ablazım yazık diilmi o güzel kafana var tabiside:))))))))
olmazmı hiç:)))))
ablazım yazık diilmi o güzel kafana var tabiside:))))))))
olmazmı hiç:)))))
ekmek yapma makinasını ciddi ciddi düşünenlerdenim.....
ben ekmek yemeyi seviyorum yahu...
sabah kalktıgımda işe giderken hemen çeyrek ekmeğe domates peynir koyup pratikten işe giderim
akşam sulu yemek oldugunda banmayaı severim
kızartmada yarım ekmek yiyip kalkarım
köfte ekmek bayırlırım bayırlırım
taaaaaaaaaaaaaki burda sirkecinin yazdığını hatırlıorum yanlışım varsa düzeltin
ekmeğin içine saç ve tırnak girdiğini hatta domuz yağı kullanıldıgı yazılmıştı....
tırnak ve saçtan kasıt kreatinin maddesi diye tahmin etmiştim kabuğunda kızarıklık sağlasın diye zannediorum zaten pizzadada kullanılıo ve ben bunu öğrendiğimden beri dışardan pizza yemedim hamburger yemeyi hiç sevmem zaten midemi bulandırır...
bu ekmekteki kreatini duyduktan sonra artık ekmekte yemiyorum
biz 3 günde bir tane ekmek anca tüketioruz
akşamları canım çok ekmek yemek istediğimde bulgur pilavı yapıorum ekmek yemiş kadar oluorum
ayrıca halk ekmeği ben diğer ekmekten daha çok seviorum poğaça gibi oluyo tadı:))))
ama şimdi bunu yeniden yeniden kullanılmayı duyduktan sonrada yiyemicem sanırım....
şu var bi yerde iyi oldu zaten ekmek çokda gerekli bişe diil en azından kendimi kısıtladığım için diil midem almadığı için yiyemiyorum:)) ve bana kilo olarak geri dönmüyo
ben tatlıda sevmem çikolata her zman yemem ancak çoooooook canımın istemesi lazım:))) çayda bile şeker kullanmam:)))
hamur işinide yiyemiorum midemi mahvediyo o acıyı duymamak için yemiyorum yani
bunun bana artısıda hamileliğimin 20. haftasındayım 2.80 gram almışım daha bu sabah tartıldım:)))
ekmek yapma makinasını ciddi ciddi düşünenlerdenim.....
ben ekmek yemeyi seviyorum yahu...
sabah kalktıgımda işe giderken hemen çeyrek ekmeğe domates peynir koyup pratikten işe giderim
akşam sulu yemek oldugunda banmayaı severim
kızartmada yarım ekmek yiyip kalkarım
köfte ekmek bayırlırım bayırlırım
taaaaaaaaaaaaaki burda sirkecinin yazdığını hatırlıorum yanlışım varsa düzeltin
ekmeğin içine saç ve tırnak girdiğini hatta domuz yağı kullanıldıgı yazılmıştı....
tırnak ve saçtan kasıt kreatinin maddesi diye tahmin etmiştim kabuğunda kızarıklık sağlasın diye zannediorum zaten pizzadada kullanılıo ve ben bunu öğrendiğimden beri dışardan pizza yemedim hamburger yemeyi hiç sevmem zaten midemi bulandırır...
bu ekmekteki kreatini duyduktan sonra artık ekmekte yemiyorum
biz 3 günde bir tane ekmek anca tüketioruz
akşamları canım çok ekmek yemek istediğimde bulgur pilavı yapıorum ekmek yemiş kadar oluorum
ayrıca halk ekmeği ben diğer ekmekten daha çok seviorum poğaça gibi oluyo tadı:))))
ama şimdi bunu yeniden yeniden kullanılmayı duyduktan sonrada yiyemicem sanırım....
şu var bi yerde iyi oldu zaten ekmek çokda gerekli bişe diil en azından kendimi kısıtladığım için diil midem almadığı için yiyemiyorum:)) ve bana kilo olarak geri dönmüyo
ben tatlıda sevmem çikolata her zman yemem ancak çoooooook canımın istemesi lazım:))) çayda bile şeker kullanmam:)))
hamur işinide yiyemiorum midemi mahvediyo o acıyı duymamak için yemiyorum yani
bunun bana artısıda hamileliğimin 20. haftasındayım 2.80 gram almışım daha bu sabah tartıldım:)))
siz ne diyorsunuz bizim geçen kurban bayramında ailelere aldığımız çikolatanın tekinden tırnak çıktı ve aldığımız yer de Liva;burda baya ünlüdür fiyatları da tuzludur. Gittik neden böyle oldu biz ailemize çok mahçup olduk dedik ordaki satış müdürünün açıklaması "insan işi olabilir keşke getirseydiniz gıda mühenislerimiz inceleseydi" oldu; hiç özür dileriz afedersiniz bile diyemediler. Biz dedik ki siz livasınız size gelip bu kadar para ödüyorsak gördüğümüz hizmet de farklı olmalı değil mi?Adam hala olabilir diye zırvalıyor bir de tabi pahalı oluruz çünkü markayız diyor. Dedik sizin totonuzu biz kaldırdıysak indirmesini de bilir bir daha da sizden hiç bir şey almayız. O günden beri uzak duruyoruz
yazın tatilde benim spagettimden vida çıktıgarsona bu ne dedim içeride sağlam tadilat var sanırım dedim o da şaşırdı garibim hiç bir şey diyemedi
sonrasında odaya minik minik tatlılar hazırlayıp özür dileyen bir notla tabak göndermişlerdi. Ne denir ki...
bu tempracılardan sağlam malzeme çıkıyor bazıları var ki adam bunu sarhoşken mi yazdı acaba hissine kapılıyor insan okurken
resmen kahkaha atıyorum
üniversitedeyken arkadaşlarla bir yere giderdik hep benim yediğim yemekten bir şeyler çıkardı hesabı ödemeden kalkardıkvida mı
sirkeci sen bence bi piyango bileti al
çikolatandan tırnak spagettinden vida falan
"aliçiya" alıcıya demek istiyor sanırımyaz buraya da
"aliçiya" alıcıya demek istiyor sanırım
amtisör amattisör amatüssör amartüsür amortisör olsa gerek
ful yabılmıştır dakas yapılır bazarlık payı vardır boya dakıntısı olan aramasın pazarlık sünnetdir ama araç başında yapılır
ok gibi bi araç radyatür hartumu deişti
çelik cant broadwey camlar filimli
şanzuman
tirger kayışı
tiriptonik
muane duruyo
çekapa girmiştir
soonruf
teyib paynır
2.ci sahibinden
bakılı diri araç
exspertiz
ölücüler aramasın
daha o kadar çok var ki insana türkçeyi unutturur cinsten
evet onlar da varsatlık ve sayibindeni unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?