ben de bunu buldum ilk aradığımda
sen denedin mi?
9 da bernanke amca konuşacak bakalım parasal genişlemeye mi gideceklerini söyleyecek
geçtiğimiz aylarda yatırım uzmanın biri parite 1.28 lerdeyken filan
asıl dikkat edilmesi gerekenlerden biri de dolar euro parite savaşı diyordu
herkes( abd ve avrupa) dış ticareti için parasının değerini düşürme peşinde olacaktır hatta abd mümkünse pariteyi 1.33 lere çekmek sabitlemek isteyecektir diyordu
bugün parite 1.35 abd avrupa karşısında bu oyunu kazanmış taraf olarak görünüyor
acaba bu görüntüyü bozmamak için para basıp parasının değerini düşürmeye devam etme kararı alacak mıdır ?
kısa vadede onsta önce yükseliş sonra da kar satışları beklentisi içerisindeyim
ytd
selinden evvel ben cevap yazayım buharlı bir ortam oluşturmalısın ki sebzeler haşlansın yani kapak kapatmalısın. Ayrıca ekmek ısıtmaya geline ben bazen pilav yaptığımda üzerine dilimlenmiş ekmekleri koyuyorum yumuşacık oluyorlarsaolasın selincim
peki sebze haşlarken kapağını kapatmak mı lazım
hani kokuyo ya falan
açık kalsa koku çıksa
ben çok yükseleceğini sanmıyorum 1682 ye direnç diyorlargeçtiğimiz aylarda yatırım uzmanın biri parite 1.28 lerdeyken filan
herkes( abd ve avrupa) dış ticareti için parasının değerini düşürme peşinde olacaktır hatta abd mümkünse pariteyi 1.33 lere çekmek sabitlemek isteyecektir diyordu
bugün parite 1.35 abd avrupa karşısında bu oyunu kazanmış taraf olarak görünüyor
acaba bu görüntüyü bozmamak için para basıp parasının değerini düşürmeye devam etme kararı alacak mıdır ?
ytd
ben çok yükseleceğini sanmıyorum 1682 ye direnç diyorlar
yine en iyisi kademeli satışlar alışlar
aahhahaa
deli manyak eva
ne barıyon kız bana milletin içinde
kesin onlar hiç görüşmedi biliyo musun
uzaktan hoşlanmayı anlarım elektrik falan olur da
çay içmeye gittiğin cafedeki garsona nasıl davrandığını bilmediğin adamla nasıl evlenirsin yahu
verdim cevabını canım
git oku oralarda
sen gibi bi mikserin ne işi var burda ağır ablaların yanında
10dkya takıldım
en son da öpücük isterler demedin mi
seyyah sana posta koyunca begeni aldım ama
hiç güleceğim yoktu
geçtiğimiz aylarda yatırım uzmanın biri parite 1.28 lerdeyken filan
ytd
seyyah eva konuyu merak ettim bakmaya gidiom şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?