benim bu ay su faturam 33 lira gelmiş çok istikrarlıyım
ama az önce eşim şehir dışı denilebilecek bir yerde 91 le radara yakalanmış kameraya da çekmiş hız limiti ile ilgili hiç bir uyarı yok 343 liraymış evlat acısı gibi koydu
15 gün içinde ödersek % 25 indirim varmış hamdolsun
allright işyerine çok az gelmiş sterilizasyon işleri aklıma geldi birden o çok elektrik harcar valla bravo
kızlar akşam yemeği hazırlıklarına başladım bile...
ohhh bir hafta evdeyim. yardımcım gelmeyecek. elossanın mutfağından aldığım tarifleri yapıcam.
bu akşam:
tarhana çorbası (sayenizde topaklanmıyor artık...sürekli yapasım geliyor...)
patlıcan kebabı
makarna
yoğurt
olacak inşallah soframızda...
off kötü olmuş desene ama dayınlar varken gelmeseydi de ayıp olurduaslına bakarsan çok yoruldum ama eşim gidelim diyince..
bir de çok büyük bi suç iişledim bugün gel de gitme.
eşim tabletlere bakacağını iş çıkışı oraya gideceğini söyledi ben de git dedim ama sabah 9 da dayımlar aradı ve ben eşime söylemeyi unuttum iş çıkışına yarım saat kala telefon açtım.
meğer adam arkdaşlarıyla kardeşiyle buluşma ayarlamış.
iptal etti artık ama bana da baya kızdı.
yorgunluktan ölüordum ama gittim gık etmeden.
hele o teknosada işkence gibi geçen saaler..
teknosaya girince tek oturacak yer tv önleri oluyor millet de bakıp duruyoröyle işte. gittim yan mağazada flo varmış oranın koltuklarında oturdum
sonrasında ceasy dans a gittik nasıl cesaret ettim hala inanamıyorum. ama geçen doğum günüme sınav olmasa ona gitcektik zaten. ruhumd ekşın arayan bi çılgınlık va benim
sen yemek yemeyi neden unutuyon de bakim bana bizden fit olcan dimi
bizde hız yapılmaz ve trafik kurallarına Avrupada yaşayan bir insan kadar uyulur
eşim orda hız sınırı 90 sanmış zaten % 10 tolerasyon vardır ve yokuş çıkacağı için asılmış
bütçeye helal olsun ne diyim
keşke biraz da çakma zenon far takanlara baksalar resmen geçici görme kaybına yol açıyorlar
karanfilim tarif için saol canım
kaymak bulur bulmaz deneyeyim
ben çarşıya taşınıcam ya bıktım bu dağ başından
evacım
seni seçerler miydi ki
blbalabaalalabaababa
:26::26::26:
insan mutluysa dağ başında yanlız değildir..
mutsuzsa en büyük eğlence merkezi iişkencedir
hay Allahım ya
konu açıyorum dediniz ben yazdım ama bakıyorum herkes ayrı telden çalıyor tuhaf kaçtı benim yazdığım silemem de şimdi
seçerler mi seçmezler mi bilmiyorum :18:
ben hayalimi yazdım
hayal yazmasaydım eczacı olmak isterdim falan derdim
teşekkürler ben de üzüldüm ama ne yapayımgeçmiş olsun sirkeci, bizde de oluyor o. ben çok üzülüyorum. ha ben yiyemedim sen ye mi diyorsun diye kızıyorum eşime. hemen hesap yapıyorum şu marka çizmeden alırdım, şu marka kabandan 2 renk alırdım, şu model kazağın her renginden alırdım, ama bak elimde hiç biri yok şimdi diyorum, sonra da Allah'ım haram mı kazandık, bizden aldın diye sorgulayınca çok üzülüyorum, en helalinden kazanmaya çalışıyoruz çünkü.
şu mesaj siteye girdiğimden beri açık yan sekmedeeşim asistanken o işlerle 5 yıl boyunca hep ben ugraştım. otomatik ödeme talimatında başıma olumsuz bir deneyim geldiği için otomatik de vermiyordum ve takiplerini hep ben yapıyordum. ev sahibine gidip elden veriyordum, yöneticiyle bile yüz göz olmazdı, parayı ben verirdim. kartlarını ve parasını bana verirdi o zamanlar, maaşını ben çekerdim, markette, restaurant da her şeyi ben öderdim. aman ne güzel beni bulaştırma böyle işlere derdi, muhasebecim gibisin der gülerdi. ben de ona hiç bir zaman güvenemezdim o konularda. faturaları takip edemezdi yogunluktan ve ona görev verirsem son ödeme tarihi geçer, alacagı şeyin en pahalısını alırdı marketten.
arkadaşım derdi ki hadi ben bekarım, senin halin benimkinden kötü, ne anladım senin işten.
gelelim şimdiye: çocuklu bir kadın olarak eve kapanmak zorunda olunca ev sahibine gidiyor ve kirayı elden veriyor ve adamın yanına her ay gitmemek için 3-4 aylık peşin veriyor, bir daha karşılaşmıyor böylece. markette giderken üstüne bastırarak söylemesem yine gereksiz, sağlıksız şeyler alıyor. faturaları ben gündüz netten hallediyorum. artık cebinde para ve bir kaç kart taşımak zorunda kalıyor.
hatta ilk evlendik, apartmanda kapıcı yok ancak her gün çöpleri almaya bir adam geliyor. bizimki de gün aşırı nöbette, çöpte 2-3 gune bir bırakıyorum. 9 aylık evliyiz ve adamın birinin çöpleri topladıgını görmüş ve diyorki çöpleri alan mı vardı? yuh dedim badem alan yoktu, insan bi aşağı inerken çöp var mı götüreyim der. işleri senfat hallediyor bir şekilde ya, nasıl olsursa olsun. tüpü ordan oraya taşırım, market poşetleri taşırım, çıt kırıldım bi yapım yok. zaten bekar olsam yapacaktım derim.
ama bir erkekden beklediğim tamirat işlerini yapabiliyor, diğer işleri kadınlar da rahatça halleder ama ben tabi böyle evi süpüren, toz alan, yemek yapmaya yardım eden birisine dönüştürmek istedim, olmadı seyyah. ben de bilgisayarla ilgili şeylerde mesela hiç anlamak için uğraşmam, direk yaptırırım. o neyi iyi yapıyorsa, o işleri öğrenmek için uğraşmam, araba sürmem, öğrenmek için uğraşmam, nasıl olsa şöför var derim.
Sçok sağol bitanem 27 yaşındayım ama minyon tipliyim kimse inanmıyor yaşıma.Ben burda doğdum büyüdüm köye hayatımda bir kere gittim ben köyde yaşayamam zatie hadi koyda bakalım hatta bugünki konumuz fotoğraflar olsun herkes düğününden,nikahından,kınasından fotolar koysun ayy çok heyecanlandım
gece gece tatlı krizim tuttu sanırım
canım bisküvi lokum istiyor
gidip en iyisi yiyip kurtulayım şu krizden
yok kız biten bişeyleri falan almak bile dert o bakımdan
ben severim yalnızlığı
şöle ses ışık olmadan sadece kendimle vakitleri
zifiri karanlık bir geceyi
severim yani
öle bi yaşarım ki köyde
dışarda koca bir bahçe çeşit çeşit meyve ağaçları çeşit çeşit sebze meyve
hatta kış bahçesi içinde diğer bölge bitkilernden de isterim
tavuk inek köpek keşke mümkün olsa at bile isterim
mutlaka bir süs havuzu olsa isterim ki yanında yüzme havuzu da olsa hiç hayır demem
ammavelakin evin içine girince her türlü donanım olmalı
tüm teknolojik aletler ve de kolay yaşam için gerekli olanlar
ha olmazsa ölür müyüm
ölmem
koy beni bir dağı başına bir çadırla yine yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?