• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

evet kantimiz yok malesef :50:
hiç değilse su alabileceğimiz bi kantimiz olsaydı.
bir de ben tostu çok severim, arada alırdım kantimiz olsaydı :56:
gerçi artık öyle büyük parça ekmek ya da hamur işi yiyemiyorum, midemden yukarı doğru acayip bir yanma, sızı oluyor :5:

akıllıbıdık ben sana hayırlı olsun demeyi unuttum sanırım :17:
inşallah tez zamanda evinizi alır ve de taksitlerini bitirirsiniz.

bir de karanfilce ve sana hayırlı, sağlıklı, salih bebişler diliyorum :emir_bebek:
sağolasın canım güzel dileklerin için :16:

ben de tosta bayılırım:56:
hele sucuklu olursa ama kantininkine de güvenemiyorum işte.
bazen vakıftan aldığım sucuğu götürsem karışık tost yaptırsam ayıp olur mu diye de düşünüyorum o kadar yani:1:

benim tost makinem yok.
profesyonel makinenin yaptığı tostlara bayılıyorum.
arada kahvaltı yapmıyorum okulda tost yiyorum.
e malum 7.15 de ders başlıyor.
bu yıl eşim 8 de çıkıyor evden.
yazık garibim evde iyi kötü yiyip çıkıyor.
çayını içmeyi ihmal etmiyor ama :1:

oooo sen çok bile daynamışsın be bir iki tavrına bakıyorum baktım ki bahsettiğin tip aradıgında açmıyorum
sorarsa neden açmadın diye müsait değilidim telefona evde bakmıyorum diyorum
sinsice gülerek eee müsait olunca arasaydın dediğinde de önemli oldugunu düşünmedim önemli olsaydı bir daha aradın
hemmm neymiş bu kadar uzattıgın konu diyip ne anlatırsa anlatsın geçitirmeli önemsemezce cevap veriyorum
amaç umrumda değilsin ve seni idare etmek avutmak zorunda değilim imajı vermek
çok ukalalarla dolu etraf

oooo sen çok bile daynamışsın be bir iki tavrına bakıyorum baktım ki bahsettiğin tip aradıgında açmıyorum
sorarsa neden açmadın diye müsait değilidim telefona evde bakmıyorum diyorum
sinsice gülerek eee müsait olunca arasaydın dediğinde de önemli oldugunu düşünmedim önemli olsaydı bir daha aradın
hemmm neymiş bu kadar uzattıgın konu diyip ne anlatırsa anlatsın geçitirmeli önemsemezce cevap veriyorum
amaç umrumda değilsin ve seni idare etmek avutmak zorunda değilim imajı vermek
çok ukalalarla dolu etraf

evet fazla dayandım.
ama ne biliyim büyüğüm dedim, apartmanlarımız dipdibe birbirimizin arkadaşı oluruz dedim, benim niyetim iyi arkadaşlar olabilmekti.
ama olmadı.
kendi kaybetti dermişim:51:

ben onu bunu bilemem. iyi dostlar edinmek istiyorsan karşındakinin her zaman verici olmasını istemeyeceksin.. dengeyi kurcaksın..:31:

Gerçekten zor soru ama cvp verdiğiniz için sağolun arkadaşlar...,
Ankaralılara sorayım : Aydınlık, Hasköy Güneşevler mi yoksa Eryaman mı???
Kısacası kararsızlığım bu..
Eryamanda aşık oldum istediğim ev tipine karar verdim
Ama evler iki katı kadar pahalı yakın yerde:26:
Eryamanı bilen bilir feraah güneş evlerin içinde huzurlu bi semt ama uzak işte

Ankarayı çok iyi bilmiyorum ama aşağı yukarı eryamanı nasıl bir yer olduğunu bilirim.bana ordan ev almak daha mantıklı geldi.nasıl olsa taşınma ihtimali var yani bi şekilde sıkıntılara katlanman gerekecek.ayrıca o çevrede her şey bulunuyor bnce.en azından AVM var.zamanla alışırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun cnm

merhaba kızlar;
insanlarla olan ilişkilerimden ben de muzdaribim bu aralar. nasıl davransam bilmiyorum. ama öğrendiğim 2 şey var.1. kimseyi tepene çıkarmıcaksın, kesinlikle iyilikten maraz doğuyor. 2. hiç kimseye hassas noktanı göstermeyeceksin. hep oradan vuruyorlar.
selincim sanırım seni kullanmaya çalışmış. bundan sonra biraz mesafe koyarsın. karanfilce anlattığına benzer şeyler bende yaşadım. kendilerinin sıkıntıları olduğunda dünya duruyor sanki, öldüm bittim. ama senin sıkıntın varsa kimse sallamıyor.
benimde işyerim çok problemli. kıskanbçık hat safhada. ve bu beni çok rahatsız ediyor.

merhaba hayırlı sabahlar kızlar :16:

selincim sabah sabah yazdıklarını okuyunca inan içim şişti

seni baya baya kullanmış ve hala da kullanmaya niyeti var bence
bazen merhametten maraz doğuyor maalesef :34:
bir defa hamile bir insanı niye yollarda koşturuyor ki hiç mi akıl fikir merhamet sağduyu yok bu arkadaşta Allah korusun hamile kişinin ne yapacağı yani başına ne geleceği belli mi hiçbirimizin belli değil ama sonuçta hamile insan hassastır kırılgandır dikkati dağınık olabilir , vücudu duyguları halden hale girebilir , hormonların nasıl çalıştığı belirsiz bebişin nasıl bir sıkıntı vereceği belli mi olur yahu
Allah hamilelğimi tüm dost ve dost niyetlilerin başına versin ama gene de ne olur olmaz öyle değil mi canım :34:
Allah esirgesin hehangibir aksilik olsa hiç mi vicdanı sızlamayacak bu bencil arkadaşın , insan ömrü boyunca unutamaz ölür ya vallaha kederden

bak selincim benim haddime değil belki ama yazmadan da edemiyeceğim sen buna bugünden sonrası için mesafe koymaktan bahsediyorsun ben olsam bugünden koyarım o mesafeyi nasıl mı ?

hem de kişinin tepkilerini de ölçmüş olursun
hem sanırım aşermelerin bulantıların filan da başlamıştır
ben olsam açarım telefonu canım malum hamileyim bebişin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
bugün mevlüte gelebilirsem kendimi şanslı hissedeceğim inşaallah gelebilirim filan filan derdim

kusura bakma teyzenleri bu halde almam mümkün değil hem benim ve bebeğin hem de onların selameti açısından derdim , hiç çekinmeden ilk postayı kibarca koyar tepkisini bugün ve sonrası için ölçerdim
yani dedi olunca iyi olmayınca mesafe mi koymaya kalkıyor yoksa sana hak verip kusura bakma zaten benim düşüncesizliğim deyip bazı şeyleri itiraf etme erdeminde bulunabilecek mi ?

selincim umarım geç olmadan bu yazdıklarımı okursun :38::38::38: bence sakın gitme nasıl gelecekler gibi ah vah edebiyatı yapacak olursa taksici fikrini kibarca söyle bitanem

sunny66 abla enişteye aynen katılıyorum ve de aklıma bu güzel sözü yazıyorum :38::38::38::38:

merhaba hayırlı sabahlar kızlar :16:

selincim sabah sabah yazdıklarını okuyunca inan içim şişti

seni baya baya kullanmış ve hala da kullanmaya niyeti var bence
bazen merhametten maraz doğuyor maalesef :34:
bir defa hamile bir insanı niye yollarda koşturuyor ki hiç mi akıl fikir merhamet sağduyu yok bu arkadaşta Allah korusun hamile kişinin ne yapacağı yani başına ne geleceği belli mi hiçbirimizin belli değil ama sonuçta hamile insan hassastır kırılgandır dikkati dağınık olabilir , vücudu duyguları halden hale girebilir , hormonların nasıl çalıştığı belirsiz bebişin nasıl bir sıkıntı vereceği belli mi olur yahu
Allah hamilelğimi tüm dost ve dost niyetlilerin başına versin ama gene de ne olur olmaz öyle değil mi canım :34:
Allah esirgesin hehangibir aksilik olsa hiç mi vicdanı sızlamayacak bu bencil arkadaşın , insan ömrü boyunca unutamaz ölür ya vallaha kederden

bak selincim benim haddime değil belki ama yazmadan da edemiyeceğim sen buna bugünden sonrası için mesafe koymaktan bahsediyorsun ben olsam bugünden koyarım o mesafeyi nasıl mı ?

hem de kişinin tepkilerini de ölçmüş olursun
hem sanırım aşermelerin bulantıların filan da başlamıştır
ben olsam açarım telefonu canım malum hamileyim bebişin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
bugün mevlüte gelebilirsem kendimi şanslı hissedeceğim inşaallah gelebilirim filan filan derdim

kusura bakma teyzenleri bu halde almam mümkün değil hem benim ve bebeğin hem de onların selameti açısından derdim , hiç çekinmeden ilk postayı kibarca koyar tepkisini bugün ve sonrası için ölçerdim
yani dedi olunca iyi olmayınca mesafe mi koymaya kalkıyor yoksa sana hak verip kusura bakma zaten benim düşüncesizliğim deyip bazı şeyleri itiraf etme erdeminde bulunabilecek mi ?

selincim umarım geç olmadan bu yazdıklarımı okursun :38::38::38: bence sakın gitme nasıl gelecekler gibi ah vah edebiyatı yapacak olursa taksici fikrini kibarca söyle bitanem

sunny66 abla enişteye aynen katılıyorum ve de aklıma bu güzel sözü yazıyorum :38::38::38::38:

farmasicim aradım şimdi:) doğru sölüyosun ben kimsenin enayisi diilim dün gece iyce canım sıkıldı sabah kalktım yok dedim olmıcak böle senin sölediğin gibi söleyemedim:( bende başka kendimce bi yol bu buldum..... eşim benim hafta sonuda çalışıyo yane buünde çalışıyo:) genelde ekip arabsı alır evden bugünde ekip arabası aldı''ama ben tatlım erkan işe giderken arkadaşları almamış kaza varmış ekip aracı yokmuş erkanda yağmur yağıyo diye arabayı almış gitmiş bende şu an araba yok mevlüt kaçtaydı senin benide o getircek sana söledim ikidemiydi dedim:) oda yok canım birde dedi. ya arayımda bir diyim bari dedim.kusura bakma canım ya dün sölemedim aklıma gelmemiş dedim:) yok önemli diil falan dedi ama sesi bozuldu!!!!!!
zaten dün eşimde çok kızdı hayır dedi seni kullanıyo sen içinden geldiği için ona yardım ediosun dedi.... yani gittin hastanede kimsesi yokken yanında kaldın tabiki kal ama hiçmi başka arkadaşı yoktu demekki kocalları izin vermedi yada bilerek gelmediler dedi yani o senin her şartta geldiğini biliyo bide hamilesin!!!! ben bişe demedim zaten deme hakkını kendimde görmüyorum ama diyedebilirdim hayatım sen hamilesin gidemezsin derdim ama demedim ya yorgunluktan bebğimize bişe olsaydı dedi artık kendini diil bebeğimizide düşünceksin ama bu sefer kendini kullandırıoyosun ve gitmeni istemiorum dedi:) bende gelcem dedim ayıp olmasın dedim oda bunu kullanıyo işte dedi bende haklısın dedim şimdi arayımda sölim eminim sevincek:)

farmasicim aradım şimdi:) doğru sölüyosun ben kimsenin enayisi diilim dün gece iyce canım sıkıldı sabah kalktım yok dedim olmıcak böle senin sölediğin gibi söleyemedim:( bende başka kendimce bi yol bu buldum..... eşim benim hafta sonuda çalışıyo yane buünde çalışıyo:) genelde ekip arabsı alır evden bugünde ekip arabası aldı''ama ben tatlım erkan işe giderken arkadaşları almamış kaza varmış ekip aracı yokmuş erkanda yağmur yağıyo diye arabayı almış gitmiş bende şu an araba yok mevlüt kaçtaydı senin benide o getircek sana söledim ikidemiydi dedim:) oda yok canım birde dedi. ya arayımda bir diyim bari dedim.kusura bakma canım ya dün sölemedim aklıma gelmemiş dedim:) yok önemli diil falan dedi ama sesi bozuldu!!!!!!
zaten dün eşimde çok kızdı hayır dedi seni kullanıyo sen içinden geldiği için ona yardım ediosun dedi.... yani gittin hastanede kimsesi yokken yanında kaldın tabiki kal ama hiçmi başka arkadaşı yoktu demekki kocalları izin vermedi yada bilerek gelmediler dedi yani o senin her şartta geldiğini biliyo bide hamilesin!!!! ben bişe demedim zaten deme hakkını kendimde görmüyorum ama diyedebilirdim hayatım sen hamilesin gidemezsin derdim ama demedim ya yorgunluktan bebğimize bişe olsaydı dedi artık kendini diil bebeğimizide düşünceksin ama bu sefer kendini kullandırıoyosun ve gitmeni istemiorum dedi:) bende gelcem dedim ayıp olmasın dedim oda bunu kullanıyo işte dedi bende haklısın dedim şimdi arayımda sölim eminim sevincek:)

selin gerçekten kaza varmıymış yoksa sen mi uydurdun ?
yani kibarca hayır derken yalan söylemeyelim :34:
mesela açık ve net eşim hamile olduğum için izin vermiyor bile deyip doğruyu söyleyebilirsin ki
eşinle arandaki diyaloğa hiç kimse karışamaz :34: hesap vermek zorunda değilsin yani :38:

selin gerçekten kaza varmıymış yoksa sen mi uydurdun ?
yani kibarca hayır derken yalan söylemeyelim :34:
mesela açık ve net eşim hamile olduğum için izin vermiyor bile deyip doğruyu söyleyebilirsin ki
eşinle arandaki diyaloğa hiç kimse karışamaz :34: hesap vermek zorunda değilsin yani :38:

var yani şu anda kazada zaten eşim trafik polisi oldugu için günde en az 20 kazayla ugraşıyo kaza derken onu kesdetmiştim açıklama yapmamışım pardon:)
haklısın farmasicim aslında kimseye hesap vermek zorunda diilim ama daha yeni hayır demeyi öğrenebildim zaman içindede hesap vermeden hayır demeyi öğrencem:)

arkadaşlar bugün 1 Aralık...
yanlış hatırlamıyorsam,bskn arkadaşımızın bugün düğünü vardı.... :)
Rabbim hayırlı,huzurlu,sağlıklı bir birliktelik nasip etsin.... :)
arkadaşımıza da, bizlere de, inşallah... :)
hemen kendime bir pay çıkarmasam,olmaz... :))

sağol canım,iyiyim,çok şükür.... :)
sen de iyisin inşallah?
altın biraz daha çıkıp,öyle düşseydi daha iyi olacaktım ama.... :52:
kayınvalidemler bende,gelen,giden,çocuklar vs. vs. :))
ofise gelince dinleniyorum.... :)))

meyraacım hamdolsun ben de iyiyim

perşembe günü bir miktar altın almıştım cuma günü nasipse satayım diye
ama dağınık ders programım nedeniyle öğleden sonra takip edemedim eve geldiğimde beklediğim düşüş gerçekleşmiş o nedenle altını da satamamış oldum...:34:
herşeyin hayırlısı artık

bu aralar canımı acıtmaya çalışanları zaten Allah'a havale ederim ama bu aralar gecenin yarısında dahi vakit ayırıp hacet namazı ve eşliğinde tesbihler zikirler eşliğinde daha bir yoğun olarak Yüceler Yücesi Allah'ıma havale ediyorum :34:

meyra hakkaten hafızn çok güçlü:) yagmurlu bi günde gelin oldu bereketiye evlenir inşallah:) yagmurlu günde evlenenmek ugurludur bereket getirir derler:)

arkadaşlar bugün 1 Aralık...
yanlış hatırlamıyorsam,bskn arkadaşımızın bugün düğünü vardı.... :)
Rabbim hayırlı,huzurlu,sağlıklı bir birliktelik nasip etsin.... :)
arkadaşımıza da, bizlere de, inşallah... :)
hemen kendime bir pay çıkarmasam,olmaz... :))

amin amin bacım dualarda kendimizi de araya sıkıştıralım ki belli mi olu dua vaktine gelir de hayırlısıyla inşaallah bizler de sebepleniriz ettiğimiz duadan :34::38:

ama dağınık ders programım nedeniyle öğleden sonra takip edemedim eve geldiğimde beklediğim düşüş gerçekleşmiş o nedenle altını da satamamış oldum...:34:
herşeyin hayırlısı artık

bu aralar canımı acıtmaya çalışanları zaten Allah'a havale ederim ama bu aralar gecenin yarısında dahi vakit ayırıp hacet namazı ve eşliğinde tesbihler zikirler eşliğinde daha bir yoğun olarak Yüceler Yücesi Allah'ıma havale ediyorum :34:

hımmm,kim kızdırmış bakayım, benim arkadaşımı,bu kadar?
o müdürüne söyle, karşımıza çıkmasın! :)

herşeyin hayırlısı artık

altına gelince,ben çarşamba günü, daha da düşükken almıştım,altın...
cuma bozmadım,çünkü çok az kar vardı...
bekleyelim bakalım,elbet çıkacak,elbet düşecek... :)
nasipten öteye yol yok....

Allah hepimize sabır huzur mutluluk sağlık verir inşallah
insanın bazen rest çekmesi gerkiyor ama sinek küçük olsada mide bulandırıyor
birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var
özellikle farmasinin yazdıgı yorumları hayranlıkla okuyorum hep mi doğru olanı olması gerekeni yazar
bu kadar kontorllü davranmayı nasıl yapıyorsun merak ediyorum
aileye yönelik cümlelerin çok düzenli seviyeli saygılı
maddi birikime yönelik olanlar tartışılmaz bile maşallah
manevi dünyamıza göre ise en hassas en can alıcı yerlerden girebiliyorsun çok hassas bir teraziyle cevap yazıyorsun mesela selinin konusunda kaza varmıydı yokmuydu diye dikkat ettirmen bana göre bir örnek
tabi bütün bunlar kendi düşüncem ama sana hayranım diyebilirim insan merak ediyor onun hiç mi derdi yok yolunda gitmeyen bir durumu yok yada bizlerle paylaşmıyo olablir

işin sırrını bizlerle paylaşırmısın

akıllıbıdıkçım evin hayırlı uğurlu olsun canım benim:)çok sevindim artık artıya geçmişsiniz ev almışsınız bence birikimden say ilk sayfada gayrimenkul sütunu var farmasicimden her ay oraya eklemesini iste en azından gördükçe motive olursun yani ben ev alınca öle ypıcam:)
derfat arkadaşınla olan olayını dün okudum bugün benimde başıma bi olay geldi arkadaşlar size anlatmadan geçemicem acaba benmi kötü niyetliyim dedim yoksa kullanılıyomuyum benmi çözemedim:) bide siz karar verin vakit ayırıp okursanız çok teşekkür ederim şimdiden

ben temmuz ayında iş değiştirdim çünkü eşim istanbula tayini çıktı ben tekirdağdaydım neyse silivriye taşındık tayinimi eş durumundan aldırdım size en başından anlatıorum konuya hakim olabilmeniz için:)bu iş yerime geleli toplamda 4 ay oluyo.4 ayda bizim katta 5 kişi var ve benim muhabbetim genelde bu 5 kişiyle, geldiğimde bir kişi hamileydi... neyse 1 ay öncede dogum iznine ayrıldı gayet hoş insanlar pylaşımcılar ayrı gayrı yok yani o bunu demiş şu şunu demiş olaylarıda yok dedikokudu yapmıolar en sevdiğim taraflarıda bu zaten:)
ben hamile kişiyle ve bi tanede bekar çok tatlı bi kızla aynı odada çalışıodum hamile olan izne ayrıldı. bende hamile oldugumu öğrendim işte bi yere gitiiğimizde bu kadınınbi kızı var 4 yaşında karnı burnunda yürüyo falan yürümesinler die yolumun üstü olmasada yolumu uztarak onu evine bırakıodum genelde..... yanlış anlamayın bunu içimden geldiği için yapıodum....
sonra bu kadın dogum yapcak annesi gelememiş yanına doguma kayınvalideside obez oturup kalkamıyo kocasınıda yanında kalmak için almamşılar refakatçı olarak tek kalmış bende evim hastaneye yakın çorba bırakmaya gittim yanına bi baktım tek yanına ziyaretçi arkadaş gelmiş dedim ben kalırım canım yanında senin içimden geldi düşündüm aynı durumda bende olabilirdim....oda bi arkadaşını ayarlamış arkadaşınında çocugu varmış dedim gelmesin çocuguyla kalsın ben gelirim yanında ben gidene kadar komşusu kalcaktı önce komsusunu eve bıraktım arabamla taksiye gece gece güvenemezlermiş neyse kaldım bunuda içimden gelerek yaptım asla gocunmuyorum iylik olsun diye kendimi onun yerine koydumda yaptım....
sonra iş yerinde takıldıgım kişiler dedilerki biz onun yakın arkadaşıyız ona kurumdan ayrı hediye alalım 50 tl toplayalım ben o kadar yakın olmasamda sadece 3 aydır tanıyo olsamda tamam dedim olsun ortamı bozmayım kocası dogumda hediye almamış isteklerii pek ciddye alan bi adam diil kocası istediklerini almasına falan pek zin vermez bu benide ilgiendirmez zaten kendi aralarındaki sorun biz onu düşündük bebege zaten hediye gelcek die kolye aldık bunuda içimden geldiği için yaptım helal olsun.......
buraya kadar olayın özeti asıl sorun şimdi anlattıgım bunları içimden geldiği için yaptım evet biraz fazla yaptım ama kendimde hamile olunca açıkcası empati yaptım falan çarşamba günü öğlen bana tel. açtı evdeyim yemeğe geldim neyse dediki cenım cumartesi bebk mevlütü yapcamya(benide çağırmıştı gitcem zaten saat 1 deymiş) onda bi elbise giycem altına siyah ayakkabım yok senin ayakların küçük siyah ayakkabın varsa bana bi gün evin içinde giymem için verirmisin şimdi eşime sölesem yinemi masraf falan die bir sürü şey sölicek ugraşmim onunla dedi tamam dedim akşam iş çıkışı bana getirebilirmisin dedi? ters yolda olmasına ragmen tamam dedim gece gece bebği var çıkamaz falan ama benim ayagım ondan 1 numara belki kalıbı küçüktür olur diye evdeki 5 ayakkabımı topladım götürdüm akşam bıraktım evine....................!!!!!! bişe demedim
sonra bu sabah beni aradı işteyim hoş beş nasılsın falan filan selincim senden bişe isticem dedi tabi dedim yarın benim bebk mevlütüm varya istanbuldan (ilçede oturuyoruz) teyzemler gelcek silivriye daha önce sadece bi kez gelmişler burayı bilmiolar eşimde evde yok olsa o getircek arabaları yok bu arada sen onları elıp benim eve getirebilirmisin dedi? bende burda DANK etti tamam dedim yine kırmadım........ ama ama ama kızlar bu olay bana kullanılıyomuşum hissi verdi yani arabaları olmayabilir bebği olabilir o gün mevlüt vercekte olabilir ama ben 3 aydır tanıdıgı biriyim teyzesi otogardan taksiye binip adres verip evine gidebilir? hadi teyzesiyle arası çok iyi diil kendisi taksiyi çağırır surdan teyzemler alıncak diyip teyzesinede taksi gönderdim teyze size diyip olayı çözeilir evde uzak diil taksi taş çatlasa git gel 20 tl tutar::::::
yani ben kimseden asla böle bişe istemezdim isteyemezdim sanırım beni enayi sandı aklıma bu geldi kötü düşünmim düşünmim dirum ama bana çok anormal gelen bi olay ve çok canım sıkıldı yarın istediğinide yapıcam ama bidaha asla asla asla benim oraya yakıcam benzin git gel 5 tl bile tutmaz ama olay onun maddi boyutu diiil beni kullanması ben öle düşünüorum 5 tl için gözümden tamamen düştü!!!!!!!!!!!!!!!!
sizce benmi yanlış düşünüorum yoksa düşündüğüm şeyde haklımıyım yerime kendinizi koyun yarında mevlüdüne gidicem ama teyzesi 11 de gelcekmiş ben 1 de gidicem yani 2 kez gidicem ...... hani giderken onlarıda alsam gitsem diil bu bizzat sadece teyzesigilleri alıp ona bırakıp eve gidip giyinip ona gidicem !!!!!!!!! yarında sadece misafir gibi gidip gelmeyş düşünüorum sonuna kadarda kalmıcam işim var diyip mevlüt bitince kalkıcam yok yardım edim falan yapmayı düşünmüorum siz olsanız napardınız?

canım kadın iyi niyetini kullanmış hamile halinle kalmışsın hiç gerek yok kocası var çocuk yapmayı biliyor da doğuma mı gelmiyor görümcesi falan yok mu sen iyi niyetinle kalmışsın ben hamile halimle kalmazdım açıkçası ben çok samimi arkadaşımdan birşey istemedim 3 aydır tanıdığı birinden ayakkabı istemek çok çıkarcı geldi bana ayakkabın yoksa terlik giy ne olacak dimi haaaa ayakkabılarını da al çıkmadan eşin çok doğru konuşmuş kızlar da öyle kısa sürede olanları görmek iyi olmuş
ben de sen gibi iyi niyetliydim ama baktım iyice üstüme gelindi eşim de söyleniyordu yapma o kadar diye artık bişey olunca eşim hoşlanmıyor kusura bakma diyorum

geçen başımıza gelen bir olayı anlatayım eşimin bir akrabası aradı hadi gelin oturalım çoktandır görüşmedik diye eşim de tam tamam demek üzereyken gelirken bilgisayara format için cd getirir misin bilgisayarımız da sıkıntı var deyince eşim işimiz var demiş yani bizi sadece işi için çağırıyor bu iki oldu öncesinde kayınvalidemde oturuyorduk konu süs eşyasına geldi süs eşyası yırtılmış ne yapsam dedi ben de bende silikon tabancası var dedim yapıştırır dedim konu öyle kaldı aradan 2 gün geçti aradı davet etti bize gel oturalım dedi tamam dedim gelirken silikon tabancasını da getir dedi götürdüm yapıştırdık tabi anladık ki işi olunca davet ediliyoruz

Back
X