Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3
gözün aydin canim..:roflol:heralde gerdek gecesi bu kadar acemilik yasamamissinizdir heheuehue

emin olabilrisinki kırk yıldır yapıyor gibiydik gerdek gecesinde :roflol::roflol::roflol: ama işte şimdi elimiz ayağımıza heryerimiz heryerimize dolandıkaydirigubbakcemile3

hihihiiiii ((
tebrik ederim kııızzz, bizde yazaris artik yapabiirsek :)))
prezervatif işini ben oldum olasi sevmem zatiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kanamam 35 gün falan sürdü tam bitti kurtuldum dedim ağda yaptırdım
40.gün kanama tekrar başladı sanırım bu sefer regli oldum şansa bak... bide emziriyorum üstelik....

canım kırkbaş olmuşsun geçmiş olsun süprizzzzz
sen normal doğum mu yapmıştın,ağda nasıl oldu acıdı mı?ben sezeryan oldum da merak ediyorum,bi türlü cesaret edemiyorum ama yaptırmam gerek :uhm:

ewt cnm öyleymiş...
ben de sezeryan oldum kırkımın çıktığı gün yaptırdım ağdayı hiç acımadı
zaten 10 dakika bile sürmedi kendini kasmamaya çalış acıyacağını hiç sanmam zaten benim hala hafif uyuşuk dikiş yerlerim...

:roflol::roflol:hadi gecmis ola :))

saolun kızlar darısı kazasız belasız sizib başınızakaydirigubbakcemilesırnaşık şey.sizlerde yazın nasıl geçtiğini.benimki kadar şanssırnaşık şeysız geçemez herhalde.bu arada ben göğüslerimi sağmıştım. uyumayınca göğsümü emzirdim.huysuzluk etti 2 saat uyanık kalınca biberonu verdimsırnaşık şey ağzına valla sositososito maalesef sütyeni çıkarmadık.eşim soydu beni o kısmı es geçti:roflol::roflol: sorduğumda ise onların şimdi kızımın en geç 2 sene sonra tekrar devir alıcam dedim :lepi: baba kız kiralamışlar benikaydirigubbakcemile3.

bide sen hani pre icime kacacakti dioynya nasil kaci anlamiyom ya benim bi tanidigimda kacirmis kari koca aramislar sonunda yine kadin cikarmis:roflol
ya bizde kullanmadik degilik ama öyle bisey hic olmadi ya takmada fark var yada markada:roflol:

hadi gözün aydın küçükanne:))))sonunda oldu yani....

CANIM BENDE ANLMADIM NASIL OLDU AMA BİZİMKİ ÇIKMADI PATLADI :roflol::roflol: EŞİM ANMAASAYDI PATLADIĞINI İÇİMDE KALICAKTI.KIZ EN İYİSİ OK DEĞİLMİ NEBİLİYİM BEN BİRDE MARKAMI VAR:roflol::roflol:

KüçükAnne tebrik ederim.Darısı başımızakaydirigubbakcemile3 benim eşim biraz sıkıntı duyuyor.Sanki bana yaklaşınca saygısızlık yapıyormuş gibi hissediyormuş.seni anne olarak görüyorum diyor.Yani biz daha uzun süre yaklaşmıyacağız:1no2: birbirimize.Psikolojisi iyi değil malesef.

KüçükAnne tebrik ederim.Darısı başımızakaydirigubbakcemile3 benim eşim biraz sıkıntı duyuyor.Sanki bana yaklaşınca saygısızlık yapıyormuş gibi hissediyormuş.seni anne olarak görüyorum diyor.Yani biz daha uzun süre yaklaşmıyacağız:1no2: birbirimize.Psikolojisi iyi değil malesef.

canım sıra sizde haydi bakalım yavas yavas ısınmalara baslayın hihoyyyt canım o sıkıntıyı ben yasıyordum annelik basmıstı beni ama gecti. sen eşine yardımcı ol biraz adama naz yap cilve yap karısı oldugunu hatırlasın.accıık oyanş guzz herifler :roflol::roflol::roflol:

hayy allahım yaaa psikolojısı bozuk olanlar gelsın okusun anam bu topiğiii okurken gülmekten ölüyorummm heee:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

ben istemem prezervatif geri cekilme falan ben hap kullaniyorum oglum dogdukdan sonra da kullandim simdi de kullaniyorum
ama zaten ah bi su kirk ciksa hayirlisiyla

canım hapın zararı yokmu emzirirken ..yada sen emzirirken kullanıyormusunn

yok canim yokmus oglumda da aynisini kullandim dokuz ay emzirdim
insallah kizim da o kadar emer
bu ilac emzirirken bi sey etmiormus bilmem ama orda var mi ki CADIARZU

canım hapın zararı yokmu emzirirken ..yada sen emzirirken kullanıyormusunn

ayyy çorumluu şu hap işini niye daha önceden söylemedinde bizi prezervatifle yordun :roflol::roflol: emzirmeye bişey etmiyorsa bende kullanayım ozaman ben emzirenler kullanamıyorlar sanıyordum.klava:

emzirirken kulanma dedi bana doktor hapı vallahi zaten bende bugüne kadar hic hap kulanmadım eşim korunsun banane

Aman yapıyorum canım yaaaaaŞeniz neyse devam edelim azıcık dah sabır diyeyim olur heraldeeeeeeeeeeeeeeee:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…