• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

selin belki arkadaşının seni kullanmak gibi bir düşüncesi yoktur ama anladığım kadarıyla oldukça rahat bir insan. ben düşünüyorum da böyle bir şeyi değil 3 aydır tanıdığım birinden çok samimi olduğum arkadaşımdan bile isteyemem helede hamileyse. dediğin gibi taksiyle de gelebilirler. canını sıkmış olsa da bu durum bazı şeyleri erken görmüş oldun böylece. bundan sonra ona göre hareket edersin...

kimin hangi bankayla çalışıyo inan bilemicem:) zaten bunu sende deneye deneye göre göre en iyisini bulabilirsin canım....ben araba kredisi ödeyerek yatırım yapıorum bu bitsin ev kredisine gircem öle yatırım yapcam bende mantık böle çalışıo:) biriktirebilirsem param olcak ama çok az miktarda biriktiriyorum canm ben:)
ama internet ortamında sanmıyorumki kimse hangi banklayla çalıştıgını ayan beyan sölesin:) ancak tavsiye verebilirler:) sonuçta ortalık hacker dolu dimi:) bi arkadaşın garantiden memnun olmadıgını duymuştum yani kısaca halkbank ve garantiden memnun diiliz:)
eger bişeler yapcaksan bankaların altın alış ve satışlarını araştır en düşük kim alıp en yüksek kim alıosa o en iyi bankadır:)

hımm tmm cnm önerilerini dikkate alıcam :34:

bekarsın ve uzun süre evlenmeyi düşünmyorsun sanırım :9: araba ve arkasından ev kredisine girmek sanki bana evliliğe engelmiş gibi geliyor :9:

evlenmekde ayrı bir masraf çnkü.. :52:

hımm tmm cnm önerilerini dikkate alıcam :34:

bekarsın ve uzun süre evlenmeyi düşünmyorsun sanırım :9: araba ve arkasından ev kredisine girmek sanki bana evliliğe engelmiş gibi geliyor :9:

evlenmekde ayrı bir masraf çnkü.. :52:

evliyim canım ben :) eşimle yapıorum bu birikimi:) bu benim yaptıgım birikim şekli:) ama gram altın biriktirip alıp satmakta çok karlı ama ben ondan pek anlamıorum açıkçası o yüzden riskede girmiorum:):)

evliyim canım ben :) eşimle yapıorum bu birikimi:) bu benim yaptıgım birikim şekli:) ama gram altın biriktirip alıp satmakta çok karlı ama ben ondan pek anlamıorum açıkçası o yüzden riskede girmiorum:):)

bende evlenmeden çeyiz parası biriktireyim diyorumda :8:

allah herkese bol birikimler versn inşllh:nazar:

kolay gelsn

selin belki arkadaşının seni kullanmak gibi bir düşüncesi yoktur ama anladığım kadarıyla oldukça rahat bir insan. ben düşünüyorum da böyle bir şeyi değil 3 aydır tanıdığım birinden çok samimi olduğum arkadaşımdan bile isteyemem helede hamileyse. dediğin gibi taksiyle de gelebilirler. canını sıkmış olsa da bu durum bazı şeyleri erken görmüş oldun böylece. bundan sonra ona göre hareket edersin...

canım benimde anlamadıgım hani hastalık olur acil bişe olur okey ama benimi kendine daha yakın görüo yoksa teyzesinimi? yani benmi daha yakınım teyzesimi? benden istiyebelecği bu şeyi teyzesindende isteyebilirdi adres verip teyze taksiyle gelebilirmisin eşim gelcekti ama çalıştıgı için gelemedi diyebilirdi ne bilim ben ya........ ben olsam ya teyzeme sölerdim hadi teyzemi illa almak istiosam taksiyi arayıp gidip otogardan almasını sölerdim gelincede ücretini ben öderdim en kötü ihtimal yani başkasını bunun için asla aramazdım benim düşüncem bu.....

akıllıbıdıkçım evin hayırlı uğurlu olsun canım benim:)çok sevindim artık artıya geçmişsiniz ev almışsınız bence birikimden say ilk sayfada gayrimenkul sütunu var farmasicimden her ay oraya eklemesini iste en azından gördükçe motive olursun yani ben ev alınca öle ypıcam:)
derfat arkadaşınla olan olayını dün okudum bugün benimde başıma bi olay geldi arkadaşlar size anlatmadan geçemicem acaba benmi kötü niyetliyim dedim yoksa kullanılıyomuyum benmi çözemedim:) bide siz karar verin vakit ayırıp okursanız çok teşekkür ederim şimdiden

ben temmuz ayında iş değiştirdim çünkü eşim istanbula tayini çıktı ben tekirdağdaydım neyse silivriye taşındık tayinimi eş durumundan aldırdım size en başından anlatıorum konuya hakim olabilmeniz için:)bu iş yerime geleli toplamda 4 ay oluyo.4 ayda bizim katta 5 kişi var ve benim muhabbetim genelde bu 5 kişiyle, geldiğimde bir kişi hamileydi... neyse 1 ay öncede dogum iznine ayrıldı gayet hoş insanlar pylaşımcılar ayrı gayrı yok yani o bunu demiş şu şunu demiş olaylarıda yok dedikokudu yapmıolar en sevdiğim taraflarıda bu zaten:)
ben hamile kişiyle ve bi tanede bekar çok tatlı bi kızla aynı odada çalışıodum hamile olan izne ayrıldı. bende hamile oldugumu öğrendim işte bi yere gitiiğimizde bu kadınınbi kızı var 4 yaşında karnı burnunda yürüyo falan yürümesinler die yolumun üstü olmasada yolumu uztarak onu evine bırakıodum genelde..... yanlış anlamayın bunu içimden geldiği için yapıodum....
sonra bu kadın dogum yapcak annesi gelememiş yanına doguma kayınvalideside obez oturup kalkamıyo kocasınıda yanında kalmak için almamşılar refakatçı olarak tek kalmış bende evim hastaneye yakın çorba bırakmaya gittim yanına bi baktım tek yanına ziyaretçi arkadaş gelmiş dedim ben kalırım canım yanında senin içimden geldi düşündüm aynı durumda bende olabilirdim....oda bi arkadaşını ayarlamış arkadaşınında çocugu varmış dedim gelmesin çocuguyla kalsın ben gelirim yanında ben gidene kadar komşusu kalcaktı önce komsusunu eve bıraktım arabamla taksiye gece gece güvenemezlermiş neyse kaldım bunuda içimden gelerek yaptım asla gocunmuyorum iylik olsun diye kendimi onun yerine koydumda yaptım....
sonra iş yerinde takıldıgım kişiler dedilerki biz onun yakın arkadaşıyız ona kurumdan ayrı hediye alalım 50 tl toplayalım ben o kadar yakın olmasamda sadece 3 aydır tanıyo olsamda tamam dedim olsun ortamı bozmayım kocası dogumda hediye almamış isteklerii pek ciddye alan bi adam diil kocası istediklerini almasına falan pek zin vermez bu benide ilgiendirmez zaten kendi aralarındaki sorun biz onu düşündük bebege zaten hediye gelcek die kolye aldık bunuda içimden geldiği için yaptım helal olsun.......
buraya kadar olayın özeti asıl sorun şimdi anlattıgım bunları içimden geldiği için yaptım evet biraz fazla yaptım ama kendimde hamile olunca açıkcası empati yaptım falan çarşamba günü öğlen bana tel. açtı evdeyim yemeğe geldim neyse dediki cenım cumartesi bebk mevlütü yapcamya(benide çağırmıştı gitcem zaten saat 1 deymiş) onda bi elbise giycem altına siyah ayakkabım yok senin ayakların küçük siyah ayakkabın varsa bana bi gün evin içinde giymem için verirmisin şimdi eşime sölesem yinemi masraf falan die bir sürü şey sölicek ugraşmim onunla dedi tamam dedim akşam iş çıkışı bana getirebilirmisin dedi? ters yolda olmasına ragmen tamam dedim gece gece bebği var çıkamaz falan ama benim ayagım ondan 1 numara belki kalıbı küçüktür olur diye evdeki 5 ayakkabımı topladım götürdüm akşam bıraktım evine....................!!!!!! bişe demedim
sonra bu sabah beni aradı işteyim hoş beş nasılsın falan filan selincim senden bişe isticem dedi tabi dedim yarın benim bebk mevlütüm varya istanbuldan (ilçede oturuyoruz) teyzemler gelcek silivriye daha önce sadece bi kez gelmişler burayı bilmiolar eşimde evde yok olsa o getircek arabaları yok bu arada sen onları elıp benim eve getirebilirmisin dedi? bende burda DANK etti tamam dedim yine kırmadım........ ama ama ama kızlar bu olay bana kullanılıyomuşum hissi verdi yani arabaları olmayabilir bebği olabilir o gün mevlüt vercekte olabilir ama ben 3 aydır tanıdıgı biriyim teyzesi otogardan taksiye binip adres verip evine gidebilir? hadi teyzesiyle arası çok iyi diil kendisi taksiyi çağırır surdan teyzemler alıncak diyip teyzesinede taksi gönderdim teyze size diyip olayı çözeilir evde uzak diil taksi taş çatlasa git gel 20 tl tutar::::::
yani ben kimseden asla böle bişe istemezdim isteyemezdim sanırım beni enayi sandı aklıma bu geldi kötü düşünmim düşünmim dirum ama bana çok anormal gelen bi olay ve çok canım sıkıldı yarın istediğinide yapıcam ama bidaha asla asla asla benim oraya yakıcam benzin git gel 5 tl bile tutmaz ama olay onun maddi boyutu diiil beni kullanması ben öle düşünüorum 5 tl için gözümden tamamen düştü!!!!!!!!!!!!!!!!
sizce benmi yanlış düşünüorum yoksa düşündüğüm şeyde haklımıyım yerime kendinizi koyun yarında mevlüdüne gidicem ama teyzesi 11 de gelcekmiş ben 1 de gidicem yani 2 kez gidicem ...... hani giderken onlarıda alsam gitsem diil bu bizzat sadece teyzesigilleri alıp ona bırakıp eve gidip giyinip ona gidicem !!!!!!!!! yarında sadece misafir gibi gidip gelmeyş düşünüorum sonuna kadarda kalmıcam işim var diyip mevlüt bitince kalkıcam yok yardım edim falan yapmayı düşünmüorum siz olsanız napardınız?
canım kullanıldığını anladığın an noktayı koyarsın bu iş de orda biter ;)
bu işler hep böyledir.
yarın da arabayla alırsın ondan sonraki istekleri bi şekilde reddedersin. o da anlar zaten.
bu arada kendi maaşını kazanıp da bi ayakkabıya sözü geçmeyen kadınlara sinir oluyor, bazen bunu kullandıklarını da düşünmeden geçemiyorum:47:
arkadaşlar iş yerinde bir arkadaşım araba alacak oyüzden elindeki altınları satıyor. büyük altını 700 liraya 10-12 taksitle satarım diyor. büyük altın ne kadar bilmiyorum. sizce taksitle almak mantıklı olur mu? birde bazı yerlerde taksitle almak caiz değil diye yazıyor, sizin konuyla ilgili bilginiz varsa ve paylaşırsanız çokkkk sevinirim:34:
bende öyle biliyorum
dinimizde altın da para hükmünde sanırım.
ve taksitle alındığında normal fiyatı değişiyor ya..
neyse nedenini çok bilmesek de bu konunun uzamanı fıkıhçılar.
İyice araştır işine nasıl geliyorsa öyle yap canım

tam altın 645 tl bu arada canım

Ayy ama kimse bana yorum yapmadııı :43:
İşyerine yakın pahalı ev mi yoksa; uzak ama güzel içime sinen daha ucuz ev mi :24:

sevgili prenses, yol insanı gerçekten yoruyor ben evimin iş yerimi yakın olmasını isterdim açıkçası ama oturacağım evi ve çevresini de sevmem lazım. sizin bu konuyu geniş çerçevede düşünüp ona göre karar vermeniz gerekiyor. sonuçta evler arasında epey fiyat farkı var. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Ayy ama kimse bana yorum yapmadııı :43:
İşyerine yakın pahalı ev mi yoksa; uzak ama güzel içime sinen daha ucuz ev mi :24:

çok zor bi soru da o yüzden kimse yorum yapamıyor.
ben evimin güzel ve muntazam olmasını çok isterim.
ama onca insan var ki köhne olmasına rağmen merkezlerde oturuyor onlar da haksız değiller.
benim dayım çankayada kutu gibi eve dünyanın parasını veriyor.
neden işine yakın diye..

aslında çocuklar için kimisi de iyi olan muhiti tercih ediyor.

biz ev kiralarken de alırken de bana yakın olmasına baktık. :))
eşim ilk iş yerinde nerdeyse 1 saat yol gidiyordu.

Gerçekten zor soru ama cvp verdiğiniz için sağolun arkadaşlar...,
Ankaralılara sorayım : Aydınlık, Hasköy Güneşevler mi yoksa Eryaman mı???
Kısacası kararsızlığım bu..
Eryamanda aşık oldum istediğim ev tipine karar verdim
Ama evler iki katı kadar pahalı yakın yerde:26:
Eryamanı bilen bilir feraah güneş evlerin içinde huzurlu bi semt ama uzak işte

Ankara'yı bilmiyorum ama ev alırken dikkat etmeniz gereken bir konuda değer kazanacak bir yerden olması, yanlış anlamadıysam giderken satacaksınız çünkü.

kızlar benimde bir sorum olacak, biz sabah çıkıp akşam eve geliyorz. kombiyi gündüz kapatıp akşam mı açmalıyız yoksa gündüz çok düşük derecede tutup evin ısısını düşürmemeli miyiz? hangisi daha tasarruflu oluyor, evim büyük, alt kat boş o yüzden geçen sene doğalgaza çok para verdik.

ev almak isteyen arkadaş
bende bankadan kredi çekmeye cesaret edemeyip emin evime girip ev almaya karar verdim netten araştır istersen faize bulaşmadan almak için beim mantıgıma yattı ama bu bir tavsiye sen bilirsin
eryamanda birkaç ay kalıp dersaneye gitmiştim inan hergün kızılay git geri gel o kadar yol mahvediyor insanı madem ki kalıcı değil geçici bir hayat kalıcı değil geçici rahatlıkları ve satarken kar etme durumunu göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz ne zaman ki yerleşik hayata geçersiniz o zaman daha detaylı karar verme açısından bol bol zamanınız olur
bankadan gr altın almayı düşünen arkadaşa bu işten pek anlamayan biri olarak ancak şöyle bir tavsiyem olur ben gr altını aldığım andaki fiyatıyla satmayı düşündüğüm zamanki kar durumuna bakıp kar etmişsem seviniyorum bir kaç ay içinde ne olur bilinmez ama bir kaç yıl olarak düşününce altında ciddi kayıplar olacağını sanmam aksine altın uzun vadade hep kazandırır düşüncesindeyim
banka olarakta hangi bankayı internet bankacılıgında kullanıyorsam ondan alıyorum çünkü ordan oraya havale et orda para var mı yok biraz karışık geliyor
selincim senin durumuna gelince de walla ""tencere dibin kara seninki bende kara"" sanırım ara ara hepimiz böyle bir sallanıyoruz iç dünyamızda ve bazen herkesten herşeyden uzak olmak istiyor insan bi okadar yakın olmak isterken sanırım hayat böyle birşey biir kubbeleşiyor bir çukurlaşıyor

ev almak isteyen arkadaş
bende bankadan kredi çekmeye cesaret edemeyip emin evime girip ev almaya karar verdim netten araştır istersen faize bulaşmadan almak için beim mantıgıma yattı ama bu bir tavsiye sen bilirsin
eryamanda birkaç ay kalıp dersaneye gitmiştim inan hergün kızılay git geri gel o kadar yol mahvediyor insanı madem ki kalıcı değil geçici bir hayat kalıcı değil geçici rahatlıkları ve satarken kar etme durumunu göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz ne zaman ki yerleşik hayata geçersiniz o zaman daha detaylı karar verme açısından bol bol zamanınız olur
bankadan gr altın almayı düşünen arkadaşa bu işten pek anlamayan biri olarak ancak şöyle bir tavsiyem olur ben gr altını aldığım andaki fiyatıyla satmayı düşündüğüm zamanki kar durumuna bakıp kar etmişsem seviniyorum bir kaç ay içinde ne olur bilinmez ama bir kaç yıl olarak düşününce altında ciddi kayıplar olacağını sanmam aksine altın uzun vadade hep kazandırır düşüncesindeyim
banka olarakta hangi bankayı internet bankacılıgında kullanıyorsam ondan alıyorum çünkü ordan oraya havale et orda para var mı yok biraz karışık geliyor
selincim senin durumuna gelince de walla ""tencere dibin kara seninki bende kara"" sanırım ara ara hepimiz böyle bir sallanıyoruz iç dünyamızda ve bazen herkesten herşeyden uzak olmak istiyor insan bi okadar yakın olmak isterken sanırım hayat böyle birşey biir kubbeleşiyor bir çukurlaşıyor

canım ya asıl üzüldüğüm 3-5 kuruş için arkadaşlığımdan olmayı göze alması ve beni enayi yerine koyması olmadı bu:50::50::50::50::50::50:
ama şimdi daha bilinçliyim kullanıldığımı erken farkediorum eskiden iş işten geçtikten sonra farkediodum:) buda ii bişe:34::34::34::34::34::34:

canım ya asıl üzüldüğüm 3-5 kuruş için arkadaşlığımdan olmayı göze alması ve beni enayi yerine koyması olmadı bu:50::50::50::50::50::50:
ama şimdi daha bilinçliyim kullanıldığımı erken farkediorum eskiden iş işten geçtikten sonra farkediodum:) buda ii bişe:34::34::34::34::34::34:

walla bu işe bir çare bulan varmı bilmiyorum ama iyilikten maraz doğuyor önce iyi niyetinden yapıyorsun sonra mecbumuşsun moduna sokuluyorsun ve yapmadıgında suçluluk hissine sokuyorlar iş işten geçmeden farketmen güzel ama
her gördüğünden ya sinir olursun yada ağzına bir kaşık bal sürülür bu devran böyle devam eder
bende hep böyle oluyor bu durumdanda hiç mutlu değilim

bu arada 3 aylık zamanda az değil paylaşımın kalitesine sıcaklığına samyetine bakar 3 ayda canım dediğimde olmuştur adın neydi hatırlayamadım dediğimde
ama mevlüde başka şehirden gelecek kadar yakın olan bir teyze var neden araba konusunda çekinmişki laf eder diye mi çekinmiş acaba
ama sende hamilesin ve haftasonu adı üstünde tatil üstelik o günü zaten ona ayıracaksın birde sabahını ayırmanı beklemesi biraz fazla seninde kendine göre yemeğin temziliğin eşin ve dinlenme hakın var
acaba yeni arkadaşlıklar kurarken hayatımza çok mu dahil ediyoruz yada hayatımızdan çok mu açıklamalar yapıyoruz ki heran kendilerine zaman ayırabileceğimizi düşencek kadar sıradanlaşıyoruz offff ne bileyimmmm kendimde bu aralar karmakarışığım

senle aynıyız canım..
çayı ben de çok sevmem..
ve çok sık hastalanır hastalanınca da ilaç kullanmam.
ıhlamur elma kabuğu nane limon Allah ne verdiyse onlara dayanır 3 günde atlatırım.
işte o yüzden bu aparata felaket ihtiyacım vardı :52:

okulda damacana yok mu canım ben onun sıcak tarafını kullanıyorum.
ya da kantinden isterim.
sanırım sizin okulda kantin yok

evet kantimiz yok malesef :50:
hiç değilse su alabileceğimiz bi kantimiz olsaydı.
bir de ben tostu çok severim, arada alırdım kantimiz olsaydı :56:
gerçi artık öyle büyük parça ekmek ya da hamur işi yiyemiyorum, midemden yukarı doğru acayip bir yanma, sızı oluyor :5:

akıllıbıdık ben sana hayırlı olsun demeyi unuttum sanırım :17:
inşallah tez zamanda evinizi alır ve de taksitlerini bitirirsiniz.

bir de karanfilce ve sana hayırlı, sağlıklı, salih bebişler diliyorum :emir_bebek:

ev almak isteyen arkadaş

Canım zaten ben de emin evimden alma konusunda kararlıyım eşim de öyle düşünüyor bakalım inşallah karar verebiliriz:26:
Kredi alırsak bi sürü faiz ödemek zorundayızz istemiyoruz bulaşmak:50:

canım benim dile getirmesen bile benim adıma sevinmiş oldugunu hissedebiliyorum
ne istiyorum biliyormusun şöyle waaaaw diyebileceiğim bir evimin olması ve boy boy fotografını çekip sizlerle mutlulugumu paylaşmak istiyorum

walla bu işe bir çare bulan varmı bilmiyorum ama iyilikten maraz doğuyor önce iyi niyetinden yapıyorsun sonra mecbumuşsun moduna sokuluyorsun ve yapmadıgında suçluluk hissine sokuyorlar iş işten geçmeden farketmen güzel ama
her gördüğünden ya sinir olursun yada ağzına bir kaşık bal sürülür bu devran böyle devam eder
bende hep böyle oluyor bu durumdanda hiç mutlu değilim

yok canım o iş öyle devam etmez. bi nokta koymak gerek.
bizim okulda yaşı büyük bi bayan var.
kendisi erzurumlu ve konyadan ev alıp buraya yerleşmişler.
sürekli ama sürekli konyalıları kötüler(böyle tiplere de sinir olurum git beğenmiyosan memleketinde yaşa, yemiyo tabi, tertemiz şehir her imkan ayaklarında)
bu yıl günde o da var olmasını hiç istemedim aslna bakarsan.
ben hürmetimden ona hep hizmette bulunurdum.
hiç de gocunmam.
ama mesela ne der biliyor musun.
"ayy şuna bi çay doldurur musun, normalde hiç sevmem birine iş buyurmayı ama şu an rahatsızım" ne hikmetse her zaman hasta, insan bu lafı 3 yıldır her oturmada her çay isterken kullanır mı? yaşın büyük veririz zaten. demogoji yapmana gerek yok ki.
neyse bununla apartmanlarımız yakın.
haftasonu sınav görevleri çıkardı.
geceden beni arardı karanfil yarın beraber gidelim.
eşim götürürdü bizi.
sonra arabamızı sattık.
hanfendi bi kere bile aramıyor karanfil nerde girceksin diye.

hep beni çaldırır kapatırdı ben de arardım.
en son eşim kızdı aramıyacaksın diye.
sonra ertesi gün ben seni aradım niye açmıyorsun diyor.
oysa çaldırıp kapatıyor.
bu yıl gün parasını 10 kişinin içinden en son veren o.

lafım yok nolcak ki 10 gün sonra verilmiş.
ama kendini her şeyi düşünen,ince düşünceli göstermeye çalışması yok mu.
evvelki yıl başka bi arkadaştaydı gün onun parasını bana verdi kendisi okula gelmiyecekti görürsen ver dedi.
ben de aldım tamam dedim.
ama arkadaşı göremedim rapor almış tatile gitmiş.
sonra beni arayıp iban numarasını verdi.
ben de gün paramı zamanında vermiştim.
bir de milletin parasını mı göndereyim nolur nolmaz gider gitmez yanlış gider.
gittim evine hem parasını hem de iban numarasını verdim.
hanfendi o gün bana bir küstü tam 1 yıl konuşmadı.
ben selamımı verdim günaha girmek istemem.
ama o konuşmadı küsmüş.
parasını gönderiversem nolcakmış.
hayatımın en rahat 1 yılı oldu.
ama noldu hem küsmedim hem de kendimi kullandırtmadım. şu an aramızda çok da seviyeli bi mesafe var. bana nasıl yaklaşması gerektiğini öğrendi.
küs değilim ve de mutluyum.

Back
X