- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
evlerini datıp orman yapan benım öğretmenim biliyormuusn biizm memlekettenn
biri konuyu açan ikinciside ikinci msj dı galiba orda ''dengesi yerinde değil ''yazan
kendi konusunda yani
sitede seyyah bade ve benim dışımda ban yemeyen ceza almayan yok mu ?
evet ıyı bırı canım hep öğüt verırdı hocam bıze unv hazırlanırdık lise son.ayyy o adamın yanaklarını sıkasım geliyor ya
gerçekten öle tontoş iyi biri mi
gerçekse helal olsun valla ben de yapabilmek isterdim
evet ıyı bırı canım hep öğüt verırdı hocam bıze unv hazırlanırdık lise son.
karanfilcecım alaı acarı ıhmal etme canım ona mutlaka gıt belkı tup bebek bıle demeyebılır sana - 4 sene bır arkadsımn olmamıstı baya aşılamalarla ugrastı yok en sonunda ali acara gıttı hemn o ay hamıle kaldı ya . benimle dogurdu 3.5 yasında oglu bırde 1.5 yasında kız pırtlatıverdı ardından hemen asyacan7 onun nicki baya buraya takılmıstı bebek ıstreken. mutlaka gıt bende nıl hanıma gidiyorum salı gıdıcem ınsalh yumurtam buyums ve catlamsımı acaba bakıcak
karnıbahar kızartacagımmm
bıraz yogurt yumurta ve unlu bır karısıma bulayacagım ilk kezzyapıyordunz sanırım sizler degılım kızlra
nil hanım konya hospital da mıydı?
evet ıyı bırı canım hep öğüt verırdı hocam bıze unv hazırlanırdık lise son.
karanfilcecım alaı acarı ıhmal etme canım ona mutlaka gıt belkı tup bebek bıle demeyebılır sana - 4 sene bır arkadsımn olmamıstı baya aşılamalarla ugrastı yok en sonunda ali acara gıttı hemn o ay hamıle kaldı ya . benimle dogurdu 3.5 yasında oglu bırde 1.5 yasında kız pırtlatıverdı ardından hemen asyacan7 onun nicki baya buraya takılmıstı bebek ıstreken. mutlaka gıt bende nıl hanıma gidiyorum salı gıdıcem ınsalh yumurtam buyums ve catlamsımı acaba bakıcak
karnıbahar kızartacagımmm
bıraz yogurt yumurta ve unlu bır karısıma bulayacagım ilk kezzyapıyordunz sanırım sizler degılım kızlra
öncelikle karnıbaharları haşlaman gerektiğini biliyorsun değil mi canım
bloomberg i izlesenize
sonunda tatil diye diye o da geldi :)))))))
iki kuzumun da karnesinin hepsi beş
büyük kuzum ayrıca coşku deneme sınavında 1. olduğu için madalya aldı( aman da bir sevindi değmeyin keyfine )
küçük kuzum dün alıp geldiği tatil matematik kitabının canına okumaya dünden başladı ve tam yol ileri gidiyor ( datlu cadım benim )
abisinin madalyasına pek bi özendi ben de alacağım diyor
darksea,
naptın yaptın mı köfteleri
komşuma verdim tutturamamış seninki gibi olmadı dedi.
biz de robotun iyi çekmemesine bağladık çünkü bi zorluğu yok.
İnşallah seninkiler tutmuştur.
ben 1 saat dolapta bekledikten sonra sıkıyorum daha bi güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?