Kirli Çıkılar )))

çevreden de çamaşır alıyon sanırım hayır olsun diye
nasıl üretiyorsunuz yahu o kadar
ben nasıl kurutacağımı düşünüyorum asıl
nereye ascam onca çamaşırı

canım eşim zaten iş yeri gereği giysilerini 1 defa giyebilir

çocuklar ter filan atınca bir daha giydirmem giysilerini
normalde hafta da 5-6 kez çalışır makina( açık renkliler için 2 defa , beyazlar için 1 defa , koyu renkliler için 2 defa gibi )
ama bu sefer montları da yıkayayım dedim tabi onlar 3 makina yıkadım makinaya ağırlık yapmasın diye
nevresimler ve banyo havluları da araya girdi derken çok oldu

hayırlı günler kızlar
beğenecek çok mesaj var ama sitede ya da nette sorun var beğenemedim siz beğendim sayın
papatya harika bir yemek hemen deyeyeyim amma velakin fırında da olsa çevirmek gerekmez mi
ben köfteleri bile çeviriyorum fırında altları tam pişmiyor sanki
farmasi linklerde gördüm kestaneyi actfrayda yaapmışlar harikaaaaaa
sevimlim senin de kurutma makinası alma zamanın gelmiş canım
haziranda bile doğalgaz yakıyoruz diyorsun o çamaşırlar nasıl kurur bebek de geliyor şimdi sürekli çamaşır çıkar
ben dün evi halletmişim işim yok acaba bugün ne yapsam
:44::44:

ben de bu hafta sonu esseden kesme tahtası! (sen anladın onu) ve schaferrın rendesini aldım. rende cok hoşuma gitti, henüz kullanmadım. ihtiyaçlara bakmıştım sadece. keşke saklama kabını da görseydim. neyse önümüzdeki haftalarda gideiz yine

kızlar başıma ne geldi anlatıyım
dün küçük kardeşime abisi mont alıverdi ama bu pek beğenmemiş neyse insanın duygular gece depreşir ya bizimki de biraz takıntılı bi tip uyuyamamış. aramızda 10 yaş var ve çocuğum gibi nerdeyse.
gece saat 2 gibi bizim odayı tıklatıı bana dedi "abla ben uyuyamıyorum" benim de uykumun en derin olduğu saatler düşünün gecenin o vakti uyandım ve düşündüm düşündümmm nerden aklıma geldi bilmiyorum yattığım yerden "dolapta süt var ablam git onu iç" dedim
enes de gitmiş içmiş yatmış uyumuş şimdi anlatıyor "gittim nerdeyse bi yudum içtim gittim uyudum yani etkisi olsa bile etki etmesi imkansız" ama gülmekten koptuk yaaa
insan psikolojisi ne garip yaaa

neyse az önce çarşıya gittik geldik montunu değiştirdik gönlü de oldu

bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorum kesin selinde de vardır

ne şanslısın ya. Allah sağlık ve uzun ömür versin

ev işini ne düşündünüz? alacak mısın. siz kirada mısınız

biz aldıgımız evi kiraya verdik, kiracı bir pis çıktı. diğer çıkanlardan sonra ev temizlenmedi, bu da temizlemeden eşyaları getirdi.

ben de nedense hep belediye ve devlet kurumlarına daha çok güvenirim. belki yanlış ama. ticari kaygıları daha az ve denetlenmesi daha iyi diye düşünmek isterim.!

ben de bir giydiğimi bir daha giymem,giydirmem.benim çamaşırlar yıkanıp,ütülenmekten eskiyor yav.
o sebeple ne ütüm biter,ne çamaşırım.az önce dünyanın ütüsünü yaptım,akşama bir posta daha var.
asmak,kurutmak gerçekten sıkıntı,hazır makinemi yeniledim,bir de kurutma alayım üstüne.

Son düzenleme:

ba-yıl-dım
bu tür kitaplar var okumuştum ama daha çok duvar ilanları, tabelalar
netteki ilanlardan bir kitap yapılabilir.

yok canım estağfirullah

canım ben deterjanlardan filan baya memnunum yani mesela hiç koku namına bişey yok tertemiz sadece temizlik kokusu var yumuşatıcıya gerek yok. içinde fosfat yok.
renkliler için sadece 1 ölçek kullanıyorum.
çok bereketli. ölçek dediğim hani şurupların tepesinde çıkardı ya ölçek onun kadar bişey. 1 kg lık bi renkli bi beyaz deterjanı ben 6 ay civarı kullanıyorum ki bana kardeşim de 2 haftaya bir çamaşır getiriyor. ikisi toplam 32 tl 9 tl de aktif alıyorsun yani 40 tl ye 6 ay civarı gidiyor. hem de organik. eğer tül de almak istesen o da 16 tl.
şimdi bebek de gelcek ya diğer şeyler kullanmasan çok güzel olur.

bebişe bebe şampuanı al tamamen organik.

şampuan ihtiyacınız varsa kendinize de normal olanı öneririm.
16 tl mi ne hem de 1000 ml lik. ve çok çok az kullanılıyor bunlar.

100 tl yi doldursan hem kargo ücretsiz hem de bi tane hediyesi var hediye yerine de damla alırsın en pahalısı o sanırım.

yani ben olsam öyle yapardım sanırım. ama yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
herkese merhaba.
ya kızlar biz bu hastalığı ilaca rağmen atamıyoruz,eşim geldi nöbetten,o da kapmış şifayı.evin tüm nüfusu enfekte.
bari çocuklar iyileşseydi.

geçmiş olsun
benim oğlan kaç gündür hasta. şimdi uyudu da nete girdim
ilacıi yediğini kusuyor, ateşi sürekli yükseliyor.
Allah şifalarını versin
çok zor

geçen avm de gördüm hem çamaşır hem kurutma tek makina..
benim makina 5 kg lık.
Allah izin verirse eskirse onlardan almayı düşünüyorum.
bana çok mantıklı geldi.

tarhanayı nasıl yapıyorsunuz
benim tarhana uşak tarhanası gibi, koyu rek, kırmızı ve turuncu gibi olanlardan
bi anlatıverin gari

büyük makine alırsan 8-9 kg lık, daha uzun sürelerde doluyor
bu da kar sağlar

benimki 5 kg lık ve eşimin ailesi aldığından bişey diyemedim zamanında.
ben yorgan ve battaniye yıkmak istiyorum.
neyse şimdi idare ediyor da ilerde hem büyük hem de kurutmalı bir arada olandan almay düşünüyorum

merhaba arkadaşlar....
ofise uğradım,işleri toparlamak için...
bi bakayım bizim kızlara dedim,maşallah tam kadro buradasınız neredeyse... :)
birazdan çıkıcam......
Allah a emanet olun.....
inşallah, dönünce görüşmek üzere.... :80: :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…