- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
İşte
işte bende ona deli oluyorum başından beri herseyi üzermde mecbur kıldılar .. Çamasr atyornim bide kulp takınca iyice sinir oldum bnde rahat esemyorum dedim.. Demeseydim içimde kalırdı şimdi rahatım.. Herkes işine geldiği gibi davranıyor herkesten çooook soğudumEşin senin tiksindiğini bilmiyor mu? İstifra edilmiş şeyi kim olsa tutmak istemez ne var eldivenle tuttuysan sonuçta yardımcı oluyorsun öyle ya da böyle. Allah razı olsun diyeceklerine kulp takmak nedir? Bazı insan hassas olabiliyor, burdaki bayanların suyla sabunla yıkarsın geçer dedikleri şey bizim için geçmiyor işte. Pis bir şeye dokununca yıkadıktan sonra bile dokunan yerlerimin parmaklarımın uyuştuğunu hissediyorum. Çoğu insanın telefonuna kumandasına anahtarına dokunamıyorum dokunsam defalarca elimi yıkıyorum. Misafirliğe gittiğim yerlerde elektrik anahtarlarına kapı kollarına peçete ile dokunuyorum başkasının kullandığı katı sabunu kullanmıyorum. Kp in kirli kıyafetine dokunmak mümkün mü bu durumda? Eşimin babası kirli çorabını çıkarmıştı yıkayım diye alıp elimde yıkayamadım kendi babamın olsa yine yıkayamazdım eşimin olsa yine yıkayamam. ve saygı duyulmasını beklerim. Bu öyle ben titizim sen pissin olayı da değil olabildiğince dağınık biriyim evim konusunda sürekli silip süpüreyim durumum yoktur ama başka insanların temas ettiği kullandığı şeyler konusunda takıntılıyım bu çocukken de böyleydi.