Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğüm biri vardı. İlk başta aynı şehirdeydik 4-5 defa görüştük güzel gidiyordu. Daha sonra aramıza mesafe girdi. Mesafe girdikten sonra eskisi gibi yazmamaya başladı 3-4 günde bir konuşuyorduk bende böyle olacaksa konuşmayalım dedim, arkadaş gibiyiz dedim. Bana şunları söylemişti. Biz seninle daha birbirimizi tanımıyoruz bile, şimdide aramızda mesafe var sen ordasın ben burdayım, bir şey olacaksa zamanla olur sen fazla aceleci davranıyorsun gibi gibi. O gün ben net bir şey istedim ondan ama söylemedi. Bende konuşmayalım o zaman arkadaş kalalım dedim. 1 hafa kadar sonra mesaj attım. Çok sevindiğini söyledi iyiki yazdın dedi. Beni davet etti kendi şehrine bende gittim. Gittiğimde ilk gün güzeldi herşey. Ama ben aslında iki gün kalıcaktım. İkinci gün sabah bana senin biletini akşama alsak olur mu dedi. Arkadaşları da var evde. Rahatsız oluyorlarmış. Ben aşırı kırıldım ilk başta belli ettim ama bişey demedim . Gün içinde de haliyle çok konuşmadım. Ve akşam beni bırakırken benimle otogara gelmedi. Otogara giden otobüs çok doluydu ben bile zor bindim ama ben gelmesini beklerdim. Bu yüzden çok kırıldım ve geldikten sonra ona mesaj attım beni ne kadar kırdığının farkında mısın diye. Bana söylediği: şu an derdim başımdan aşkın, hiç o konulara girmeyelim. Bende ona kendini ne sanıyorsun da böyle konuşuyorsun artık tek kelime dahi konuşmaya gerek yok dedim. Allah aşkına kızlar ben mi haksızım, belki bu olaylar basit değil ama sanırım az yazdığı için de ona karşı doluydum bunlar patlama noktası oldu. Sizce fark eder mi kırdığını , ya da kaybettiğini hisseder mi. Artık onu istemiyorum ama hırs yaptım ve kaybettiğini anlasın istiyorum
Hiç mi değer vermedi diyorum ama arkadaşlarını fazla uyardı sanırım sorun o yüzden çıktı. Odadan çıkmayın sakın demiş sürekli banyoyu kontrol ediyordu. Bana yeter ki sen rahat et dedi, değer vermese bu kadar uğraşır mıydı. Birde ayrılırken iyiki geldin çok çok güzeldi keşke imkan olsa daha çok vakit geçirseydik dedi