Kirli Çıkılar )))

kızım yasaklı şuanda
tatil ödevleri bitmeden pc tv yasak
bitsin izlicez
bi de diyor ki ama ben çocuğum çocukluğumu yaşayamıyorum hep yasak hep yasak
yerse dedim

ama onun ders çalıştığı zamanlar senin de onla birlikte senin de kitap okuman lazım

akşam menüm
havuçlu patatesli bezelye yemeği
yoğurt
haşhaş otu
içecek

farmasicim dikkatimi çekti bak bu aralar hep haşhaşlı şeyler yapıosun
yok haşhaşlı çörek
haşhaşlı kek
haşhaş otu
enişteyle çocuklara kafayı buldrucan bak kafa dumanlı gezcen ha sölemedi deme:))
hem o nasıl karizmatik bişeymiş haşhaş otu
ben anneme haşhaş otu yiyorum desem kadın 3 gün yataktan kalkamaz hamile hamile uyuşturucuyamı başladın diye:))))))

depresyondayım....
çocuklu anneler kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz...
günledir diş çektirmeye gidicem gidemedim....
saçlarımı kestirip boyatmam gerek gidemedim...
fazla mı anaç ruhluyum bilmiyorum ama ben bu konuda denge kuramıyorum...
bugün işe gittim yarın gitmicem...
ama çocuğumu bırakıp bir yere gidersem ona haksızlık etmişim gibi geliyor...
normal okul zamanında da işim varsa genelde öğle arası şehre inip halletmeye çalışıyorum...
kaş, lazer, alışveriş, aklınıza ne gelirse öğle arası...
işten çıkar çıkmaz direk eve...
siz dengeyi nasıl kuruyorsunuz....
bulunduğum yerde yardımcımdan başka çocuğumu bırakabilceğim kimse yok...
zaten kv burda da olsa daha bir kere bile torununu kucaklayıp öpmemiştir, bakamaz...oğluşum da henüz babaanne kelimesini hiç kullanmadı....
annem de yanım da değil...

Son düzenleme:
öğlen bırakıp gittim
20 sayfa yazmışsınız
hanginiz yaptı bakim

itiraf ediyorum
bıdık yaptı(kaç gündür yok)
ben hiç bişi yapmadım tıp

hayor ben işe girsem siz napacaksınız acaba
3 çeşit yemek koydum ocağa yeğenimi yolladım mutfağı topladım
daha sayfa atmamış
bıdık ve selin size çok ihtiyacımız var yetişiiiiiiiin

ellerim titriyor şu annn ek ders 8.7 tl mi oldu
benim önceki 7.9 du.

ohhh ne kadan da güzel
görevlendirmenin vakti gelmiş diyosun
geçen sene okulun açılacağı pazar aramışlardı beni
bu seneye allah kerim

bereketli olsun canlar

ama onun ders çalıştığı zamanlar senin de onla birlikte senin de kitap okuman lazım

ahahahhahahhayt
öğretmenin ödevi böyle kağıt göndermiş
çocuklar okurken kitap okunacakmış
birbirimize anlatacak soru soracakmışız
diyor ki bana yalan söylemeyin çocuk kitap okudu diye anlarım
valla hocam dedim
yalanım yok
ben oturup onunla kitap falan okumadım okuyamam
zaten uzun süre kitap görmek istemiyorum
ama emin olabilirsiniz örnek olmaksa zaten bugüne kadar koli koli kitapları sıla gördü(şimdi kitaplık yok kolilerde kitaplar taşınınca evimin en değerli köşesi olacak kitaplık)
nasıl kitap okuduğumu gördü
ve zaten nasıl ders çalıştığımı gördü
bizde o iş yaş dedim
ama sorarsan sıla okuyor mu
her gece okuyor maşallah
onda yalan yok
güldü tamam dedi ben sizi biliyorum zaten
sılanın konuşmasından ifadesinden anlıyorum
doktor da beğenmişti sılanın ifadelerini
ne yapayım dersten yana yüzümüz gülmüyor ben de bunlarla avunuyorum arkadaşlar
belki bana kızanlarınız vardır görmemişin çocuğu olmuş diye
napayım =))

herkes kendi ödevine karanfilim
sıla odasına ben odama

Son düzenleme:
seyyahcım dün gece bi soru sormuşsun eşlerle ilgili:)))
ben orta okula giderken bişey okumuştum dünyanın herhangi bi yerinde belkide sizle karşılaşacağından haberi bile olmayan ama kalbi sizin için deli gibi çarpcak biri mutlaka yaşıyodur ve her sabah aynaya baktıgınızda önce kendinize sonrada ona gülümseyin diye:))
ben eşimi tanımıodum aynı şehirde yaşıoduk hatta o üni. 1 deyken ben 5. sınıfa gidiodum düşünsene birbirimizden haberimiz yoktu ben ortaokulda saf saf her sabah aynaya bakarken o üni son sınıftaydı:)))))
belki yanyana geçtik aynı kaldırımdan belki bana bakarak sümüklü , yeni yetme vs. diye düşündü bilemiorum birbirimizi tanımadan aynı şehirde 8 sene yaşadık hemde nüfusu 100.000 bile olmayan bi yerde aynı köylüydük bile belki yanyana geçip gittik bilmioruz:)))

ama ne olursa olsun ben eşimi tanıyana kadar her sabah aynaya bakıp gülümserdim hatta itiraf ediorum erkek arkadaşlarım varken bile ve onu ilk gördüğümde evlencem adam bu dedim:))ilk görüşte aşk diildi ama onu yıllardrır tanıyo gibiydim adından başka hiçbişey bilmeme rağmen:))
şimdi çok kokuorum her sabah kalkıp öpüp koklamadan yanından ayrılmak zorunda kaldıgım adama bişey olcak diye:))

kötü yönleri yokmu elbette var
mesela herşeye karış çenesi asla durmaz:)) ama seviorum ben onu hatta bazen karışsada atışsak diye karışmasını bekliorum:))))
geçmişinde olan bi kıza rkadaşı var ondan saplantılı bi şekilde çok kıskanıorum geçmişe gidip o kızıın saçını başını yolmak istiorum ama sadece onun:))
sabti fikirli bi adam eğer yogurda mor dediyse o yogurt mordur isbatlayamzsın inanmaz:)))

ama bunun yanında tamda benim aradığım gibi biri
saçlarımı okşayıp bana şefkat göserir
kendimi en kötü hissettiğim zamanlarda yanında bi saat geçirsem kendime gelirim:))) bana yaşam enerjisi verir resmen
hayatımı düzene koydu onu tanımadan bir ay önce
ailemin asssssssssssssssssssssssssla onaylamıcağı ırkı mezhebi kültürü memleketi benden o kadar uzak o kadar uzak olan biriyle evlenebilcemi düşünüodumki
eğer eşim olmasaydı ben şu anki ben olamazdım
o BDV dekiler varya onlara taş çıkartıcak konular açabilirdim....
aptal gibi davranıodum kendimi affedemicem hatalar yaptım ama geri dönüşü olan şeylerdi eşime ondan önce yaptıgım herşeyi herşeyi anlattım
dinledi... o zman ben yoktum olsaydım asla izin vermezdim dedi
konuların hepsini kapattı!!!!!
bu bile ona deli gibi aşık olmam için bi sebepti:)))

şu an için söylüorum hayatta yeniden gelsem kolundan birilerini sürükleyip zorla hayatıma girin evet evet her sabah gldüğüm o kişi sensin demezdim
onun beni bulmasını beklerdim:))))) ve yine eşimle evlenmek isterdim:))) biliorum henüz çok çok yeni ama şimdiye kadar 3.5 yıl oldu bir gününden bile pişman olmadıgım bi ilişkim var

ilk başlarda annesinin etkisi altında kalcandan çok korkuodum ama şükür olmadı öle bişe olsa şimdiye kadar çoktan belli olurdu bu saatten sonrada çok fazla olacağını sanmıorum
eşimin en çok istediği şey bi çocugumuzun olmasaydı aslında onun ne kadar çok isteediğini bldiğim içinde oldu diyebilirim:)) çünkü daha çok hayallerim vardı hayatla ilgili ama eşimi mutlu etmek istedim o benim en mutsuz en umutsuz zamanımda hayatımı değiştirdi bunuda ona çok görmedim fazlada bekletmek istemedim....:))

allah bozmasın canım...
mutluluğunuz daim olur inşallah....

ben bunun çaresini şöle buldum
çok anlattım sılanın doğum yaşama hikayesini
paranoyak olmuştum
gecede 50 kez uyanır 20 kez üst değiştirir 100 kez terine bakardım her ay özel doktorlarda sürünürdüm
bu böle 4-5 yıl devam etti
ama ben benlikten çıktım
hasret kaldım uykuya
eskiden vekillik vardı maaşı iyiydi hiç işsiz de kalmazdım her yıl çıkardı
sonra kpss sınav derdi de çıkınca
sılayla mı uğraşcan ders mi çalışacan evle mi upraşıcan
baktım ki olmuyor
saldım gitti
bi kere hayatımı ona endekslemiyorum
işim varsa yapıyorum ona da anlatıyorum ne olduğunu
gerekirse bırakıp gidiyorum -tabi ki güvenilir yere- hallediyorum
her ödevde başında dikilmiyorum alışmalısın diyorum
salonda yapmak istiyor odasının onun için aldığımı orda ders çalışması oyun oynaması gerektiğini anlatıyorum
salonda sadece beraber bişiler yapıyoruz film gibi sohbet gibi en sevdiğmiz şey de kar ya da yağmur yağarken kaloriferin önünde oturup camdan dışarıyı izlerken sıcak kakao içmek
onun da bi hayatı olması gerektiğini sürekli ona anlatıyorum
öle ki bazen odama girme diyor evcilik falan oynuyor sanırım o ara baba temalı oyunlar oynuyor duyuyorum kapıdan benim duymamı istemiyor
kapısını çalmadan girmiyorum
bebek kalmak istiyormuş büyüyüp bana arkadaş olmasını beklediğimi nine de olsa zaten benim bebeğim olduğunu söylüyorum vs vs

Son düzenleme:

ayrıca ben gündüzleri pek giremiorum işte inanın kafamı kaşıycak fırsat bulamıorum:)))
akşamları giriorum işte bi 30 sayfa okuyupta geldim:)))

canım fena halde profiterol çekiyo kalkıp yapmayada üşeniorum aslında 1 saatlik işi var :)))bide nevresimlerim ütülencek:)) iş beklio.....

seyyahcım çocugunla gurur duyabilirsin herşey ders çalışmak demek diil bunu en iyi sen biliosun tatlım:)))
olsa güzel olurmu evet ama kızın yeteneği demekki başka alanlarda sinema müzik vs... aslında ben yazar olabilirdim kendimde hala o potansiyeli görüorum ilkokuldayken yaklaşık bi 10 tane günlüğüm vardı:)) sayısının çok olduguna bakmayın lüften hepsinin en fazla ilk 20 sayfası doludur... sonrası boş çünkü annem her defasında ele geçirir okurdu her defasında ve hesap sorardı yazdıklarımla ilgili vazgeçmedim ortaokula geldim bu sefer mantıgı çözmüştüm defterimi şifreledim:))))))))
yani her harfin karşılıgına bi şekil verdim ve kendime bi alfabe oluşturdum bi 50 sayfa yazmışımdır o defterim en istikrarlı defterimdi:))))
sonra noldu meraklı annem gitti şifremi çözdü ve bunun için tam 1 hafta uğraşmış inanabiliomusunuz:)))) ve gene hesap sormalar kavgalar gürültüler
yok dedim ya gene olmıcak bu böle yılmadım gene yeni baştan bi günlük gene bulup okuyup hesap sormalar yaklaşık bi 5 defter daha yaptım orta sondayım sınavlara hazırlancam ....
taktik değiştirdim bi yalancı defterim var bi aıl defterim var yalancıyı saklıomuş gibi yapıp bulabilceği yerlere koyyorum en başındaki sayfayada en ağır hakaretleri yazıorum bu defteri okuyan en aşşalık insandır falan diye yok anneme kar etmiyodu!!!!!
neysei orta sondayım artık bardağı taşıran son defter 8 yılda bi 20 defter falan olmuştur o kadar diim ben size ....
sınavlara hazırlanıorum artık saklamıorum defteri ortalıkta annem gelip geçerken ''ona yazma git test çöz boşa vakit kaybı bilmem ne'' bir sürü şey en sonunda
annemlerin boşanmasıyla ailemizle kendimle annemle ilgili düşündüğüm ne varrrsa artık içimden ne geldiyse herşeyi yazdım noktaladım günlük olayını ve defterimi hiç saklamadım tabi bu sefer bulunmasına gerek kalmadı okundu ve bu sefer bende hesap sorak güç bulamadı bi gün ağlaya ağlaya yanıma geldi sen böylemi düşünüosun diye:))))
''evet dedim kaç yıldır parça parça buldugun şeylerin özeti dedim''o günden beride günlük tutmadım:))) çok sevdiğim çok rahatladığım halde
kalmi elime alınca ellerim titriyo yazcaklarımı unutuorum ve sinir olup hiç bişey yazamadan bırakıorum halbuki kafamda öyle şeyler oluyoki:))))
lisedeki öğretmenim benim kesinlikle edebiyat okumam gerektiğini savundu gitceksin sözel bölüme dedi başka bişey demedi ama annem naptı beni sayısala gönderdi kötümü oldu hayır bi işim var ama daha başka olabilirdi!!!!!!!!
kendi seçti bana hiç bişey sormadı :))))) benim sayısala ilgim vardı yoktu demiorum ama o kadar çok çalışırdımki anlamak için benim o çalışmamla kesin aldıgım puanım iki katı alınırdı ama ben ancak bu kadarına yettim :)) eğer fikrim sorulmuş olsaydı zamnında köreltilmiş olmasaydım yazı yazma istediğim bu kadar baskılanmış olmasaydı belki şu an çok farklı olabilirdi

işin en acı yanı kendime hamilelik günlüğü yapmak istiorum ama hep erteliorum çok yapmak istiorum ama kalemi elime alınca yazamıycakmışım gibi gelio yapmayalı o kadar çok zman olduki size belki çok saçma gelcek ama beynime defalarca tecavüz edilmiş gibi hissediorum....
bunu yenmek için napcam ben nasıl tekrardan günlük yapabilirim?

ben evde birarada olmasak bile onunla kalmak istiyorum. şu anda o ıpad'den film izliyor dibimde ben de size bakıyorum.
ben işte olmadığım zamanlarda onun vaktinden çalışyor muşum gibi hissediyorum...
asıl problemim bu...
elbette ki bebekken olduğu gibi oturup sürekli oyuncak falan oynamıyoruz artık...
biz de beraber bazen kek falan yapıyoruz.
ben iş zamanımı hem iş hem de özel işlerime ayırmaya çalışıyorum.
ama onun da bana çok bağımlı olmasını istemiyorum...
açıkcası bu konuda dengeyi kuramıyorum...
hiperaktivite de cabası...
bazen çok ama çok bunalıyorum...
o partanoyaklık bende de vardı.
ölüm tehlikesi olduğu için 2 saatte bir kalkıp beslemek gerekiyordu.
ben ilk 3 ay kesintisiz 1 saat uyuduğumu bilmem...
sürekli nefesini dinlerdim....
sürekli saatimin alarmı çalardı....

ohhh ne kadan da güzel
görevlendirmenin vakti gelmiş diyosun
geçen sene okulun açılacağı pazar aramışlardı beni
bu seneye allah kerim

bereketli olsun canlar

Allah razı olsun canımmmm
Rabbim senin o güzzel kalbine göre çok çok hayırlı bi kapı açsın en yakın zamanda inşallah..

bizim bu ücret pek uzun sürmez en kısa zamanda radara girer. Allah bereket versinn yine de..

he doğru diyon
kesecek bi yer bulurlar

inşallah canım inşallah
sizin o güzel dualarınız yardım edecek inşallah

sen çok akıllı bi kızsın
senfat anlar ama bence senin ıq da az değil
ve kesin hiperaktifsin
hayatta hep doğru kararlar alacağına inanıyorum
ha yanlışlar da bizim için
ders alalım yeter
bırak şimdi geçmişi
geleceğine bebeğine odaklan
ona günlük yazmak istiyorsan yaz

zamanla olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…