Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebtuna aynısı bendede oldu canım kanamam cok oldu sonra kesıldı ama 5gun sonra adet gordum canım

Valla pedi biraktim geçenler de canim günlük pede döndüm 2-3 defa değiştiriyorum günde ama orkid kadar rahatsiz etmiyor bitse artikda rahat etsem

ay ben adet oluyorum sanirim ped koydum az kanama var sanirim
karnim da agrimaya basladi uyyyyyyyy

Senin kirkin çikmişmiydi ki canim ya kirk çikmadanda adet olunabiliyormu

bilmem ki kirkim daha cikmadi
vallaha hic bilmem su an pek kan gelmedi bende anlaamdim gitti uffff

lohusalık dönemin de cinsel ilişki taraftarı değilim....
fakat kanama daha erken biteliyormuş bu da eşlerin seçimi diye düşünüyorum....
ayyy konusu açılmışken 40 uçurmakmış,işte 40 çıkmadan dışarı çıkma 40 basarmış böyle şeyler çok komik kontrole gittiğimizde hastane de hep yeni doğan bebeklerle yanyanayız hiç böyle basmalar olmadı:)bana çok komik geliyor eski adetleri sürdürmenin yanı sıra doğru olmayan dini yönden tehlikeli bir durum sewgiler

canım kırkınız cıktıktan sonra gelen kan özür kanı sayılır adet oluyo olsanız bile namaz kılıp ilişkiye girebilirsiniz
tabiii ki eşinizin tercihine balı
eger cokta kanamanız olursa muhakkak doktorunuzu arayın
bende kırk başı oldum 32. günümde ama 1 saat orkid dayanmıyodu oturdugum yeri kanlıyodum resmen doktorumu aradım bana ilaç verdi kesilsin diye cok kan kaybetmekte iyi degil
şimdi ikinci adetimden yeni temizlendim o 10 gün sürdü ama 6 günden sonrası leke gibi oldu
yani merak eden olursa 40 nız cıktıgından artık namaz farz oluyo kılınması gerekiyo yani temiz sayılıyosunuz kan bile gelse
eger eşinizde kabul ederse o halinizi artık helalsiniz kızlar:lepi:kaydirigubbakcemile2

lohusalik doneminde cinsel iliski olmaz diye birsey yok her kadinin lohusaligi degisir,mesela bazi bayanlar 25 gunde bitebilir ozaman gusulunu alir temizlenmis olur,bu durumda namazda kilar iliskiyede girer,dikkat edilecek nokta ikinci dogumda 25 gunde olmayipta 30 gunde temizlenirse o bes gunde iliskiye girilmez,ben hocalarimdan boyle ogrendim,yani illa 40 gun iliski olmaz diye birsey yok,

misimina arkadasim sana bi yonden katiliyorum,kirklanmak bence temizlenmek demek yani bebegini ve kendini temizlemek,kirk cikmadan disari cikmaz basarlar banada bunlar hurafe gibi geliyor,hatta bunlara inanmak bile dinen sakincali diye dusunuyorum,:1rolleyes:

kizlar bişey duydum kanamasi kesilip ilişikey girdikten sonraki gün tekrar biraz biraz kanama oluyormuş,doğrumu yaşayan varmi?nasil anlicaz bittiğini kaç gün beklicez?yada ilişkiden sonra kanamasi olan varmi?

hayda yaws dun ben sordum bunlari bi yengeye
cok eskiden belli taniriz anne annemden bin kat iyi:asigim::1hug:
40 cikmasi yani lohusalik donmi kan gelse de gelmezse de 40 gun mu olcak illa diye evet 40 gun dedi artik bilmiyorum yani hangisine inancagimi sastim yaws

kızlar benim eşim müftülüğe telefon edip sormuş,25 gün geçtikten sonra kanamanız bitmişse lohusalık bitmiş sayılıyormuş...40ınızdan sonra kan gelirse de o özür kanı oluyormuş...
her kafadan ses çıktığı ve herkes farklı bi şey söylediği için benimki merak edip aramış zaten pek sever müftülüğü aramayı...
bu arada benim 40 ım çıkalı bayaa oldu,bugün 47,gündeyiz...
başta 1 hafta kadar normal kanamam olmuştu,sonra çok az oldu,hatta 20-25 gün olmadan tamamen kesildi...39.günde adet olduğumu sandım,bayaa kanama olmuştu ama o da 3 gün kadar sürdü sonra da hiç bi şey olmadı...

kizlar bişey duydum kanamasi kesilip ilişikey girdikten sonraki gün tekrar biraz biraz kanama oluyormuş,doğrumu yaşayan varmi?nasil anlicaz bittiğini kaç gün beklicez?yada ilişkiden sonra kanamasi olan varmi?

canim, benim kanamam bitmisti 3 gun önce ve iliskiye girdikten sonra bugun hafiften kanama degil de akintim vardi, ama kahverengiydi kola rengi gibi :)
daha 20 gunum olmustu ve sezeryan olmustum, hic bir sorun cikmadi

simdi ben esimle iliskiye girsem gunah olmaz mi yani
kanama falan da yok artik kaldi 13 gunumuz mu 12 gun mu ne yapim artik ?
:roflol::sm_confused:

kızlar benim kırkın çıkmasına 3 gün kaldı eşimle dün ilişkiye girelim dedik ama olmadı canım çookk yandıı
doğumdan sonra orası genişler zevk alınamaz derler valla benimki tam tersi çokk dar sanki elastikiyetini kaybetmiş valla ben herhalde daha bi kırk gün daha bekliycem canım çook yandı ilişkiden soğumak istemiyorum
sonra sabah uyandım adet olmuşum acaba canım yandı o yüzden mi diye düşündüm ama çok kanamam var adet gibi yani halada devam ediyoo
anneme sordum böyele kırkı çıkmadan veya kırkı çıktıktan hemen sonra adet göreni sütü korumazmış korunmazsak tekrar hamile kalınabilirmişş
bazılarının süt verdiği sürece adet olmazmış ama benim hemencik oldu nese bittikten sonra bakalım kaç gün sonra adet görücemm

biz dün gece niyeti bozduk Şeniz valla... müftülük 25 gün diyosa paçayı yırttık demektir. sölemesi ayıp insan kendini hamile kalmadan önceki gibi hissediyo hani gerginlik filan kalmıyo demek istediğimsırnaşık şey

ohhh ohhh herkes baslamis ise muftuluk oyle diyince ne guzelll acaba bizde mi baslasak ama ameliyat yerim hala biraz olsada agrioooooooolaelaelaelaelae

kızlar ya ben doğum yapalı 57 gün oldu dün yine kanamam başladı 33.gün kesilmişti 40.gün tekrar başladı bir hafta sonra kesildi şimdi yine başladı bu nası nası iş anlamadım gitti hangisi regl hangisi kanama anlayamıyorum bi terslik mi var acaba?

Ya kızlar benim kırkım çıkalı 2 gün ama biz hala yapamıyoruz çünkü bebeişimiz yanımızda yatağın hemen yanında bşiğinde yatıyor onu başka odaya alamam ama onun yanında da yapılır mı günah falan olur mu kimseyede soramadım valla size sorayım dedim

yok canım günah falan olmaz.(yani %100emin konuşmayım ama olmaz sanırım)sonuçta genelde herkesin odasında yatıyo bebişler.haram bişey değilki,normal bişey...yok yok olmaz günah falan...

walla ben ilişkiden sonra bebişlerin suratına bakılmaz diye biliyorumm hemen banyo yapılması o şekilde bakılması gerekiyomuş günahmı bilmiyorum ama öle duymuştum walla çok zor oluo ölede uyancak diye insan korkuyo ağlarsa bakamam diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…