Kirli Çıkılar )))

uff canım dağ taş bayır dere tepe çekti yaaaaa
ben köyümüz özledim..
oysaki yaşadığım yer olmadı hiç sadece bayramlarda tatillerde gittiğimiz yer ama köyüm işte..
bu işler zekayla olsaydı keşke
o alemlere dalınca sana da nejatla browni reklamı ayarlardım ama geçende sayıklıyordun ya
demek bu zeki kişlerde böyle ünlü olma oyuncu olma vs istekler hep var..
gökselin tıpı bırakıp da şarkıcı olmasını hala anlayamayanlardanım

Son düzenleme:
bu işler zekayla olsaydı keşke
o alemlere dalınca sana da nejatla browni reklamı ayarlardım ama geçende sayıklıyordun ya
adamın dibisin
bence o reklam son zamanlarda gördüğüm en başarılı reklam
sonunda ama hiç bir şey mutlu olduğun anki kadar iyi hissettiremez beni mutlu et kendini diyor
bence çok zekice
25. kare var mıdır bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar ben pc nin başında uyuycam kimse kaldıramıycak beni..
hepinize iyi geceler..

*eva senin iyi geceler demeni neden herkesin merhaba diye anlamasını çözdüm...
sen aşada sessiz sessiz okuyorsun sonra iyi geceler diyip gidiyorsun

senin gibi birisi varsa o da ben.
ben 40 yaşına dogru çocuk yapmayı düşünen biriydim, o derece yani
eşim istemeye başladı, baktım oram buram ağrıyor, yaşlandıgımı hissettim, daha fazla beklersem, k.çımı kaldırmaya üşenirim. olsun bari dedik. çok şüdür Allah da verdi.
bana kalsa saçma sapan kararlar alırım çoğu kez de, eşim engelliyor bir çoğunu

ooooooooooooo senfat hanım siz de amma anasının gözü çıktınız
para para para diyorsun yani
bak ben ne kadar mütavaziyim o kadar para da gözüm yok kıvancın kazandığıyla azıcık aşım kaygısız başım geçinir giderim
ayol adama bakınca zaten bi kilo baklava yemiş gibi olursun
yok yok hem yakışıklılık hem para olacak kıvancım beni ele güne muhtaç etmez dizilerde reklamlarda oynar sinema filmi yapar geçinir gideriz

yedim tatlıyı mutluluk hormonlarım devreye girdi sanırım
dadımdannnnnnnnnnn yenmem gayri

göksel tıpı mı bırakmış
neyse yol yakınken vazgeçeyim ben eva da eczacılığı bırakmış sonra da kocayı bırakmış demesinler bana da

sevimsiz aklında bulunsun, acilde hamilelere pratisyenler müdahale ederken çok dikkatli davranıyorlar. çocuk ve bebeklere kendileri ilaç yazarken, hamile geldiğinde acil dr.ları mutlaka gece 4 de olsa kadın dogumcuyu arıyorlar. bizim hastaneden biliyorum, adamlar hiç müdahale etmiyorlar, aramadan, sormadan. vebal almak istemiyorlar. hamilenin idrar yolu enfeksiyonu da olsa, kusmaları fazla diye de gelse mutlaka arıyorlar. sen dr.un aranmasını özellikle söyleyedebilirsin.

ya ayıp ettin ortak
olmadı nejatla kıvancı bizim sirkeci gayrimenkulün projelerinde oynatırız

güzel fikir
farmasi gibi bu değil bu da değil diye ağaoğlu reklamlarındaki görgüsüzlüğe özenmeyiz

bence siz erkek mankenleri sıraya dizip bu değil bu değil bu hiç değil
kıvançla nejata işte bunlar dersiniz
inşaat projelerinizin tanıtım reklamlarında oynatacağınız kişiler olarak seçersiniz

oooooooooooooo işte bu süpppper fikir farmasicim harikasın ağzından bal damlıyor
ne dersin sirkeci

nejat flört ederekten ''eva evlerinden ev al mutlu et kendini'' falan filan der mesela
kıvanç ne dese gider zaten
böyle reklamlar çekeriz biz

kıvancın dili sürçer çelik evlerini çok sev der

:26::26::26:
insan mutluysa dağ başında yanlız değildir..
mutsuzsa en büyük eğlence merkezi iişkencedir

karanfilce iphone eşimi tatmin etmedi. android değilmiş, işletim sistemini değiştiremiyormuşsun, kurcalayamıyormuş falan filan arkadasına sattı, çok şükür fazla zarar olmadı.
dün media marketten htc marka güzel bir telefon aldı ve her teli aldıgı gibi bana söz verdi, 3 yıl tel. değiştirmeyecekmiş mişmiş.
sony xperia kullanırken android oldugu için işletim sistemini değiştiriyor, anlamam ben ama samsung yazılımını yüklüyormuş, günlerce kurcalıyor, tel. çökse yaparmış, bir kilidi varmış, onu kırıyormuş.
bunların forumları var, oralarda şöyle yap diye millete anlatıyor ve paylaşımda bulunuyorlar. ben de ona soruyorum bu konuştugun insanlar ne iş yapar, nerde oturuyorlar. biz kk mıyız, kimdir necidir banane, telle ilgili sorularımızı yanıtlıyoruz diyor. yani çok sıg bir muhabbet
artık günlerce bu teli kurcalar durur, bu marka ilk defa kullanacak, ancak çok şık bir tel, almak isteyenler için güzel.

farmasicim bir de sirkeciyle biz ağaoğlundan daha zengin olmuşuz heralde
baksana nejatlar kıvançlar kapımızda iş arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…