Kirli Çıkılar )))

yoo bak bilir kişi kağdişede sordum
konusu sahteymiş
ekşici diyo oda
buyrun çarşamba pazarına
ama konusu sahteydi yani ondan eminim
tamam canım seni mi kırıcam
ahahha
makinalara bayılıyorum o yüzden
kzım da bale yaptı
her dönüşte çektirdi bana
ard arda geçince bildiğin bale işte çok güzel olmuştu
kımız da yapmışsınızdır siz

bu arada ben de severim ata binmeyi
ama buraya geldiğimden beri binmedim

benim uzun zamandır istediğim bir şeydi yeni başladık biz çok da sevdik burda güzel bir at çitfliği bulduk sahipleri çok cici insanlar havalar ısınsın devam edeceğiz nisan ayında minik bir tay dünyaya geliyor onu da görebileceğiz gittiğimizde.

canım kapadokyaya gidersen hani gidicen ya yakınlarda

akhal teke var at çiftliği
akhal teke ilk türk atının adıymış bu arada
çok güzel bir yer
mutlaka git
güzel turları da var
gece konaklamalı da var
saatli de binebilirsin
sanırım kızımın babasına günlük beddua saatim geldi

biz nevşehire gidelim diye bizi atla kandırmaya çalışıyorlar zaten 3 yıldır gidemedik artık başımıza taşlar kayalar geliyor eşimin ailesinde. bu yıl gidecez inşallah.

biz nevşehire gidelim diye bizi atla kandırmaya çalışıyorlar zaten 3 yıldır gidemedik artık başımıza taşlar kayalar geliyor eşimin ailesinde. bu yıl gidecez inşallah.

sen hiç mi gitmemiştin canım oraya
inan çok pişman olacaksın nasıl şimdiye kadar gitmedim diye

sirkecim mesajına cevap veriyorum ...sonuna kadar haklısın
ama işte hayatımı altüst etmesini unutamıyorum
şimdi kapadokyada olmak vardı
değdi mi

KIZLAR BENİM BAŞIMA GELMEDİ AMA ŞÖYLE BİŞEYE RASTLADIM DİKKATLİ OLUN!!!!

Arkadaşlar Finansbank'tan sağlam kazık yedim, bilginiz olsun diye buraya yazmak istiyorum.

Geçen ay cep telefonumdan aradılar, Biriktiren Hesap ile ilgili bilgi vermek istediklerini söylediler, özel müşteriymişim ben (nasıl oluyorsa). Buyrun dedim, anlattı durdu, işte her ay kredi kartınızdan belli bir miktar para çekiliyormuş, fon da veya YTL/USD mevduatta değerlendiriyorlarmış fln. Ben de teşekkür ederim dedim, ben zaten düzenli para biriktirebiliyorum, gerek yok. ama tabii telefondaki bayan laf anlamıyor, ısrar ettikçe ediyor, en sonunda dedi ki eğer üye olursanız kredi kartınıza 10.000 parapuan yatırırız.

Tabii bu gafil avladı beni, peki dedim, istersem hemen kapatabiliyor muyum bu hesabı, tabii ki dedi, hesabı kapatmanız çok kolay, hiç sorun yok. Yani dedim şimdi açtırsam 1 ay sonra kapattırsam hiç bir dezavantajım olmayacak. (Zekiyim ya, açtıracam, 10.000 puanı alacam, sonra da kapattıracam) Elbette dedi, siz onay verin, hesabı açalım, 10.000 puanda kazanmış olun. Peki bakalım dedim, açtıralım minimum ne kadar oluyorsa ve de açtırdım 150 YTL'nin her ay çekilmesi için hesabı.

ve şimdi öğrendiklerim;

1. Kartınızdan hesap kesim tarihinde bu tutarı çekiyorlar ve Biriktiren Hesaba aktarıyorlar ama 10 gün boyunca (kartın son ödeme tarihine kadar) bu para öylece duruyor, fon almıyorlar. Sebepte daha ödemediğim bir paradan kazanç sağlayamazmışım. Peki dedim hadi mantıklı, bunu telefondaki satıcı arkadaşın söylemesi gerekmez mi? İşte siz bunu bilirsiniz diye düşünmüştür, sistem bu şekilde işliyor.

2. 1 ay oldu, puanı niye hala yatırmadınız dedim, 10.000 puanı kazanmak için hesabın en az 6 ay açık kalması gerekiyormuş. (Haydaa, benim hesaplar altüst, banka benden zeki çıktı) Peki dedim bunu niye söylemedi o şark kurnazı satışçı arkadaşınız ben hesabı açtırırken? İşte haklısınız fln, şikayetinizi aldık.

3. Tamam dedim, lanet olsun bu içimdeki yatırım sevgisine, kapatın hesabımı. Pardon ama telefonda kapatamayız, bizzat şubeye gitmeniz gerek. İyi de ben çalışıyorum, iş saatinde bi de izin alıp şubeye mi gidecem sizin yüzünüzden, hani çok kolaydı hesabı kapatmak? Aaa arkadaş söylemedimi bunu da, pardon beyefendi haklısınız ama yapacak bişey yok.

Evet, aynen böyle. Daha haftaiçi gidip hesabı kapattıracam.
Biriktiren Hesap ile ilgili telefon alan, ya da bu sisteme üye olmayı düşünen arkadaşlar için başıma gelenleri anlatayım dedim. Bilginiz olsun.
Ayrıca, Finansbank ile ilgili şikayetler hem bu forumda hem de diğer sitelerde artmaya başladı, bankanın yetkilileri umarım bunları dikkate almaya başlar...

bunlar yakında yeminle evinizde bankamızın adı geçiyormuş diye kapımıza dayanıp para isteyecekler

sirkecim mesajına cevap veriyorum ...sonuna kadar haklısın
ama işte hayatımı altüst etmesini unutamıyorum
şimdi kapadokyada olmak vardı
değdi mi
hayat çok kısa seyyah şu 20-30 arası bile öyle hızlı geçti ki ordan anlayabiliyorum
önümüze bakmak gerek geçmişe çok takılmamak güçlü olmak yoksa geçmişte olan şeyleri düşündükçe acaba neden şöyle oldu keşke böyle mi olsaydı demek bizi kısır döngünün içine sokar sürekli loop a alır dururuz
sen şanslısın çünkü çok özel bir kızın var hayatta tek başına değilsin sonra ailen kardeşlerin birbirinize sahip çıkıyorsunuz destek oluyorsunuz bunlar güzel şeyler.

digitürkte amerikan çingeneleri diye bir belgesel var
görücü usuluyle 15 yaşında ve başlık parası alarak evleniyorlar
büyükler karar veriyor her şeye
erkekler toplanıyor konuşuyor kadınları almıyorlar
evlenenler evlenene kadar birbirini görmüyor
bunlar her yerde aynı mı yahu
keşke sosyolog olsaymışım

çok sıkıcısınız beeeeeee
kimseler yok
ben bdvye gitmeyeyim de napayım

farmasi o balıklar nasıl dağılmadı öyle
ben mi çok bekletiyorum acaba
poşeti deliyosun dimi

seyyahcım poşetin 2-3 yerini bıçakla deliyorum
balıklar yumuşak pişmişler ama itinayla dağıtmadan çıkarabildim

hayırlı sabahlar kızlar.
bugün kv leri çağırdım ateşini alıyım eşime eziyet edip durmasın :)
ona karşı silahımı keşfettim.
kötülüğüne karşı iyi davranmak.
ama bunu Allah rızası için yapıyorum tabi.

pasta börekli gün olcak öyle yapmak istedim.

günaydın hatunlar.
keyifler nasıl.
ben pazar pazar evde bel ağrısıyla cebelleşiyorum.
dün ufaklığı kaldırırken bir ağrı girdi,hala çıkası yok.
ilaçla geçiştiriyorum bakalım.

günaydın canlar mutlu huzurlu pazarlar
sana da bidenem.

sana da hayırlı sabahlar ve kolay gelsin.
kv. öyle kötü bir insan gibi durmuyor anlattıklarından karanfilim.
ya da benim yaşadıklarımla kıyaslanınca masum kalıyor mu demeliyim.
kendini kurma canım,onunki yapısal küçük kusurlar,hani annemizde de olabilen,her insandaki gibi.
bırak eşin muhattap olsun,sen bir kol boyu mesafede dur ama sevmekten de vazgeçme.
sevmeyince iyi de olsa çekilmez insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…