vay be,nasıl eğitimli,nasıl kibar ouslar varmış burda.
bende gelsem arada belki sizden eğitme yolunu bulurum.
paraları harcadım geldimde,artık biriktircem,
biraz daha çalışayım senin yanına kaçcam paraları alıp,meraklanma
ben bende değilemmmmmmmmmmmm
ben yolda değilemmmmmmmmmmmmmm
yola girmeye çalışıyorkennnnnnnnnnnnn
beri tekrar yoldan çevirdilerrrrrrrrrr oyyyy oyyyy
ablacım afiyet olsun
burada şu an kar yağıyor akşamüstünde beri
ben aşureyi yedim doydum azıcık da annemin yaptığı keklerden yedim çayın yanına tamamdır
asıl tatil bitmeden yapmak istediğim birşey daha var nasipse yarın onu yapacağım
'' kelle paça''
kelle paça mııııııııııısevmem sandın di mi yanıldın canım bayılırım ben de geçen hafta işkembe yaptım ama demedim sevmeyen falan vardır diye bi de görüntüden anlaşılıyo ki iyice yakılarak tütsülenmişler kelle paçalar bizim orda da öyle yaparlar.
afiyet bal şeker olsun
yarın ki pizzadan isterimmmmmmmmm
( ben kurbandan sakatat olarak bi tek karaciğer ayırdım onuda nasıl yapcamı bilmiorum (((( onuda eşim zorla ayırttırdı hamilesin yersin diye ama ben sakatat yiyemiorum
arnavut ciğeri tarifi olan varmı?
hele böle kafa bey
n göz ay allahım hiç dayanamam bile görmeye o resmi gözümü kapatıpta geçtim sayfayı(
Ous bizim kocalarımıza söylediğimiz genel addır farmasi.ous nedir bacımmmmmmmmmmmmm?
gelin kuzucuklarım yamacıma
bırak elin biriktirsin diyorum yok illa dışarlarda çalışsam sürünücem falan tey allam ya
ayva tatlılarını da bilemem artıkın kim yapar farmasi adresi vermiş
beni de konuşturuyolar yahu
kaçma kaçırma derken kız kaçırma işiniz falan varsa tecrübeliyim ha aklınızda bulunsun
çok kaçırmışlığım vardır
ous nedir bacımmmmmmmmmmmmm?
karaciğer neymişde benim haberim yokmuş yok yahu zaten sevmezdim yeseydim zorla yiycektim daha hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yemem:))) iyi oldu sölediğiniz ama bu ciğer lekesini hiç bilmiodum:))))ayni seyi ben yazacaktim benle ilgiliben ciger hic sevmem hamileyken galiba yedim galiba cunki kizimin bacaginda anlamsiz bir sekilde oyle bir iz warkizlr bugun yazasm tuttu. daha onceden slm verip tanittigim icin kendimi bugub boyle daldim hatirlamadiniz belkim kusuruma bakmayin....
el kremlerine veda edememki o zman ellerim ölürtoksoplazma negatifse yumurta kabuğuna falan dokununca da elleri iyi yıkamak gerekiyor diye biliyorum ben de
açıkçası bunu hiç düşünememiştim yumurtaları yıkayıp buzdolabına koyanlar var ama ben yıkamıorum yıkayan varmı kızlar napsamki kıllandım şimdi ya (( elleri yıkamak gerekiosa yumurtalarıda yıkayıp dolaba koymak gerekmezmi sonuçta buzdolabında yiyebileceğimiz tüm yiyecekler var (((
arkadaşım hamileyken A ve E vitamini içeren kozmetik de kullanmamıştı bebekte soruna nedne oluyor diye aklıma geldi ciğer de o yüzden yenmiyormuş demek ki
vay be,nasıl eğitimli,nasıl kibar ouslar varmış burda.
bende gelsem arada belki sizden eğitme yolunu bulurum.
selincim ciğeri eğer yaparsan, ununa bir çay kaşığı karbonat da koy canım
Ous bizim kocalarımıza söylediğimiz genel addır farmasi.
Tabii çok komik bir hikayesi var ama ben anlatamam.
Pek tanımıyo beni burda kimse,böyle bir hikayeyle topiğe girersem taşlanabilirim.
Uygun görürse bade anlatır size
parkon burası ousu kaldırmaz be canım
ahahhaha
badeeeeeeeee
maaş konusuna mesajın süper olmuş
banada öyle geldi ama,genede sana sorayım didim
seyyah sonra özelden anlatırım sana ben.
bade iş başa düştü bacımmmmmmmmmmmmmm . seni izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?