Kirli Çıkılar )))

uff akşama yemek yapmadım..
ben hala acıkmadım adam da köfteyle doyar aslında..
beyfendi ekmek yemiyo akşamları midesi çok rahat oluyormuş.
bi de fit oluyormuş göbeği çıkmıyormuş

evlerini datıp orman yapan benım öğretmenim biliyormuusn biizm memlekettenn

ayyy o adamın yanaklarını sıkasım geliyor ya
gerçekten öle tontoş iyi biri mi
gerçekse helal olsun valla ben de yapabilmek isterdim

biri konuyu açan ikinciside ikinci msj dı galiba orda ''dengesi yerinde değil ''yazan
kendi konusunda yani

ne hasta ruhlar var ya
ee diğerinin bebeği yok muydu kaynanamla bebeğim diye konu açıyodu
yakında kendimden şüphelenicem fake miyim la ben diye

akşam menüm

patatesli tavuk
brokoli salatası
yoğurt
içecek

bi arkadaşım vardı üniversiteden..
öyle gıpta ediyordum ki ona..
çok güzeldi zenginlerdi çok dindardı güzel giyinirdi kibardı tatlıydı..
sonra ünv. de bizle aynı bölümden hiç tanımadığı yakışıklı bi çocuk buna teklif etmiş ama filmlerdeki gibi yani çoğumuzun gençken hayali olduğu gibi..
atanmıştı ama istifa etti.
evlendi
çocuğu oldu.
dünyanın en güzel yerlerinde yaşama imkanı oldu..
gerçekten çok imreniyordum çok tatlı da bi kızı vardı..
az önce face de boşandığını gördüm ve üzüldüm..
hayatta hiç bişey dört dörtlük gitmiyor bunu anladım..
bazen çocuğum olmasını çok istediğimi düşünürken o da tam olunca eşime bana sağlığımıza huzurumuza da bişey olursa diye korkuyorum. vermediği bazı eksikliklere isyan edemiyorum.. etmeye de hakkım yok zaten biliyorum
ama istiyorum, her şey tam olmasa da dünyada Rabbimin kudreti sonsuz ondan her şeyin en iyisini istiyorum.

Son düzenleme:
ayyy o adamın yanaklarını sıkasım geliyor ya
gerçekten öle tontoş iyi biri mi
gerçekse helal olsun valla ben de yapabilmek isterdim
evet ıyı bırı canım hep öğüt verırdı hocam bıze unv hazırlanırdık lise son.

karanfilcecım alaı acarı ıhmal etme canım ona mutlaka gıt belkı tup bebek bıle demeyebılır sana - 4 sene bır arkadsımn olmamıstı baya aşılamalarla ugrastı yok en sonunda ali acara gıttı hemn o ay hamıle kaldı ya . benimle dogurdu 3.5 yasında oglu bırde 1.5 yasında kız pırtlatıverdı ardından hemen asyacan7 onun nicki baya buraya takılmıstı bebek ıstreken. mutlaka gıt bende nıl hanıma gidiyorum salı gıdıcem ınsalh yumurtam buyums ve catlamsımı acaba bakıcak

karnıbahar kızartacagımmm

bıraz yogurt yumurta ve unlu bır karısıma bulayacagım ilk kezz yapıyordunz sanırım sizler degılım kızlra

yok canım zaten bi sorun yok ki bebek isteyeli de 2 yıl oldu tüp demez muhakkak ama yine tedavi yapar benim annemlerin mahallede bi kız var onla aynı zamanlarda aynı tedavileri olduk o ali acarda ben başkentteki cemalettin akyürekle.
ikimizin de olmadı sonuç olarak..
ama birebir aynı şeyleri yaşadık.
3 ay klomen.
ardından aşılama..

ama bunlara rağmen gitmek istiyorum da adam çok yoğun yengem için kaç gündür arıyorlar yardımcısı dahi açmıyor.
şimdi günü gelince gidemezsem gitsem akşamlara kadar beklersem nolcak ben onu düşünüyorum

öncelikle karnıbaharları haşlaman gerektiğini biliyorsun değil mi canım

öncelikle karnıbaharları haşlaman gerektiğini biliyorsun değil mi canım

evet farmasıcım eccük haşladım ama mükemmel oldu ılk kez bunu yaptımmm bayıldım yumurta un yogurt yaptım bırde sarımsaklı yogurt- eşim yok o arabaşı içmeye gitti burda bır özel okula kıızmla yıycızzz

farmasicim 3. bebegı düsünmüyormuusn

maşallah senın ogluslar cok basarılı ve parlaklar rabbım inşallh iyi yerlere getıcecektır. ilerde guzel makam ve mevkılerde yer aldıklarını inşallah görürsün saglıkla.

komsumuz eczacı amcayla öğretmen teyze vardı maddı durum ıyı kucuk bır ılçede yasıyorlardı ama 2 cocukları vardı calısıyoruz falan dıye bana derdıkı en az 3 cocuk olmalı

yaşlılardı cocukları hep ıyı yerlerdeydıler bıraz ona bıraz ona gıderlerdı ve keske 4 cocugumz olsaymıs cocuklarından cok memnunlardı. benımde hep o aklımdadır . rabbım

verırse ınsallh 2. sonrada 3. yapıcam Alllhm herkese versın inşallah

maşallah canım kuzucuklarına

allahım ben nıye bu kadar cok yıyorum ya karnıbahar kızarttım malum sarımsaklı yogurtla bana bana yarım ekmegı görürdüm patlamak üzereyım
gunduz oructumm 37. günümü tuuttum borc ödüyorum inşşallah rabbım kabul etsın. 23 tane daha borcum avr

darksea,
naptın yaptın mı köfteleri
komşuma verdim tutturamamış seninki gibi olmadı dedi.
biz de robotun iyi çekmemesine bağladık çünkü bi zorluğu yok.
İnşallah seninkiler tutmuştur.
ben 1 saat dolapta bekledikten sonra sıkıyorum daha bi güzel oluyor

iyi akşamlar hanımlar naptınız ben yokken?
Biz kısır yaptık yedik çok özlemişim bayağıdır yemiyodum 2 tabak yemişim

tuttu canımm çok sağol
ama ben 1 su bardağı bulgur ve 1 dilim ekmnek içiyle yaptım ve yedim bile.
eşim de üst komşuya gitti. adamın bilgisayarı bozulmuş da ona bakacak
3-5 tane bıraktım. gelirse yer beyfedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…