gel bitanem gel kim kovacak kimi kovacak Allah aşkına
ama Sıla'yı ayakkabılarla içeri sokmam ona göre
yok zamanla alışırsın bazen eşin yanında yokken yapman gerekir
mecburen kendin yapacaksın baştan alış korkma ben 12 gündür günde 3 iğne yapıyorum
çay içsem göbekten süzecek
yemekte yok.
akşam eşimin botlarını kemirecez zaar
sen tedaviye başladın mıııı
yaza dedin sanki:44:
deriyse olur o iş
ben de aynı durumdayım
bir saattir bi tarafımı kaldırıp da karnıbahar yapıcam
üstümde acaip ağırlık var bu gece erkenden şöle 2 gibi yatayım
bende de ev çok sıkıcı
ne ayakkabısı yahu
sılanın anası inek gölü balesi yaparak(benden kuğu olmayacağına göre)
sıla da amuda kalkarak girer içeri
normal insanlar misafirler beklemeyosun heralde bizden
yemekte yok.
akşam eşimin botlarını kemirecez zaar
dışarda değil de toplaşıp bana gelebilirdinizbütün kızlar toplanıp birlikte gezsek eğlensek.
herkes ne güzel motive olur du beaa
bugün bende de yemek yok
bot kemirme sırası bizde
eşim de hazır şimdi gelmişkennnnnnnnnnn
çocuğa diyeyim botları mutfağa getirsin bari
dışarda değil de toplaşıp bana gelebilirdiniz
ama ayakkabılı sokmam
dışarda değil de toplaşıp bana gelebilirdiniz
ama ayakkabılı sokmam
ateş topiğine çok takıldım ateş ölçmede uzmanımdır valla ben yumurta için ilaç aldım en son aşılamaya gelmiştik sonra bal polen yedimklasik sonuç canım tam gününde adet oldum.
bu sefer baya umutluydum 3-5 yumurta güzel spermler..
nasip..
ben her tedavi olduğumda serophenede ve önceki aşılamada yumurta boylarım çok büyük oluyordu 24-25..
bunda 2 yumurtamın boyları 18 ve 20 mm di.
yani tam olması gerekenler kadar..
nasip..
alıştık artık yaa.. bi damla gözyaşı bile olmadı, ağlamadım noluyor bana ben de bilmiyorum.
kv bile dizlerine vurmuş durmuş ahh ahhh bi ikizlerim daha gelceki diye..
bazen diyorum sanırım durumum baya vahim diğer insanları benim için çırpınır gördükçe bendeki ne bu sakinlik bilmiyorum.
şimdi eşim de istemiyor tüpü o biraz arkamda olsa başlardım.
ateş topiğinde bile bi sürü ikizlerimiz geliyor çoğu tüp.
ama eşim istemiyor.
ilaç almamı istemiyor bekleyim diyor bilmiyorum.
geçen şimdiye kadar kullandığım tüm ilaçlarımın prospektüslerini istedi.
baktım yan etkilerini okuyor.
bilmiyorumm bilmiyorumm..
bundan sonrakia dım tüp...
burda bi doktor var Ali acar.
ona da bi gitmek istiyorum ama hiç cesaretim yok hem yeni tedaviye hem mücadeleye..
biri dayım diğeri okuldan bi arkadaş 5 gündür adamı arıyorlar açan yok..
adam çok yoğun ve ben bir de onda tedavi diyorum ama kararsızım da işte..
bizim iş stresli günü gününe olacak şeyler ama adam çok yoğun ulaşamadıktan sonra ne fayda..
hamilelikte her gün iğne yaptım önce eşim yapardı sonra ben 9 ay boyunca heyyy gdiçok korkağım iğneleri hiç kendim yapmadım eşim hemşire :111:
heyttt darkım kesseler acımaz her yere 10dk ver valla ev cillop gibi olur heee bugün ben öyle yaptımmmkızlaaaar.
evimi b.k götürüyorrr. mutfağım toplanmış göçüyor.
ama ben elimi dahi kaldırmak istemiyorum. ben niye böyle oldum ya.
bi el atın bana hele
gözün aydın selincim çok sevindim senin için umarım bu gece rahat uyursun
derfat Allah sabır vermiş valla ben olsam Allah ne verdiyse girişmiştim (lafla tabi) misafir de misafirliğini bilecek bence
benim evde sigara içilmez en baştan beri eşim içer ama ben içmem ve çok rahatsız olurum kokudan o yüzden eşim kendi demişti evlenmeden önce içilmeyecek evde diye nişanlıyken ben birgün eşimin ailesine gittim yemeğe eşim hemen yumurtlamış tabi evde içmeyeceğiz diye kayınpeder ve görümceyle konuşuyorum görümcem evde sigara içirmeyecekmişsiniz dedi evet dedim ben de e o zaman ben gelmem dedi ben de sen bilirsin dedim görümce babasına baktı alttan alttan kayınpeder de bana aferin kızım kimseye içirme dediçok eğlenmiştim içimden aklı sıra babasına azarlatacaktı beni ki adamcağızın astım benzeri bir sıkıntısı var çok dokunuyor kızı da damadı da adamın yanında fosur fosur içer hiç bana aa olur mu der mi
babama bile içirmiyorum ben gelene de lafım hazır babam ve kocam bu evde sigara içemediğine göre kimse içemez diyorum hiç taviz vermeyin canım çocuğa dokunuyor artık içen yok de gerekirse içenin elinden al misafir gittiği evin kurallarına saygı göstermelidir bence kuralıma saygı göstermeyen bana saygı göstermiyor demektir ki o kişinin benim evimde yeri yok bence
bu arada sirkeci benim bir arkadaşımın eşi Hataylı onlara gittik bir gün Hatay a gittiğimizde tanışmak için kadın bizi zorla ayakkabıyla eve soktu yok diyorum nolur çıkarayım meğerse orada çorap göstermek ayıpmış hatırlı misafirmişiz biz eşim de ben de diken üstünde oturduk kaçtık valla ben rahatsız oldum kendimden her misafirden sonra halı siliyormuş kadın hey yarebbim dedim içimden sokma öyle içeri sen de uğraşma ben de mahçup olmayayım
multijet sizin yaşadığınız durum da bir garipmişmadem çorap görünmeyecek terlik verseymiş ya size
az önce eşimle bulşıkları yıkadıkkızlaaaar.
evimi b.k götürüyorrr. mutfağım toplanmış göçüyor.
ama ben elimi dahi kaldırmak istemiyorum. ben niye böyle oldum ya.
bi el atın bana hele
bende de ev çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?