Cilt Bakımı Ürünleri kırısıklık kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.774
7.047
358
İzmir
Derdimi soylemeden once google gir bak buraya yazana kadar diyenlere cecap vereyim girdim baktim bulamadim...
Derdime geleyim elimde 4 tane kirisiklik kremi var ama yasim daha 26 oldugu icin yuzumde kullanmak istemiyorum ... el kremi yapsam bi zarari olurmu ... cope atmaya kiyamiyorum

Kirisiklik kremleri 25 yas ustu kullanilmasi gerekiyo yasiniza uygunsa kullanin ellerde ise yaramaz sanmam deri yapisi farkli.

Annemin (belki de tarihi geçmiş) kırışıklık kremleriyle, defalarca göz makyajımı sildiğimi biliyorum 20lerimin başlarında.
Şimdiyse yaşımı göstermediğimi bile söylerler. Faydası oldu mu bilmiyorum ama, zararını da görmedim :)

Yine de bi dermatolog fikri alsan, sağlam olur.

Perricone kullan maddi açıdan sıkıntın yoksa ben ise başlayınca alıcam hemen

Perricone diye hic marka ismi duymamistim. Bi bakiiim dedim. Amaninnnnn. Niye duymadigimi fiyatini görünce anladim:KK53:

Siz kullandiniz mi hic? Faydasini gördünüz mü? Bi de hangi ürününü aldiniz.

Soruyu yanlis anlamis bazi arkdaslar.
Fikrimce bisey olmaz ya ele surmekle.

Perricone diye hic marka ismi duymamistim. Bi bakiiim dedim. Amaninnnnn. Niye duymadigimi fiyatini görünce anladim:KK53:

Siz kullandiniz mi hic? Faydasini gördünüz mü? Bi de hangi ürününü aldiniz.

Yok kullanmadım ama araştırıp karar verdiğim perricone oldu

Nasıl bir krem ? Sizin tavsiyelerinize güveniyorum.

Anacım ben kullanmadım da Nicholas perricone zaten unlülerin doktoru kırışıklık kürü diye kitabı falan da var, tipik bir başak burcu olarak çok araştırırım ve bana en uygun en etkili perricone ürünleri geldi, tüm ürünlerini alamam ama mesela blue plasma diye bi ürünü var blog yazarlarından falan okuyabilirsin

@puravida geçen gratisten loreal skin perfection gece kremi aldım, öylesine denemelik, ama çok beğendim, cok iyi geldi bana deneyebilirsin, etkili bu anti aging kremi gibi değilde arada sürmelik,benim cildimo pürüzsüzlestirdi sanki, hani sivilce olmaz ama pütür pütür seyler olur ya kayboldu onlar

@puravida geçen gratisten loreal skin perfection gece kremi aldım, öylesine denemelik, ama çok beğendim, cok iyi geldi bana deneyebilirsin, etkili bu anti aging kremi gibi değilde arada sürmelik,benim cildimo pürüzsüzlestirdi sanki, hani sivilce olmaz ama pütür pütür seyler olur ya kayboldu onlar

Bende şu an estee lauder +35 yaş toparlayıcı krem ve gündüz için clinique nemlendirici var. Ama sigara da kullanmama rağmen cildim bir bebek poposu olmuyor, hoş yaşım da geçiyor ama ne bileyim şöyle bir fresh görünsem iyi olurdu.

ben burt's bees kullanıyorum. ama yaşım 26 kırışıklık kremi değil. sadece doğal içerikli

Bende şu an estee lauder +35 yaş toparlayıcı krem ve gündüz için clinique nemlendirici var. Ama sigara da kullanmama rağmen cildim bir bebek poposu olmuyor, hoş yaşım da geçiyor ama ne bileyim şöyle bir fresh görünsem iyi olurdu.

Clinique superdefense kullanmıştım bende, cok güzeldi, fresh görüntü için c vitamini öneririm ben solgar ester c içiyodum bitince Alfa lipoik asit aldım ama tekrar ester c ye dönücem, serum olarakta c vitamini sürebilirsin yüzüne, doa kozmetikten alıyorum ben

Back
X