vs.bu ayrı seninki apayrı bişey, sen onu 1,5 aydır tanıyorsun ve adam hırlı mı hırsız mı katil mi hadi ondan eminsin o temiz, yanında kalanlar hırlı mı hırsız mı katil mi sapık mı? Hiç mi korkmadın ya, Allah korusun başına bişey gelse biri bişey yapsa sana kim nasıl ulaşacak?

Sen haksizsin kardeşim
1. Cisi onun ayağına neden başka şehre gittin o gelmeliydi isteseydi
2 tanımadığın bı insanin evinde kalıyorsun ev arkadaşları da rahatsız olmuş haklılar o arkadaşın fazla rahat
3 diyelim ki ev arkadaşları rahatsız oldu uygun bı dille sana söyleyip öğretmen evinde fln bir r gecelik oda tutabilirdi
4 tam olarak ne yaşadığınızı bilmiyorum çok güzeldi demişsin ama belki o o kadar mutlu olmamıştır nezaket olsun diye iyi ki geldin demiştir
5 son olarak bir genç kızı otogara bırakmaması da son okuzluk ama baştan ayağına giderek bu öküzü böyle kabul etmişsin
Bundan sonra yalvarsa konuşmaman lazım ama hep sen adım atiyosun o da pek sallamiyo zaten o yüzden seni kaybetme korkusu yok

Bir daha kimsenin evinde fln kalma bunun tecavüzü var cinayeti var. Hadi ev arkadaşları ve o birlik oldu sana şiddet uyguladılar işkence yaptılar kimin haberi olacaktı nasıl guvenirsin yaaa

Haksızsın. Beni kaybettiğini anlar mı diye sormuşsun. 1 ay tanımakla kim kimi kazanmış da kaybedecek allasen? Bu zaten geçmiş gitmiş ama gelecek ilişkilerinde lütfen ağırdan al, ve beklentilerini böyle arşa çıkarma.

Daha doğru düzgün tanımadığınız bir sürü insan olan evde ne işiniz var ? Aşırı gereksiz.Fazla zorlamışsınız

Cesaretiniz tüylerimi diken diken etti..
Tanımadığınız bir adamın evinde kalıyorsunuz, bir de adamın bir sürü arkadaşı da evde.
Mazallah her şey olabilirdi her şey.
Ben erkek arkadaşın evinde kalınmasına karşıyım.Keza sizin erkek arkadaşınız da değil bu adam.Yani aşırı riskli bir durum olmuş. Ve sizin erkek arkadaşınız olmayı asla istemiyor.
Bir erkek bakarız diyorsa o iş bence olmaz.
Ayrıca sizi bırakmaya bile gelmemiş.
Yani en temel nezaket kuralına bile uymamış.
Istemediği çok bariz belli.
Iki eliniz kanda olsa aramayın.
Iki elinizde kanda olsa bile a
sla aramayın..
Asla..

Son düzenleme:
Back
X