Kırılmakta haksız mıyım ?

Merhaba bu konu canımı sıktı çok bugün eşim gelince dile getirdim oda onlar gelmedi diye hıncını benden mi çıkarıyosun dedi ne alaka dedim özür diledi konuyu kapatmaya çalıştı ama yok sinirlerim yatışmadı sanane ki gelip gelmemelerinden dedim ben senin üzülüyorum ablan param yok diyor ama geziyor cafe cafe kahvesi çayı içiyor sen yaptın hersey sana yazık değil mi dedi sanane deim geçtim tmam birşey demiyorum zaten konuyu kendim açtın özür dilerim kapansın dedi ama hala çok sinirliyim
Bence daha fazla uzatmayın solemıssınız zaten sakin olmaya calısın

Demek ki burdan ne sonuc cikiyormus özel gunlere bu kadar anlam yuklememek gerekiyormus heleki dogum gunleri.... Ölene kadar butun aile bireylerine her yil pasta alip mum ufletmek zaten bi yerden sonra patlak verir, o da size denk gelmis, gecmis olsun :)

Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle nice yıllara inşallah.

Ailenizin size verdiği değer doğum gününe ölçülemez ,Bunu eşinize söyleyin.

Başka zaman telafi edeceklerini söylediler ki, uzaktan kutlamaları bile bana yeter deseydiniz. Sinirlenip , ezilmeyin yanında.

Ailesi kutlamış, sağolsun . Ancak böyle bir günde kıyas yapması hoş değil.

Biraz suçu size atmış, fazla herkesi irdeliyorsun diye. Belki buradan vurmak istedi.

Demek ki burdan ne sonuc cikiyormus özel gunlere bu kadar anlam yuklememek gerekiyormus heleki dogum gunleri.... Ölene kadar butun aile bireylerine her yil pasta alip mum ufletmek zaten bi yerden sonra patlak verir, o da size denk gelmis, gecmis olsun :)
Aynen yıllardır o patlak hep bende 😅😅

Başka zaman telafi edeceklerini söylediler ki, uzaktan kutlamaları bile bana yeter deseydiniz. Sinirlenip , ezilmeyin yanında.

Biraz suçu size atmış, fazla herkesi irdeliyorsun diye. Belki buradan vurmak istedi.
Kim bilir konuyu dünde açtım uzatmadı eşim pek kavga taraftarı değil evde triplensin küs oturalım sevmez o yüzden sen verdiğin değeri göremedin ona sinirlendim banane ben birşey demiyorum bak özür dilerim dedi geçti aslında fazlasıyla haklı ama sesimi çıkartamadım ailemi iyice yerin dibine sokmamak için. yoksa haklı da neyse.

Teşekkür ederim amin ❤️

Canim herkesin kendine gore sikintilari vardir elbette hersey istedigimiz gibi olmuyo malesef belki bidaki dogum gununde yaparlar bir surpriz en guzel surprizi esin yapmis sonucta

Olay iyice köpürmeye başladı. Ablamda beni varya sinir ediyor int sipariş vermezi lazımmış anneme demiş annemde demiş söliim istsrsen x'ler versin sipariş eşimi aramış eşimde olur veririm demiş. Ablam aradı ne istiyosan alcam bide akşama sipariş verceniz ama parayı hemen yollucam yarın ayarladım dedi. Bundan aylar önce kendi kredi kartlarını çıkarmadan önce zırt pırt siparil veriyodu ama biz belli tarihler içinde sipariş vermiyoruz eşim ona göre ayarlamış ısrar edip duruyordu bir kez bize sormadan sipariş iptal etmiş e kartın puanı düşüyodu tabi eşim biraz ima ederek söyleseydi bari yani ayıp dedi eniştemde çok kızdı ablama insanları ne zor durumda bırakıyosun diye. Konu buradan açıldı bende kızdım ablama sen ne söylyon annem napmaya arıyo dedim o aramış blmm ne dedi. Eşimde sinirlenince herhalde bakalım çok sevdiğin ablan ne alcak dedi oradan da bi patladı olay gerçekten bıktım ailemlede uğraşmaktan kendi evliliğine dokunulmasından

Canim herkesin kendine gore sikintilari vardir elbette hersey istedigimiz gibi olmuyo malesef belki bidaki dogum gununde yaparlar bir surpriz en guzel surprizi esin yapmis sonucta
Orası öyle canım da herkesinde her zaman sıkıntısı olmaz ki kendilerine gelince dört dörtlük hersey bana gelince mi hersey sıkıntılı ama neyse bu ders oldu bana

Bence bı sure kafanızı dınleyın uzerıne gıtmeyın kımsenın
Artık gerçekten stres kaldırmıyor kafam hep sürekli bizim taraftan bir sıkıntıya aramız geriliyor yani bıktım artık eşime bazen hak veriyorum bazen vermiyorum susması gereken yerde konusuyor neyin farkında olcam ben susuyorum diye kendi aileme karşı beni salak sanıyor değilim sadece yeri zamanı var

Back
X