K
KüçükAnne_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
gözün aydin canim..:roflol:heralde gerdek gecesi bu kadar acemilik yasamamissinizdir heheuehue
kızlar benim kanamam 35 gün falan sürdü tam bitti kurtuldum dedim ağda yaptırdım
40.gün kanama tekrar başladı sanırım bu sefer regli oldum şansa bak... bide emziriyorum üstelik....
kızlar tatil bitti eşim ggittisenağlama
kızlar çok komik geçti bir türlü beceremedik pre... bizi cok oyaladı ve sonunda kurbanı olduk:
öyküyü uyuttuk sonra tam gectik yatağa sarıldık birbirimize öykü hanım kıvranmaya başladı dedim şimdi yatar o yatağa yerleşmmeye çalışıyo.daha sonra öpüşmeye başladık kalktıklava: sonra 2 saat boyun cabir emzir bi salla uyudu en sonunda :lepi: aynı odada yaptık içim rahat etmedi başka odaya gitmeye.neyse ilk başlarda aklım kızda dewvam ettim daha sonra geçti. gelelim en kötü yanına neolsa beğenirsiniz pre... az daha içimde kalıcaktı patladı yine bölündü sonra ikinciyi denedik anam herif bir türlü rahatlamadı :mymeka: meğerse pre..den dolayı istediği gibi zevk alamıyor.yoruldum artık:roflol: en sonunda yeter dedim çünkü nasıl bişeyse ağrımaya başladı.eşim durdu pre..yi çıkarttı tekrardan en sonunda oda bende rahatladık :roflol: geri çekme yöntemi kullandık pre...i daha kullanmadık kullanmıcazda çünkü biz hiç zevk almıyoruz o şekilde.zaten taqk çıkart patlasın cart curt mafoldu gece daha öncede hiç kullanmadık tecrübesizliğin etkiside vardı tabi
dikişyerim hiç acımadı sadece biraz uzun sürünce rahim acıdı ama pre... sanki biraz yanma yaptı yadabenmi öyle hisettim çünkü daha sonra hiç olmadı.kızlar işte böyle geçti. soluğu hastanede almadan oldu bitti maşallah :roflol: sabaha kalkıpda aklıma geldi ya içidme kalsaydı neyaprdım diyee berbat bişi ya
CANIM BENDE ANLMADIM NASIL OLDU AMA BİZİMKİ ÇIKMADI PATLADI :roflol::roflol: EŞİM ANMAASAYDI PATLADIĞINI İÇİMDE KALICAKTI.KIZ EN İYİSİ OK DEĞİLMİ NEBİLİYİM BEN BİRDE MARKAMI VAR:roflol::roflol:
CANIM BENDE ANLMADIM NASIL OLDU AMA BİZİMKİ ÇIKMADI PATLADI :roflol::roflol: EŞİM ANMAASAYDI PATLADIĞINI İÇİMDE KALICAKTI.KIZ EN İYİSİ OK DEĞİLMİ NEBİLİYİM BEN BİRDE MARKAMI VAR:roflol::roflol:
KüçükAnne tebrik ederim.Darısı başımızakaydirigubbakcemile3 benim eşim biraz sıkıntı duyuyor.Sanki bana yaklaşınca saygısızlık yapıyormuş gibi hissediyormuş.seni anne olarak görüyorum diyor.Yani biz daha uzun süre yaklaşmıyacağız:1no2: birbirimize.Psikolojisi iyi değil malesef.
canım hapın zararı yokmu emzirirken ..yada sen emzirirken kullanıyormusunn
canım sıra sizde haydi bakalım yavas yavas ısınmalara baslayın hihoyyyt canım o sıkıntıyı ben yasıyordum annelik basmıstı beni ama gecti. sen eşine yardımcı ol biraz adama naz yap cilve yap karısı oldugunu hatırlasın.accıık oyanş guzz herifler :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?