Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar cok eskiden kalmis seyler bunlar.. neden cocugun suratina bakmiyacakmisiz ?? gerek yok bence böyle seylere :)

ben az daha beklemek istiyorum tam 40 olsun diye bakalim insallah dedigim olur ama adam niyeti bozdu:roflol::roflol:kafamçokkarıştı
ama azcik burnu surtsun iyi olur oh canima degsin beni dinleseydi demi dogumdan once gel dedik bak 40 gun falan olmucak dedik bi sey olmaz dediydi simdi ise :lepi:nanik herif nanik

aynen corumluuuumm :lepi: ben de dedim dayanamassin diye dinleyen olmadiii

bizde denedik ama canım çok acıdı yapamadım benn şimdide zaten adet oldumm bakalım artık hayırlısı...

küçük aNNE SANA bişi sorucam sana sağlık ocağı debridat diye bir şurup vermişti kaka için banada verdi doktor ne kadar süre kullandın bana 10 gün dedi doktor sabah akşam yarım ölçek onu içtikten sonra düzene girdmi acaba kaka sorunu cvplarsan sewinirim özeline yazıcaktım ama kapalı sanırım tşkler...

valla şu yapamayanlara hayret edıyorumm bız çok özlemışız valla yapıyoruz anemmhihoyyyt...ılkınde zorlandım canım acımadı sadece acıyacak dıye korkudan....valla doğumdan öncekılerden daha çok zevk verıyor kızlar tavsıye ederummm...bu arada ilişkıden sonra banyo yapmadan bebeklerınızı emzırmeyınnn haram mış dınen ...yuzunede bakmayın ıdyorlar ama o nekada rdoğrudur bılemem ben bakmıyorumda zaten sağolsun oğlum geceleı uyuyo maşallah:asigim:...eğer uyumazsada bablara düşüyor görev cünüpsenın sız banyo yapana kadar o ilgılenecek maleseff..sırnaşık şey.tabı herkesın kendıne kalmış bişi..

ya benimde sorum olacak ben normal dogum yaptım içteki dikişler ne zaman gecer dıstaki bi ucundaki dikiş yerim hala acıyo korkudan hala siftah yapamadık bugün 45 gün olduk ben cesaret edemiyorum onun öncesinde iki ay önceden bizim ki bişey olur cocuga diye istemedi şimdide adam istiyo ben korkuyorum üç ay olacak yazık adama ya normal dogum yapanlar siz ne zaman basladınız ne kadar acıdı dikişler ne alemde hadi dıstaki görünüyoda içteki iyileşmişmidir dikişleri patlatırmıyız beni aydınlatın

canım biz daha yenı kırklandık ve hemen yaptık dıştakı dıkışlerım doğumdan 3 gün sonra attı ve yerı hemen kappandı zaten 3 tane vardı...içtekılerde atmıştır dıyordum ama ilişkı sırasında çıktılar atmış lar(senınkılerde atmıştır patlamaz merak etme canımm) ama düşmemışlerdı ..ama canın acımıyor alıştıra alıştıra yaparsan ılk gecendekı gıbı dıkkatlı yaparsn bişicik olmaz..cesaretını topla yasık adamaa..

Son düzenleme:
hehe bende korkanlardanım:)zaten kırkım çıktı hemen adet oldum bitti diye yıkandım tekrar kanamam oldu..bu gidişle biz daha çok bekliyeceyuk:))

ayy kızlar yarında bizim kırkımız çıkıyo, eşim ve benim için yarın büyük gün. ben valla çok korkuyorum zira dikişlerim hala düşmedi ve sızlıyo...benim canım çok kıymetlidir, ama eşimde kaç haftadır yarının hayalini kuruyo onada belli etmek istemiyorum korktuğumu...şimdi yazılanları okudumda çoğu acımadığını yazmış.biraz rahatladım okuyunca... bu arada dikişlerimin hala düşmemesi normal mi kızlar yaaa

benmde yarın 40 ım çıkıyor ilk geceki kadar heyecan ve korku var bende sanki ilk kez yapıcakmışız gibi umarım canım yanmaz :/

cnm benm annemde senin dedğin gibi nasihat verdi öyle yapıcam sıcak suyunuz her daim akıyor babası 5 dk ilgilensin sen gir gusülünü al öyle ilgilen bebeğinle dedi.hem manevi huzurun olur içine siner dediyerimseniben

iyide canım babalar cünup olmuyor mu ???

babalar süt vermediği için ilgilenebiliyomuş sakinleştirmek için bebeği ne kadar doğru bende bilmiyorum ama büyük nasihatı dinlicezyerimseniben

ya illa beklemek mi lazim 40 gunu ? Ben esimi ozledim o da beni ne zaman bitecek dio bu 40 ya diye soylenip duruyor yazik
bi de 40 gun bitmeden kan bittiyse ve gelmiyorsa, namaza oruca baslayabilirmiyiz bazilari 40 gun 40 gundur dio olmaz dio bazilari abdest alip yikanabilirsin dio;
bende pek kan yok ama ara sira akinti geliyor kirmizi kahve rengi anlamadim gitti ???:uhm::dilcikar:

perıcım bu konuyla ılgılı öncekı sayfalarda yazmştımm....valla bız 37 günü kırklandıyanıbanyo yaptık ve 40 ıncu günü beklemdık canımm ve kanama geççtıyse beklemyın dıyor bazıları bazıları beklenır dıyor bende anlamadımm valla ben beklemdım sonuşta kanamam geçtı kendımı zaten çoktn toparladım öle yanııı...sana kalmış bışı canımm..

canım kahverengı akıntı bırçoğumuzda var onun geçmesonı beklerse yandın benım onceden gelmıyordu şimdi işilkıden sonra gelmeye balşadı ara ara kahverengı bişilerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…