Derdiniz farklı sanki gerçek derdinizi yazsanizKendimi cok degersiz hissediyorum
Onların size boyle bir tepki verebilmesine uzulmussunuz ama ayip yanlıs bisey yalmamissiniz. 9 ay gecmis unutmustur hepside bosverin artikKendimi cok degersiz hissediyorum
Kırkı bırak 1 hafta sonra motora binip geziyordum takılacak Bi konu yok eski kafaların boş boş işleri şu kınama lafına ayrı uyuz oluyorum okurken bile irrite ediyor beni herkes kendi hayatına baksın kimseye karışma hakları yok laf edene lafını verin o zaman böyle aylarca takılmaniza gerek yok rahatlarsınızKizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
Çok kötü bir durum tabiKizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
Doğumdan sonra kırk gün dolmadan önce hastaneye gitmediniz mi hiç?Kizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
Çok şükürDerdiniz farklı sanki gerçek derdinizi yazsaniz
NedenÇok kötü bir durum tabi
Ama bununla yaşamayı öğreneceksiniz
Ne varmış düğüne gidenler var bayrama denk gelip bayrama gidiliyor benim kayinpederim vefat etti mesala cenaze falan adı bunları geçtim bunlar mecburi sebepler olabilir ama keyfide istenilen yerlere gidilebilir bosverin takmayınKizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?