- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sana da bidenem.
sana da hayırlı sabahlar ve kolay gelsin.
kv. öyle kötü bir insan gibi durmuyor anlattıklarından karanfilim.
ya da benim yaşadıklarımla kıyaslanınca masum kalıyor mu demeliyim.
kendini kurma canım,onunki yapısal küçük kusurlar,hani annemizde de olabilen,her insandaki gibi.
bırak eşin muhattap olsun,sen bir kol boyu mesafede dur ama sevmekten de vazgeçme.
sevmeyince iyi de olsa çekilmez insanlar.
günaydın hatunlar.
keyifler nasıl.
ben pazar pazar evde bel ağrısıyla cebelleşiyorum.
dün ufaklığı kaldırırken bir ağrı girdi,hala çıkası yok.
ilaçla geçiştiriyorum bakalım.
günaydın hatunlar.
keyifler nasıl.
ben pazar pazar evde bel ağrısıyla cebelleşiyorum.
dün ufaklığı kaldırırken bir ağrı girdi,hala çıkası yok.
ilaçla geçiştiriyorum bakalım.
oo bize gel çok ekşın var gece gece eşim elinde fotograf makinesiyle araçları dolaşan hırsızları resimleme derdinde be adam önce polisi ara onlar ilgilensinler dimi
sabah karşı saat 4 buçuk 5 civarı; bir uyandım eşim yanımda yok şak şak sesler geliyor bir tek mutfağın aspiratör ışığı açık bizimkisi balkona geçmiş elinde makine fotograf çekiyor dedim iyi misin napıyorsun:18::18::18::18::18::18::18::18:
banucum geçmiş olsun
nerdesiniz millet yaaaaaa
sabah karşı saat 4 buçuk 5 civarı; bir uyandım eşim yanımda yok şak şak sesler geliyor bir tek mutfağın aspiratör ışığı açık bizimkisi balkona geçmiş elinde makine fotograf çekiyor dedim iyi misin napıyorsun
şu adam var ya hırsız o dedi nasıl anladın dedim başında beyaz bir bere gibi bir şey vardı adam aşağı tarafa gidiyor bir iki araba geçsin hemen eğiliyor görünmemeye çalışıyor hakikaten hareketleri çok şüpheliydi hemen polise haber verdik adamın plakasını söyledik sonra da namazı bekledik yattıkbi hırsız avımız kalmıştı
sabah karşı saat 4 buçuk 5 civarı; bir uyandım eşim yanımda yok şak şak sesler geliyor bir tek mutfağın aspiratör ışığı açık bizimkisi balkona geçmiş elinde makine fotograf çekiyor dedim iyi misin napıyorsun
şu adam var ya hırsız o dedi nasıl anladın dedim başında beyaz bir bere gibi bir şey vardı adam aşağı tarafa gidiyor bir iki araba geçsin hemen eğiliyor görünmemeye çalışıyor hakikaten hareketleri çok şüpheliydi hemen polise haber verdik adamın plakasını söyledik sonra da namazı bekledik yattıkbi hırsız avımız kalmıştı
sirkencim merhaba
yarın saat 10:00 için lazer randevusu aldım dün akşam üzeri
doğrusu biraz korku biraz çekince ne ararsan var:18::18::18::18::18::18::18:
sirkencim merhaba
:18::18::18::18::18:
benim canım çok tatlı ya
sağol güzelim,amin.banucum Allah şifalar versinnnnnnnn
deme canım ya.sağolasın canım
evet kurmak istemiyorum..
ama şu da var ki ben geçmişi silmek istiyorum.
eğer anlatsam bdv dekilerden bile daha ekşınlı konular çıkar.. böyle dinleyebilirsiniz
şu an kav ye o kadar aşırı iyi davranıyorum ki eline en ufak bi koz bile bırakmıyorum. o yüzden olay yok şu sıralar. yani bi bluz mevzusunu bile ufacık olaydan saymıyorum kapasitesini bi bilseniz
geçmişte olanları anlatıp ne kendimi üzmek ne de sizin başınızı ağrıtmak istemiyorum
olmaz mı,iki adet birden.ikisi bir yerde.geçmiş olsun canım.
istersen bi doktora git.
bel fıtığı filan yoktur inşallah.
sağol canım.geçmiş olsun...............
sağol bebeğim.:18::18::18::18::18::18::18::18:
banucum geçmiş olsun
nerdesiniz millet yaaaaaa
sirkencim merhaba
merhaba farmasisirkencim merhaba
Allah razı olsun banucum , çok sağol ya canım benimhaydi hayırlı olsun.
köküne kıran girsin.
sirkencim emlayı çok duydum cahil cesareti yapıp hiçbirşey sürmeden gitmeyi düşünüyorummerhaba farmasi
eğer genital bölgeye de yaptıracaksan yaptırmadan yarım saat öncesinde emla krem sürüp üzerini streç filmle kaplarsan uyuşmuş olacağı için pek acı hissetmezsin. bu arada emlaya zam geldi 5li yada 6lısı 40 küsür liraydı. Taramada gerek yok ana seanslarda olması yeterli; 1 tüp 1 seansa gelir.
oo oo seyyah bizde ekşınlar çoktur
farmasi evet kılların 28 gün boyunca müdahele görmemesi gerek; yani kıl derken kıl kökü. alexde kıl folikülünü hedef alır hiç korkma gayet rahat olacak bunu şimdiye kadar neden yaptırmamışım büyük rahatlıkmış ah kafam diye pişman olacaksın.
banusultan ve cornella geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
kızlar bişey sorcam
benim 8.ayım bitmek üzere
mesela ağır bi iş yapsam
cam silsem, raftan tabak indirmek için uzansam bebeğe bir şey olur mu
bu gibi şeyler aslında ilk aylarda tehlikeli -ki bende düşük riski falan yoktu-
her işimi de kendim halletim
yani önceden alışveriş poşetlerini taşıyorsam yine taşıdım
çok şükür bir şey olmadı
ama son aylarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?