Kirli Çıkılar )))

ÇOK geçmiş olsun canım kime sorsam herkes hasta havalardan dolayı millet dökülüyo

Geçmiş olsun canım anam herkes hasta noldu topiğimize böyle:26::26:

Tünaydınnn hanımlar hayırlı cumalar olsun hepimize.Bugün hava yağmurlu evdede çok canım sıkıldı biraz çağanıda alıp komşuya çıkıcam .
Sizlerde ne var ne yok?

Geçmiş olsun canım anam herkes hasta noldu topiğimize böyle:26::26:

sağolasın canım..
Allah tan ucuz atlattım..
amann hastalığımda hiç çekilmez ortalık yerde yatcam ışık kapalı olcak..tv sesi kısık olcak..
akşma eşimle kardeşime pek bi eziyet ettim:26:
siz de öyle misiniz hastayken ilgilenilmekten nefret ederim zora bişeyler yedirilip içirilmesinden..

ünv. ev arkadaşıma da bağırmıştım bi kere bi rahat bırakmamıştı yatayım dinleneyim..
sonra çok pişman olmuştum akşam eşime de yaptım:26:
ama hastayken kendimde olmuyorum sessizlik olsun bana kimse bişey demesin.. hele doktora gidelim hiç demesin.

sevimsiz ve banucum çook geçmiş olsun.
varsa başka arkadaşlar size de geçmiş olsun..

kızlar kaç gündür biriken bayat ekmeklerim vardı.
bayat ekmeklerin değerlendirilmesi için hem de çok lezzetli kolay bi tarif..
ben bu sitedekini yapıyorum
http://cahidejibek.com/2011/12/20/mutfak-robotunda-etsiz-cig-kofte/
denemenizi tavsiye ederim.
yannda marketten aldığınız şebit ekmek, turşu ve nar ekşiksiyle harika gidiyor.
misafirlerime ikram ederim diye sabah okula gitmeden yapmıştım ama gelemiyecekler.
doktora gelceklerdi randevu alamamışlar.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım
ben hastayken çok nazlı olurum annem babam nişanlım etrafımda döner ben nazlanmasam da onlar nazlıyor işte
elleriyle çorba içirirler ilaçlarımı getirirler filan hiç sevmem hastayken yatmayı zaten

hastayken kendi halime yatıp durayım istiyorum kimse bana bişey demesin, dokunmasın mümkünse halimi hatrımı bile sormasın.
üstüme gelen olunca da
kendimde olmuyorum ve kırıyorum şimdi pişmanlık çekiyorum.. işin açığı bi araba sopayı hakediyorum
ama bunlar hastayken oluyor bak şimdi kendimdeyim:86:

karanfilcecim tarifini aldım.
bu akşam ki menüme dahil ettim
sağol canımmm

ben karnımı doyurdum uyudum uyandım hiç elşın yok..
noluyo kızlar neden sesiniz çıkmıyo:44:

çok ilginç ben de kızlar hiç bişey yazmadı diyorum şimdi 5 sayfa yazı çıktı :44:
internette problem oldu galiba..
canım adetime 3 gün kala başladım.
stresten erken ya da geç olma ihtimalime karşı ateş ölçtüm ovulasyonu tespit ettim.
ovulasyondan 15 gün sonra adet oluyorum da.
doktorum yoktu benim ilaç yazdıracağım gün.
önceden adetine yakın gel yazayım demişti.
ben de hemşiremle konuştum.
primolut n yazdığını söyledi ben de gittim eczaneden aldım.
3 gün önce başladım günde 3 idi ama ben Ramazan ayında kullandım sadece geceleri atıyordum sık aralıkla gündüzleri hiç atamıyordum.
bi kız vardı bizim grupda o da günde 2 kullanıyordu sonuç olarak o da ben de adet olmadık ama önceden bilsem 2 kullanırdım.
ama benim tamamen umre vaktine geldiğinden korkuyordum adet olmaktan.
senin sonlara gelcekse günde 2 al canım ve adet olmak istediğin tarihten 3 gün önce bırak.
selamünaleyküm cümleten hayırlı cumalar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve aleykümselam canım
sana da hayırlı cumalar...
e hadi karneleri ver gel artık..

az daha uyu hatta benim yerime de uyu
herkes çalışıyor

Çlaışmak çok güzell..
Allah herkese iş yerinde huzur selamet versin.
İş yerinde insanı işten çok huzursuzluk ve stres yoruyor.

ben daha al sat yapamıyorum bi kooperatif aldık tüm parayı ona bağladık o olmasa da gerçi farmasi kadar cesurca alım satımlar yapamıycaktım..
ama güvendiğim bi emlakla ev alıp satcaktım ciddi aptallık ettim ben yaa..

değişik çorba tarifleri deneyen senfattı dimi
bak canım burda harika çorba çeşitleri var senin için ekliyorum
Çorbalar « Cahide Sultan
bu sitenin sahibi 4 çocuklu bi ev hanımı.
bayılıyorum bu kadına..
kendini bu kadar geliştirmesi harika..
bilgisayara da çok hakim yaa

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar,inşallah tüm topik toptan iyileşiriz.
cahide hanımı ben de takip ediyorum,tarifleri başarılı.

karanfilim,böcüğüm,sizi şanslı keratalar sizi.
bakacak insan bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz bakiiim.
yatın dinlenin,çok ararsınız bu günleri,benden söylemesi.
sabahtan beri gözüm yatakta,dün gece bitmişim artık ufaklığın başında,eşim nöbeti devraldı da uyudum.küçüğün geniz akıntısı var,her öksürükte uyanıyor,ağlıyor akabinde tabii.
bugün de sümükler foraydı evdesil sil bitmedi kuzunun akıntısı,kaçıyor da kerata,nerede yakalarsam artık.

sonunda tatil diye diye o da geldi :)))))))

iki kuzumun da karnesinin hepsi beş
büyük kuzum ayrıca coşku deneme sınavında 1. olduğu için madalya aldı( aman da bir sevindi değmeyin keyfine )
küçük kuzum dün alıp geldiği tatil matematik kitabının canına okumaya dünden başladı ve tam yol ileri gidiyor ( datlu cadım benim )
abisinin madalyasına pek bi özendi ben de alacağım diyor

banucummmmmm kıyamam sana ve kuzucuklara şurada olsaydınız yani apartmanda filan ben size bakardım
Rabbim acil şifalar versin

işimde tekim yekim huzurum da tavan
ben de dün bir ev buldum servisten bir arkadaş almış karşı dairesi de satılıkmış baya makul geldi alalım içine de kiracı koyalım kredisi bizi üzmez diye kaba bir hesap yaptım
eşimi de kandırmış gibiydim annem "oturacağın evi almadıktan sonra yatırımlık girme" dedi tüm heves gitti ama uygun fırsatım olursa yarın gidip gezmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…