senin gibi hanım hanımcık kız nasıl ban yer
hoş bazen kazene çok pis cevaplar yapıştırasım geliyor ben de yiyebilirim yani
bu arada resmin çok hoşuma gitti eskisi çok korkunçtu yaa
yaz cici balığım sen ben burdayım :)))))))))))))
dök içini ferahla
karanfilce sen bana ister özelden yaz
istersen msn den her zamanki gibi yazmaya devam et
ha istersen telefon numaramı vereyim
karanfilce sen bana ister özelden yaz
istersen msn den her zamanki gibi yazmaya devam et
ha istersen telefon numaramı vereyim
zencefil limon çörek otu tarçın kaynat bi de limon sık içine bal koy sıcak sıcak içççççteşekkür ederim seyyahcım, Allah razı olsun
yarın karneleri de verdikten sonra daha gitmiycem inşallah
ayaklarımın altı ağrıyor artık birkaç akşamdır
hatta şişliklerim de var
yeter diyorum bu kadar çalışmak, azıcık dinleneyim
ya kızlar hamilelikte öksürüğe bi öneriniz var mı :26:
akşamdan beri öksürüyorum, boğazım sızlıyor artık
ohhhhhhh bu ne rahatlık bu kadar samimiyseniz bilmem ama hoş değil yemek mi beklenirmiş ne konursa o çocuklu kadınsınNapayım canım bi çok şeye sinir oldum o gün ama sonuçta misafir dedim ve sustum ya bazen düşünüyorum benmi çok salağım diye hepmi beni buluyor böyle insanlar diye.O gün misafirim eşimden önce geldi bende yemek hazırlıyorum bi taraftan içeri girer girmez benim üstüm müsait değildi beklemediğim bi zamanda geldikleri için siz geçin ben üzerime değiştireyim dedim ve odama geçtim bi çıktım ki ne göreyim karı koca eline sigara almışlar ve hemen mutfağa geçmişler içmeye başlamışlar hoşgeldiniz dedikten sonra burda içmeyin dedim salonda için dedim orayı pek kullanmıyoruz gitti geri çıktı ordan mutfakta içeyim camı açta dedi neyse canım açtım o zaman dedim kafanı dışarı çıkar dışarda iç kocası kafasını camdan çıkardı ve orda içti ama karısı benim yükseklik korkum var dedi geldi gitti mutfakta sigara içti ben sustum sakın dedim fatihe sigara teklif etmeyin sigarayı bıraktı dedim tamam dediler ben hala yemek hazırlıyorum karısı benim yanımda sohbet ediyoruz kocası içeri geçmiş laptopu almış eline nete giriyo eşim gelene kadar böyle oldu onlar geldikten yaklaşık 2 saat sonra geldi eşim yemeğe oturduk biz zaten yemek yedikte geldik dedi eşimde madem yemek yedinizde niye karıma yemek hazırlattınız dedibende yok canım zaten hastaydım pek bişey yapamadım deyince karısı evet bişey yapmamışsın dedi şaka değildi bu laf ben bozuldum ama seslenmedim onlar bizi davet ederler gideriz artık yemekler gelir önümüze bir gün önceden ya misafirin gelmiştir ona yapmıştır yada kendilerine yaptıkları yemekleri koyarlar 3 kez gittik hepsinde aynısı oldu hele en sonuncusu tam bi fiyaskoydu yılbaşında gittik davet ettiler eşim işten geldi bizi aldı hemen oraya geçtik yemek yapmamışlar ve arabaşı yapmışlar bide yaprak sarması yapmışlar oda pişmemişti başka bişey yoktu yemek yapmadık dediler onu yedik ama ben kalkmışım hasta halimle yemeklerimi yapmışım bide çayın yanına kek yapmışım daha napayım eşimde çok bozuldu bu lafa tabi.Sonra ben sofrayı topluyorum kocası yine almış laptopu eline nette geziniyo bu kadarda olmaz dedim içimden bura internet kafemi 1 saat daha takıldı kapattı çay getirdim ikide birde o kadar tembih etmeme rağmen benim canım sigara çekti bi içeyimde geleyim dedi eşimde o sigara içerken ilacını almış yemekten sonra inadına gitti onun yanında durdu iradesini göstermek için ve hiç canım çekmedi ama içerisi çok kötü kokuyo dedi ve canım kocacım bugün 4 gündür hiç ama hiç içmedi ve gayet iyi gidiyoruz yan etki şimdilik olmadı hiç çok şükür,hiç sinirliliği olmadı hatta pamuk gibi oldu adam ve baş ağrım kalmadı hiç diyor,daha rahat uyuyabiliyorum,daha rahat nefes alabiliyorum yazık ona verdiğim paraya diyor içmem başlamam aşkım benim için bitti diyor
allah misafirn de hayırlısını versin
yaptıkları çok saçma şeylermiş ve iyi alttan almışsın aslında üstünde misafir oldukları için de en doğrusunu yapmışsın
benim şimdiye kadar bir tek öyle misafirim oldu ondaki art niyeti de anladım ve hemen müdahele ettim. Yazın eşimin iş arkadaşları geldi ama ilk defa geliyorlar içlerinden birinin çocuğu var 2 yaşında çocuk dışarı ayakkabısını çıkarmak istemeyince annesi evde giydirmek istedi altını ıslak mendille sildim dedi ama ayakkabılar kirli toz içinde temizliğinden emin olmam lazım bir tane nemli toz bezi getirdim çocuk silmeme izin vermedi anne de müdahele edemedi dikkatini dağıtmak için ne şaklabanlıklar yaptım ama çocuk inatçı çıktı ben de en son galoş getirdimanne ve çocuğun anannesi çok bozuldu belli edemedi ama kucaklarından da indirmediler hiç çocuğu. Mutfağa birkaç kez geldi ilk kez giyiyor dışarda diye açıklama yapmaya çalışıyor (alakası yok önündeki beyaz tülleri gülleri grileşmiş) ben de dedim lütfen kusura bakmayın ama biz bu evde namaz kılıyoruz içimiz almaz. Aslında öyle olmasını istemezdim ama napayım. :26:
araba alırsak Allah izin verirse denizliye eşimin memleketine gitmek istiyorum.
giderken de hemen sana bi uğrayıp geçmek çoook istiyorum bi kahveni içmek(eşin evde olmazsa diye) değilse o nefis pastalarından isteyebilirdim.
uşaklı arkadaşıma giderken 2 defa geçtik banazdan. ama o zaman senle tanışmıyorduk
telefon numaranı da istiyorum tabikisi deee.
karanfilce aşılama sonucu ne oldu takip edemedim:44:
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz seyyahhhhhhhhhhhh ne gülüyon bacımmmmmmmmmmmmmm
sana da veririm sen de buyur gel finduğummmmmmmmmmmm
üzme kendini zor işler bunlar insan çok yıpranıyorklasik sonuç canım tam gününde adet oldum.
bu sefer baya umutluydum 3-5 yumurta güzel spermler..
nasip..
ben her tedavi olduğumda serophenede ve önceki aşılamada yumurta boylarım çok büyük oluyordu 24-25..
bunda 2 yumurtamın boyları 18 ve 20 mm di.
yani tam olması gerekenler kadar..
nasip..
alıştık artık yaa.. bi damla gözyaşı bile olmadı, ağlamadım noluyor bana ben de bilmiyorum.
kv bile dizlerine vurmuş durmuş ahh ahhh bi ikizlerim daha gelceki diye..
bazen diyorum sanırım durumum baya vahim diğer insanları benim için çırpınır gördükçe bendeki ne bu sakinlik bilmiyorum.
şimdi eşim de istemiyor tüpü o biraz arkamda olsa başlardım.
ateş topiğinde bile bi sürü ikizlerimiz geliyor çoğu tüp.
ama eşim istemiyor.
ilaç almamı istemiyor bekleyim diyor bilmiyorum.
geçen şimdiye kadar kullandığım tüm ilaçlarımın prospektüslerini istedi.
baktım yan etkilerini okuyor.
bilmiyorumm bilmiyorumm..
bundan sonrakia dım tüp...
burda bi doktor var Ali acar.
ona da bi gitmek istiyorum ama hiç cesaretim yok hem yeni tedaviye hem mücadeleye..
biri dayım diğeri okuldan bi arkadaş 5 gündür adamı arıyorlar açan yok..
adam çok yoğun ve ben bir de onda tedavi diyorum ama kararsızım da işte..
bizim iş stresli günü gününe olacak şeyler ama adam çok yoğun ulaşamadıktan sonra ne fayda..
çatlattın ortadan ona gülüyom
gelcem tabi kapıdan kovsan bacadan gelecem
üzme kendini zor işler bunlar insan çok yıpranıyor
etrafa bakma bende ablamla her konuştuğumda ağlıyo benim için benim umrumda değil:)
tüpü gözünde büyütme ilaçlar zararlı ama düşün 16.denemesinde hamile kalan var..
sende bi sorun yok bence şansınız yüksek ,eşinle yaşınızı bilmiyorum ama erkeklerde yaş ilerledikçe sperm sayısı ve kalitesi düşüyo unutma..
ist.da değildin dimi keşke burda olsaydın benim dr.u tavsiye ederdim
hayırlısıyla anne oluruz inş. sen moralini yüksek tut
bişey sormak istersen yardımcı olurum tüp hakkında
prof olacak kadar bilgim var
gel bitanem gel kim kovacak kimi kovacak Allah aşkına
ama Sıla'yı ayakkabılarla içeri sokmam ona göre
sağol canım.. Allah razı olsun..
İlaçları gözümde ben de büyütmüyorum ama eşim büyütüyor hormon ilaçları olduğundan.
bir de bu yıl kilo aldım ya bi anda baya miktar işte bu yüzden ilaçların zararlı olduğunu düşünüyor..
eşim 32 ben 27 yaşındayım.
kalitesini bilemiyorum ama çok şükür son ölçümlerde hız ve morfolji biraz daha iyi gördüm sayı zatan maşallahı var
önceki aşılamada 170 milyon çıkmıştı.
eşim istesin ya da istemesin yaza kendimi tüp için motive ettim ben.
hadi hayırlısı o zaman
eşinde büyütmesin gözünde iğneleri gizliden yaparsın
morfolojiye filan takılma zaten kaliteli olanı seçiyolar yeterki lab.iyi olsun
yaşlarımız aynı artık yaza güzel haberlerini alırız inş.
çok korkağım iğneleri hiç kendim yapmadım eşim hemşire :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?