Kirkim cikmadan

Napcaksiniz kırk gün hiç çıkmayacak mısınız yok artık ya. Onlar kınasın kendi dogrulariniz yok mu sizin. Yaşınız mi küçük 9 ay bunu takacak birşey yok yapmayın

40 nedir ya 3 cocumlada 2 haftalik avm carsi pazar gitmistimdir. Onlarin cahilligi kinancak bi durumunuz yok.

Kendimi cok degersiz hissediyorum
Onların size boyle bir tepki verebilmesine uzulmussunuz ama ayip yanlıs bisey yalmamissiniz. 9 ay gecmis unutmustur hepside bosverin artik

Çevrenizde çok aptal insan var. Allah sabır versin. Yok kırkmış bilmem neymiş. Bebeğimin ayı dolmadan arabasına koyup fıldır fıldır geziyordum. Laf söyleyen biri olsaydı bebek arabasıyla ezerdim şehir dışına çıktık hatta küçüktü emdi emdi uyudu keratam. Şimdi iki yaşında. Etrafınızdaki saçma organizmaları kafanıza takmayın hele ciddiye hiç almayın. Siz ciddiye aldıkça özellikle üstünüze gelirler.
Sağlıktan endişe ettiğin için nazikçe tavsiye etme başka şey salak salak dalga geçme başka.

Kırkı bırak 1 hafta sonra motora binip geziyordum takılacak Bi konu yok eski kafaların boş boş işleri şu kınama lafına ayrı uyuz oluyorum okurken bile irrite ediyor beni herkes kendi hayatına baksın kimseye karışma hakları yok laf edene lafını verin o zaman böyle aylarca takılmaniza gerek yok rahatlarsınız

Yasiniz kac acaba? Boyle birseyde ne ayip var ne guluncek birsey. Ya ailenizde problem var ya sizde ya da hepinizde.

Çok kötü bir durum tabi
Ama bununla yaşamayı öğreneceksiniz

Benim takıldığım başka nokta var. Millet eş ailesinden kaçma derdindeyken siz el kadar bebekle onların yanına mı gittiniz? Yahu ne güzel hazır bahane var, 40ı çıkmadı gelemem. Bu bahaneyle bir süre uzak dururdum akrabalardan, kafam rahat ederdi. Siz bi değişiksiniz.

Doğumdan sonra kırk gün dolmadan önce hastaneye gitmediniz mi hiç?

Ne varmış düğüne gidenler var bayrama denk gelip bayrama gidiliyor benim kayinpederim vefat etti mesala cenaze falan adı bunları geçtim bunlar mecburi sebepler olabilir ama keyfide istenilen yerlere gidilebilir bosverin takmayın

Çocuğu buyuuturken her konuda kınayan birileri mutlaka çıkacaktır. Dert etmeyin çocuğunuza ne iyi gelecekse önceliginiz mutlaka onu yapmak olsun milletin gönlünü eglemeye calismayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…