mayıs 2008 de işe giderken arkadan bisikletli biri gelip, bana dokundu. bununla ilgili mahkeme halen mi devam eder. saat 2 de talimatla buradaki mahkemeden ifademi aldılar ama 4 yıldır ifade alınıyor. ne zor işmiş. hakim efendi (ağır ceza hak.) 1 saat beni bekletti, sadece ben vardım, salona gelmedi bir türlü
bir gerizekalı yüzünden oğlumu başkasına emanet etmek zorunda kaldım, üstelik bu gun dogum gunuydu, saat 2 de mahkemede olmam gerektiği için kutlama yapamadım. zaten yeni de iyilşmeye başladı.
bu tür olay, çözümlenemez davalr yüzünden insan sapıktan şikayetçi olduguna pişman oluyor. beni rapor almak için o zaman eşimin çalıştıgı hastaneye sevk etmişlerdi. saatlerce hastanede bekle, ben falancanın eşiyim beni öne bile diyemedim, utanılacak bir durum var ortada. sapık beni taciz ediyor, ben küçülüyorum.
şimdi de asliye cezadan ağır cezaya göndermişler dosyayı, dava devem edecek. bu kişi benim haricimde bir avukat, bir üniversite öğrencisi, bir kaç küçük kız (ki onlara bıçak da göstermiş, birinin bacagını çizmiş) gibi bir sürü kişiyi taciz etmişti. pisliği içerde tutacaksın, çıkınca da benzer suçlar işliyorlar.
neyse oğlan uyandı, mikrop yüüzünden saatlardir adliye koridorundayım
bu seyyah tembel tavuğu nerde kaldı hiç görünmüyor ortalarda
sirkencubin seyyah tavuk olsa akşam erkenden tüner
yok bu başka birşey bacım gece geç saatlere kadar topikte herkesi yatırabiliyor maşaallah
belki şimdiden enerji topluyordur gecekuşummmmmmmmmmmm
mayıs 2008 de işe giderken arkadan bisikletli biri gelip, bana dokundu. bununla ilgili mahkeme halen mi devam eder. saat 2 de talimatla buradaki mahkemeden ifademi aldılar ama 4 yıldır ifade alınıyor. ne zor işmiş. hakim efendi (ağır ceza hak.) 1 saat beni bekletti, sadece ben vardım, salona gelmedi bir türlü
bir gerizekalı yüzünden oğlumu başkasına emanet etmek zorunda kaldım, üstelik bu gun dogum gunuydu, saat 2 de mahkemede olmam gerektiği için kutlama yapamadım. zaten yeni de iyilşmeye başladı.
bu tür olay, çözümlenemez davalr yüzünden insan sapıktan şikayetçi olduguna pişman oluyor. beni rapor almak için o zaman eşimin çalıştıgı hastaneye sevk etmişlerdi. saatlerce hastanede bekle, ben falancanın eşiyim beni öne bile diyemedim, utanılacak bir durum var ortada. sapık beni taciz ediyor, ben küçülüyorum.
şimdi de asliye cezadan ağır cezaya göndermişler dosyayı, dava devem edecek. bu kişi benim haricimde bir avukat, bir üniversite öğrencisi, bir kaç küçük kız (ki onlara bıçak da göstermiş, birinin bacagını çizmiş) gibi bir sürü kişiyi taciz etmişti. pisliği içerde tutacaksın, çıkınca da benzer suçlar işliyorlar.
kızlar meraba
az önce hastaneden geldik
dün gece mide yanmam beni mahvetti
çünkü kahvaltı yaptım ve bi de ana öğün olarak akşam yemeği yedim
onun haricinde de meyve falan yemiştim
benim için çok bunlar
çünkü artık bi ana öğün yiyebiliyordum, gerçi yine de yanıyordu
akşam çok rahatsızlanınca, bugün doktorumu aradım, izindeymiş
biz de başka birine gittik
doktora dedim ki, 5.ayımdan beri yanıyor
şu ana kadar süt, muz ve elmayla idare ettim
diyor ki bu saatten sonra onlar da kar etmez
ilaç yazdı, geldik
o hevesle bir şeyler yiyorum şu an, ilacım var artık
akşama da kayınvalidemin misafiri var, karnımı fazla doyurmayayım bari
kızlar yarın memlekete gidiyorum...
benim çevremde de yardıma muhtaç çok insan var...
geçenlerde memlekletten bir tanıdığımın kızına mont, bot vs vs aldım . yolladım...
bana gönderdiği mesajları okudukça ağlamaktan helak oldum...
kız diyormuş ki "anne bende arkadaşlarım gibi sıcacık olcam "dimi....
5 yaşındaki kızın hayatında ilk defa külotlu çorabı olmuş...
eldiveni olmuş....
ay aklıma geldikçe yine içim bir tuhaf oluyor....
rabbim bize veriyor, biz de elimizden geldiğince yardım etmeliyiz durumu kötü olanalra, gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olanlara...
bazen edilen bir dua insanı, o parayla alacağı kılıktan, kıyafetten, yemekten yada geziden daha daha mutlu edebiliyor....
yani her defasında bunu bu lafa getirmene anlam veremiyorum farmasicim ben burda derdimi de yazamıyacağım artık sanırım.
benim kızdığım konu eşimin kazağının her defasında kesin bi şekilde kaybolduğunu unutup bana sorması ve kayınvalidenin de bu kadar üstelemesi.
ne demek istediğimi sen de çok iyi anladın. sorunun da bu olduğunu.
yani hurçlarla ihtiyaç sahiplerine giden bi kazak da yok ortada kesin olarak.
insanlık hali yanlışlıkla çöpe bile atmış olabilirim eşim de atmış olabilir. bunu bile yapabilirim.
biz ne kadar hassas olsak da ne kadar dikkat etsek de muhakkak bizim de bi eksiğimiz bizim de bi kusurumuz olabilir.
İnsanoğluna yaranılamayacağını öğreten ve devamlı söyleyen kişilerden biri de sensin..
yani bu konunun "kocaya iyi hizmet et yoksa böyle başına kakar"la ne alakası var yine bu konuya nasıl geldi anlayamadım :44:
ya da kayınvalideye hakettiği kadar davran müdürüne hakettiği kadar davran hatta çocuklarına bile..
onlara bile yeri geldi mi bulaşık makinesi toplattır ama kocana değil öyle mi?? ben bu çelişkiyi anlayamadım doğrusu :44:
canım eşine bu kazak meselesini çözmesini söyleyebilirsin
ya da eşine kazağın kaybolduğunu senin annesine söyleyeceğini , hatta eşin ve annesinin bulunduğu bir ortamda bunu ifade edebilirsin bu mesele de kapanabilir
eşinin annesinin gençken hiç mi hatası kusuru olmamış bu arada soruverirsin ona göre üzerine gelir bu konuda ve bence olay kapanır
hepimiz insanız beşer şaşar buna sonuna kadar katılıyorum ömrümün kimbilir kaç yılı hata ile geçti bunu da bilmiyorum canım
ben kendim dahil maalesef insan oğlunun nankör olduğuna inanırım bu benim düşüncem maalesef
herkes hakkettiği muameleyi görür tarafımdan( özellikle kayınvalide ve müdür için yazdım )
çocuklarıma gelince ileride herşey ayaklarına gelmiş şımartılmış olmalarını istemiyorum(el bebek gül bebek derler ya o cinsten)
ya da hayatta tek başlarına özellikle öğrenci olup evin dışında hayat sürerlerse (Allah nasip ederse inşaallah) zorlanmalarını istemiyorum
eşime hizmet- hürmet etmeyi severim ona kıyamama nedenim çok yoğun yorucu stresli bir işi var olmasa durum değişir miydi kesinlikle değişmezdi bu benim yapım karanfilcecim.
ben ölürsem bu hizmetleri arayacaktır o nedenle kesinlikle evlen yoksa başedemezsin hayatla diyorum
yazdıklarına cevap yazdım kayıtsız kalmamak için yazdıklarım senin için olumsuz ya da görmeyi istemediğin şeylerdi ise canım ben senin yazdıklarına yorum getirmem olur biter
seni tam tersine bir kız kardeş gibi önemsediğim ve iyiliğini düşündüğüm için yazdım
bugün de daha önce de .....
sevgiyle kal
kızlar meraba
az önce hastaneden geldik
dün gece mide yanmam beni mahvetti
çünkü kahvaltı yaptım ve bi de ana öğün olarak akşam yemeği yedim
onun haricinde de meyve falan yemiştim
benim için çok bunlar
çünkü artık bi ana öğün yiyebiliyordum, gerçi yine de yanıyordu
akşam çok rahatsızlanınca, bugün doktorumu aradım, izindeymiş
biz de başka birine gittik
doktora dedim ki, 5.ayımdan beri yanıyor
şu ana kadar süt, muz ve elmayla idare ettim
diyor ki bu saatten sonra onlar da kar etmez
ilaç yazdı, geldik
o hevesle bir şeyler yiyorum şu an, ilacım var artık
akşama da kayınvalidemin misafiri var, karnımı fazla doyurmayayım bari
karanfilce posta kutun dolmuş taşıyor
herkese günaydın hepinize güzel bir gün dilerim
gece yazılan mesajlara çok güldüm
badenin komşuları şaka gibi
o birbirini gıdıklama çimdikleme olayını gözümde canlandırdım da
tabi seyyahın bikinisini ödünç isteyen de son noktayı koydu samimiyette
bunlar don sütyen falan da isterler azcık yüz bulsalar
hatta bişey daha dicektim ama ayıp oılmasın diye o kadarını söylemeyecem
imrendım kız valla ben annemı cok severım babamıda arkads gıbıyız ama öle sarılıp mucuk mucuk olamıyoruz resmıyet var annemı vedalasma dısında hıc öpmem babamıda alışmamısız öla
karanfilce canım ekmek yapma makınası demıısnz benım var cok guzel bır alet ama benım kılo sorunm olunca kulnmıyorum. gece atıyorum malzemelerı ayarlıyorum sabah 7 ye hazır oluyor ama Allhım saat 5-6 gıbı bır fırın kokusu evın ıcını alıyor dur durabılırsen bı sabh olsa dıye gozu bakıyor adamın . sıcak sıcak 750 gr ekmegı yıyoruz hüp dıye. cevızlı zeytınlı yapıyorum harıka ama ınan 6 yadır hıc yapmadım hevesımde gectı mı ne
bu arada tarhanayı cook sevdık bız buraya gelınce öğrendık bu tarhanayı sımdı kıızm falan hep ıster kızartırım saglıklı saglıklı verırım yer cıps gıbı - bene bıle yaptırıyorum bılıyormuusn bır sene de annemle ev sahıbımle yaptık cok guzel bıeseydırr-corbasıda mukemmeldır
bu arada kokorec yemeyenler varmıss ayy harıka yaa seyyah ben cok sverım eşim bazı geceer alır gelır
darksea ogluna sevındım hercocuk farklı ya emınm bı kac aya baslar sızınkılerde-arkadsımn kıız krese baslayınca açıldı aynı 39 aylık flan
kurutma makınası denılmıs benımde söle bır evım olursa dusunuyorum ınsallh.
bu arada elktrık 117 gelmıs 1.5 ayılık falan
canım ya,kıyamam,ne desem boş şimdi.mayıs 2008 de işe giderken arkadan bisikletli biri gelip, bana dokundu. bununla ilgili mahkeme halen mi devam eder. saat 2 de talimatla buradaki mahkemeden ifademi aldılar ama 4 yıldır ifade alınıyor. ne zor işmiş. hakim efendi (ağır ceza hak.) 1 saat beni bekletti, sadece ben vardım, salona gelmedi bir türlü
aslında benim babam daha yumuşaktır anlamışsınız zaten anlattıklarımdan
annem daha sert tam osmanlı dediklerinden
ama biz gene de ona daha düşkünüz
itiyor bizi kızıyor koca eşek oldunuz diyor
ayıp diyor
dinleyen kim
arkadaşlar kızımın duası
tamamen kendi uydurmuş ben bişi demedim
Allahım sen ben yaşattın ben sana o kadar çok borçluyum ki
borcumu ödemek için senin dediklerini yapıcam
sen benim için o kadar önemlisin ki tek bi tanesin
seni annemden bile çok seviyorum
inşallah hiç değişmez bu çocuk
arkadaşlar kızımın duası
tamamen kendi uydurmuş ben bişi demedim
Allahım sen ben yaşattın ben sana o kadar çok borçluyum ki
borcumu ödemek için senin dediklerini yapıcam
sen benim için o kadar önemlisin ki tek bi tanesin
seni annemden bile çok seviyorum
inşallah hiç değişmez bu çocuk
maşallah yavruma,çok şanslısın seyyahım çok.
allah nazardan korusun,anlatıp duruyorsun,bol bol da oku kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?