- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
ayyy çorumluu şu hap işini niye daha önceden söylemedinde bizi prezervatifle yordun :roflol::roflol: emzirmeye bişey etmiyorsa bende kullanayım ozaman ben emzirenler kullanamıyorlar sanıyordum.klava:
normal yapanlar için çok zor arkadaşım söylemişti gerdek gecemden daha çok acı çektim demişti:)) ona gülmüştüm ama başıma gelmedi allahtangünah meselesine gelince 40 gün tıbben tamamda dinen neden yasak yada haram onu anlamıyorum gayat normal ha bugun ha yarın olabilcek birşey.nasıl ki rengliyken gunah oluyor ya acaba rengli oluyoruz diyemi ona göre bakrsak herkesin kırkı değişir çünkü herkesin kanama gunleri ayrı oluyor kimi 20 kimi 30 nezaman kanamalarınız kesilirse ozamn kırk yani bu haram işide bitmiştir ben böyle biliyorum .tabi herkesin inancı farklı gunah yada değil herkesin gunahi kendine ait değilmi
benim krkım bugün bitti a.s :lepi:
ama adet oldum naniknanik
ayy benim 29 gün oldu hala kanamam varya az falanda değil orta geliyor pişik oldum valla bı sıcaklarda çok zor oluyor ne zaman biticek acaba 40 ı bulucam herhalde bideben şeyi merak ediyorum 40 bitmeden adet olma ihtimalimiz varmı acaba benim hiç kesilmedi sürekli geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?