Kirli Çıkılar )))

canım annem ablalarıma söylerdi demiştim annemin yalancısıyım diye
eskiler biliyolar işte
dikkat et artık sende Allah korusun hamileliğin ilk ve son ayları dinlenmekte fayda varmış

akıllıbıdık yaa, o ne öyle
Allah yardım etsin sana
hem senin tarafın hem de eşinin tarafı
yine diyorum iyi dayanıyorsun sen
mükafatını da görürsün inşallah

kızlar 5 dk mola verelim sunny ablamı koşturtmayalım arkamızdan ablam nefes nefese kaldı

farmasiiiiiiii sen bana yaşlı mı demek istedin yoksa sık sık çay doldurmaya kalkıyorum ondan yetişemiyorum bi kere

sunny abla değişik bir ayrıntı bunu bende deneyeceğim
karbonat nasıl bir etkide bulunuyor ?

mesela ben köftelere inegöl köfte kıvamı versin diye karbonat koyarım

ben birşeyi unla kaplayıp kızartacaksam karbonat koyarım genelde. mesela karnıbahar kızartmasının sosuna da koyarım. hem kabartır, hem de güzel bir lezzet verir, tavsiye ederim

sunny abla sen ne diyon bizim kuzunun işkembesi sizin eve mi kaçmış bayılırım sirkeli sarımsaklı

benimki dana işkembeydi canım. çok güzeldi. bizde sadece eşi ve ben yeriz, çocuklar sevmez.

o kadar anlatmışsınız, tamamlayın yaw, neymiş ous öğrenelim. merak etmeyin ayva tatlıları falan, saat olmuş gece yarısı kaldırır diyorum ben

şu ousu anlatsın diyenler +1

hahahahaahahahahah valla güldüm ölmekten yaşlılık kim sen kim abla
sen ev ahalisine eksiksiz hizmetini yerine getiren biri olduğun için ve bunu bildiğimizden sık sık pc başında duramayacağını kastederek için öyle yazdım

ne 10 dkymış arkadaş hala bitmedi
clas sana da gönderemiyorum bu durumda
hayırlı olsun kardeş

walla selıncım ondanmııdır deılmıdır bılemıcem ama kızım dogdugundan berı lekeyı goren hamıleyken cıgermı yedın dıyor bu bır bıde turbeyeme gıttın dıyor buyuklerımız daha ıyı bılır ayrıntılarını

hanımlar şimdi kulaktan kulağa oynar gibii herkes mesajı kime göndereceğini yazsın ve ona göndersin
ben sunny ablama gönderiyorum

ben de ben de +2

o kadar anlatmışsınız, tamamlayın yaw, neymiş ous öğrenelim. merak etmeyin ayva tatlıları falan, saat olmuş gece yarısı kaldırır diyorum ben

şu ousu anlatsın diyenler +1

ya ayıp biraz ama burdan olmaz gibi yani ortam uygun değil başka topiclerde hep yazdık ama burda olmaz gibime geliyor farmasi dimi

bade olmadı şimdi yazacağım ous hikayesini buraya

akıllıbıdık yaa, o ne öyle
Allah yardım etsin sana
hem senin tarafın hem de eşinin tarafı
yine diyorum iyi dayanıyorsun sen
mükafatını da görürsün inşallah

bazen düşünüyorum acaba onlar ne düşünüyor bizim hakkımızda diye
ya da tuhaflık bizde mi bu kadar insan değişik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…